2010-09-30
 17:43:28

Torsdag

Har inte pallat blogga på den senaste tiden men här kommer en liten uppdate:

Lördag: Då var det 20år firande för Jennifer så som vanligt så drog mamma och jag dit för att träffa alla som brukar komma. Det var väldigt trevligt man träffar dem inte så ofta utan bara när sofia eller jennifer fyller.

Söndag: Det var värsta vilo dagen då jag verkligen inte pallade göra något alls som är vettigt men vi två drog jag med morsan till arlanda för att hämta farsan. Även fast han bara hade varit borta en helg så hade jag självklart saknat honom men vi hann knappt hem förren mamma och pappa åkte för att hämta christian vid nynäshamn. För han hade ju varit och tävlat på gotland och han fick en brons medalj.

Nej ärlogt jag pallar inte men jag var iallafall på en film av Julia Roberts i måndags för att Ingela mammas systers bästis hade fått fribiljetter för förhandsvisningen. Så vi kom inte hem förren vid typ ahalv ett.

Imorgon blir det Party
2010-09-24
 17:51:46

FREDAG!!!!

Ja nu ör det helg igen vilket är skönt som fan, så nu måste jag ta chansen och vila upp min krafter till på måndag då nya saker sker. Det gick mycket bättre på svtsnigen idag än vad det gjorde sist men jag tror inte det är min grej riktigt. Pallar ej blogga just nu.
2010-09-22
 16:08:45

Onsdag

Nu har man gått halva veckan så snart är det helg igen vilket kommer bli på skönt, för det är bara jag och mamma som ska vara hemma. Pappa drar till Talinn och christian ska till gotland tränings läger så det kommer bli lugn och ro, inte för artt jag vet vad vi ska göra. På Lördagen ska vi iallafall förbi Jennifer för att fira hennes 20års dag men annars tror jag det kommer bli väldans lugnt.

Vi startade med två timmars matte imorse, vilket blir roligare när man får beröm av läraren, men det är väldigt rörigt för det är inte den tystaste klassen jag går i. Men de är snälla och den är väl huvudsaken skulle kunna tro. Emelie kom inte förren efter lunch och 1 timma sent till Bilden men det var skönt att hon kom för nu ser jag henne inte förren på måndag för hon har praktik. Jag är äntligen klar med den där förbanade skon som jag har hållt på med i en månad men med hjälp från både Malin och Emelie fick jag till sist ihop skiten. För jag är väl inte direkt den mest tålamodigaste mäniskan.
Pappa håller på irriterar skriver senare.

2010-09-21
 17:36:23

Minnen

2010-09-21
 16:26:53

Gifta sig på gekås?

Jag är väl inte direkt den romantiska mäniskan som fötts till denna jord men en sak är jag väldigt klar med och det är bröllopet. Alla tjejer drömmer om sitt dröm bröllop även fast det kanske inte alltid blir exakt så som man tänkt sig men att gifta sig på gekås skulle jag nog aldrig i mitt liv enns drömma om. För det är inte romantiskt, det är bara massa människor som man inte känner. Jag skulle bara vilja ha ens när och kära och sen har jag ju alltid sagt att jag vill gifta mig på stranden. nej jag vet inte? gekås kom igen va?!
2010-09-21
 16:14:50

<3

2010-09-21
 16:06:45

omg 3

Ikväll spelar leksand emot almtuna vilket de brukar ha problem men jag tror ändå att vi vinner för vi är ju bäst eller rättare sagt dem. Tomas kommer vara borta två månder för sin knäskada han ådrog sig vid tränings matchen emot Brynäs. Annars tror jag att laget kommer vara som alltid!!
2010-09-21
 15:50:16

TISDAG

Skit vilken dag, jag trodde det skulle vara enklare att se dig efter samtalet igår men det gjorde det inte så jag hoppas du kan ge mig lite tid. För jah vill ej förlora dig som kompis för du är en guld vän!!

Nej nu till denna dag, efter lunch idag hade vi ju projekt och företagande då Micke skulle lära oss att dra och lägga till moms. Vilket blev en katastrof, för han förklade inte hur han menade så alla typ stod och skrek hur de hade tänkt och det blev ganska irriterat i klassrumet. För vi fick inte jobba vidare med våra egna projekt eftersom datorna inte räcker till alla i klassen så därför valde han att ha denna roliga lektion. Lite tycker jag synd om honom för det e inte så jävla enklet att förklara saker och ting. Jag satte mig till sist brevid Janni för att få en förklaring som jag skulle förstå så tack vare henne så löste jag min probelm med momsen. Den bruden är riktigt grym i ma. Det är ju första gången jag berättar om Janni men det är för att vi har bara en lektion i veckan tillsammans och de dessa tre härliga timmar på tisdags eftermiddagen. Dessutom går hon i hotel och resturang 3 så man träffas inte så ofta men hon är jätte snäll.

Innan lunch idag så monterade vi tillhållarlås för första gången och jag måste säga att Affe imponerade för att var grym även fast han verkade irriterad. Själv så borrade jag snett och vint men det var första gången så jag tar det nästa lås lektion vilket kommer bli om en hel vecka. På Lunchen pratade jag med min älskade Emelie som förstår precis allt men jag fick se hennes nya taturing vilket var grymt snygg. Skulle kunna tänka mig att själv skaffa en sådan.

puss

2010-09-20
 18:58:53

Minnen<3

2010-09-20
 17:58:30

NY Fruar

Först kom hollywood fruar, sen utökades bara : Danska hollywoodfruar, Norska sen kom skånska fruar och nu kommer en helt ny Svenska New York fruar. Egentligen är det ju tragiskt att det är dessa program som blir lite av en favo program hos alla men det är ju det här som är roligt att se på. Inte tecknat skit eller rättare sagt påhittade action program, för det är kul att se när folk gör bort sig totalt. Men för min del blir det nog att se på webb tv av första avsnittet idag för behöver sova inatt, e helt slut.

