2009-04-30
 17:33:08

ingen slappning här inte

Ja häör hemma hinner du knappt sitta stilla en stund, jag har kört ner cycklar från baksidan, tvättat husbilen, bärt in kläder i husbilen packat ner viktiga saker, ätit middag och nu äntligen får jag sätt mej ner och tycka synd om min tå som jag råkade slå i dörrkarmen med. ej så skönt om jag ska vara ärlig. Det är massvis med köer och jag tror vi åker hela vägen till Örebro. Först skulle Sara hängt med men hennes Farsa fyller år och sidan ska hennes bror rida in. Så hon kunde ej hänga med och då viste jag ej om jag ville hänga med men sen övertalade pappa mej att ringa Emma och fråga henne men hon kunde ej hon skulle Till Tyskland och träffa en killkompis som hon träffat i idre på nyår. Så jag blev ensam ändå men hade jag varit hemma skulle jag varit med Fredde och dem tror jag elr kanske Jonnah elr Kristina men jag tror mest på Fredde. Till Örebro kommer Rasmus familj och Alex Familj så det blir någ lite kul ändå. Kan ej bestäma mig om jag ska ha hudkrämen med mej elr ej men jag får sätta mig ner och tänka. Nu har jag ej tid med er, kanske blir ett inlägg till men jah lovar ej något annars kommer det ett imorgon från Örebro.

kramochpuss
2009-04-30
 16:40:05

Valborg

Jag ska strax äta middag och jag har precis packat in alla kläder som jag, min bror och mamma ska ha med oss och jag har mest kläder av alla. Som vanligt. Pappa sa att vi inte skulle åka förren klockan 19.00 men han kanske ändra sig så det är bäst att göra ording sej. Plus att jag packat mina läxor med mera. Ipod som är super viktig ofc. Det ska bli lite skönt att få komma bort från Sthlm och träffa andra mäniskor. Ajaj men nu ropar farsan att jag ska duka om jag hinner skriver jag ett inlägg till idag men det är inget jag lovar! <3

kramochpuss
2009-04-29
 22:00:04

Godnatt

Har precis legat i soffan och tittat på grey's anatomy och gråtit det var så jävla sorligt när Christina berättar för Alex att Izzie har cancer som spridit sig till hjärnan och man ser att han får tårar i ögonen. Så Otroligt hemskt allstå. Men nu ska jag upp och duscha och sedan om jag hinner så ska jag titta på Fråga Olle elr Sverige mot USA. Sedan är det lägg dags. Jag ska försöka Blogga så mycket som möjligt när jag är i Örebro eftersom jag vet ej vad som händer har massa grejer att göra tex. träna. Och andra saker så jag ska försöka men jag tror att jag kommer ha ganska tråkigt men jag ska inte ta något förgivet eller hur.

Pussochkram
2009-04-29
 21:02:31

Packning

Nu har jag packat i en timma och jag hoppas jag har allt med mig men jag letar fortfarande efter min blå tröja men jaja ja får fråga pappa det var han som la in sakerna på mitt rum.Såg att min lilla Frida har skrivit, vad trevligt värre hon är grumt snäll. Men nu måsta jag titta opå tv

pussochkram
2009-04-29
 20:08:23

Gäst bloggning

Heellluwwww  allihopa.

Just nu spinger Mikkan omkring och packar, skit har aldrig sett henne packa så snabbt förut. ´Men hon vet ej om hon ska ha med Leopard klänningen elr den armlösa skit alltså man blir knäpp i huvudet. Jag ska strax dra hem till mitt söder eftersom Fredde inte klarar om att ta hand om Edwin. Han kan ej ta hand om honom tydligen men min son är världens gulligast. Om ni ej viste det så umgicks jag och Mickan mycket under hennes fjortis period och när hon var tillsammans med Fredde, sedan fick jag honom efter henne. haha nej men på skämtochsido Mikkan är världens gulligaste tjej. Nu måste jag dra mej innan jag blir nedringd av Fredde.

kram Frida

Ps
    Ta hand om mikkan åt mej alla :P <3
                                                                         ds
2009-04-29
 19:47:30

Speedway resultat

Vetlanda - Västervik 57-39
vetlanda : Jason Crump, 15p, Sebastian Aldén, 12p, Lee Richardsson 10p, Jaroslaw Hampel 9p, Peter Ljung 8p, Karol Zabik 3.
Västervik: Bjarne Pedersen 10p, Grigory Laguta 8p, Tomaz Gollob 7p, Niels-Kristian Iversen 6p, Billy Forsberg 4p, Chris Harris 2p, Kevin Doolan 2p.

Vargarna - Smederna 43 - 53
Vargarna: Adam Shildes 10p, Adam Skornicki 10p, Scott Nicholls 8p, Joe Screen 5p, Edward Kenett 4p, Tai Woffinden4p, Kim Nilsson 2p.
Smederna:Mikael Max 15p, Troy Batchelor 11p, Kryztof Kazparzak 9p, Magnus Zetterström 8p, Wieslaw Jagus 5p, Danel King 4p, Linus Eklöf 1p

Piraterna - Lejonen 62 - 34
Piraterna: Antonio Lindbäck 14p, Jonas Davidsson 12p, Rafel Dobrouki 9p, Emil Sajfutdinov 9p, Robert Kosiecha 7p, Daiman Balinski 7p, Linus Sundström 4p
Lejonen:Leigh Adams 13p, Nicki Pedersen 8p, Chris Harris 5p, David Watt 3p, sbingnien Suchecki 2p, Ricki Kling 2p, daniel Andersson 1p.

Indianerna - Rospiggarna 59-37
Har ej någon fakta.

PussOchKram
2009-04-29
 19:13:26

Vill ej !

Vill inte åka vill inte vill inte !! snälla rädda mig någon !!!<3
2009-04-29
 18:41:21

Isabella "Bella" Månsson

Du betyder gumman vi har känt varandra sedan du gick i 3:an och jag 4:an tror jah och vist vi har haft våra bråk men vi har alltid hittat tillbaka till varandra och när vi umgås har vi allt grymt kul. Eftersom båda två sjunger som kråkor och kan ens ej hela låtarna när vi sjunger. Vi ha alltid haft kul. Asså jag kan ej skriva sådana texter men du betyder mest och jag älskar dej gumman och jag skulle göra allt för dej och om en enda kille sårar dej så kan han börja planera sin egen begravning. Du lyssnar alltid, stöttar och försöker alltid göra allt för att jag ska bli glad när jag är ledsen och det lyckas du alltid med. Du är nog den jag umgås mest med just nu och den jag litar på mest just nu <3

Älskar dej best friends foreever <3
2009-04-29
 18:27:35

29april09

Idag i skolan så fick jag veta hur det jhade gått på svenska provet som var ett gamalt lyssna nationella från niorna förr året, det var fett svårt men det gick skit bra. Sedan på Matten idag så var ej Helena ej där så Lasse satt gång oss och gick in till sin klass men det blev ej så mycket matte för killarna i klassen fick för sig att kasta pappers bollar runt i klassrumet så det blev pappersboll krig. Det såg ganska kul ut. På Engelska håller vi på med Tala Nationella också från 9:orna förra året, Och då sitter Maria ute och visa killar i min klass är lite knäppa bara att inse för de kastade Lexion runt i rummet. Och på klassrådet så fick vi svara på massa frågor med en kompis, Dessa frågor var det:
 - Var samlas ungdomar idag, mötesplatser. Vad gör man när man träffas?
 - Måste man idag gå igenom prövningar för att vara med i ett ungdomsgäng eller vad gör att man platsar i ett. Är det olika för killar och tjejor.
 - Har kläderna någon betydelse för grupptillhörigheter?
 - Har ni några tips på hur man gör för att någon ska bli kär i en?   - konstig fråga
 - Vad gör man när man är olyckligt kär?
 - finns det fördomar om vissa arbeten kan bara kvinnor / män ha.
 - Kan du tala om sex med dina föräldrar?
 - finns det någon du har respekt för? varför då?
 - Får man uppföra sig hur man vill i kyrkan.
Det var de frågor som vi fick på en liten lapp, de var fett konstiga frågor och jag och Jonnah typ dog av skratt på vissa. Nu ska jag titta på vad jag ska ta med mig till örebro. För imorgon drar jag till Örebro utan världens bästa Sara som betyder allt för mig.

kramochpuss
2009-04-28
 17:07:14

Packning

Detta är det jag ska ha med till Örebro som jag vet:
- 2Baddräkter
- 1bikini
- Ipoden
- Leoparklänning
- mjukisbyxor
- myströja
- Bärbara datan
- Mobil
- Mobilladdare
- Ipodladdare
Sedan har jag ej kommit på med men jag ska packa imorgonen efter simningen och ingen träning på Torsdag. Fett skönt.

kramochpuss

2009-04-27
 20:38:44

20,29

Kom just in från ha varit med Isabella men det tog en timma innan hon var färdig men hon e lite seg :p Men hon är rolig snäll och och väldigt omtänksam. Sitter nu och tittar på Färjan men ska strax bytra till 6:an där det är hockey. Idag i skolan så gick det fett dåligt jag suger på syslöjden för jag klippte fel i tyget så då fick jag göra om det och sedan när jag gjort det så klippte jag snett.  Trä en symaskin är grymt svårt det med. No:n fick jag gå tidigare från. Ma gjorde vi diagnos som kändes som det gick jätte dåligt i. Men jag är inge bra i skolan så är det bara.

kramochpuss

2009-04-27
 18:20:53

Lagbygget

Målvakter
Erik Hanses
Timo Leinonen

Backar:
Oliver Ekman-Larsson
Jonas Knutsson
Jan Huokko
Petter Ullman
Kenny Källström
Per-Anton Lundström

