2010-06-22
 20:20:08

Helgen

I söndags var jag på en sån här 12h kryssning till Åland med hela släkten på mormors sida eftersom mormor fyllt 65år. Och jag säger bara att aldrig mer igen, det finns inget att göra och man irriterar sig på  varandra spec jag och pappa. Det är inte dirket enklet att slappna av om man har problem med landstigning som jag för kjag får panik men som tur hade jag min moster maria med mig som är precis som mig. Och jag ska tala om en grej som jag aldrig talat om på bloggen för, Jag har ADHD som jag fick diagnoserat sen ett år tillbaka och på det har jag haft en deprission. Så jag är inte konstig men jag har haft mycket att dölja under åren i mälarhöjden men det känns skönt att bara skriva det.
2010-06-22
 20:15:35

Öland - Solen och vindarnas ö

Ja nu är vi nere på öland men har ej hunnit skriva för e två dar efter nu men det gör inte så mycket för på sommaren ska man ju vara ute. Vi har idag rensat och gjort ren dammen, vilket tidigare år har varit enklet och lätt men inte i år. Det var smutsigare än vanligt och tre äckliga groder som anföll mig, iallafall enligt mig men pappa sa bara att jag larvade mig. Pappa hann även med att bada idag men jag skippade det eftersom jag duschade efter att jag varit ute och gått imorse för jag försöker komma iform till Tjejmilen men det kommer jag aldrig lyckas med.
Det är väldigt konstigt väder här på Öland, det är molnigt med blåst men på morgonen så är det klarblå himmel. Inte för att det är molnigt nu för försig för solen lyser som aldrig förr och värmen är på top, det är nästan varmare nu än var det var på eftermiddagen. Jag och Pappa har även varit på bilprovningen samt åkt till kaleguta där man slänger gräs, kvistar mm. Eftersom pappa hela dagen igår klippte gråäs och fixade buskarna så blev det lite grejer att slänga, så då kunde inte jag vara ute på hela förmiddagen eftersom jag är allergisk mot gräs. Annars är det ganska lungt här nere än så märks det inte att det är midsommar 4dar men fler och fler mäniskor börja dyka upp. På Torsdag kommer Mamma, Kiki och Felix ner. Vilket ska  bli as kul, ska vara ärlig saknar mamma lite granna faktiskt men det är väl vanligt? :)

Nej nu ni ska jag spö farmor i kortspel :P 
2010-06-18
 16:59:40

Åska med hemska blixtrar

Ska snart iväg till Täby för att träffa några kompisar med mamma och pappa men just nu har vi en låssmed här som jag spant hur han gjort. Under tidrn vi höll på så kom världens åska moln med blixtrar som varit stora som fan och jag gillar ju inte sånt så självklart hoppade jag till vid varje smäll. Men det var iallafall kul att se hur han jobbade för då vet jag vad jag gett mig inpå när jag valde låssmed som andra val.
Annars har det varit ganska lungt i dag, plåtslaggarna var här och arbetade ett tag sen så var jag och pappa och lämnade hans bil på repration. Sen fick vi äran att gå hem därifrå men det är inte så jätte långt faktiskt men det började regna precis då.

Dino träffade jag igår kväll, han stod dörr vakt på strömmarportalen inne i stan och jag, mamma Kiki och Felix var ju där eftersom vi varit på kungsan. Där mix megapol hade ordnat en stor möhippa med bara manliga artsister och några av de som var där var Martin Stenmark, Ola Svensson och Orup mflr. Det var trevlig kväll och det var najs att träffa dino men jag gillar inte att han inte har skyddsväst under för man vet aldrig vad idioter hittar på när de är på fyllan- Vill ha kvar min Shrek :P <3

Nej ska dra pussochkram

2010-06-16
 14:29:00

Sola sola och sola

Har legat och pressat i solen i nästan 2timmar och de är ganska långtråkigt men jag var smart och fixade så att datan kunde var ute så jag kunde spela musik. Så det gick ganska snabbbt iallafall, annars har det mest varit Chill med lite film tittande med brorsan i morse som alltid. Vad jag vet kommer det inte hända så mycket för mig idag förutom att jag ska gå ut och gå med farsan, eftersom mitt mål är att så småning om kunna springa tjejmilen men än så länge vågar jag inte för knäna. Men en promenad hem till farmor blir bra för det blir en bit, sen blir det fotboll restan av kvällen tror jag om det inte finns något annat på tv.

Jag måste även börja packa eftersom jag stciker till Öland på söndag efter kryssningen med släkten, så det blir runt åtta tiden. Jag vet att jag ska bada nere på öland annars vet jag inte vad jag ska ha med mig. Packar alltid för mycket så det blir över i mängder, vilket mamma störs sig lite på för när vi ska ut med husbilen ser det ut som jag ska flytta men jag använder mindre än hälften av allt.

hörse senare puss
2010-06-15
 15:40:19

Mormor 65år

Grattis mormor nu är du äntligen panisonär! <3
2010-06-14
 16:53:06

Erik+Darin

Ska stax dra ut och sticka till mälarhöjden för att möta upp kiki ocg Felix för att sedan dra till kungsan där vi ska se på Erik grönvall och darin. Som uppträder så jag hoppas att vädret fortsätter hålla regnet borta men det lär vi väl märka.