kram

2010-09-20
 17:31:31

Saknar denna tid

hahah Sara +Micaela =flum vid ishallen

Jag kom just hem från att varit med Sara vi Sätra IP och det var typ fett kul, har aldrig haft så roligt i hela mitt liv typ.
Min favo va när du ringde Alex synd bara att han inte trodde att det var sant för det är det:)
Annars har vi pluggat och sedan legat i snön och tittat på himlen och flumat.
Nu ska jag typ kolla pea och bdb och sedan klockan 21.00 blir det Cityakuten Yippie<3
Inte denna helg men helgen efter så ska jag och Sara åka skriskor tror vi men det kan ju bli ändrat vi får väl se men Sara och jag hade en diskution som handlade om Kakor eller det var inte så långt men lät så här typ.
Jag: vi borde typ baka kakor någon dag?!
(asså jag sa det oseriöst)
Sara:nej vi gör Pannkakas tårta
(och från igenstans)
Jag: Jaaahhaaa
(typ skrikande)
ni som inte va där förstår inte men det var grymt kul som idag i skolan när vi fick för oss att slänga oss i snön och det gjorde vi ju också och vi blev grymt blöta men det är inget från vad jag är nu:) <3
Sara detta måste göras om lova det<33
men nu pallar jag ej skriva mer ska ta en varm kopp choklad nu tror jag eller nåt:)
kram Mikkan

 
Vilka minnen<

2010-09-20
 17:30:50

Dikter

Mina ögon kan tindra
mina läppar le
men sorgen i mitt hjärta
kan du inte se.

En liten flicka springer runt sin mamma och säger; - Mamma, gissa vad, gissa vad!Mamman blir lätt irriterad och säger;- Nej, jag orkar inte gissa, gå in på ditt rum. Det blir tyst en stund och flickan säger;- Okej.Hon går in på sitt rum, men kommer ut en timme senare och säger;- Mamma, gissa vad, gissa vad!Mamman blir mer irriterad och säger;- Nej, jag vill inte gissa. Gå ut och lek.- Visst säger flickan med besviken röst.Hon går ut och leker på gatan. Hon hoppar hopprep och hennes ljusa hår leker i vinden.Men flickan varken hör eller ser bilen som kommer körande.Hon blir påkörd med bara ett brak.Mamman kommer ut och får se sin lilla flicka full av blod.Flickan ser på sin mamma med blod rinnande från munnen och gråt från sin själ och säger;- Mamma, gissa vad, gissa vad!Mamman ser på henne med tårar i ögonen och säger;- Nej, jag kan inte gissa vad det är.Flickan tar sitt sista andetag och säger; - Jag älskar dig, mamma.
2010-09-20
 17:08:17

smideskurs

Idag har jag varit på smideskursen inne i stan precis som förra veckan, vilket gick sådär men vi har börjat göra nycklar. Det ör riktigt ro givande att stå där inne i smides hyttan och höra kalle, Marcus och  Andreas skämt, livet blir så jävla mycket enklare då. Efter det iallafall åkte jag till skolan för att snacka med Linnea och Emelie för att snacka av mig allt som hänt. Så då var jag ju med på idrotten såklart, vilket alltid är en posetiv sak utifrån att jag egentligen ej behövde vara med men jag gick ju ändå bara runt trekanten och av reagerade mig. Skit vad skulle jah göra utan dem två, de är de bästa mäniskor man kan hitta. Juste Emelie fyllde 18 i helgen så just nu sitter hon och plågas hos taturaren, det ska bli riktigt kul att se när den blir färdig. Men vi ska fira henne imorgon med fika, vilket kommer bli fett nice <3
2010-09-20
 16:59:18

Freestyle

Nej nu ska jag lägga in några glada låtar :)
2010-09-20
 16:52:59

<3

2010-09-20
 16:41:31

!

2010-09-20
 16:38:40

Måndag

orkade inte skriva igår pga, vissa saker men jag har haft en underbar helg ända tills söndag kväll när saningen hann ikapp. På Lördagen hade iallafall Malin, J och Kristina här vilket var kul men även kul att få lära känna J som även sov över här, vilket även malle gjorde. jag pallar inte skriva men om du låser det här och du vet vem du e.

Varför sa du bara ingenting utan gav mig förhoppningar, självklart vill jag ha dig kvar som vän men jag vill ha en jävligt bra förklaring ifrån dig. Inte för jag tror att du menade att såra mig så gör det jävligt ont ska du vet!
2010-09-18
 14:15:52

Mest utv i LIF under olika säsonger

1959/60 Björn Lassas, Åke Lassas och Sigurd Bröms 10 min
1960/61 Åke Lassas 10 min
1961/62 Knut Knutsson 12 min
1962/63 Åke Lassas och Stig-Olov ”Olle Mapa” Sjögren 16 min
1963/64 Desmond Moroney 52 min
1964/65 Stig-Olov ”Olle Mapa” Sjögren
1965/66 Thommy Abrahamsson 18 min
1966/67 Stig-Olov ”Olle Mapa” Sjögren 28 min
1967/68 Thommy Abrahamsson 24 min
1968/69 Thommy Abrahamsson 19 min
1969/70 Thommy Abrahamsson 46 min

1970/71 Thommy Abrahamsson 29 min
1971/72 Thommy Abrahamsson 28 min
1972/73 Mats Åhlberg 32 min
1973/74 Thommy Abrahamsson 44 min
1974/75 Dan Labraaten 42 min
1975/76 Roland Bond 33 min
1976/77 Anders Hansson 40 min
1977/78 Ulf Weinstock 76 min
1978/79 Thommy Abrahamsson 63 min
1979/80 Thommy Abrahamsson, Sivert Andersson och Lars Karlsson 36 min