Forwards:
Johan Hägglund
Pelle Prestberg
Jesper Ollas
Patric Carlsson
Marcus Wienstock
Eric Johansson
Marcus Persson
Andreas Martinsen
David Åslin
Jens Bergenström
Johan Eneqvist

Spelare som lämnat Lif:
Elias Granath - Till Timrå
Pi-Ed Bellmare- till Skelefteå
Morten Green - Till Malmö
Marcus Jonasén - Till Örebro
David Bornhammer - ingen klubb
Eddie Läck - Till Brynäs
Antti-Jussi Niemi - Till Jokerit
Manne Fredriksson - Ingen klubb

kramochpuss
2009-04-27
 18:13:14

Patrik Karlsson

Patrik har skrivit på för Leksand och kommer närmast ifrån två säsonger i växjö, där han  vann lagets interna poängliga i kvalserien, Han har även spelat i frölundas J20.
Född: 3november1987
Längd:179cm
vikt:81kg
skjuter:vänster

kramochpuss
2009-04-27
 18:09:49

Timo Leinonen

Timo har skrivit på för Leksand säsong 09/10, han är där med LIFs andra målvakt. Han har skrivit på för två år.
Född: 1augusti 1976
Längd:181cm
vikt:90kg
Moderklubb:KooWee
Skjuter:vänster
hade bästa räddnings procent i allsvenskan 2004/2005,

pussochkram
2009-04-27
 08:43:41

Skolan

Sitter just nu på no lektion och segar, det är ganska tråkigt faktiskt. men det är väl nåt man måste göra. Jag ska skriva om stjärnor och en pklanet och det är ganska tråkigt. skriver mer senare idag..

pussochkram
2009-04-26
 21:00:27

Film

Nu ska jag se på film så godnatt alla rara <3

puss.och.kram
2009-04-26
 19:55:35

Gud vad pinsamt

Hallå vad håller Kalmar FF på med de spelade match i svenska cupen idag och de förlorade mot Sundsvall, De var svenska mästare förr året och förlorar mot ett superettan lag. Det är en anning pinsamt med det visar sig att Kalmar FF kanske inte dugar och jag undrar om de verkligen gör så bra de kan och just nu kan jag bara säga grattis Sundsvall och Kalmar FF kan man bara säga vakna upp och se till över att vinna mot bajen. Det är min största önskan men just nu är de inte ens värda att just vunnit Allsvenskan. Nu ska jag lägga mej i soffan .

pussochkram
2009-04-26
 17:13:02

bok

Pappa kom just hem med boken jag väntat på "män som hatar kvinnor" efter att den har legat på posten en vecka så åkte pappa och hämtade den. Den ska jag börja läsa såfort jag läst ut "tusen  strålande solar". Men nu ska jag se färdigt på Exiled sedan så blir det middag tror jag. Och idag blir det kycklingklubba med ris :P <3

pussochkram

2009-04-26
 16:09:06

Glosor

Nu har jag tränat på glosor men det gjorde jag bara en kvart sedan gjorde jag tjugo armhävningar 100 situps och cycklad 15min på mortioncyckln och sedan stretchade jag.Och nu har jag precis kommit ut från duschen. Så nu blir det att se på tv ett tag och sedan blir det att hjälpa till med middagen. Hade jag tänkt mej iallafall.

kramocgpuss
2009-04-26
 14:49:33

EN-uppsats

Nu är jag entligen klar med engelska uppsatsen som skulle vara inlämnad innan påsk och nån vecka innan det. Det är ganska tråkigt för jag har bra fantasi men det blir inte alls lika bra när man gör det till Engelska så istället så fick den handla om matchen mellan SSK - LIF den 9april. Men den är alltså äntligen klar, vilket känns skönt nu ska den bara lämnas in imorgon sen kan jag börja andas nu är det bara glosorna som ska pluggas på och sedan NO.grejen om rymden har jag för mig att den handlade om. Imorgon funderar jag på att strunta i att söka i skolan på non. Man fick bestäma sig vad man skulle vara första lektion på non där vi håller på med grupparbeten och då ör det sådant fall bättre att jag sitter hemma och tänker och skriver ut och börjar skriva och sådant. Eller så åker jag till skolan får se vad jag bestämer mig för. <3

kramochpyss
2009-04-26
 14:28:32

Kalmar

Idag spelar KFF sin första match i svenska cupen och det mot Sundsvall, frågan är om de ska vinna denna match förhittils så har de ju förlora nästan alla matcher men jag tippar på att Kalmar vinner men det vet vi ju ej än.

pussochkram
2009-04-26
 13:22:17

Ute

Jag kom precis hem från Media Markt och Ikea. Christian Stod och sålde Majblommor utan för ikea och sedan Ica Kavntum. Sedan åkte vi till Media markt där vi köpte harrypotter 1pch 2:an på dvd. Jag gick även runt och tittade efter nån bra skiva men hittade ingen jag var sugen på att köpa. Morsan tittade efter sn mobil till pappa eftersom hans råkade hamna i vatten. men nu har farmor kommit så nu blir det våfflor ute på platterna i solen.

pussochkram
2009-04-26
 10:51:03

Fett sorlig artikel

http://www.aftonbladet.se/wendela/article4940321.ab

kramochpuss
2009-04-26
 10:33:03

Emma Bergenbäck

Grattis Emma på 17årsdagen, hoppas den blir precis som du önskat dej även fast du kom hem från Holland idag och är ganska trött så hoppas jag och tror att din 17-årsdag blir bra.

Ps. Jag saknar dej och hoppas att vi kan hitta å något i sommar eller något. För det är så långt kvar till Sportlovet.
                                                                                                                  DS

Pussochkram
2009-04-26
 10:28:56

Godmorgon

har precis käkat frukost, Shaggy är här för att hämta en grej så jag vaknade när han ringde på imorse fett irriterande men sånt är livet. Idag blir det slapp ska dra med mamma till Media Markt och sedan kommer Farmor och då ska vi käka våfflor. Det ska bli gott :p
Annars blir det mycket pluggning idag vilket jag tycker är ganska jobbigt eftersom det värsta som finns är att plugga och jah kan inte sitta still och koncentrera mej.men jajaja.

kramochpuss
2009-04-26
 00:05:34

GodNatt

Nu ska jag lägga mig och sova för att mina ögon känns som d et finns sand i dem, det har varit en underbar dag och vi får hoppas att det blir så imorgon också. Det får gärna bli sådant väder i örebro så jag kan ligga och pressa och bli ännu mer brun. Fick just veta att Bella var Veg och har varit det sen 10åring och jag som har bjudit henne på massa kött grejer, stackare, jag lider med henne. vad hemskt, jag tvingade säkert henne att äta. Vad elak jag känner mej. Aja men nu vet jag det så nu kan jag vara snäll mot henne och ge henne saker som ej är kött.

Puss och Godnatt alla rara <3
2009-04-25
 23:46:51

Mikkan gillar

  • Snälla Mäniskor som bryr sej och ställer upp
  • Sommar med massa sol
  • Att bada
  • Umgås med kompisar
  • Och spana på Hockey,Speedway och F1

Detta är vad jag gillar att göra men det finns tusen saker till men om jag skulle skriva allt jag tycker om så skulle det bli tusen sådana punkter och jag tror ej ni orkar läsa det.

kramochpuss

2009-04-25
 23:41:55

Dikter

1.
När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne
När hon är tyst - Fråga vad som står på
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne
När hon är rädd - Skydda henne
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den..


2.
I hjärtat finns ett rum
som bara är för dig.
Och var jag än tar plats
så finns du här hos mig.

Jag hör din varma röst
som inspelad musik.
Jag lyssnar om igen
för den är helt unik.

I mörker och i ljus
ditt ansikte jag ser.
Ur minnet tar jag fram
de bilder där du ler.

Men bland allt du är för mig
finns något svårt att bära
- min längtan efter dig
när jag inte har dig nära.3.
Står på kanten,
kan inte titta utan bara blunda.
Allt i världen har blivigt helt annorlunda.

Ska jag ta steget ut?
Och låta livet ta slut.
Orkar inte mer nu,
undrar ifall det du förstår nu.
Älskar dig men du älskar inte mig.

Varför ska jag har kvar livet
ifall jag inte har dig?
Jag hoppar nu,
känner vinden släpper mig.
Mitt hjärta mitt liv har nu fått leva i frid.

Du är mitt allt,
min dag min natt utan dig finns inget alls.
Du är den som skapade min värld.
vill endast ha dig för du är betyder

Vill glömma dig men du är fast i mig.
Kan inte förstå hur dåligt av kärlek
man kan må

Tårarna rinner livets glöd försvinner.
Vill ha dig hos mig. Men vet hur allt nu är.
Du är lycklig men jag är olyckligt kär.


