2010-05-29
 17:16:36

<3 <3

2010-05-29
 17:12:26

Vänskapen mellan oss är över

Vi snackade om det senast förra sommaren och du sa att du skulle förbättra dig men ändå så beter du dig på exakt samma vis. Har tänkt över det är på de senaste 3månaderna och har nu bestämt mig för att vänskapen är över tills du inser varför jag bestämer det här. Jag älskar dig overhört mycket och du är min bäste vän men jag planerar med dig att vi ska gitta på något och sen när det väl kommer till den dagen så kan du inte. Så jag får en hur tråkig som helst helg. Men du verkar ju inte förstå och skyller bara ifrån dig men våran vänskap har inte varit värdigt någonting sedan hon kom in i ditt liv. Och jag har inga problem med henne för det är du som väljer och hon har aldrig gjort mig något så sluta att jag skyller på henne. Jag har alltid sakt till dig att ja accepterar vem du väljer för jag vill bara se dig glad. Men nu när det får mig att må dåligt så måste jag säga ifrån och det här är mitt sätt och jag kanske skulle gjort det tidigare så sluppit allt bråk.

Men jag ångrar inte att jag varit kompis med dig för jag älskar dig och du betyder as mycket för mig men väljer du henne som du har gjort så har du ingen plats för mig! Hoppas vi blir vänner någon gång i framtiden.

din Micaela

2010-05-27
 14:40:05

ohhh hollywood fruar :s

2010-05-27
 14:29:40

konfirmation sånger

2010-05-27
 13:44:20

Tro

2010-05-27
 13:43:19

Hermansson stannar!

Daniel Hermansson stannar i Leksand, vilket är skönt att ha någon äldre kvar eftersom det mest är ungdomar i laget hitills. tack för det!!
2010-05-27
 13:40:37

Torsdag

Ja jag kom hem för ett tag sen men just nu är det jobbigt att gå i skolan det är näst sista veckan i skolan sen är det slut på min tid i mälarhöjden. Och jag kommer nog sakna den mer än vad jag trodde innan. Igår träffade jag Jennifer och vi drog till skärholmen där hon shoppade loss riktigt ordentligt och jag tror jag hittar min skolavslutnings kläning men ska ta med morsan och visa i helgen om hon har tid. Plus attjag entligen fick prata ut med henne om allt som jag behövde och det är jag grymt tacksam för. Förutom det så var det en ganska slapp dag igår, det var oprations dagsverket men jah behövde gå till skolan och göra färdigt min duk på syslöjden men även köra teknik redovisningen. Som inte gick sådär super bra precis men man får väl vara glad för den kunde ju bvarit sämre.

Ikväll blir det tidigt i sängen känner jag, är ganska trött så funderar på att lägga mig redan vid nio tiden men vi får se säger alltid mycket men gör tvärtom. I helgen blir det Malin och troligtvis också min kära kristina tror jah men den är långt ifrån planerad.

kram och puss
2010-05-26
 19:46:33

Twilight parodi

Denna underbara var med på våran kabaré. Så jävla bra !
2010-05-26
 19:42:52

R.I.PEn av jonnahs bästa polare som jag tyvärr aldrig fick träffa men har snackat i telefon med
2010-05-26
 19:40:09

Glädje låt

2010-05-26
 19:37:38

Minnen<3Har så jävla många minen med denna låt, saknar den tiden <3
2010-05-26
 19:35:58

Toppen

2010-05-26
 19:30:11

Orkar ej

Jag orkar ej skriva men lägger in några låtar :P <3
2010-05-22
 18:58:02

nyss hemkommen

ja kom precis hem efter en snabb runda ner på Öland. Jag och morsan åkte vid kvart över fem tiden igår kväll och kom ner strax innan halv elva till Öland för att hämta hem pappa. Fick då räker och mamma installerade in den nya tvn soim farmor ska ha och det är den som jag hade på mitt rum innan. Sedan blev det att åka hem idag men innan så planterade vi ut alla tagetes som mamma sått här hemma och åt raggmunk med stekt fläsk. och nuy är vi hemma i strostan igen!
2010-05-22
 18:55:25

GP nr 3

Heat 1: Andersen, Kús, Crump, Woffinden
Heat 2: Harris, Holta, Hampel, Jonsson
Heat 3: Zetterström, Hancock, Holder, Bjerre
Heat 4: Lindgren, Pedersen, Sayfutdinov, Gollob

Heat 5: Gollob, Andersen, Harris, Holder
Heat 6: Pedersen, Zetterström, Kús, Hampel
Heat 7: Hancock, Lindgren, Holta, Crump
Heat 8: Woffinden, Jonsson, Bjerre, Sayfutdinov

Heat 9: Hampel, Sayfutdinov, Andersen, Hancock
Heat10: Bjerre, Harris, Lindgren, Kús
Heat11: Jonsson, Holder, Crump, Pedersen
Heat12: Gollob, Woffinden, Zetterström, Sayfutdinov

Heat13: Holta, Bjerre, Pedersen, Andersen
Heat14: Kús, Gollob, Jonsson, Hancock
Heat15: Sayfutdinov, Crump, Zetterström, Harris
Heat16: Holder, Hampel, Woffinden, Lindgren

Heat17: Andersen, Jonsson, Lindgren, Zetterström
Heat18: Holder, Kús, Holta, Sayfutdinov
Heat19: Crump, Bjerre, Gollob, Hampel
Heat20: Harris, Pedersen, Hancock, Woffinden

såhär ser dragningen ut inför den tredje gp tävlingen som görs i prag.