1980/81 Kari Eloranta 43 min
1981/82 Ove Olsson 48 min
1982/83 Ulf Samuelsson 72 min
1983/84 Kjell Samuelsson 59 min
1984/85 Stefan Nilsson 48 min
1985/86 Stefan Nilsson och Magnus Svensson 62 min
1986/87 Stefan Nilsson 69 min
1987/88 Stefan Nilsson 74 min
1988/89 Stefan Larsson 78 min
1989/90 Ricard Persson 62 min

1990/91 Tomas Forslund 54 min
1991/92 Magnus Svensson 82 min
1992/93 Tomas Jonsson 94 min
1993/94 Tomas Forslund 70 min
1994/95 Andrew Schneider 93 min
1995/96 Tomas Forslund 69 min
1996/97 Magnus Svensson 91 min
1997/98 Niklas Eriksson 79 min
1998/99 Stefan Bergqvist 171 min
1999/00 David Ytfeldt 72 min

2000/01 Jens Nielsen 106 min
2001/02 Daniel Jardemyr 110 min
2002/03 Tobias Holm 151 min
2003/04 Tobias Holm 120 min
2004/05 Johan Witehall 70 min
2005/06 Jarrod Skalde 151 min
2006/07 Roman Vopat 207 min
2007/08 Roman Vopat 183 min
2008/09 Kevin Doell 123 min
2019/10 Jean-Luc Grand-Pierre 152 min

2010-09-18
 14:08:52

Oskarshamn - Leksand (igår)

Oskarshamn - Leksand 3-4 e. sd. (1-2, 0-1, 2-0, 0-1)

Första perioden 
0-1 (07.39) Johan Alcén (Patrik Norén, Daniel Hermansson)
0-2 (18.29) Daniel Hermansson (Jussi Pesonen, Jens Bergenström) 5-mot-4
1-2 (19.22) Chris Nybeck (Martin Olsson, Daniel Ljungqvist)

Andra perioden
1-3 (01.13) David Åslin (Patrik Norén, Kimmo Lotvonen)

Tredje Perioden
2-3 (02.26) Daniel Ljunqvist (Tobias Holm, Johan Ryno) 5-mot-3
3-3 (19.58) Tobias Holm (Johan Ryno, Lukas Eriksson) 5-mot-4

Fjärde perioden
3-4 (02.05) Kenny Källström (Ken-André Olimb, Stefan Erkgärds)

Skott: 38-24 (14-12, 13-8, 11,3, 0-1)
Utvisningar: IKO: 2x2 min | LIF: 10x2 min
Domare: Robin Karlsson
Publik: 2572
2010-09-18
 13:55:53

god shit

2010-09-18
 13:48:38

Facebook=Beronde

När jag skaffade mig facebook så var jag en äkta playhead brud som hela tiden vill ha vip platina eller vad det nu hette. Och det skaffade jag efter att sätt att Jennifer hade det men sen kom facebook in i mitt liv och då slutade jag helt enklet med playahead, nu finns det ju försig inte heller längre. Men datan måste nog vara det sämsta som uppfunits för facebook har blivit min drog, jag måste gå in på den minst 10gånger i timman bara för att se om det hänt nåt. Det är ju helt sjukt för fan, hur kommer det sig att en hemsida kan bli sin bästa vän för egentligen så förstör den bara enligt mig.

Jag tror inte bara det är jag som e beronde av det men det låter så jävla dumt när man säger till sina föräldrar att man måste kolla in facebooken innan man åker iväg någonstans. Det måste bli en skärpning!!

kram
2010-09-18
 13:43:39

Ändrade planer

Som jag skrev tidigare så kan planer ändras bara så där och det har det defenetivt gjort här, istället för Linnea som ska vara barnvakt så kommer min älskade Kristina hit. Självklart kommer Malle Balle också vilket är alltid lika trevligt så det blir att gå upp till Centrum sen för att köpa godis + chips för att kvällen ska bli underbar. Christians polare Mikael har också kommit nu och de kom hit precis samtiddigt så det här kommer bli en underbar kväll det här. Nej nu ska titta vidare på tv.

puss
2010-09-18
 11:33:19

E-Type

2010-09-18
 10:40:29

Vill ha

Jag ör ju helt förälskad i att handla underkläder och nu har hittat vad jag ska köpa nästa gång jag är ute och shoppar! De här måste jag bara ha så jävla snygga!

2010-09-18
 08:28:17

God morgon

Godmorgon alla glada mäniskor, inte för att jag tror att det är så många som är vakna men jag gör ett inlägg iallafall. Skickade Christian till träningen för en timma sedan så nu får jag lugn och ro till tolv tiden, innan dess måste jag ha hunnit städat, duschat och sovit ett par timmar. Men jag tror inte jag kommer kunna sova, inte just nu iallafall. Troligtvis kommer Malin och Linnea idag för en härlig tjejkväll men jag måste först få svar från Linnea först, allt kommer hinna ändras innan tolv.
nej nu ska jag lägga mig i sängen och vila ett tag till men vi höres !

puss
2010-09-17
 20:16:17

booring

Just n har jag as tråkigt och har absolut igen aning om vad jag ska göra, för det är inge bra på tv, christian sitter och spelar fifa10 vilket suger. Det ända som är roligt är att Leksand just nu leder med 3-1 mot Oskarshamn men eftersom den matchen inte går på tv så får jag titta på den imorgon när den eftersänds. Eller snarare spela in den om Malin och Linnea komme för så kul är det inte att se på hockey faktiskt. Funderar på att gå och lägga mig snart eftersom Christian ska upp så tidigt så måste jag också gå pp för att se att han kommer iväg. Plus att min bror behöver curlas lite ibland så att han verkligen känner sig älskad.

Kom just på att jag måste handla godis till imorgon eftersom Christian ska ha en polare här så kan jag få tyst på dem genom godis kanske. Men det åter står och ser.