4.
Mitt hjärta kan slå men även brista
men i mitt hjärta finns du gömd


5.
Jag skrev ditt namn i sanden,
jag skrev ditt namn på väggen,
jag skrev ditt namn på handen.

Men det gick bort,
oroa dej inte för det kommer alltid
vara inskrivet i mitt hjärta


6.
Rosor är röda violer är blå
ech jag älskar dig ändå.

7.
Mina ögon kan tindra
mina läppar le
men sorgen i mitt hjärta
kan du inte se.


8.
Hoppar du hoppar jag
för jag älskar dig så mycket


Fick lust att skriva in olika kärleks dikter<3
Kram mikkan
2009-04-25
 23:26:52

SÅ FIN OCH SORLIG

En liten flicka springer runt sin mamma och säger; - Mamma, gissa vad, gissa vad!Mamman blir lätt irriterad och säger;- Nej, jag orkar inte gissa, gå in på ditt rum. Det blir tyst en stund och flickan säger;- Okej.Hon går in på sitt rum, men kommer ut en timme senare och säger;- Mamma, gissa vad, gissa vad!Mamman blir mer irriterad och säger;- Nej, jag vill inte gissa. Gå ut och lek.- Visst säger flickan med besviken röst.Hon går ut och leker på gatan. Hon hoppar hopprep och hennes ljusa hår leker i vinden.Men flickan varken hör eller ser bilen som kommer körande.Hon blir påkörd med bara ett brak.Mamman kommer ut och får se sin lilla flicka full av blod.Flickan ser på sin mamma med blod rinnande från munnen och gråt från sin själ och säger;- Mamma, gissa vad, gissa vad!Mamman ser på henne med tårar i ögonen och säger;- Nej, jag kan inte gissa vad det är.Flickan tar sitt sista andetag och säger; - Jag älskar dig, mamma.

2009-04-25
 23:04:45

:)

DIG:

1. Hur lång är du ?

1572. Vad vill du bli när du bli stor?

Elektriker elr nåt3. Vad pluggar du ?

går i 8:an4. Har du långt hår ?

Ja :)5. Vilken hårfärg har du ?

Brun6. Sminkar du dig ?

JA
7. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ?

Röd,svarta med jultomten på8. Har du kysst någon idag ?

nejFAMILJ:

1. Bor dina föräldrar ihop ?

 Ja.2. Vem är bäst, mamma eller pappa ?

båda på olika sätt3. Hur många syskon har du ?

1bror4. Vad är det senaste du sa till din mamma?

God natt5. Hur många ställen har du bott på ?

26. Vem i din familj stör du dig mest på?

Ingen7. Vilken familjemedlem är snällast?

alla olika dagar8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon?

Igår typ :sKOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis ?

igår2. Vem sov du hos senast av dina kompisar?

Malin tror jah3. Har du kysst nån kompis ?

Nej4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ?

Ja Ofc5. Vem har du varit kompis med längst ?

Amanda Källen6. Vem känner dig bäst?

Mina föräldrar7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du

gjorde det ?

beror på8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ?

 Nej.VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar ?

JA!2. Klä dig annorlunda ?

Ja, varför inte.3. Vara dig själv ?

Japp.4. Visa dig i bikini/badbyxor ?

Ja.5. Pierca dig ?

i öronen
 

7. Vara omogen ?

ibland hemma kanske :S8.Äta småkryp ?

eh nejDIVERSE:

1. När tuggade du tuggummi senast ?

Idag2. När var du på semester senast ?

ingen anning pallar ej räkna just nu3. Vilken färg är det på din tandborste ?

Vit4. Är ditt hår tråkigt ?

EH?5. Vem såg dig naken senast ?

bra fråga6. Hur ofta duschar du?

nästan varje dag7. När ska du gå och lägga dig Ikväll ?

Snart


Hade tråkigt så nu får ni reda på lite mer om mig :P

2009-04-25
 22:54:18

Middag

Till middag idag blev det grillad Entrecote med pommes, det var grymt gott och det var fett mysigt att sitta där på baksidan med solen i ansiktet och höra fåglarna kvittra men tyvärr så började även blåsa så det blev kallt ganska snabbt sen men strunt samma. Efter middagen så blev det GP-serien tittande vilket var ett glatt form besked av svenskarna, sedan när det var slut var det att springa ner och se de sistra minutrarna av Matchen mellan Sverige - Österrike och nu så sitter jag och skriver detta inlägg med tvn på där de interjuvar Omark tror jag det är lyssnar ej så noga. Samtidigt hör jag mamma gå runt på övervåningen. Nu tänkte jag va uppe ett tag till men är ganska seg i dag, har haft huvudvärk, för jag har druckit för lite vatten. Jag har fått tillsägelse att dricka 2-3liter vatten varje dag men jag är ej van att göra det så det är ganska svårt att hålla sej till det. Imorgon blir det landträning som jag har fått tillsägelse att göra och ganska mycket stretcing samtidgt måste jag plugga en massa imorgon så min dag imorgon kommer ej bli kul.

pussochkram
2009-04-25
 22:43:25

Sverige - Braslien

Damlandslaget är ute och spelar fotboll och vann idag mot Brasilen med 3-1. vilket är kul och intressant, hoppas att det går bra nu längre fram också.

kramochpuss
2009-04-25
 22:39:09

Sverige - Österrike

Mål:
1period:
Kenny Jönsson
Magnus Johansson
Marcus Nilsson

2perioden:
Martin Oraze (österrike)

3perioden:
Mattias Weinhadl
Mattias Weinhandl
Johan Harju
Loui Eriksson

UTV:
1perioden:
Setzinger Holding österrike
Weinhandl Interference SWE

2perioden:
Omark Hooking SWE
Harand interference Österrike
Omark Hooking SWE
Lakos Holding Österrike
Wallin Hooking SWE

3Perioden:
Werenka Slashing Öst
Omark Roughing SWE

Detta är bara ett ungefär men huvudsaken är att SWE vinner första matchen i VM.

2009-04-25
 22:24:19

GP-Serien omg1 av 15

Kvällens gp serie blev intressant med en stor skräll 19åriga Emil Sayfutinov vann, det var hans första GP. Två kom våran egen sötnos Fredrik Lindgren som körde grymt bra idag. Tre var *Jason Crump och fyra kom leigh Adams.

Namn     omg:               1                 2              3              4                5            semi            Final
Nicki Pedersen           3p                 3p            0p            2p             3p             1                   -
Jason Crump               3p                 1p            2p            2p            1p              3p               2p
Tomaz gollob               2p                 2p            1p             0p            2p              -                    -
Greg Hancock               s                  2p             3p             3p           2p               0p               -
Hans Andersen           1p                 2p             1p              1p          1p                -                 -
Leigh Adams                1p                 1p             3p              3p           3p             2p              0p
Andreas Jonsson         2p                 3p            2p              1p           3p              0p               -
Rune Holta                    3p                   0p          0p              0p              0p            -                 -
Scott Nicholls                2p                  0p           1p              1p              0p            -                  -
Fredrik Lindgren           3p                   2p           3p             2p               3p           2p             4p
Chris Harris                   1p                   1p           1p             1p               2p          -                 -
Kenneth Bjerre               1p                   3p           2p            3p               0p           1p             -
Grzegorz Walasek          0p                  0p            3p            2p               1p           -                -
Sebastian Ulmek           0p                   3p           0p             0p               2p          -                -
Emil Sajfutdinov              2p                   0p          2p             3p                1p        3p             6p
Matej Kus                          0p                  1p          0p             0p                0p          -                 -

I första omg i heat två mötes de två svenskarna Andreas Jonsson och fredrik Lindgren Och denna match vann Lindgren genom att vinna heatet men tätt efter kom Andreas. Båda kom till Semi men där räkte inte Andreas till. Scott som har gått ner massa i vikt för att bli snabbare på cyckeln har snarare blivit sjuk. Det sägs efter varje heat han kör så är han dödstrött och spyr och är det så. Då är det hemskt. Emil var cool och det var roligt att han vann alla trodde att Nicki elr Jason skulle vinna denna första match i GP men Nicki kom inte ens till final. Annars var det bara en vurpa och det var när Emil fastnade i Nicki's däck i semin och det blev omstart med alla fyra. Sedan ett stop på cycklen och det var på Greg Hancock's cyckel. Annars var det nästan inga omkörningar och en hal bana med en halv irriterade Norrman (Holta).

Kramochpuss
2009-04-25
 17:28:12

GP- Serien

Heat lottningen är klara och så här ser heaten ut idag:

Heat 1: Gollob (röd) Adams (blå) Ulamek (vit) Pedersen (gul)
Heat 2:Harris,Hancock, Jonsson, Lindgren
Heat 3:Sayfutdinov,Kus,Bjerre,Crump
Heat 4:Holta,Andersen,Walsek, Nicholls

Heat 5:Nicholls,Gollob,Harris,Bjerre
Heat 6:Andersen,Sayfutdinov,Adams,Jonsson
Heat 7:Kus,Holta,Hancock,Ulamek
Heat 8:Pedersen,Lindgren,Crump,Walasek

Heat 9: Jonsson,Walasek,Gollob,Kus
Heat10:Crump,Harris,Holta,Adams
Heat11:Lindgren,Bjerre,Ulamek,Andersen
Heat12:Nicholls,Pedersen,Sayfutdinov,Hancock

Heat13:Hancock,Crump,Andersen,Gollob
Heat14:Adams,Nicholls,Lindgren,Kus
Heat15:Walasek,Ulamek,Sayfutdinov,Harris
Heat16:Bjerre,Jonsson,Pedersen,Holta

Heat17:Gollob,Lindgren,Holta,Sayfutdinov
Heat18:Bjerre,Adams,Hancock,Walasek
Heat19:Ulamek,Crump,Nicholls,Jonsson
Heat20:Harris,Andersen,Kus,Pedersen

Hoppas att Lindgren och Jonsson tar så många poäng som de kan och gör sitt bästa.