2010-05-20
 12:27:29

Dunkande huvudvärk

Dunkade huvudvärk och kliande ögon är resultatet att våren är här å sommaren på g. Det är härligt att det börjar bli varmt och skönt ute men tänk om pollen skulle kunna försvinna så man kan slippa den jobbiga värken. Men vill man ha vår så får man lida pin för det är värt det och igår var det så jävla äcklig värme ute, en sån där kvävande luft.

kram
2010-05-20
 12:21:39

Dansken kan lämna

våran lilla danske stefan Lassen kan lämna leksand för att gå till Södertälje, det står att de har pratat men något beslut har ej tagits än. Och jag hoppas han stannar för han är en talangfull back trots sin unga ålder,  vilket han visat under matcherna han spelat i LIF. Men även i danska landslaget som han är med i och som ska möta sverige ikväll har han bevisat han är bra.

Jag önskar honom lycka till ikväll i matchen mot Sverige men jag hoppas att de förlorar för svrige måste vinna.

pusss

2010-05-20
 12:13:45

OMGHär ser ni när idioten Emil Sayfutidnov som blir förbanad efter en sak som inte alls är farligt och går på min lilla älskling Scott Nicholls. Så jävla patiskt blir det när Emils meckare puttar ner honom igen......
2010-05-20
 12:03:11

Shit

Antonio Lindbäck och Magnus Zetterström var nära att ryka ihop

Speedwaystjärnorna Magnus Zetterström och Antonio Lindbäck rök ihop när Indianerna tog emot Piraterna.

Bråket började på banan och fortsatte i depån.

– Vi är inga fjollor. Det måste vara lite action, säger ”Zorro”.

Motalalaget Piraterna vann gårdagens match i Sannahed, men eftersnacket handlade inte om speedway utan ett bråk mellan två av landets bästa förare.

Ledare gick emellan

VM-föraren Magnus ”Zorro” Zetterström och piratenstjärnan Antonio Lindbäck började gräla direkt efter målgången i det 13:e heatet och fortsatte hela vägen till depån, där ledare tvingades sära på dem.

– I ett tidigare heat stängde jag honom för att han inte skulle komma runt mig. Han tyckte att det var väl hårt och ville ge igen. Han gjorde det på sitt eget vis, svängde på rakorna och slog av på gasen. Då är det inte speedway längre. Man kan köra hårt och tufft, men man behöver inte ta det till det farliga stadiet, säger Antonio Lindbäck till Sportbladet.

”Mycket adrenalin”

Efteråt försökte både ”Zorro” och Lindbäck tona ner bråket.

– Det är mycket adrenalin, men det såg nog värre ut än det var. Jag är för snäll för att slåss. Vi testade vem som har störst horn – och det slutade oavgjort. Vi pratade inte efter matchen, men det har lagt sig till nästa gång vi träffas, säger Antonio Lindbäck till Sportbladet.

Han och Magnus Zetterström har varit lagkamrater i både Masarna och brittiska Poole.

–?Det var hårda tag på banan, men jag och ”Anton” är för bra kompisar för att tjafsa och ägna oss åt pajkastning. Att vi skulle slåss är nonsens. När vi stannade till i depån kom folk och blandade sig i. Jag tror att det var de som upplevde stämningen som otäck, säger ”Zorro”.


Även Speedway är en het sport :p <3

2010-05-20
 11:58:33

Lagkaptenen lämnar oss

Pelle Prestberg som absolut var målkungen i Leksand under säsongen men nu har han skrivit på ett två års kontrakt med Färjestad som han lämnade när han kom till Leksand. Jag antar att man ska tacka för den tiden han har varit i Leksand för han har varit en stor nytta men jag kan erkäna att jag är lite besviken men livet så. Hoppas han får en lyckad säsong i FBK och gör många poäng.

Hejdå Kungen och lagkaptenen.

2010-05-20
 11:53:28

Jag vet inte längre

just nuhar jag en period i mitt liv då jag frågar mig själv vilka som är min riktiga vänner, men kan man ha en vän som är alldels olik en. En som älskar att shoppa och är grym i skolan, jag vill så gärna har kvar henne i mitt liv för hon har alltid funnits där men hur länge kommer jag orka. Vi är varandas motsatser, vilket gör att jag känner mig elak när jag säger vissa saker.