åuss
2010-09-17
 19:48:37

<3Den går till min morfar och farfar!!
2010-09-17
 17:34:03

så sant som sagt

2010-09-17
 17:32:42

Dags att laga mat

Har precis tittat färdigt på familjen Kardishan men nu ska jag starx ställe mig i köket för att laga mat åt min bror och mig. Så idag blir det något enklet för jah orkar inte ställe mig och laga världens gormé middagen. Nu vet jag även att han fortfarande gillar henne, fan varför !!
2010-09-17
 16:53:19

Rammstein<3

2010-09-17
 16:36:19

Till DIG

2010-09-17
 16:22:56

Grattis på 20års dagen

Idag fyller världens bästa Jennifer 20år och jag måste bara säga att jag hoppas du får en underbar födelsedag med vänner å familj. Ni som inte känner Jennifer kan jag säga att hon är den mest omtänksama person som jag känner. Hon ställer alltid upp när det hänt något, hon finns alltid där och hon har varit ett otroligt stort stöd för mig de senaste 3½ åren så hon har en stor plats i mitt hjärta. För även när hon själv mått dåligt så har hon funits där svårt att förklara hur underbar hon e.

Grattis Gumman <3
2010-09-17
 16:13:00

Fredags mys

Kom precis hem igen från puls tagnigen eftersom jag har för hög puls, vilket inte idag heller hade förbättras men förhoppningsvis får vi svar ifrån proverna jag ska ta next week. Kvällen kommer förbi lugn så det blir mest slapp och sen såklart hockey! vem kan leva utan den när det är världens bästa lag som spelar?
På lunchen idag hade jag och Linnea vårat efter längtade tjej snack då jag verkligen pratade ur mig och hon e så jävla förstånde. Men hon förstod vad jag menade med när jag sa att det kändes helt rätt men nu vet jag inte vad jah ska tro. För jag gillar honom men jah behöver verkligen lära känna honom mer men jag vet inye om det skulle kunna bli något.. Jag vet ensak och det är att hans ex fortfarande gillar honom.. så jag känner mig osäker som vanligt.

skriver mer sen pallar inte just nu behöver tänk,a
2010-09-16
 18:40:00

Godis

Jag e så jävla sugen på godis just nu men grjen e den att vi inte har något hemma och jag tycker för sig aldrig dey eftersom jag e en äkta små ätare. För det bästa som finns är att gå in i köket och hitta något riktigt gott till en film eller något men detta måste sluta nu. Eftersom jag aldrig tränar så kan man inte äta vad man vill även fast det inte märks så känner jag den skillnaden som blivit sen jag sluta träna. Jag var aldrig så här trött, inte lika stressad och hade inte lika hett temprament. Så nu måste jag ta mig i kragen och skärpa till mig men först ska jah äta några skorpor ;P

puss
2010-09-16
 15:31:51

fin sång

2010-09-16
 14:13:15

Torsdag

Yeah nu e det bara en dag kvar till helg och man får vila upp sig om det nu blir så mycket av att vila men det iallafall skönt. Som jag ska i tisdags så viste jag inte om jag skulle hinna med ett inlägg igår och det gjorde jag ju inte heller men sen hände det inte så mycket igår.
Jag hade ma prov som gick väldans bra för att vara jag, sen hade vi estetiskt då jag fick jobba ihop med marcus med att göra en planch? on våra linjer. Jag kan bara tala om att det var tur att marcus satt vid datan och inte jag för då hade den ej funits just vid detta tillfälla så han har mer tålamod än mig. Sen drog jag mig till bredäng för årets första juniro träff vilket var väldans kl att så många var kvar från förra årets. För det är bara nya ledare förutom jag, de andra är Emelie, Victor, My och Peniel. Men vi ska nog minnsan vara lika bra som förr året även fast jag kommer sakna min gamla vapen dragare Mathilda, Hulda och Anna.

Fick iallafall gå hem tidigare idag från svenskan eftersom det ej gick att konsentrera sig men också för att alla var så himlans trötta. Även denna dag flöt på utan några bekymmer även fast det regnat från och till under dagen. ikväll blir det bara att softa och ta det lungt för gårdagens hockey tog på krafterna.

puss
2010-09-14
 21:21:38

God Natti

Nu ska jag ta och slänga mig i sängen för jag känner mig riktigt sliten även fast jag knappt har gjort något men det är skönt att sova. Farsan verkar vara påväg att bli sjuk för han har ont i huvudet och se allmänt hängig ut, eller så är det bara för att Imorgon  blir det en dag som det kommer hända mycket på, först skolan sedan drar jag iväg till kyrkan för att vara junior ledare och efter det är det ledarträff så kommer ej hem förren typ klockan 20.30. Så vi får se om jag hinner och orkar göra ett inlägg imorgon men det beror helt på om ungarna kör slut på mig eller inte..

God natt
2010-09-14
 20:51:17

!!

2010-09-14
 17:56:05

Sy junta

A idag så har morsan syjuntan här vilket innebär massa mäniskor till klockan 22, vilket alltid är lika roligt men just idag hade jag hellre velat sova.

nej nu måste jag vara trevlig.

bur
2010-09-14
 16:41:10

Hockey Allsvenskan

Imorgon börjar allsvenskan för laget jag älskar leksands if men redan idag börjar den med två matcher och den som sänds på visat hockey är Malmö - Oskarshamn så ett ganska spänande möte.