pussochkram

2009-04-25
 16:01:14

15,51

Just nu sitter jag och lyssnar på massa gamla låtar som jag lyssnade på under min fjortis period, Ochdet var typ i sjuan så det är ju ett tag sen. Jag la upp nåra låtar som jag lyssnade och sjöng på då. Min mins gamla goda minen då men ärligt talat så är det inget jag längtar tillbaka till. Även fast det var ganska kul ibland men det skappade också massa problem. Jag som skrev att jag skulle gå upp och ta en dusch fastnade framför datan så jag ska väl snart gå upp coh ducsha och det blir mycket plugga imorgon och det är inget jag ser fram i mot. Jag måste skriva klart min engelska uppsats, lära mig engelska glosor och sedan måste jag göra NO-läxan. I veckan måste jag även packa inför Örebro och jag kan ej bestäma vad jag ska ha med mig, Jag vet att jag ska ta med mig min tränings baddräkt, en bikini men sedan vet jag ej, kanske leopard kläningen som jag bara har använt en elr två gånger och första gången var på Saras 15års fest. Imorgon måste jag komma ihåg att ringa och gratta Emma som fyller 17år. Plus att heka min kropp svider har bränt mig på armarna, brösten och på benen. Det gör fett ont och måste smörjas in ganska snart. Nu måste jag bara få färg på ryggen, sedan måste jag bara hålla kvar min färg. Ikväll spelar sverige mot österrike har jag för mig och matchen börjar 20,00 så den missar jag idag för jag ska se på GP-Serien och det är mycket roligare enligt mej just nu eftersom enligt mej så har tre kroner 3 usla målvakter med sej. Men det är vad jag tycker men det tycker säkert ej så många andra.

kramochpuss
2009-04-25
 15:50:36

Gud var länge sedan man lyssnade och sjöng till denna låt :


Och denna:
 

kramochpuss
2009-04-25
 15:31:55

Danny

Han sjunger så fint. Detta är från så ska det låta 2008,

kramochpuss
2009-04-25
 14:51:19

Solat

Nu har jag suttit ute och solat sen 11 och jag har bränt mej på bröstet, det svider som fan så imorgon blir det att sola ryggen istället. Men nu ska jag upp och duscha sedan ska jag gå ut och plugga ett tag hade jag tänkt mej.

puss.och kram
2009-04-25
 10:49:20

Godmorgon

Nu ska jag strax ut i solen och sola det är typ 22grader på platterna så det ska bli skönt sedan blir det lite plugga också. Jag vaknade ganska nyss och började med att smsa Malin och fråga om hon var vid grönan en och det var hon. Hon står i kö för att komma in. Ikväll kanske hon kommer hit men det är ej säkert och vi ska se på GP-Serien i speedway och det ska bli kul såklart. Men nu har jag ej tid längre vill ut i solen.

Pussochkram
2009-04-24
 23:45:59

God Natt

Ska hoppa i sängen nu. Puss och godnatt,

PS
     Ska se Jackass först 
                                          DS
2009-04-24
 23:44:56

Boorring

Så många andra har fyllt i dessa frågor och vad kan pasa bättre nu med lite snabba fakta för er som inte hängt med mig innan?

1. vad heter du?
Annika Micaela
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? My typ
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? ingen blekaste
4. vilket stjärntecken är du? Lejon
5. vilken årgång är du? 94:a
6. vart bor du? Sätra
7. bott utomlands? Nej
8. flyttat antal gånger? 1 gånger
9. vart skulle du vilja bo? på landet
10. vilken skolklass? 8c
11. vad vill du bli när du blir äldre? dövtolk,elektriker elr reseledare

UTSEENDE
1. hur lång är du? ca. 157cm
2. hur mycket väger du? de ni
3. hårfärg och frisyr? brunt som börjar ljusna
4. ögonfärg? blå
5. mest nöjd med? ögonen
6. minst nöjd med? mitt hår
7. skostorlek? 38
8. glasögon? nej
9. har du några piercingar/tatueringar? Hål i öronen

FAVORITER
1. filmer? vet ej män som hatar kvinnor knaske
2. låtar? Blandat.
3. årstider? Sommaren & början på hösten!
4. mat/dryck? Pappas mat med bubbelvatten
5. djur? Hund
6. färg? Svart
7. parfym Black Heart
8. tv-program? Cityakuten typ
9. ämne i skolan? Engelska
10. sysselsättning? umgås med vänner
KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? Ingen
2. vad använder du just nu för skor? ett par reebok skor
3. favoritfärg på kläder? Svart elr vitt
4. favoritmaterial på kläder? spelar ej roll
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? En snygg klänning
6. favoritaffärer? Ingen aning
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? vet ej
8. favoritmärke?vet ej
9. vad har du för byxstorlek? 34 tror jag ingen blekaste
10. vad har du för tröjstorlek? ? :s
DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan? mitt emallan
2. vilken färg på tapeterna? har inga tapeter
3. vilka färger går rummet i i övrigt? vitt och blått
4. favoritmöbel i rummet och varför? min säng och soffan
5. vad vill du ändra där inne? inget
6. vad har du där inne av följande:
a) tv? ja
b) video/dvd? ja
c) dator? ja
d) stereo? ja
e) telefon? ja
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? har inget fönster
8. vad gör du oftast i ditt rum? sover, byter kläder, sitter vi datorn och tittar på tv.
9. vem förutom du brukar sova i din säng? de ni
10. favoritpryl i rummet? Mobil laddaren
BLANDAT
1. vad heter din morfar? Sivert
2. var har du i din:
a) jackficka just nu? busskort
b) skolväska just nu? massa läxor
c) handväska eller liknande just nu?  inget
3. vad är du beroende av? Av mina vänner och familj
4. vilket land kommer du i från? Sverige
5. vilken sorts lypsyl använder du? labello
6. vad tror du på? att det finns någon för alla & alla hr en livsuppgift
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? kristendomen.
8. vad köpte du senast? BH
9. har du nåt husdjur? nej
10. vad bor du i? radhus

GREJER
plånbok: orange
tandborste: Vit
smycken: vet ej använder aldrig smycken
solglasögon: stora
underkläder: spets bla
nagellack: använder ej nagellack

kramochpuss
2009-04-24
 23:32:08

BOORING

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: trött
Favoritgodis: typ surt
Är det nåt du absolut inte äter: Fiskbullar
Kläder just nu:  ett rosa linne med pyamas byxor
Musik just nu: ingen
Vad sa du senast: Godnatt
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: svårt att bestämma mig
Sommarplaner: Ingen blekaste just nu
Fisk eller badkruka: Fisk egetnligen
Hur många kuddar sover du med: 2
Favoritväder: Soligt såklart
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Vatten, båt och en mobil
Spelar du nåt instrument: nej
Morgon- eller nattmänniska: är en riktig nattuggla.
Sparare eller slösare: slösare
Bästa film: Män som hatar kvinnor
Tror på liv på andra planeter: någonstanns ja
Kommer du ihåg din första kärlek: SÅKLART!!
Älskar du henne/honom fortfarande: NEJ!
Har du några homosexuella vänner: JA
Tror du på mirakel: ja, fast det är inte stor chans
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Absolut!
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ibland
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2-5
Bio eller promenad: Bio
Är du kittlig: inte så farligt, men ja, det kan man väl säga att jag är
Snarkar du? Nej
Stjärntecken? Lejon
Rädd för insekter? Spindlar
Äckligaste insekten: mygg
Största svaghet: tålamod
Det här är jag bra på: lyssna & ställa upp för andra
Bästa bok? Tusen strålande Solar
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
kunna transformera mig
Vad vill du jobba som? Elektriker elr Reseledare elr dövtolk
Chips, morötter eller godis? Godis
Pizza eller hamburgare? inget
Skriver du dagbok? nej
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Tatuera men vet ej vart
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Stökigt som tusan
Gungar du på stolen? Nej
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Nej så dum är jah ej
Vilken hand håller du gaffeln i ? höger
Är du rädd för blod? Nej
Saltar du på maten? knappt
Gillar du att sjunga? Ja, men inte när någon annan hör =)
Anser du att du är stark? till och från
Brukar du sola? Ja, men inte nu på ett bra tag
Vad gör du om du får hicka? sväljer tre gånger medan jag håller andan
Röker du? gjort (börja aldrig)
Snusar du? Nej det är äckligt
Använder du knark? Nej
Kaffe, te eller inget? te är underbart gott.
Har du en besatthet? Nej det tror jag inte

kramochpuss
2009-04-24
 22:57:16

Fredag

Idag simmade vi med klassen och jag skulle förstås visa vad jag går för så jag visade det för Lars (idrottsläraren) och han sa att det såg bra ut men innan det så hade killarna livräddning så då fick vi tjejor vara i lilla bassängen och det var fett borring. Men jag tränade på att simma 12,5m utan och andas och jag ska se till så att jag kan simma 25 utan att andas då kanske min simning börjar gå en anning snabbare. Sedan tog jag tid på Crawlet och där fick jag 19sek det måste jag ta ner. Efter att Killarna kört livräddning fick vi göra det och det var hur enkelt som helst. Det skulle man klara sovande. Efter idrotten var det iväg till knä träningen där jag idag höjde mig till 50 i bänkpress men det var jobbigt så där lär jag stanna ett tag. Sedan passade jag på att träna armarna eftersom min tränare ej var där så märkte han inget och det han ej vet mår han ej dåligt för. Sedan fick jag tillsägning att börja med landträning hemma och det lär bli jobbigt spec när det gäller att jogga. Det är så tråkigt. Sedan måste jag börja stretcha varje morgon och kväll för att bli lite vigare.
Därför lär det bli kul när jag ska till Örebro för då ska jag träna varje dag och jag ska fösöka med 2pass per dag för att få upp kondis, träna teknink och andningen i crawlet. Meningen är  att jag ska gå fån att andas var tredje till vad femte. Så jag hoppas att mitt eget lilla träningsläger kommer funka om inte annat så lär ju pappa och christian se till att det funkar.