Jag vet att du bara bryr dig om mig men du kan inte säga att du känner precis som jag för du har inte gått genom samma sak. Visst kanske du har någon känsla men inte den jag har för det kan bara jag ha för jag är en person och du en person. Jag önskar så mycket att du skulle förstå hur jag mår men skulle aldrig vilja att du skulle känna som jag för det är inte roligt.

Jag älskar dig gumman det vet du men är det värt all möda att ha kvar denna vänskap, eller ska vi kämpa oss igenom det här och glöma det som har hänt. Just nu vet jag inte men det skulle vara fruktansvärt att inte ha dig i mitt liv, vem skulle jag då skratta med, vi har ju inte bara dåliga saker utan massa roliga. Vet att du är förbanad på mig men du har inget att vara förbanad på för om du känner mig som du säger att du gör så skulle du förstå.

kram
2010-05-18
 10:47:58

B och C-gruppens träningsläger på Åland

B- och C-gruppsläger på Åland · 12-16 maj 2010

Hela lägret började med att alla träffades kl. 06.45 vid Statsgårdskajen. Båten skulle avgå kl. 08.00 och vi var framme ca kl. 13.00. När vi kom fram fick vi våra nycklar till rummen och började bädda och packa upp. Vid 4-tiden hade vi träning, den höll på i cirka 2 timmar. Det var en ganska lugnt och skönt pass eftersom att det var första dagen. Efter träningen, vid 19.00 ungefär, åt vi middag. Det blev spaghetti med köttfärssås. Klockan 21.30 borstade alla tänderna sedan var det läggdags. Dock var alla inte tysta förrän kl. 23.00.

 

Nästa dag gick vi upp kl. 06.30 och gick en promenad till K-market. Träningen började kl. 08.40 med uppvärmning (hopprep). Träningen var rolig med blandade farter. Efter träningen bytte vi om och gick till vandrarhemmet. Till lunch åt vi korv stroganoff med ris och självklart sallad. Efter lunchen KROSSADE Michell Killian 2 gånger i pingis medans alla andra låg och ”vilade” på rummen. Torsdagseftermiddagen bjöd på landträning i ca 1 timme. Efter landtränigen var det simträning mycket medley. Middagen bestod av pannbiff med potatis.

 

På fredagen kom C-gruppen. Vi hade ett hårt träningspass på morgonen (så många 100 meter man orkade) och brännboll och maffia på eftermiddagen. Vi gick även igenom prestationspsykologi. Undertiden som alla körde maffia fick 2 personer i taget gå bort och testa ”mentalloppet”. Man skulle föreställa sig att man simmade ett lopp och se hur nära man kunde komma sin bästa tid. Till middag blev det lasagne. Efter middagen hade vi (C+B-gruppen) 5-kamp. Vi hade 2/5 grenar: hoppa säck och dragkamp.

 

På lördag morgon försov sig rum nr 11 (Amanda, Ayleen, Alice, Selin, Josefin, Ida, Jessica och Elvira). Selins väckarklocka ringde inte och inte Amandas heller. Detta resulterade i att hela rum nr 11 kom springande 5 minuter försent till promenaden. Det var lugn träning på morgonen eftersom det var en kort simtävling kl 10.30. Det var egentligen bara en ren träningstävling. Efter träningen var det lunch och en kort vila innan landträning + simträning. På kvällen var det återigen 5-kamp med glass och maränger som avslutning.

 

Söndagen började med en timmes sovmorgon utan promenad. Träningen simmade vi tillsammans med C-gruppen, en lugn träning med lite teknik och lagkapper på slutet. Sista lagkappen var barnen mot Michell och Per. Barnen KROSSADE Michell och Per. Bussen kom vid kl. 13.30 och båten avgick från Mariehamn kl. 14.25.

 

Vi har haft ett mycket roligt och bra läger tillsammans.

 

Amanda & Alice

tagen från polisen sim.

2010-05-18
 10:34:36

Lyssna på dettaHan som sjunger på denna videon är Greyson Chance som blivit oherhört populär efter att tolkat lady gagas paparazzi. Och jag kan baara hålla med han sjunger fantastiskt. Här kommer ytterligare en video med honom och hans fantastiska sångröst.

puss och kram
2010-05-18
 09:28:48

Björn Gustavsson

2010-05-18
 09:14:37

Trött och seg

Ja idag  blev et att stanna hemma från skolan eftersom jag inte kunde somna igår kväll för att mina tankar for iväg men ska dit imorgon. Så därför hoppas jag att få någonting gjort här hemma av alla uppgifter som jag har, bla teknik och Idrotten som ska in snart. Pappa kom ju hem igår och när jag träffade honom så hade han ingen resväska, pappa sa då att den var försvunen och jah trodde han drev med mig å att mamma hade den,. Men så var inte fallet för den var borta i verkligheten, för när de hade mellan landat i köäpenhamn så var de massa från hans arbete som skulle av där och då hade de antagligen tagit av hans väska där. Så idag ska sas komma och lämna den här efter att den sovit en natt på kastrup i köpenhamn. Å jag som tyckte jag hade solat men det var ju ingenting jämförelse med pappa som alltid blir brunast i familjen och jag kan bara gissa hur brun han kommer bli ner på Öland. För han är ju där och öppnar upp med min kära farmor så jag å mamma ska ner dit på fredag och hämta pappa och köra hem på lördags morgonen så jag får se på speedway.

kram
2010-05-17
 16:55:26

Yes idag kommer pappa hem

Ja om ca 1½h landar planet från nice på arlanda som pappa kommer med och om jag har saknat honom men för sig så åker han imorgon igen ner till öland. Men det ska bli skönt och hänga lite med pappa ikväll sen ska ju se på djävulsrallyt vilket jag tror kommer bli grymt kul att se på.

Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli färdigt och idag blir det faktiskt lax, vilket vi inte äter så ofta eftersom min bror är så larvig att han tycker det är äckligt. Så han får väl något annat när han kommer hem från simträningen antar jag. Skolan var ingen större hit idag, jag har absolut ingen ork kvar och jag fräser hela tiden. Känner mig så jävla elak mot Kristina, för jag menar det ju inte men det blir bara så efter allt som hänt de senaste veckan. Ska bli skönt att snacka med Jennifer på torsdag när hon kommer förbi skolan och snackar med mig. Vad skulle jag göra utan henne, antagligen inte kunna leva iallafall.

Nej nu ska jag ner och käka middag med morsan, ha de gött<3
2010-05-16
 17:28:34

inte igen

ja nu blev det sådär igen att jag ej orkat eller hunnit skriva men det har ju inte hänt så mycket heller förutom att pappa just nu är i sköna nice. christian är påväg hem från träningslägret på åland och morsan och jag var på kryssning fredag till lördag med Natalie och Anne-lie. vilket var as kul men sån träningsvärk jag fick utav att dansa i hög klackat, inte ett ord finns för att förklara smärtan. men man får tänka på att man hade roligt iallafall. Fanns riktigt många heta killar på båten men eftersom jag är under 18år så fick ju inte jag och natha var på discot själva så mamma och anne-lie hängde med oss. Och då är det lite svårt att flörta.

skriver senare
2010-05-09
 16:15:51

Det var ju skoj :D

Ja Malin kom tyvärr ej igår men jag hade en trevlig kväll med Kristina och det kändes skönt att ha någon här för det var första gången någonsin jag var helt ensam hemma över mer än 24h. Men jag vet en sak och det är att jag håller på dö av trötthet vaknade klockan åtta imorse för Kristina fick sms och vi gick inte och la oss förren tre i natt. Men vi han iallafall med att snacka och kolla på film mm.

Imorgon är det dags för skola igen, men det är ju skönt att det bara är tre dagars vecka. Så här kommer veckan se ut på ett ungefär.

Måndag - Till Kiki efter skolan
Tisdag - Till Skärholmen med Kristina
              Stefan
Onsdag -  Christian reser iväg till åland
Torsdag - 
Fredag - Klippa håret, köpa kläder och dra till Åland och Pappa drar till Nice
Lördag - kommer hem, lär vara lite sliten.
Söndag - 

kram 
2010-05-08
 13:07:16

jiha

Ikväll ska lilla jag ha tjejkväll med Malin och Kristina, vilket ska bli super mysigt så min bäda soffa har nu blivit en dubbel säng. Till middag ska vi käka tacos och sen blir det speedway och mys hela kvällen. Malin vet inte om än att Kristina ska sova här också så det blir kul att se hur hon reagerar men jag tror de skulle kunna bli bra kompisar. Sen blir det tidig uppstigning imorgon för Malin ska på sin kusins komifirmation så hennes morsa kommer och hämtar henne vid tio så vi får se hur sent vi kommer till sängs ikväll.

Såklart blir det en massa snack om killar men först ofrämst så kommer vi nog snacka om mitt problem som har gjort att jag inte vill gå till skolan. För att de gör ont att se honom samtidigt som jag vill.

_ _ _ _      _ _ _ _ _ _ _<3
kram
2010-05-08
 12:31:44

GP nr 2

ja ikväll är det dags för en ny gp tävling och denna gång på ullevi, vilket betyder att Antonio kommer köra ikväll. så här kommer lottningen ikväll:

Heat 1: Andersen, Woffinden, Lindbäck, Lindgren
Heat 2: Holta, Bjerre, Hampel, Hancock
Heat 3: Jonsson, Gollob, Crump, Zetterström
Heat 4: Harris, Gollob, Holder, Pedersen

Heat 5: Pedersen, Andersen, Holta, Crump
Heat 6: Gollob, Jonsson, Woffinden, Bjerre
Heat 7: Sayfutdinov, Harris, Hampel, Lindbäck
Heat 8: Lindgren, Hancock, Zetterström, Holder

Heat 9: Bjerre, Holder, Andersen, Sayfutdinov
Heat10: Zetterström, Holta, Harris, Woffinden
Heat11: Hancock, Crump, Lindbäck, Gollob
Heat12: Pedersen, Lindgren, Jonsson, Hampel