Leksands lag i år ser ut på följande sätt:
# Namn Född Ålder Längd Vikt Pos Skjuter
  Målvakter            
34 Erik Hanses 900601 19 184 84 G Vänster
31 Patrick Galbraith 860311 24 183 80 G Vänster
  Backar            
4 Johan Svedberg 800214 30 186 87 B Vänster
6 Antti Hulkkonen 770715 32 184 88 B Vänster
7 Stefan Erkgärds 850323 25 185 87 B Vänster
12 Daniel Gunnarsson 920415 18 189 84 B Höger
22 Tommy Enström 860730 23 179 77 B Vänster
23 Kenny Källström  890731 20 191 88 B Vänster
26 Patrik Norén 921201 17 181 80 B Vänster
29 Kimmo Lotvonen 760111 34 195 103 B Vänster
43 Jean-Luc Grand-Pierre 770202 33 191 96 B Höger
               
  Forwards            
9 Johan Hägglund 820609 27 189 91 C Vänster
11 Martin Karlsson 910105 19 184 84 F Vänster
13 Jon Knuts 910204 19 187 85 F Vänster
14 Jesper Ollas 840427 25 183 88 F Höger
15 Henrik Andersén 910415 19 182 80 F Höger
17 Martin Janolhs 910504 19 188 84 F Vänster
20 Ken Andre Olimb 890121 21 177 80 F Vänster
21 Johan Alcen 880311 22 188 87 F Vänster
24 Jussi Pesonen 790523 30 187 95 F Vänster
28 Tomas Kollar 820420 27 188 95 C Vänster
32 Jens Bergenström 800912 29 185 93 F Vänster
33 David Åslin 890726 20 184 86 F Vänster
38 Victor Rask 930301 17 186 85 C Vänster
39 Daniel Hermansson 820403 28 181 85 F Höger

----------------------------------------------------------------------------------------

imorgon går matchen mellan Leksand och ´Mora på visat. Så säsongen startar tufft med ett dala derby där allt kan gå hur som helst. Spänande spänande gud vad jag har längtat efter den 15!!
2010-09-14
 16:16:18

Älvsjö Mässan

Var idag med klassen på säkerhets mässan i älvsjö, vilket var väldigt intresant på sitt sätt efter det taggade vi tillbaks till skolan för att äta lunch. Jag tog mig istääet ner till vattnet för att tänka för ibland behöver man fundera ut vad nästa steg ska bli här i livet, inte för att det funkade men. Sedan hade vi projekt och företagande men eftersom jag jobbar hemma på dessa lektioner så åkte jag hem efter en genomgång om budget. Svängde förbi min gamla skola för att träffa några av min gamla lärare, tex Joh-Anna, Lasse och många fler. Vilket var väldans trevligt och det kändes ganska konstigt att var på den gamla skolgården där man har så mycket minnen ifrån.

Snart har det gått en månad på terminen, tiden rullar snabbt förbi men det är försig ganska skönt för imorgon är det onsdag vilket betyder bara 3dar kvar till helg. Då kommer troligtvis Malin förbi en sväng och kanske Rachell men det återstår och ser men jag träffar iallafall Rachell imorgon för då är det ledarträff.

kram
2010-09-13
 19:48:49

God natt

Ja detta blir sista inlägget för dagen, ska strax gå och göra mig en äggtody sedan blir det det bästa programet som finns. ULLARED.

godnatt
2010-09-13
 19:47:31

-Dikter

When Love is gone
and Friendship dead
when the sole is empty, and the Heart is broken
I'll hold Your hand, while the last dust blows away.
while the eyes are empty, with not a tear.
I'll cry them for You
when You lays down, and nothing is left.
I'll hold You, and take the emptyness to.

Caus'e You're my friend, even if Love is gone
and Friendship dead

----------------------------------------------------------------------

Keep on smiling to forget the pain.


Keep on denying to make the tears go away.


Keep on laughing to drown the voices in your head.


Keep on telling your self you're alright so you don't break down.


Keep the mask on so no one sees you're hurting, crying inside.


Keep on living and everything will be fine, right?

-----------------------------------------------------------------------------

Roses are red,


Violets are blue,


I hate my life, What should I do??

---------------------------------------------------------

Love is a name
sex is a game
Drop the name
and play the game

---------------------------------------------------------

I wrote his name in the sand
but the wind took it
I wrote his name on a stone
but the water took it
I wrote his name on a paper
but the fire took it
So i wrote his name in my heart
and it will be there forever

----------------------------------------------------------

Love is not right
love is not fear
i really love you
but you don't care

-----------------------------------------------------------

2010-09-13
 19:27:39

Hallelulja

i heard there was a secret chord
that david played and it pleased the lord
but you don't really care for music, do you
well it goes like this the fourth, the fifth
the minor fall and the major lift
the baffled king composing hallelujah

hallelujah...

well your faith was strong but you needed proof
you saw her bathing on the roof
her beauty and the moonlight overthrew you
she tied you to her kitchen chair
she broke your throne and she cut your hair
and from your lips she drew the hallelujah

hallelujah...

baby i've been here before
i've seen this room and i've walked this floor
i used to live alone before i knew you
i've seen your flag on the marble arch
but love is not a victory march
it's a cold and it's a broken hallelujah

hallelujah...

well there was a time when you let me know
what's really going on below
but now you never show that to me do you
but remember when i moved in you
and the holy dove was moving too
and every breath we drew was hallelujah

well, maybe there's a god above
but all i've ever learned from love
was how to shoot somebody who outdrew you
it's not a cry that you hear at night
it's not somebody who's seen the light
it's a cold and it's a broken hallelujah

hallelujah...
2010-09-13
 18:24:16

<3<3

2010-09-13
 18:21:02

<3

2010-09-13
 18:17:13

Fan Fan fan

Asså jag har ingen anning vad jag ska göra nu, jag tror jag behöver en paus så jag kan börja tänka klart. För jag vet inte vem jag gillar mest!! Fan också men egentligen finns det bara en i mitt hjärta men han bor för långt bort för att det någonsin ska bli något!!
2010-09-13
 17:41:54

Kollar skadad :(

Tomas Kollar skadade sig under genrepet mot Brynäs i Långshyttan och kunde inte fullfölja matchen. Föreningens läkare, Lars Johansson, har nu börjat undersöka vad det är som är trasigt.

- Tomas trampade snett under matchen och ådrog sig en knäskada. Vi är mitt uppe i utredningen och närmast väntar en magnetresonanstomografi.

- I dagsläget går det inte att svara på när han är tillbaka, det beror helt på vad magnetresonanstomografin och resten av utredningen visar.

utklippt från Leksands IF

Leksand som vann tränings matchen med 7-1 får ett rejält slag nu. Tomas Kollar som är årets lagkapten är skadad vilket suger.