Ikväll så funderade jag på gå ut men efter övertalning att stanna hemma så kom Malin över ett tag vi åt jordgubbar med glass och tittade på tv, spannade bloggar och lyssnade på musik. Det är alltis lika kul att umgås med Malin för att ingen av oss är smarta tex när vi satt och åt jordgubbar med Morsan och dem så berättade pappa att vi skulle äta Hummer i Örebro. Och då frågade jag hur man åt dem och pappa bara skakade på huvudet medans jag och Malin började asgarva. Men det är ej mitt fel att jag ej vet hur man äter Hummer för jag har aldrig ätit det och det finns inga i Sthlm. Elr det kanske det gör men de finns i frysboxen elr vaddå. Och det brukar man bara gå förbi.  Men jag fick iallafall veta på ett ungefär hur man gjorde se om jag kan få pappa att berätta lite mer annars lär det bli pinsamt.

Imorgon så är man ensam hemma hela dagen eftersom Christians klass ska ut och städa så mamma och pappa ska hänga med så det blir att sova så mycket som möjligt och sedan placera mig ute i solen och göra läxor. Sedan på kvällen hade jag tänkt att träffa några kompisar men det blir antagligen Malin, jag och GP serien på tv.

Juste Hockey VM har väl börjat så kanske det blir att se hockey imorgon om det är på en bra tid annars så får jag se på sporten och läsa sportbladet.

kramochpuss
2009-04-24
 22:40:31

KalmarFF

Kalmar han inte ens vunnit en ända match och inte ens mot Örebro. Kalmar nästa match är mot GIF Sundsvall hoppas de kan vinna denna match. För nu är det dags att sätta fart om jag ej minns fel så ligger de regerande Svenska Mästarna längst ner i tabellen och DIF också. Högst upp ligger AIK. Djurgården förlorade idag mot Brommapojkarna vilket kändes skönt för de är så värda att visa var de går för. Det endas som behövs nu är en KFF seger sen är jag ganska nöjd med mitt liv. :)<3

kramochpuss
2009-04-24
 22:32:57

Jesper Ollas

Ja nu har hela krigarkedjan skrivit på för Leksand och det känns bra. Idag skrev Jesper Ollas den sista och viktiga delen i krigarkedjan på 2säsonger. Vilket är underbar, utan krigarkedjan inget Leksand. Iallafall inte just nu.

Jonas Knutsson har fått sommarkontrakt (fattade ej) men iallafall han var med nere och spelade mot SSK och han var grym och satte de flesta på plats. Han var ej seg alltså utan riktigt duktig :)

Det var allt för Hockeyn idag..

pusskram
2009-04-24
 22:27:49

GP-serien börjar imorgon :)<3

Fredrik Lindgren Peter Karlsson
Andreas Jonsson Martin Smolinski
Ludvig LindgrenHans Andersen
Greg Hancock Joonas Kylmikorpi och Mikael Max(bror till Peter Karlsson)
Linus Sundström Matej Zagar
Scott NichollsKim Nilsson
Bilderna ovanför är är från förra säsongen :) i Elitserien

Nicki Pedersen Fredrik Lindgren
Antonio LindbäckAntonio Lindbäck
Start med Anton i Grön
Anton

Dessa var äldre Bilder och som ni kanske märker är Anton en av min favoriter inom speedway världen och jag minns att jag blev förkrossad när han la av men nu är han tillbaka.
Denna Säsongen lär också bli intressant allra mest GP- Serien och förra säsongen vann ju Pedersen, men i år hoppas vi på att en svensk vinner och förhoppningsvis kanske de kan göra det men det vet vi om 15tävlingar. Men i år kommer det bli att se bajen och dem eftersom jag bor i stockholm och bejen spelar i allsvenskan (tror jag det heter)

pussochkram
2009-04-22
 21:07:34

Onsdag

Idag var jag i skolan först sedan åkte jag till träningen och tränade och det gick bra fick reda på att jag ska tävla på vårsimianden, det är lite läskigt men strunt samma. Huvudsaken är att det gick bra att träna. Sara ska ej hänge med till Örebro eftersom hennes brorsa ska rida in och det är ju klart att hon ska se  på det. Så jag försöker att få med någon annan med lär sluta med att jag kommer åka själv. När jag ändå ska dit så ska jag simträna varje dag i simhallen där måste komma iform nu. Detta lär bli intressant eftersom jag ska träna med min brorsa. Men nu ska jag titta på tv och byta om och sedan gå och lägga mej.
Christian och jag har bytt rum så han sover i mitt just nu och jag i hans eftersom jag har ont i ryggen men mamma och pappa vet ej om det. så jag vill ej klättra.


pussochkram.

ps
   Berätta för era föräldrar att ni älska dem oftare, de behöver få veta det.
                                                                                                                               ds
2009-04-22
 20:59:40

Bloggar att Spana in

http://www.isabellamansson.blogg.se/
http://www.anamariaj.blogg.se/
http://www.malinwesten.blogg.se/
http://www.malinhenningson.blogg.se/
http://www.mammabeckas.blogg.se/
http://www.kajsaochvincent.blogg.se/
http://www.speedwayfru.blogg.se/
http://www.joannasandbergs.blogg.se/
http://www.proffs.devote.se/
http://www.isoldee.blogg.se/
http://www.alexflickaa.blogg.se

Dessa bloggar spanar jag in gör det ni med :)<3
2009-04-22
 20:45:29

Lagbygge 09/10

Målvakter:
Erik Hanses -  NY j20

Backar:
Oliver Ekman-Larsson
Janne Huokko
Petter Ullman
Kenny Källström
Per-Anton Lundström

Forwards:
Pelle Prestberg
David Åslin - NY fån LIF J20
Marcus Wienstock
Eric Johansson
Marcus Persson
Andreas Martinsen - NY från Lillhammer IK
Jens Bergenström
Johan Eneqvist
Johan Hägglund

Spelare som lämnar LIF:
PiED Bellmare - Till Skellefteå
Morten Green - Malmö Redhawkes
Marcus Jonasén - ny klubb ej klar
David Bornhammar - ny klubb ej klar
Eddie Läck - Till Brynäs
Antti-Jussi Niemi - Jokerit
Manne Fredriksson - Ny klubb ej lklar
Elias Granath - Timrå ?!
2009-04-22
 20:39:37

Leif Strömberg

Är ny tränare för Leksand tillsammans med han Christer Olsson.

Fakta om Leif Strömberg:
född: 1Januari 1962 på Södermalm Stockholm
Moderklubb: Grödinge SK
Klubbar som spelare: Grösinge-J, Hammarby-J, Tingsryd, olofström, Nybro, Lidingö, Nyköping Och IK Göta. (en ryggskada satte stopp för spelar karriären)
Klubbar som tränare: IK Göta, Tyresö, MB- Mälarhöjden/Bredäng, Bofors, Färjestad och Södertälje.

kramochpuss
2009-04-22
 20:35:21

David Åslin

David Åslin har nu fått A-lags kontrakt i Leksand som sträcker sig över det två närmsta säsongerna. Jag hat för mig att åslin har en pappa som har varit hockeymålvakt. Åslin var med under kvalserien när Leksand hade problem med sakdor men jag vet ej om han fick så mycket speltid men jag tror att han fick hoppa in vid ett tillfälle. Han har också varit en pålitlig poäng plockar i junior laget och jag hoppas att han blir grym och göra massa mål mm.


kramochpuss
2009-04-22
 20:31:40

PiEd Bellmare

Pierre-Edouard Bellmare har skrivit på ett två årigt kontrakt med Skellefteå AIK sent igår kväll. Vilket är tråkigt för att var grym dessa tre år han varit i Leksand även fast själva brak sucén var i år. Han kommer självklart bli saknade men det är roligt att han valt att gå vidare och utveckla sin karriär.

Kramochpuss
2009-04-22
 20:26:06

Johan Hägglund

Johan Hägglund förlänger med 2 år alltså 2 säsonger, vilket är roligt nu är det bara att hoppas att Ollas stannar kvar också så har vi krigarkedjan kvar men vi har ju iallafall 2av3. Johan Eneqvist förlängde ju innan säsongen var slut med två säsonger till har jag för mig.

Kramochpuss
2009-04-21
 18:06:30

Tisdag

Idag hade jag utveckling samtal och det gick jätte bra, men jag missade lunchen så jag hade ingenting och äta men jag hade med mig massa frukt så att jag ej skulle dö av hunger. Pappa är i Transås och hämtar hem hans arbetskamrats nya motercyckel. och Dino som han heter hade en förrut men den krachade han och bröt armen. Så Pappa kommer ej hem för en vid typ 21-22 ikväll. plus att jag och mamma har namnsdag idag. Annika och mamma heter ju det men det är mitt andra mat så mamma är och köper hämtmat med Christian så jag ska gå ner och plocka undan, de andra sakerna där nere tex. mina läxor som jag har suttit och gjort sen jag kom hem. Jag tycker jag är grymt duktig. Imorgon ska jag simma och jag ska göra det så bra som möjligt men min förkylning ororar mig lite grann men jag ska försöka även fast jag ej får träna enligt Skolsyster men det pallar jag ej att bry mig om för då skulle jag redan vara död.

kramochpuss
2009-04-21
 17:59:58

Ingen Seger

Kalmar FF har spelat 4 matcher och ej vunnit en ända och jag börja fråga mej själv varför mästarlaget ligger sist i år och BP som kommit från superettan och även Örebro har gått bättre. Men jag tror att KFF kommer ta sej ut det där men i år vinner Elfsborg SM-guld för de har alltid samma matrial i laget (ett starkt lag). även för Djurgården går det dåligt det blev en stor förlust mot Göteborg för ett tag sen och igår förlorade de mot Bajen. Vilket var synd, hade hellre sett DiF vinna en bajen. och då gillar jag faktiskt ingen av lagen. Men nu är det bara att hoppas att de två Elmarna vi har sett fart tillsammans med Mendez och Sobralense.