Heat13: Hampel, Zetterström, Gollob, Andersen
Heat14: Woffinden, Pedersen, Hancock, Sayfutdinov
Heat15: Holder, Lindbäck, Jonsson, Holta
Heat16: Crump, Bjerre, Lindgren, Harris

Heat17: Andersen, Hancock, Jonsson, Harris
Heat18: Crump, Woffinden, Hampel, Holder
Heat19: Lindbäck, Zetterström, Pedersen, Bjerre
Heat20: Holta, Gollob, Sayfutdinov, Lindgren

2010-05-07
 16:32:31

Freeedags myssssssssssss

Ja nu är det Fredag igen, gud vad veckorna flyger fram just nu man hinner knappt tänka innan veckan är slut men igår var jag och pappa på speedway. Vilket gick otroligt bra eftersom de vann med otrolig poäng skillnad men det blev en aning kallt när solen hade gått ner men helt okej. skriver senare orkar inte nu :P
2010-05-05
 22:19:31

God Natt

Nu har jag spanat på hockey, vilket känns konstigt eftersom vi nu är inne i maj men det gör inte mig nåt eftersom jag älskar att titta på det. Men nu måste jag gå och lägga mig så jag orkar med skolan och allt som händer imorgon men först ska jag dricka ett glass jucie eller vatten. Kanske läsa lite i boken men vi får väl se, jag ändrar mig hela tiden har jag lagt märke till.

Men innan jag slutar blogg måste jag tacka Josefine Gullstrand för att hon finns och att jag kan prata med henn och hon förstår.

kram och godnatt
2010-05-05
 22:15:45

Tredje Perioden

Sista perioden tycker jag SWE började slappna av totalt neb de jobbade bra ändå för även DEN slutade spela. Men jag vet inte om detta kommer hålla i VM men vi kan ju hoppas och tyvärr så fick inte Gustafsson hålla sin nolla men han ´såg helt fokuserad ut. Jag är även imponerad på Oliver Ekman-Larsson som jag inte förväntade mig mycket av men jag tycker han är en av de bästa ute på isen. Harju och dem är också grymma på isen och jag hoppas det kommer se ut så här under VM.

Däremot hade jag höga förväntingar på Leksands back Stefan Lassen men han har jag knappt sett på isen förutom när han åker ut i utvisnings båset. Men Till VM truppen så kommer kanske Morten Green till Danmark som förr spelade i leksand men senaste säsongen i Malmö och han är ju grym på isen. Men tyvärr hjälper inte det om inte alla andra spelarna visar sig på isen.

Det är även kul att se Rundblad på isen efter allt hån och mobbnings grupper på facebook efter junior VM så det är skönt att han kan visa dem att de hade fel. Även fanns han kanske inte syns jätte mycket på isen så får han sina glimtar då han spelar bättre än alla andra. Jag tycker inte men kan säga att en spelare är as dålig under en match för de kan ha en dålig dag på jobbet för de kan väl även vi? Så varför klagar vi på hockeyspelarna och fotbollspelarna, till svar får ,am alltid att det är deras jobb men det är inget svar. Tänk om jag skulle säga till en lärare men gud vad sur du är idag men en lärare kan ju för fan alltid vara glad.

Men tillbaks till matchen kanske innan jag skriver en hel historia för nere i ängelholm var det värsta målkalaset och faktiskt riktigt roligt att se på. Detta var Bengt-Åke Gustavssons sista landslags grenrep i Sverige för han har bara VM kvar innan landslaget får en ny tränare.

Viktor Hedman får pris som bästa svenska spelare på is i dagens match och skotten slutade SWE 43 DEN 13.

59.14 10 - 3 EQ DEN 9. DEGN, Kasper  
  (21. DRESLER, Thor
  27. BECH CHRISTENSEN, Mads)
58.15 10 - 2 SH1 SWE 12. PETTERSSON, Fredrik  
  (11. GUNNARSSON, Carl
  24. HARJU, Johan)
56.43 2 min SWE 5. BÄCKMAN, Christian TRIP
55.12 9 - 2 EQ DEN 33. JACOBSEN, Julian  
  (19. STAAL, Kim)
52.02 9 - 1 PP1 SWE 24. HARJU, Johan  
  (23. OMARK, Linus
  12. PETTERSSON, Fredrik)
50.04 2 min DEN 6. LASSEN, Stefan HOOK
47.45 8 - 1 EQ DEN 20. LYKKESKOV, Kim  
  (21. DRESLER, Thor
  4. BÖDKER, Mads)
45.14 2 min SWE 23. OMARK, Linus HOOK
44.04 8 - 0 EQ SWE 21. ERICSSON, Jimmie  
  (9. MÅRTENSSON, Tony)
41.36 2 min DEN 14. DUUS, Jesper HOOK
40.34 7 - 0 EQ SWE 0.?   
  (3. EKMAN-LARSSON, Oliver)2010-05-05
 21:33:19

andra perioden

38.20 6 - 0 EQ SWE 24. HARJU, Johan  
  (22. PERSSON, Niklas
  23. OMARK, Linus)
35.20 5 - 0 EQ SWE 71. ANDERSSON, Jonas  
  (91. PÄÄJÄRVI-SVENSSON, Magnus
  9. MÅRTENSSON, Tony)
34.34 4 - 0 PP1 SWE 5. BÄCKMAN, Christian  
  (7. RUNDBLAD, David
  22. PERSSON, Niklas)
34.09 2 min DEN 6. LASSEN, Stefan HOOK
28.33 2 min DEN 14. DUUS, Jesper HOOK
23.02 2 min DEN 21. DRESLER, Thor INTRF
 