2010-09-13
 17:26:24

Smides kurs :P

Regnet har fallit över sthlm hela dagen, vilket jag tror gör alla en aning tröttare än vad man egentligen e. Sitter och väntar på att pappa ska bli klar med maten, kom nyss hem från tandläkaren efter ha fixat min tandställning. Vilket gör líka ont som alltid men vill man bli fin får man lida pinn som man säger.

Var med skolan idag eller rättare sagt 3klasskompisar och jag var på smides kurs inne på skeppsholmen idag. De andra fem ska åka nä'r vi är färdiga med denn kurs så de fick stanna i lås lokalen och lägga cylindrar tror jag. Så jag, Kalle, Andreas E och Marcus var inne och jobbade järnet med att göra varsina hakar eller vad man nu kan kalla dem. Det var riktigt roligt om jag ska vara ärlig trodde det skulle vara tråkigt men det kanske var lite min grej. Men det är ett jobbigt och varmt jobb, så syren tar slut där inne ganska snabbt om man e några stycken där inne. Jag fick även se min älskade favo båt elmy som jag har fantastiska minnen i från och jag saknar alla som var med på båda båtarna såklart.

puss

2010-09-12
 20:38:39

Släkten hör

Just nu sitter släkten ute i köket och jag har för flyttat mig in i mitt rum för att se på ensam mamma söker, där känslorna glöder från alla håll. Fick Presentkort på lindex av Monika,Paul och Anna och det kan alltid vara bra för man vet aldrig om man behöver köpa  något. Å från mormor och Veronika fick jag pengar som jag ska växla till när jag åker till France om ca en månad eller e det två kanske.

Ska snart hoppa i sängen när mormor och de åkt hem för det blir tidigt upp imorgon eller kanske ej så tidigt men det är skönt att sova speciellt om man har lingon vecka. För då vill man bara tiden ska gå fort. Nej nu ska jag svara på Rachells sms :)

God Natt
2010-09-12
 20:23:11

Tv pucken vinnarna sthlm

2010-09-12
 18:12:31

Malin den klant skallen

Malin är lika duktig som vanligt för när vi var ute och gick så rasade hon typ oh hade sönder sin mobil så nu för tiden ser den ut såhär:

spana in hennes blogg :
http://malinhenningsons.blogg.se/
2010-09-12
 17:55:45

Olika laglåtar

Ja det bästa som finns är när det finns bra lag låtar som hyllar laget, tänkte lägga ut några olika här inte bara mitt älsklings lag!
2010-09-12
 17:18:12

Mohombi

2010-09-12
 16:20:48

Årets spel Schema

# Dag Datum Kl Hemma Borta TV
1 Ons 15-sep 19:00 Leksand Mora VH
2 Fre 17-sep 19:00 Oskarshamn Leksand S24
3 Tis  21-sep 19.00 Leksand  Almtuna  S24
4 Lör  25-sep 18.00 Bofors  Leksand  S24
5 Ons  29-sep 19.00 Leksand  Västerås S24
6 Lör  02-okt 18.00 Sundsvall Leksand S24
7 Tor  07-okt 19.00 Leksand  Malmö  VH
8 Sön  10-okt 17.00 Tingsryd Leksand  S24
9 Tis  12-okt 19.00 Rögle  Leksand  VH
10 Lör  16-okt 18.00 Leksand  Örebro  S24
20 Ons  20-okt 19.00 Malmö  Leksand  VH
12 Lör  23-okt 18.00 Växjö  Leksand  VH
13 Ons  27-okt 19.00 Leksand  Troja S24
14 Lör  30-okt 18.00 Mora  Leksand  VH
15 Tor  04-nov 19.00 Leksand  Oskarshamn   
16 Sön  07-nov 17:00 Almtuna  Leksand   
17 Ons  10-nov 19.00 Leksand  Bofors   
18 Tis  16-nov 19.00 Västerås  Leksand  
19 Fre  19-nov 19.00 Leksand  Sundsvall  
23 Tis  23-nov 19.00 Örebro  Leksand   
21 Lör  27-nov 18.00 Leksand  Tingsryd  
22 Tis  30-nov 19.00 Leksand  Rögle   
46 Lör  04-dec 18:00 Malmö  Leksand   
24 Tis  07-dec 19.00 Borås  Leksand   
11 Fre  10-dec 19.00 Leksand  Borås   
25 Lör  11-dec 18.00 Leksand  Växjö   
49 Mån  13-dec 19.00 Leksand  Tingsryd  
26 Ons  15-dec 19.00 Troja Leksand   
37 Fre  17-dec 19.00 Borås  Leksand   
28 Ons  29-dec 19.00 Oskarshamn  Leksand   
50 Mån  03-jan 19.00 Leksand  Borås   
29 Ons  05-jan 19.00 Leksand  Almtuna   
30 Fre  07-jan 19.00 Bofors  Leksand   
31 Mån  10-jan 19.00 Västerås  Leksand   
32 Ons  12-jan 19.00 Sundsvall Leksand   
33 Lör  15-jan 18.00 Leksand  Malmö   
34 Mån  17-jan 19.00 Tingsryd Leksand   
35 Ons  19-jan 19.00 Rögle  Leksand   
36 Fre  21-jan 19.00 Leksand  Örebro   
38 Ons  26-jan 19.00 Växjö  Leksand   
39 Fre  28-jan 19.00 Leksand  Troja  
44 Lör  29-jan 18.00 Leksand  Västerås   
40 Mån  31-jan 19.00 Mora  Leksand   
41 Ons  02-feb 19.00 Leksand  Oskarshamn   
43 Mån  07-feb 19.00 Leksand  Bofors   
42 Ons  09-feb 19.00 Almtuna  Leksand   
45 Ons  16-feb 19.00 Leksand  Sundsvall  
47 Mån  21-feb 19.00 Örebro  Leksand   
48 Ons  23-feb 19.00 Leksand  Rögle   
27 Lör  26-feb 18:00 Leksand  Mora   
51 Mån  28-feb 19.00 Leksand  Växjö   
52 Ons  02-mar 19.00 Troja Leksand   