kramocgpuss
2009-04-21
 17:55:35

Leif Strömberg

Ja han är den nya tränaren i Leksand med den gamla junior tränaren Christer Olsson. Leif har tidigare jobbat med SSK tillexempel nu i kvalserien och jag har för mig att han även jobbade i ssk förra året i kvalserien men fick sedan sparken. Han är alltså mannen som tar upp SSK igång på gång till eliterseriren och det behövs i Leksand. Christer olsson är gammal hockey spelare som spelat i bla Mora, Brynäs och Leksand såklart i sverige han haräven spelat i NHL och i tre kroner. Jag har för mig att han var ganska bra och att han kommer göra allt för att ta upo Leksand till elitserien igen.


kramochpuss

2009-04-20
 18:29:32

Måndag

Idag gick jag till skolan även fast jag inte kände mig 100% frisk men det var bara att köra påför fullt och just nu sitter jag oc pluggar, vilket är jävligt tråkigt. Idag fick jag äve reda på vadjag fick på no-prover och jag fick G+ är ej spec nöjd men det är bara inse att jag ej är bättre än så just nu. Nelj men n måste jag plugga vidare skriver snart igen kommer ha ganska fullt upp fram över men ska försöka skriva så mycket som möjligt.


kramochpuss
2009-04-18
 18:02:13

17,57

nu har jag på tre filmer idag och dessa är:
- Flugoenas herre
- The Holiday
- Systrar Jeans 2

alla dessa är bra men den sorligaste är ju Flugornas herre när de dödar den där lilla killen med pinnarna för att de tror att han är ett monster och den där piggy som är lite överviktig som ingen förutom 2gillade får den där stenen i huvudet. Det är fett sorligt och hemskt. En film som man ej ska se på ensam för den är verkligen hemsk.

Jag sitter just nu och väntar på att maten ska bli färdig för jag är grymt hungirig som jag alltid är och sedan blir det att slänga sig på soffan i mitt ru och se på tv men jag har ej bestämt ,mig vad jag ska se på tv för något. Ni som har smsat mig idag och jag ej har svarat är det för att jag har stängt av mobilen och jag sätter ej på den för enpå måndag.

ska dra puss hej
2009-04-18
 11:38:23

Godmorgon

Jag vaknade i morse med ett värkande huvud och hosta och massa hosta och förkylning. Igår var jag ute och träffade Issa och Olivia (olivia och jag gick på samma dagis) och vi va ute sedan gick olivia hem och vi gick hem till Bella så hon kunde byta byxor. Sedan bestämde vi oss att ta en tripp till Mälside men där var det inget roligt som hände men sedan kom det massa polisbilar till ett hus längre bort. men vi åkte hem vid 10,10 typ och vi bestämde att vi skulle träffas dagen därpå. Men eftersom jag är sjuk så vill jag ej smitta henne så det blir en skön hemma dag med massa film och tv i sängen. Men nu orkar jag ej skria mer.

Pussochkram
2009-04-17
 18:23:12

Issa

Jag och Issa har inte alltid varit bra kompisar utan som alla vänskaper så har vi haft svackor men just nu är det issa som stötter mig och gör att jag tänker efter innan jag gör något helt fucked up. Älskar dej gumman<33

ISABELLA MÅNSSON <3
2009-04-17
 17:15:41

17april09

Just nu så tar jag det lungt men efter middagen så blir det ut en sväng med Bella och det ska bli kul för annars händer det inget ikväll. Jerker var nyss här med massa reklam lappar som Jag skulle delat ut men det slutar säkert som vanligt att brorsan delar ut dem eftersom han är duktigare en mig på sådana saker. Jag snackade nyss med pappa om gynasium som jag ska söka nästa år och just nu lutar det mot elektriker men det kan också bli barnochfritid elr något annat. För jag ska ändå plugga vidare till dövtolk hade jag tänkt mig eftersom jag gillar att lära känna många och hjälpa till så kan jag ju plugga vidare i 1-4 år tills jag blir döv tolk.

Idag fick jag tidning södrasidan fär jag är med på sida 8. Där jag och tre kompisar har pratat om komfimationer och sådant det står ej så mycket här är hemsidan:
http://www.sodrasidan.se

Idag slutade vi tidigare eftersom Lars var sjuk och de hittade inte nån vikarie så de flesta var glada att få slippa simningen denna vecka men jag tror att vi kommer köra det nästa vecka istället. Men eftersom vi fick håltimma sista lektion så slutade vi 11.40 efter svenska där vi fick böcker som vi ska läsa och jag valde "Tusen strålande solar" som jag har hört är grymt bra. Man kunde även välja på dessa böcker:

- Flyga drake
- Tusen gånger starkare
- En komikers uppväkt
- Planerat bröllop
- Tusen strålande solar

dessa var böckerna.

kramochpuss
2009-04-17
 16:57:27

Grannen är fett läskig

Vi har en granne som kanske är typ 70-80år gammal som är senil och för några veckor sedan sprang hon efter mig och skrek Mördare. Sedan åkte hon in på pyske men nu är hon tillbaka, igår såg jag henne stå på Lasse och Margaretas tomte och prata med sej själv och samma sak idag. Asså fett läskig.
Jag är grymt rädd att hon ska få för sig något och sedan hämta en kniv, det är ju synd om henne men hon är grymt läskig och jag tror inte jag är den ända som är rädd för henne. Hon springer i trapperna hos grannen och tittar in genom fönstret hos folk. Tror mäniskor har fastnat i massa saker, ringer polisen och Ambulans. Hon lider av det här men får hon någon hjälp? nej inte vad jag märker, så fårhon ingen hjälp.

kramochpuss

2009-04-16
 19:04:43

18.51

Jag vet ej varför men jag har duschat och bytt om till pyamas och satt mig just vi datan när andra perioden i matchen mellan SWE och CZE. Mid mr Liw i mål. Men det är ej så intressant. Leksands legenden Åke Lassas är död, han blev 84år gammal. Han spelade 24säsonger i LiF och han noterades för hela 94landskamper. Det är grymt.

Jag har tänkt på en sak det är aldig en som dör utan flera på samma gång, då menar jag alltså min granne har en far som dog förra veckan, en annan och sedan mammas kollega.. Jag undrar varför det var som 2001 först dog min mosters katt Tyson, sedan dog min Farmors hund Roy och sedan så dog min Farfar. Där enligt mej och vad jag har fått höra är sjukvårdens fel. Min farfar hade hudcancer, han hade oprera bort det en gång men sedan så fick han tillbaka den. Han fick en knöl i armhålan som han skulle operera bort men då säger sjukhuset att de ej kan göra det eftersom de har sommar stängt. Den spred sig och min Farfar dog. Han hamnade på sjukhus, där han sedan flyttades till ett annat. 1månad fick han lida. Och jag fick ej träffa honom de två sista veckorna för min far ville inte att jag skulle minnas min farfar som en gammal gubbe som ej kände igen mig, som virrade och knappt kunde prata. De sa till honom att han hade ett halvår kvar men han fick inte det och det är jag ganska glad för. Då slapp han lida. Jag var 7år när han dog. Och i år är det 8år sen han dog och jag fyller 15år. Jag hade gärna sätt att min farfar hade levt men man kan inte bestäma över denna gryma värld även fast man vill.

Jag bråkar en del med min farmor men jag älskar henne men jag stör mig på att hon säger till mig att jag förstör min fars liv med alla problem jag har. Men vad ska jag göra jag är den jag är och hon kan inte ändra att pappa är min pappa, för han kommer alltid vara min pappa och VÄRLDENS BÄSTA PAPPA Och Framor hon är också bra att ha för att vem skulle annars lärt mig och baka och spela spel. Och lärt mig massa kortspel mm.

kramochpuss
2009-04-16
 16:01:32

16april09

Idag var ganska lung dag iskolan men ändå stressig, jag vet ej varför jag tycker det men nu ska jag bara vänta på att mamma kommer hem så jag får någon middag är grymt hungrig. Jag träffade inte Michelle elr Bella igår men jag kanskeska träffa Bella idag. Vi bråkade mycket sånt förrut men hon är grymt schysst, hon lyssnar och förstår. Det är alltid kul när någon bryr sig. Men jag fick just samtal från bella ska träffa henne imorgon istället. Hahha fan vad kul vi ska ha båda är lika onormala. häromdagen så sprang vi runt på ängen här utanför mej, elr nedför Rada,Alex ooch dem och sjöng och skrek, det var fett kul. Vi var bara fett flum. Spana hennes blogg:
Http://www.isabellamansson.blogg.se

Jag ska snart titta på ett program annars blir det lungt idag och kanske att lägga sig tidig. Men nu orkar jag ej skriva mer.

Pussochkram
2009-04-16
 15:51:26

R.I.P Mammas kollega

Mammas kollega dog häromdagen efter 3hjärnblödningar och mina tankar går till hennes 16åriga dotter som nu måste leva med sin moster. Jag träffade bara mammas kollega en gång men mamma var nedstämd igår och det smittade.
Önskar jag kunde gör något för hennes dotter men tyvärr ej, elr tänk om hennes mor kunde åkt in till sjukhuset när hon kände sig konstig för första gången då kanske hon hade levt nu. hon blev bara 50år gammal och hon blev hjärndöd.