Hejochhå här åker ina pucken in efter den andra,
2010-05-05
 21:10:18

Skada? :s

NEEEEEEEEJ! Sanny Lindström har gott av isen och lämnat båset efter tackling på Kim Staal som inte riktigt gick super bra. Jag hoppas att det inte är någon skada för jag vill ha honom i VM för han kan tacklas och de kan inte de andra. Mina tankar går till dig Lindström <3
2010-05-05
 20:50:44

Första perioden

 
19.42 3 - 0 EQ SWE 6. JOHANSSON, Magnus  
  (71. ANDERSSON, Jonas
  9. MÅRTENSSON, Tony)
17.24 2 - 0 SH1 SWE 21. ERICSSON, Jimmie  
  (9. MÅRTENSSON, Tony)
17.02 2 min SWE 20. ENGQVIST, Andreas HOOK
13.14 2 min SWE 5. BÄCKMAN, Christian HOOK
08.55 2 min DEN 27. BECH CHRISTENSEN, Mads ROUGH
08.55 2 min SWE 22. PERSSON, Niklas ROUGH
08.55 2 min DEN 27. BECH CHRISTENSEN, Mads ELBOW
08.55 2 min SWE 22. PERSSON, Niklas HOLD
01.32 1 - 0 PP1 SWE 77. HEDMAN, Victor  
  (6. JOHANSSON, Magnus
  21. ERICSSON, Jimmie)
00.18 2 min DEN 29. MADSEN, Morten TRIP
00.00 GK in DEN 1. GALBRAITH, Patrick  
00.00 GK in SWE 50. GUSTAVSSON, Jonas
 
Måste bara säga att Oliver Ekman-Larsson är grym ute på isen, men jag vill se lite mer av honom. Killarna har gjort en riktigt bra period.
Skott: SWE 10 DEN 7
2010-05-05
 20:04:27

Genrep

Om tio minuter så är det dags för ett genrep för Tre Kroner inför VM. Så idag möter de Danmark och självklart har jag bestämt mig för att titta eftersom jag inte vet om jag vill se VM när det börjar.
Jag tror inte längre på TreKroner eftersom de bara satsar på NHL profiler vid OS och VM och sådant. Men jag tror inte på att de som är bäst är de som kan alla namnen. Vem som helst kan vara bättre än nån av dem vid det tillfället sen skulle de var kul om man kunde satsa på yngre istället för 35+.


2010-05-05
 16:59:29

Gud vad hemskt

Tänker er att ni är på en fotbolls match, en spelare ramlar ihop och domarn stäcker upp ett gult kort i luften för Filmning. Men i själva verket så for han en hjärtattack och dör direkt. Detta händer inte speciellt ofta men det gjorde det igår tror jag. Här kan ni själva läsa den hemska artiklen:
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/article7079976.ab

kram
2010-05-05
 16:19:33

Bajen - Solkatterna

Här kommer morgondagens trupper inför första matchen denna säsong:


Magnus Zetterström (F)
8,32
Linus Eklöf 5,60
Martin Smolinski 8,21
Andrej Karpov 6,10
Pawel Hlib 7,61
Alex Edberg 4,06
Robert Hendersson 4,39
Totalt: 44,29


Detta är bajens trupp som ni ser ovanför med gp göraren Magnus Zetterström. Men jag har tyvärr inte solkattornas trupp inför imorgon så den kommer senare <3
kram

2010-05-05
 16:06:20

Love is hard

2010-05-05
 15:59:28

Lifs tränings matcher

Datum Dag Lag Lag Hall/arena         Plats
07-aug Lör Mora Leksand FM Mattson Mora
20-aug Fre Leksand Brynäs Ejendals Arena Leksand
21-aug Lör Leksand Mora Ejendals Arena Leksand
01-sep Ons Västerås Leksand Sparbanksh. Hedemora
04-sep Lör Örebro Leksand Borlänge ishall Borlänge
09-sep Tor Brynäs Leksand Ishallen Långshyttan

kram
2010-05-05
 15:42:30

Resultaten från gårdagens speedway matcher

Elit Vetlanda-Rospiggarna 58-38

Poängen, Elit Vetlanda: Lee Richardson 9 (5 heat), Janusz Kolodziej 11 (5), Jaroslaw Hampel 11 (5), Martin Vaculik 7 (4), Jason Crump 11 (5), Robin Aspegren 3 (4), Adrian Gomolski 6 (4).