Leksand börjar med det tuffa hårda dala lagets största fiende och det är ju Mora, såklart kommer matchen bli fett rolig:) pusss
2010-09-12
 16:15:31

Ensam mamma söker

Jippi ett av mina favo program förra året då Helena var med börjar idag och det är ju såklart ensam mamma söker. Det är alltid lika kul att se hur det verkligen kan bli lyckliga även fast vissa kanske tycker att det är fel att vara med i ett sådant program. Men jag tycker bara att det är ett nytt sätt att hitta och även vilja visa upp vilken vacker familj man är och att egentligen alla behöver någon att hålla om.
Så jag hoppas att alla årets brudar som e med hittar någon att dela resten av sitt liv med och bli lyckliga!!
2010-09-12
 16:10:13

Psalm 703

Min Jesus min herre
gud det finns ingen som du
min lovsång jag ger
till dig mer och mer
förundrad av din kärleks djup.

Du tröstar du skyddar
styrker den vaklandes steg
forma min dag
mitt liv och mitt jag
för alltid vill jag till be dig.

Ropa till gud
över hela vår jord
det stiger en hyllning
en hymn utan ord
berg faller ner
havets vågor bryts
när dem hör herrens namn.

Din kärlek och glädje
nu fyller min själ
min sång går till
honom som gjort allting väl
inget kan mätas med löftet jag har i dig!

2010-09-12
 16:01:57

Ropa Till GUD

Ja nu är jag hemma ifrån komfa återträffen igen och det har varit super härligt att träffa alla dessa människor som man sedan tidigare träffat och alla nya. Jag, Malin och Anna gnällde hela vägen dit och bara vill åka hem men vi gav det en chans och det hände massa roliga saker. T.ex så hittade Victor en mus i ett av skåpen när han skulle skåpäta natten till Lördag efter det gick inte jag eller Pamela in i köket frivilligt. Jag delade rum med Malin, My och Anna ch uppe sov killarna sedan i rummen brevid oss sov Michaela, Blien, Johanna och Alice. I ditt andra rummet sov Pontus och Viktor. Rummet med bara två sängar fick Rachell och Pamela där vi tillbringade mycket tid eftersom vi snackade med allt mellan himmel och jord. Det var länge sen jag snackade så mycket girl talk på hur länge som helst men man kan ju inte låta bli att skratta för både Malin och Rachell gör allt till komik. Sen ska jag till Frankrike på höstlovet med kyrkan, vilket ska bli helt jävla underbart, vi ska åka till ett ställe som e som ett kloster fast ändå inte, tänke berätta mer om det senare. Men tyvärr kommer någ inte malin hänga med för hon ska vara duktig och jobba hos sin mamma.

Snart kommer släkten för att fira mamma och mig så det blir lite fika och lugn ocg ro. Jag behöver verkligen gå och lägga mig tidigt idag för att det var ju världens liv på lägret så det var svårt att sova. Sen är det upp till skolan imorgon och jag kom precis på att jag ska in till skeppsholmen på smideskurs vid 08.30. så det blir att åka tidigare imorgon tror jag.

puss och kram
2010-09-08
 19:03:06

nytt påhitt?

Christian har börjat med att åka t-bana hem från träningen vilket gör att han inte kommer hem förren runt 1 och 1halv timma. Och det som är jävligt konstigt är att han e mätt när han kommer hem, vilket enligt mig e konstigt om det e som han säger att han inte äter godis.
Förstår inte varför han vill åka t-bana hem, nej ska hoppa in i duschen :P

puss
2010-09-08
 16:28:11

Onsdag

Haft möte i skolan idag med alla inblandade om överlämnadet av allt från min förra skola och det gick enklet ¨å bra. Annars har det ej hänt som mycket mer än att vi har haft lektioner som vanligt men det är iallafall roligt för att så mycket beröm jag får utav MA läraren har jag aldrig fått av någon.
Resten av kvällen kommer förbli lugn, men det blir inte tidigt i sängen idag för Efterlyst startar igen och då måste jag ju se. Ett av min favo progrem och det ör intresant också. Nu behöver bara min förkylning försvinna så är livet underbart för imorgon blir det speedway med malin och några till.

kram
2010-09-07
 13:56:39

Tisdag

kom precis hem och jag trodde pappa skulle vara hemma men det var han inte så han e väl ute och går eftersom han gillar at gå. Sjäv fick jag gå hem och arbeta eftersom jag tyckte det blev för stökigt i klassrumet, vi är så många som har projekt och företagande att det bli trångt inne i lås salen. vi har ju det med hotel och resturang 3 så de blir några fler än var det vanliga fall är.

Ska strax gå ner för att koka en står kopp te och kolla lite i ikea katalogen eftersom jag ska se till att gör om i mitt sovrum inom en snar framtid men jag hinner säkert flytta hemifrån innan. Eftersom mamma och pappa redan har så många projekt igång tex garage och sen e det väl christians rum som ska fixas innan mitt rum kan göra det.
Måste även börja packa eftersom jag ska på kick off med kyrkan, vilket kommer vara som en liten återträff men det är ju tyvärr ej så många som kommer ifrån våran komfirmations grupp men några iallafall. Sen kommer det var årets komfirmander som ska med och några av dem vet jag vilka det e men långt ifrån alla.

skriver kanske senare och då från min dator istället för pappas :)

kram
2010-09-06
 19:33:02

Facebook

Ja det är en riktig fälla alltså, enda sen jag skaffade det så har jag varit inne ca 1h varje dag och det blir liksom en del av sitt liv. Jag får alltid frågor utav min mormor och farmor om man inte liksom umgås med vänner men även när jag umgås med vänner så loggar vi in på facebook. Just nu håller jag på att ladda upp foton men det verkar ju ta en jävla evighet!!

kram
2010-09-06
 17:47:59

Ullared

Ikväll har ju Ullared premiär för sin andra säsong och såklart så måste jag se den för de e så jävla roliga mäniskor man följer:)
2010-09-06
 17:43:57

Skriver Mycket

När man kollar alla andra bloggar som vänner och bekanta skriver så skriver de ju mängder själv e jag glad om jag får ner några rader. Eftersom jag aldrig vet vad jag ska skriva plus att det e ganska jobbigt enligt mig. Strax blir det att kolla på Dr Phil sen ska jag bara ta det lungt denna kväll, kanske hittar jag godis att äta men ska upp imorgon för att gå till skolan igen.