R.I.P

Kramochpuss
2009-04-15
 14:44:35

15april09

Grattis Jonnah hon fyller 15år idag och jag hoppas att hon får en bra födelsedag.

Idag var det andra dagen i skolan och det är grymt jobbigt för jag har ej behövt tänka på typ 3veckor och helt plötsligt har man prov.. Jag hade tex idag hade jag prov i engelska och vi får test 9:ornas (förra året) natonella prov och jag fick reda på svaret och jag fick VG - och det är jag glad för. Senare idag ska jag träffa Bella och Michelle och jag tänkte att vi skulle hänga ute och bara prata om saker och ting. Men nu ska jag plugga vidare elr något.

Pussochkram
2009-04-15
 14:31:22

Eddie Läck

Eddie lämnar LIF för Brynäs, han säger att det är dags att gå vidare enligt leksandsif hemsida. Jag kommer sakna honom i laget men jag tycker det är kul att han vill utveckla sig och han kan bli en grym målvakt.

Och alla vet ju vem Carolina Klufts man är. om ni ej vet det så kan jag berätta att det är Patrik Kluft den gamla stavhopparen. Han ska nu bli hockey tränare i kallinge/ronneby som spelar i divion 2.

kramochpuss
2009-04-13
 22:02:45

Kalmar - Aik

AIK VANN :( tyvärr
grattis men kff tar er nästa gång kan vi ju alltid hoppas .

godnatt
2009-04-13
 21:57:36

God Natt

detta är sista inlägget ikväll för jag börjar bli grymt trött och funderar på att krypa upp i min säng och sova för att orka gå upp och gå till skolan imorgon då jag börjar med teori på Idrotten imorgon men eftersom jag ändå ska träna knät imorgon så måste jag packa två väskor imorgon en med träningskläder och en med allla andra grejer som jag måste ha med mig.
Pennor
Sudd
Tofsar
mobilladdare
solglassögon
pengar
Mobilen
Nycklar
Sl-kortet
No-böckerna
mm.

Vad brukar ni har med er till skolan? för allt detta är egentligen inget du behöver ha med dej.Efter ca en timma borstade i håret så är jag entligen klar med alla idiotiska tovor som bara är jobbiga och irriterande, jag måste klippa håret snart. Men nu har jag ej tid längre.

pussochgodnatt
2009-04-13
 21:25:08

Kalmar FF - AiK

1 Halvlek:
AIK leder efter första halvlek men 1-0 det gjordes av Obolo ungefär 12min in i matchen

byten:
Pavey ut skadad - bengtsson in - Aik
Rasmus Elm ut skadad - Lasse Johansson in - KFF

Inga gula kort i i första och förhoppningsvis kommer kalmar FF tillbaka efter 1halvlek och gör två mål och vinner andra period. Sen kan vi hoppas på att allt är bra med Rasmus Elm och att skadan ej är för hemskt för han kommer behövas tror jag speciellt nu !

kramochpuss

2009-04-13
 20:52:49

Leksand <3

Lämnar Leksand:
Mikael Karlberg - Lägger av
Marcus Jonasén - lag ej klart
Morten Green - Malmö redhawks
Antti Jussi Niemi - Jokerit

Kommit till Leksand:
Andreas Martinsson - Rosenborg IK

Rykten:
Eddie kommer kanske gå till Brynäs elr Modo men jag hoppas han stannar i Leksand <3

Sedan vet jag ej mer :)<3 men jag vet att Johan Eneqvist har förlängt 2år <3


kramochpuss
2009-04-13
 20:44:40

hopplöst

Har ni någonsin känt att skolan är helt hopplös att man lika gärna skulle kunna hoppa av skolan redan imorgon, jag gör det just nu och det jobbiga är när jag gick i 7:an elr rättare sagt började sjuan då allt var bra så satte jag höga krav på mig själv. Jag sa att jag skulle bli läkare med de högsta betygen men med den pressen så har jag nu märkt att det är menigslöst att ens försöka.  Jag vill så mycket mer men kommer inte längre än såhär och när du går i en skola där alla blir missnöjda elr nästan alla tjejer iallafall har 6VG och 6MVG och är missnöjda så känner man sej som ett missfoster. Jag är längt ifrån alla i min klass, jag har svikit min engelska lärare genom att göra ett felsteg vilket kan göra att mitt betyg sänks där med. Vad kan jag bli med de betygen jag har? dagisfröken? :S det vill jag inte ens bli. Alla ni som ej har börjat 7:an elr 8:an sätt inte stora krav på er själva för det är bara ni som blir missnöjda, som tappar glöden av att skaffa nåt arbete alls. Jag börjar 9:an efter sommarn och har en hjärna som en 10åring.

kramochpuss.

Ps
    Mitt data dampade på inlägget innan.
                                                                      ds
2009-04-13
 19:58:09

Låtar <3

object width="560" height="340">

Nåra låtar

kramochpuss
2009-04-13
 13:20:49

annandag påsk

kom nyss hem från trippen med husbilen, det var en bra camping men jag måste erkänna en sak, tjejen som bodde granne med oss måste varit sjuk för hon badade och det måste varit iskallt. och Imorse när det var iskallt ute satt hon oh åt glass. hallå vem äter glass när det är iskallt ute och dessutom tre stycken. Men det är ändå modigt att bada i iskallt vatten. Skriver strax mer !

pussochkram
2009-04-12
 13:38:22

påskdagen

Igår så var jag på en dags krysning till Åland, det var fett najs, Det var varmt och jag fick lite färg i ansiktet men intespec mycket enligt mej. Det var en perfekt påskafton nåt jag verkligen gillade.  Idag har jag inte gjort många knop jag har suttit ute i solen och läst i en bok och tagit det lungt.Imorgon åker vi hem och jag måste erkäna en grej detta var en super bra camping för jag fick ett påskägg.

Marcus Jonasén lämnar Leksand . Vilket är trist!!


kramochpuss
2009-04-10
 14:29:24

Lång fredag

I morse så gjorde vi i ordning det sista innan vi satte hos i husbilen för att åka till Kapellskär där vi har tagit in på en campingplats med utsikt över vatten. Och nu ska snart morsan och de andra ut ovh vandra men jag måste blogga.
Imorgon ska vi ut med typ en färeja här tror jag på en dags tur, det ska bli kul mennu sja jag ut i det vackra vår vädret.

pussochkram :)<3
2009-04-10
 14:20:53

SSK - LIF

igår var jag och såg Leksand soppa banan med Södertälje, Min i första perioden såg det inte så ljust ut Södertälje ledde med 3-0 när de gick till period pause. Men i andra perioden kom leksand Starkt tillbaka och gjorde 3mål och det stod 3-3 n'r de gick till periode pause efter andra perioden. Sedan började en lång och läskig tredje period som började med ett Leksands mål och Leksand hade gått från att lega under till att leda i matchen. Sedan så kvitterade Södertälje och det stod 4-4 och södertälje klacken blev uppkäftiga igen. Sedan  gjorde Leksand mål igen men SSK kvitterade igen. 5-5 Stod det i matchen och det blev till förläggning och förläggning blev till Straffar som Leksand vann.
SSK började och gjorde mål.
Sedan Doell (tror jag det var) som satte den.
SSK missade.
PiEd Missade
SSK´s puck tagen av mylly.
Och Karlberg slutar med att göra ett snyggt och proffisgt straff och Leksand vinner sin sista match denna säsong och det bästa är att Karlberg slutar sina fantastiska år med 2mål och 1 utv i denna match. Men vi får nu säga Hejdå till Karlberg som nu läggar av med hockeyn och jag tror han kommer bli saknad otroöligt mycket.

Här är lite bilder:
uppvärmningen:1period:


Period Pause med knatte hockey:


Period 2:


Period Pause med konståkning:


3period: SSK har bytt målis.


Jag har ej tyvärr några bilder på förläggningen eftersom min kamera inte hade några batterier men jag kan säga att det var en kul match och se på :)

kramochpuss :)
2009-04-09
 15:59:30

Spelare

Spelrna som ej är med i kväll är : Jens Bergenström, Antti-Jussi Niemi, Petter Ullman, Janne Huokko, Pelle Prestberg, Marcus Jonasen och David Åslin. Alltså saknas det många spelare ikvällnes match.  Och det gör mig oskäer om leksand kan vinna denna match. För Jensa, Huokko och Pelle är alla grymt viktiga i laget. Pappa komenterade just när jag sa vilka inte skulle spela så sa han. Ja då kommer de inte spela nästa år heller. Och Jonasén är en av mina favoriter i Leksand han är cool och när han vill så kan han gör  allt väldigt bra men han sitter även mycket i utvisnings båset.

Inför nästa säsong så blir det intressant vilka som kommer stanna kvar i laget och är det nån jag är säker på att stannar o laget är kvar är Johan Enqvist som förlängde med två år nyss. Nån jag vill ska stanna är Eddie Läck och Jens Bergenström. Eddie för att han är en grym målvakt som verkar var 100% målinriktad och han vet vad han vill. Jensa är alltid en av dem som kör hårdast på isen, han jagar alltid pucken och är vid pucken nästan hela tiden även fast han ej har gjort så många mål som han gjorde förra året. Det tog PiEd över i år men han sägs det att han ska gå till Luleå.


Men nu gott folk så måste jag borsta håret,sminka mig, äta och klä på mih inför  matchen ikväll. Och jag tror SSK tyvärr vinner med 3-2. Men jag hoppas Leksand spelar en bra match och gör sitt bästa för jag vet vad de går för och de är grymma på alla lägen....