Dagens sysslor har vaarit att jag hjälpt pappa att måla i garget + att ta hand om min bror som legat i min säng och använt mig som en slav till att byta filmer. Så det har varit mycket Spy Kidz men de är u faaktiskt ganska okej men nu ska jag borsta tänderna och byta kläder så jag kan åka in till stan!

kram
2010-06-13
 18:55:45

Hemkommen

Ja kom nyss hem från underbara Kiki, vi har verkligen hunnit snacka om allt och det behövdes verkligen. Men nu har jag as tråkigt men funderarar på att byta om och lägga mig och se på några filmer ikväll för skoj skull sen får vi se vad som händer imorgon. Troligtvis ska jag till Kungstregården med Kiki och Felix för att se på Erik Grönvall + Darin eftersom Felix gillar dem. Annars hade jag tänkt gå på något helöt annat men detta blir nog bra de med. Ska kanske även åka till skärholmen imorgon men vi får se, allt kan ändras beronde på väder.

Men ha en trevlig kväll
2010-06-13
 13:10:40

Hemma hos Kiki

Sitter just nu hemma hos Kiki Linged för att snacka livet med henne och allt annat som behövs pratas om. Så det blir väl att vara här några timmar sedan blir det hem och ta det lungt som aldrig förr! Imorgon blir det stan och kanske kungstregården med kiki och felix.!
2010-06-12
 20:34:18

Minnen som kommer vara för alltidBara några blder från många minnen!!
2010-06-12
 20:23:42

Tack för jag ....


Tack söta gulliga underbara Heidi för jag fick läna den underbara kläningen på balen, det kändes som en saga att sätta på sig den. Jag står evigt i skuld till dig.


kram micaela
2010-06-12
 20:16:37

:)<3

2010-06-12
 20:13:37

Sommarlov

Ja nu har jag gått ut grundskolan, vilket betyder ingen mer skolplikt men även nya mäniskor och nya chanser. Jag kommer sakna alla lärare, malin och anette som stöttat mig under dessa trre jobbiga men samtidigt lärofyllda år. Annars tycker jag det är ganska skönt att slippa komma tillbaka för detta är något som gör att jag kan gå vidare och lämna allt som har hänt mig. Jag slipper känna mig hatad och konstig utav alla i skolan, det är bara inse att jag inte har någonting genmensamt med dem. För sig vill jag inte ha det heller men jag vet att alla där är underbara personer innerst inne men jag kan tyvärr ej se dem men jag hoppas att jag någon gång kan göra det.

Jag hade aldrig kunna tro när jag började 7:an att allt skulle bli som en bergodahlbana med häfftiga svängar och mycket upp och ner. Nej jag trodde det skulle bli de tre bästa åren i mitt liv, vilket jag nu kan säga inte har varit utan. De mest smärtsamaste åren någonsin. Men tack vara så mycket stöd från min underbara familj, skolan, kuratorn Malin, min pyskolog Stefan och den underbara skolsköterskan Anette. Utan dem hade jag aldrig orkat i värsta fall till och med ej levt. Jag har bestmät mig för att jag inte skulle ta någon nära inpå under resten av min skoltid där till 8:an så därav så försvann jag mer och mer. Jag kände mig inte accepterad och jag viste inte vem jag var.

Nu efteråt så är jag glad att jag fick hjälp och inte tog livet av mig för det finns så mycket underbart med livet som alla som hjälpt mig har visat.

Jag vill tacka
Mamma och Pappa
Brorsan
Emma Bergenbäck
Malin Henningson
Agnes

Mina lärare:
Maria Porling
Leila Zayer
Lars Rengardt
Joh-anna Lindmark
Lasse Lagander
- som alltid stöttat mig och jag älskar dem!!

och många fler!