Kan iallafall tala om att jag inte saknar Mälarhöjden för jag trivs så jävla bra i min klass de är såna sköna, trevliga och mysiga. Man har aldrig en tråkig stund i klassen :)

kram

2010-09-06
 16:23:33

Måndag

Jag kom iväg till skolan idag trots att jag bara hade lust att gå och gömma mig någonstans, för nu har jag även fått hosta. Precis som jag trodde hade jag missat grymt mycket som jag nu måste ta igen genom att inte bli sjuk eller stanna hemma även fast jag känner mig döende. Michael hade visat hur man monterade in ett tillhållarlås, de hade även fått svetsa plus att de fått reda på vilken grupp som först skulle åka iväg på smides lektioner i 3väckor. Jag var självklart med i den första med det gör ju inget, sen måste jag någon dag gå och ta massa prover för att kolla hjärn och sådant i kroppen så mitt liv känns ganska full planerat även fast jag ej har så mycket läxor. Tror jag ska äta nu e så jävla hungrig.

ouss
2010-09-05
 19:41:14

<3

2010-09-05
 18:06:57

1år sen

Idag är det precis ett årsen jag komfirmerade mig med massa underbara människor som alltid kommer att ha en speciell plats i mitt hjärta.

Karkki
 

Marcus


Malin


Arsema


Sofia


Therese


Anna


Amanda


Sefora


Ni kommer alltid finnas i mitt hjärta, den tiden med er kommer jag aldrig glömma och alla pinsama saker som hände. Men vi blev till sist en familj.

Så klart så finns ju även ledarna i mitt hjärta!!
Flora   Sara   Monne   Jacqueline   Fenja   Theodor
2010-09-05
 17:46:07

Klagar

Vi klagar om att våra liv är jobbig, vi som går i skolan och de som jobbar med normal jobb. Men de som riskerar sina liv för att kunna försörja sin familj. Min favorit serie just nu är "deadliest catch" och jah tycker att man ska titta på dessa killarna och se hur enkelt vi har det egentligen.


dessa grejer är verkligen hemska!!
2010-09-05
 17:29:47

Söndag

Ja nu är snart helgen över och det har varit världens tråkigaste eftersom jag varit genom förkyld och inte kunnat andas knappt. Men imorgon ska jag försöka pallra mig till skolan men jag vet inte hur mycket jag kommer orka eftersom jag fortfarande känner mig hänig.


Snart blir det The Hills på tvn och sedan f¨r bo se vad som händer resten av kvällen, tydligen så ska min lillebrors kompis vara kvar här till 22. Eftersom hans pappa jobbar kväll så det får väl funka antar jag men det blir svårt att gå  lägga sig tidigare som jag tänkte göra med en sömntablett.
Just nu håller morsan på att göra pizza och det ska bli hävligt gott.

puss
2010-09-04
 21:17:54

Lördag

Tydligen så var det inte bra för mig att gå på speedway i torsdags för klockan 2 på natten till fredagen vaknade jag av att min hals höll på döda mig. Å problemet var att jag ej kunde somna om så jag klev upp och letade reda på halstabletter men vid fyra frös jag så jag gick upp och la mig brevid min bror som alltid är varm. Efter det gick jag in och väckte mamma och la mig emellan henne och pappa. Tillslut ledsna jag och gick nere och satte gång datan för att se på en film, vilket blev hipp hipp hora. så har mina dagar sett ut de senaste 2dagarna ungefär. nu hoppas jag bara på att bli frisk till på måndag.
kram
2010-09-02
 06:42:41

Torsdag

Känner mig som en pig lärka därför orkar jag med att göra ett så kallat morgon inlägg innan jag drar till skolan, Speedway är det som är den stora händelsen idag och att Malle ska med såklart annars är det bara att vara i skolan till klockan 14,00 där jag avsluta med dubbeltimma på svenskan. Chescecaken pappa gjorde igår var så jävla god måste  bara tala om det.
Ser gravisd ut på bilden :s

puss
 
2010-09-02
 06:38:59

Grattis!

Idag fyller farsans arbets kollega Dino¨år och jag hoopas han får en underbar födelsedag för det ör han värd!!
puss
2010-09-01
 19:19:54

LEKSAND IS BEST

Leksands älskade Jens Bergenström gjorde första målet <3 <3
2010-09-01
 19:16:38

Så sant som sagt!!!

2010-09-01
 19:14:37

<3


Minnen <3
2010-09-01
 19:11:57

Onsdag

Sl funkade som vanligt inte normalt idag men jag hann iallafall i tid  till matten, vilket jag är glad över, annars har det varit fett lugn dag. Mammas födelsdag ska firas ikväll med chececake som pappa bakat idag eftersom han nu är sjukskriven, och imorgon fyller Dino år.
Ångesten inför tjejmilen börjar komma nu, ibland undrar jag vad fan jag gett mig in i eftersom jag inte tränat på ur länge men ska göra mitt bästa men jag går nu första 5km med min moster sen drar jag vidare.
Imorgon blir det speedway med min älskade Malin om hon ser till och blir frisk men det behöver jag nog ej oroa mig för.

puss
2010-09-01
 19:08:00

Rihanna

2010-09-01
 19:04:28

Grattis Mamma

Grattis Mamma på din födelsedag nu har du bara 20år kvar till du slipper arbeta mera :) <3
hoppas du får en bra dag :)