Puss och kram.
2009-04-09
 15:41:11

Interjuvad

Jag hinner med ett inlägg till nu, Idag blev jag interjuvad av Södra Sidan, det var jag, Amanda , sofia och therese som blev interjuvad och det tog massa bilder så jag ber er titta inte på bilderna för jag blev jätte ful.. Jag hade en röd klänning vi spelade teater. Nu närmar det sej klockan 19,15 bara nåra timmar kvar. Nu ska jag titta på Tyra Banks show.

Kramochpuss <3
2009-04-09
 14:59:57

Skärtorsdag

Idag gick jag upp vid typ halv åtta elr 8 kanska kolockan var och sedan åkte jag till Bredängs kyrka där det var sista dagen av denna komfimand grejs sak. Det har varit kul att få lära känna alla, Amanda, Safora, Anna, Marcus, Carolina, Theresa, Emilie, Sara, Monne, Asema, Fenya, Flora och Sofia. De är alla rara, gulliga och söta och trvliga såklart. Idag firade vi Sara som fyllde 20år (komfimand ledare) och vi fick tårta och muffins och det var gott. Nu har jag packat för i helgen och ska hoppa in i ducshen efter att jag skrivit detta. I helgen ska vi ut med husbilen och det ska bli ur mysigt, ska skriva min engelska text så ska vara klar till på tisdag. Ikväll blir det hockey, vi ska se Leksand - Södertälje i Axxa Sports Arena och det ska bli grymt kul. Jag tänker ta lite bilder ikväll som jag kan lägga ut. Det är även Mikael "Challe" Karlbergs sista match , han fyller 38 nästa månad.
Nu hinner jag ej skriva mer om jag hinner imorgon så skriver jag annars önskar jag er alla GLAD PÅSK.

Pussochkram
2009-04-08
 19:07:56

Dålig uppdatering

I Måndags: Så var jag och Malin på bio, vi så på män som hatar kvinnor och den var väldigt bra faktiskt, Sedan sov jag över hemma hos henne.

i tisdags: Så var jag på komfimations läger elr de har jag jy varit sen i Söndags men ändå. Vi va i boda borg, det var grymt kul där men nåt som är tråkigt är att jag sakadat stor tån. Det hände när vi var inne i en av banorna och så råkade
Safora hoppa på min fot och man hörde hur det knackade. Men det var grymt kul där. I mitt lag var det : Monne, Safora och Theresa. Vi vann spklart också. Sedan så sov Malin hemma hos mej.

Idag: Så har vi varit inne i stan och kollat i storkrkan och gått uppför alla trappor det var inte alls jobbigt däriemot trångt var det,.

men jag orkar ej skriva mer just idag men ska försöka skriva lite mer. Imorgon blir det hcokey och det är ävens Challes sista match i laget som snart fyller 38år. Han slutar.

kramochpuss
2009-04-05
 08:26:38

Godmorgon

Vi gick just jag ooch Amanda och det blev såhär tidigt eftersom jag ska möta upp Malin, eftersom vi ska gå till kyrkan tillsammans. (komfimation) Och jag är grymt trött, bara en sak jag har att erkäna. Idag hade jag tänkt att ha vita byxor och sedan ett rosa linne till om det skulle passa. gör det det? enligt malin så gjorde det ej det men jag skiter i vad hon säger :P Men hon har ganska bra klädsmak. Men nu måste jag gå och äta frukost om jag ska hinna sminka mej och det :)

Pussochkram

Mina och Malins ben på nyår !!
2009-04-04
 23:04:09

Amanda

Idag är amanda här och chillar med mig vi va just och lämnade Malin hemma hos sej nyss sen gick vi hem hit. Och på vägen hem kom det en moped med 3 boys on. En av dem var ganska söt men strunt samma..


AMANDA KÄLLEN <3 FREDRICK EKHOLM
de e så gulliga <3
2009-04-04
 18:10:40

Lördag

Igår var vi hos Jerker och Kikki och det var väldigt trevligt vi var hemma vid 02,00 ungefär tror jag och imorse väkte morsan mig vid typ tio i tio för att jag skulle städa mitt rum. Sedan tog jag det lungt och vid 14.00 så åkte vi hem till Farmor och jag lovar er så mycket mat hom köper så mycket mat köper vi inte hem på ett år. Jag trodde jag skulle dö. Det betyder att imorgon så blir det att träna när jag kommer hemifrån kyrkan. För annars kommer jag bli gfett fet och det är jag redan. enligt mig. bNu sitter jag ockh väntar på att Amanda ska komma hit eftersom hon ska sova här i natt och jag undar hur i ska gör med morgondagen eftersom jag sedan ska iväg. Sedan imorgon ska jag kanske gå på bioo med malin på kvällen men vi får se. Det är ett tag kvar till dess. iallafall 24timmar. Men nu hinner jag ej skriva med för ska fixa ordning lite grejer.

PussochKram
2009-04-03
 10:36:38

Prao

idag är det min sista prao dag i 8:an och jag tycker det har varit kul att prao, inte bara för att jag slipper skolan utan för att man får lära sig massa ny saker.  Snart är det ju påsk och jag ska strax fråga om jag kan få gå lite tidigare än vanligt eftersom jag ska träna mina knän hos Jens idag. Sedan så blir det väl sallad till lunch idag men igår åt  jag thai nåt.

Men nu har jag ej tid längre :)

pussochkram
2009-04-02
 22:22:06

Torsdag

Idag har jag tränat simning juh och då ska vi starta med att köra 50meters banan och jag lovar er, det är mycket jobbigare än att simma i en 25meters bassäng. Jag var ej den enda som var ganska sur på sasha när hon sa att vi skulle simma 10*100 frisim vila 20sek mellan varje hundring och sedan sa hon åt oss att simma första halvan av bassängen (25meter) ska ni ta det lungt och sedan den andra 25:an som är kvar av längden max. Men jag lever ju än så det känns ju bra vi hade stretching efter och slutade med 90grader och jag höll på dö.

Jag praoa även hos Eva idag och eftersom hon tycker att jag jobbat på bra så fick jag välja en badräkt och jag tog den som jag tyckte var snyggast en lillabaddräkt. Kan ta bild på den sen och lägga in sen.

Jag har även skrivit rent Christians text idag eftersom han var så duktig och översätt den så hjälpte jag honom med datan. Så den blev ganska fin och ganska bra.

Jag ska underlovet skriva så mycker som möjligt men eftersom jag ska komfimera mig så ska jag vara i kyrkan hela lovet. Så här ser dagarna närmsta tiden ut.

Fredag: Prao 9-13
               Knä-träning 14-15,30
               Bort bjudna till Jerker och Kikki

Lördag: Vet jag ej men hem till mormor ska jag.

Söndag: Komfimations grej 10-16
               
Måndag: Komifimations grej 10-15,00
                Stefan 15,30 - 16,30
   
Tisdag: komfimations grej 10-15,30
               Knä träning 16,00 - 17,00

Onsdag:Komfimations grej 10-14,30
                Simträning 15,30 - 17

Torsdag:Komfimations grej 10-13
                 Ishockey SSK - LIF i AXA SPORTS ARENA 19,15

Så långt har jag planera :=)

Pussochkram
2009-04-02
 22:08:52

Leksand - AIK

Övrigt: Denna match var väldigt intresant LiF gör en bra match och det gör även AiKs målvakt Heino-Lindberg. Det gör att om SSK förlorar sina två matcher som är kvar och att AiK vinner sina två kvar stånde matcher så går AiK upp i Elitserien. Så nu hoppas jag att ssk vinner mot  Aik på Måndag. Men svaret kommer inte förren om ett tag. Leksand ska väl nu spela för sin värdighet och för mig så är Leksand grymt bra och är värld allt. tyvärr klarade de ej kvalserien men det kommer de gör nån gång, det kan vi ju alltid hoppas iallafall. men jag hoppas att de nästan säsong tar fler yngre spelare, alltså junior spelarna och satsar på dem med. att iallafall ha en lina med juniorer. Belle lär ju nu lämna Leksand för Luleå eftersom han vill utveckla sin karriär och gå till ett elitserie lag. Vilka som fler lämna lär vi väl märka men jag hoppas att Läck stannar kvar och Mylly (de båda målvakterna). Karlberg som snart blir 39 lär ju sluta spela och undra om inte Huokko också kommer göra det. Men det lär vi väl också märka.

Gabriel Karlsson som spelade i Leksand säsongen 07-08 har lämnat Skelleftå för Timrå, där han har skrivot på 2år.

kramochpuss
2009-04-02
 22:00:58

Leksand - AiK

3Period:
Mål:

Skott: 15-11

Utvisningar:
Jonas Westling 16,29 high-sticking AIK

utvmin 0-2

2009-04-02
 21:59:04

Leksand - AiK

2Perioden:
mål:
Daniel Bång 1,14 AIK
Henrik Eriksson 15,07 AIK

Skott 8-8

Utvisningar:
Stefan Johansson 9,19 Hakning AIK
Eric Johansson 13,54 hakning LIF
David Engblom 18,52 tripping AIK
Utvmin 2-4

2009-04-02
 21:56:21

Leksand - AIK

1Period
Mål:
Mattias Johansson  16,43 LIF (Oliver Ekman-Larsson, Per-Anton Lundström)

Skott 11 - 6

Utvisningar:
Jonas Liwing 6,28 holding AiK

Utvmin 0 - 2

2009-04-01
 07:26:37

Godmorgon

Idag var det att gå upp tidigare för att jag ska ju inj till stan idag och prao hos Eva. Det ska bli kul ska skriva massa diplom.Men nu måste jag gå in på SL. skriver mer när jag kpommer hem.

idag är det 1april och då får man lura vem man vill ! <3

kramochpus