Detta kommer alltid finnas i mitt hjärta!
Det är nu livet börjar!
2010-06-06
 13:01:58

Balen 2010

Ja i torsdags var det bal, orkar inte berätta så mkt om det men det var skoj och roligt. Bra avslutnig för 9:orna. Här kommer bild på mig!
2010-06-06
 12:41:19

Roliga låter

2010-06-06
 12:29:31

6 JUNI 2010

Idag är det ju Sveriges nationnall dag, som jag kommer spendera hemma och ikväll kanske gå ner till klipporna och käka lite granna. Jag hoppas även på att mamma ska göra rebarberpaj på rabarberna som är färdiga men vi får väl se eftersom de håller på att jobba med Garaget. Nu är det bara tre dagar kvar i mälarhöjdensskola vilket är riktigt skönt!!


kramoch puss
2010-06-04
 20:32:32

GP 4

Heat 1: Woffinden, Madsen, Protasiewicz, Hampel
Heat 2: Crump, Bjerre, Hancock, Zetterström
Heat 3: Holta, Jonsson, Pedersen, Holder
Heat 4: Andersen, harris, Lindgren, Gollob

Heat 5:Gollob, Woffinden, Crump, Pedersen
Heat 6: Harris, Holta, Madsen, Hancock
Heat 7: Jonsson, Andersen, Bjerre, Protasiewicz
Heat 8: Hampel, Zetterström, Holder, Lindgren

Heat 9: Hancock, Lindgren, Woffinden, Jonsson
Heat10: Holder, Crump, Andersen, Madsen
Heat11: Zetterström, Pedersen, Protasiewicz, Harris
Heat12: Gollob, Hampel, Holta, Bjerre

Heat13: Bjerre, Holder, Harris, Woffinden
Heat14: Madsen, Gollob, Zetterström, Jonsson
Heat15: Lindgren, Protasiewicz, Holta, Crump
Heat16: Pedersen, Hancock, Hampel, Andersen

Heat17: Woffinden, Zetterström, Andersen, Holta
Heat18: Pedersen, Madsen, Bjerre, Lindgren
Heat19: Protasiewicz, Holder, Gollob, Hancock
Heat 20:Crump, Harris, Jonsson, Hampel

2010-06-02
 17:11:36

Balen imorron

Ja imorgon är det balen som är en tradition i min skola så det blir en hel dag imorgon som kommer bli både rolig och jobbig tror jag. Först ska jag iväg till skolan för att gå ett tag, sen vid elva ska jag till läkaren för att kolla allargier eftersom jag har sådana utslag på händer och fötter som kliar. Efter det kommer farsan köra mig till frissan som ska fixa håret från klockan ett och framåt och beronde på om det blir fel så kan det nog ta ett tag. Och sedan iväg till balen för att umgås med resten av 9:orna. Sen nästa vecka ska vi ha maskerad borta vid vinterviken och jag vet fortfarande inte om jag vill gå. Leila tyckte jag skulle hänga med men vi får se det är ju några dagar kvar men en vecka kvar i skolan som jag gått i 8 och ½ år för jag gick ju i lillholm innan.

Det har varit både bra och dålig att gå i mälarhöjden men jag ångrar inte att jag bytte till den skolan för annars hade jag nte kommit som jag gjort idag. Alla är som de är men innerst inne så har de ett gott hjärta även fast jag inte tycker om dem eller de inte mig. Vissa kommer man bara inte överrens med och tyvärr är det så men en sak jag har lärt mig är att se igenom folk som spelar. Som tur är så har jag börjat vara mig själv och det tycker vissa inte om men de ska veta att jag bryr mig inte om vad de tycker. Tcker de inte om mig för den jag är så behöver de inte prata med mig, för jag är den jag är och jag säger vad jag tycker. Ärligt så tycker jag att det ska bli jävligt skönt att gå till den skolan varje dag och känna hur de trycker ner mig men lärarna och alla de andra som har hälpt mig i denna skola kommer jag sakna dagligen. Speciellt Malin som är kuratorn på våran skola som ställt upp för mig sen 6:an. Jag ser gymnasiumet som en ny start där jag är mig själv och blir accepterad och inte blir bort snackad bara för att jag inte bor i Mlarhöjden. Säger inte att alla är sådana men de som känner igen sig borde tänka på hur fan de behandlar folk. Man skrattar åt dem när man tänker på hur de är ibland men utan er hade jag aldrig blivit den jag blivit nu men en sak vet jag! Mina barn ska aldrig gå i mälarhöjden för då dör jag hellre!

Tack för tiden i mälarhöjden både de dåliga och de bra för ja är tacksam för att jag fått gått där och lärt mig så mycket. Jag hoppas även det kommer gå bra för alla 9:or i sin utbildning för de jobbar hårt ska ni veta. De sätter sina mål och de når dem men frågan är: är det värt att må dåligt för att få MVG i alla ämnen?
det tycker inte jag iallafall..

puss
2010-06-02
 12:40:11

Minnen med Malin

 Jingi glömmer aldrig det!!
2010-06-02
 12:01:01

Lilla melodifestivalenDessa låtar älskade jag när jag var mindre, skit vad tiden går fort nyss var det 2004 och JaP och nu 2010!
2010-06-02
 11:33:02

Årets sommar plåga!!Ja kommer detta bli årets sommar plåga, men man kan låten redan efter första gången man hör den med underbara Sean! <3
2010-06-02
 11:28:27

Grym låtunder denna sommar så vet jag iallafall en sak och det är att jag kommer lyssna sönder denna underbara låt!