Rospiggarna: Benjamin Baker 5 (5), Sebastian Aldén 4 (5), Wieslaw Jagus 16 (6), Mads Korneliussen (2 (3), Ryan Sullivan 4 (5), Kauko Nieminen 3 (3), Anton Rosén 4 (4).

Vargarna-Piraterna 42-54

Poängen, Vargarna: Adrian Miedzinski 16 (6), Scott Nicholls 5 (5), Krzysztof Kasprzak 3 (4), Tai Woffinden 4 (4), Adam Shields 3 (4), Kim Nilsson 4 (3), Michael Jepsen Jensen 7 (5), André Hertzberg 0 (1).

Piraterna: Greg Hancock 16 (6), Maciej Janowski 9 (6), Jonas Davidsson 10 (6), Rafal Dobrucki 10 (6), Robert Kosiecha 5 (4), Linus Sundström 4 (4).

Indianerna-Lejonen 57–39

Poängen, Indianerna: Niels-Kristian Iversen 9 (5), Bjarne Pedersen 9 (5), Grzegorz Walasek 7 (4), Magnus Zetterström 11 (5), Piotr Protasiewicz 10 (5), Simon Gustafsson 6 (4), Renat Gafurov 5 (4).

Lejonen: Nicki Pedersen 14 (6), David Ruud 0 (3), Dave Watt 0 (4), Mikael Max 8 (6), Chris Holder 13 (6), Artur Mroczka 2 (4), Dennis Andersson 2 (3), Christian Agö 0 (1).

Västervik-Dackarna 30-36

(Matchen avbröts på grund av regn. Siffrorna gäller som slutresultat)

Poängen, Västervik: Joonas Kylmäkorpi 2 (3), Tomasz Jedrzejak 5 (3), Chris Harris 6 (3), Peter Ljung 3 (3), Tomasz Gollob 2 (2), Nicolai Klindt 11 (5), Robin Bergkvist 1 (3).

Dackarna: Hans Andersen 7 (3), Andreas Jonsson 5 (3), Fredrik Lindgren 3 (2), Peter Karlsson 7 (3), Rune Holta 7 (3), Ludvig Lindgren 3 (4), Ricky Kling 1 (3).

kram

2010-05-05
 15:35:00

Ännu en Rögle spelare

Ja snart kommer Leksand bli det nya Rögle för nu har vi kontrakt med ytterligare spelare som senaste säsongen spelat där. Namnet på killen är Johan Alcén som är hockey uppfostrad i Brynäs och han spåddes att bli stor hockeystjärna. Men nu har han kommit till Leksand, så välkomen och jag hoppas du kommer trivas. Här kommer lite mer information som jag tagit ifrån Leksands hemsida:

Född: 11 mars 1988 i Gävle
Längd: 188 cm
Vikt: 87 kg
Klubbfattning: Vänster
Moderklubb: Sandvikens IK
Övriga klubbar: Brynäs, Rögle
Draftad: 2007:195 av Colorado Avalanche
Övrigt:  Vann JVM-silver 2008 och har trots sin unga ålder spelat a-lagshockey i fem säsonger. Johan är bror med målvakten Fredrik Alcén som spelade i Leksands juniorlag 2002-2004 och pappan är målvaktstränaren Pekka Alcén som tidigare jobbat i LIF, men som nu är verksam i Brynäs.

kram
2010-05-05
 15:30:29

två gånger om

Ja nu har jag gjort det skriftlig nationella i no som vi fick kemi att skriva om. Vilket inte direkt mitt favorit ämne eller det jag är bra på men jag var färdig ganska snabbt med den första delen så jag gick ut på en tjugo minuters rast. För att sen skriva hypotes mm till labban vi ska göra på nästa nat prov. Så när jag var fördig med labb grejen så gick jag och Annika ut på en promenad eftersom hon också var färdig. Sen när vi kom tillbaka så möter vi Joh-Anna och då säger hon att vi skrivit fel del på labben så det var bara gå upp att skriva om. Efter lunchen gick jag ner till Lotta som har 1D och är min gamla dagisfröken, det kan var skönt att träffa nån som man känt länge för då känner man sig trygg. Med henne så känner jag mig liten igen och att jag kan få känna hur jag vill.

Iimorgon är en sådan här dag som är helt knäpp, för de som har gjort något till Kabarén och för de andra är det vanliga lektioner. Men så här ser min dag ut.
8.00 Skola
10.00-11.00 Eva
11.00-12.00 Skola
12.30 Till läkaren
13.30 Skolan
14.20 Malin
16.30-17.30 Stefan
17.30 äta mm
19.00 Speedway.

snacka om dag jag kan gärna byta med någon, just nu hoppas jag att inte glömma bort något.

puss
2010-05-04
 19:50:49

Sånger sånger sånger

2010-05-04
 15:07:46

Yes han är me

Anton kan vara med på gp:et i helgen för det var inget bruten nyckelben, vilket är underbart skönt så nu kan han visa hur man tar segrar. Detta är helt underbart att det inte var n¨ågon fara och jag önskar honom lycka till på Lördag och kör så det ryker grabben.

Jag säger bara Antonio Lindbäck <3
2010-05-04
 14:55:46

Neeej Nationella imorron

Jag kom precis hem från skolan, jag klarade av att gå hela dagen och jag kan bara tacka de nya tabletterna som jag fått av läkaren. Men det värsta är att det är nationela imorgon i kemi och jag är usel på kemi, det här är fan inget att leka med.

Nu är det bara två dar kvar till premiären i speedway och Kristina kanske kommer med men hon såg ganska skeptisk ut. Sen är det även niornas kabaré ¨på torsdag, jag ska till läkaren och massa andra saker. Jag fattar inte varför allt ska hända på en och samma dag, men det är försig ganska skönt att det inte sprids ut i massa delar. nej jag vet inte vad jag ska skriva mer

puss
2010-05-03
 11:00:15

kan missa gp:et

Ja Antonio Lindbäck kan missa sitt wildcard på ullevi i helgen efter att han igår krashat under matchen mellan Bydgoszcz - Torun. Han kom fel in ikurvan och hamnade i luftstaket, han fördes till sjukhus för att röntga sitt nyvkelben som kan vara brutet. Mer information kommer senare.
2010-05-02
 19:49:55

SPEEEEEEEEEEEEEEEEEWAY

Yippi nu är det bara fyra dagar tills Allsvenskan i speedway börjar, vilket innebär att jag ska till gubbis och heja fram förarna med världens liv. Det ska bli så jävla skoj, har verkligen saknat ljudet och lukten hela vinter´n så det här är det bästa jag vet. Sen är det ju GP i helgen som kommer också, snacka om jag har tur, nu vet jag att tiden kommer gå fort fram till torsdag. Om det är några andra som vill gå så är det mot solkatterna på gubbängen klockan 19.00.

kram
2010-05-02
 19:38:46

Nu blir han tränare i Modo

Ja vi värvde honom, han klarade av första perioden i matchen mot Mora och var sen tvungen att lägga karriären på hyllan. Då blev han istället sportkomntator för Visat hockey, vilket han var grym på enligt mig. Det är självklart att jag snackar om Andreas Johansson som fick en skada på foten han redan tidigare hade en skada på. Nu ska han bli assisterande tränare i Modo under Challe Berglund som är huvudtränare i laget. Jag önskar honom all lycka till som tränare och hoppas att han lyckas ordentiligt bra.

kram
2010-05-02
 19:30:40

SSK köper LIF spelare

Patrik Carlsson spelat i Leksand denna säsong har bestämt sig att gå vidare och nästa laget på hans lista är SSK som klarade av kvalserien enkelt. Patrik har även spelat med Växjö förr. Detta tycker jag är lite synd eftersom jag tycker han är bra för Leksand men jag hoppas han kommer trivas i Södertälje och att kommer lyckas bra. Någon gång kanske du kommer tillbaka men först hoppas jag att du hinner med att bli en stor hockey stjärna.

-we are all going to miss you <3
2010-05-02
 19:17:56

Åland igår

Det var en underbar 12timmars tripp på viking line igår till Åland, resan startade redan klockan kvart i åtta då båten gick men redan vid nio tiden började människor på båten dricka. De var riktigt fina när vi kom till Åland för att byta båt speciellt de 7stycken som gick och sjöng på SSK-låtar när de såg mig eftersom jag hade min Leksands tröja på mig. Men de var riktigt roliga att lyssna på och prata med och en av den såg även jävligt bra ut. Det var däremot ganska lång tråkigt på vägen hem för de inte jätte kul när man ska sitta på en båt i 12timmar mitt på dagen, det blir någ roligare när morsan och jag ska ut med Birka Parodise. Tyvärr så var det mullet också men hade det varit sol så hade man kunnat sitta ut och sola med så blev det ju tyvärr ej. När vi sedan kom hem på kvällen så höll jag mig inte vaken länge klockan kvart i tio så gick jag och la mig och somna direkt.

Gick upp i morse gjorde jag inte förren vid kvart i tolv då mamma och pappa antagligen tyckte att det var dags att gå upp. Så jag åt frukost och gick in och la mig på soffan med tv:n på. Sen åkte Thomas och Ann-Sofie eftersom de ska ända hem till Bokenäs och det är ju ändå ca 6timmar ditt så det tar ju ett tag. Annars har det inte hänt mycket förutom att jag tror att jag håller på att bli sjuk så vi får se om det blir någon skola imorgon men troligtvis så drar jag till skolan till Lunch. Men det bestämmer jag mig inte för fören senare ikväll eller imorgon. Sen så har ju mormor flyttat i helgen , jag skulle ju hjälpt dem men jag dissade dem och drog med morsan och farsan istället. Men allt ska ha gått bra nu är det bara att plocka upp allt sen är man ju så gott som klara om man inte skull byta ut allt som de tänkt göra.

kram