2009-10-25
 13:08:59

Prao hos Anders & Mats

Andra veckan blev hos min brors gudfar Anders och Pappas Kompis Mats. Det var super kul där och de lärde mig att jag absolut aldrig ska skaffa en egen kiosk,spelbutik eller nåt sådant men jag hade kul ändå. Matte och Anders är två roliga prickar och jag trivdes där också. Finns inte så mycket att skriva men jag kan berätta vad jag fick i avskeds present för att jag jobat så bra.

  •  300kr
  • Cloetta Ask
  • Cloetta Rulle (vet ej vad den heter)
  • En påse med lösvikts godis
  • Säsongskort på bajen bandy *2st
  • Tidningen NU (skvaller tidning)
  • Plus lunch varje dag jag var där.

Kan  bara säga tack så hemskt mycket :) <3
2009-10-25
 12:53:11

Prao på dagis

v42 första prao veckan praoade jag på Kikkis jobb alltså på dagis och det var underbart kul, jag fick tyvärr ej prao på hennes avdelning pga inskolning så första dagen var jag på en avdelnig med barn som var mellan 2-3år och de som jobbade där var bla Irre (Irene). De var så jävla gulliga alltså, men busiga skulle ha kunnat ta med alla ungar hem så söta var dem. Dagen därpå så hade Kikkis avdelning två sjuka så då fick jag hjälpa dem och där var jag restan av veckan och de barnen var ´mellan 1-2år. Så söta alltså. Jag tror att jag till och med minns namnen än: Ville,Oliver,Elvira,Edward,Linnea,Nea,Villgot,Maximillian de var de namnen jah minns just nu men de var alla väldigt söta och självklart så fanns ju Charmtroll på dagis också. Iblandat mina två ögon stenar som blev Ville och Elvira. Men alla var söta. Och jag hade super kul där och bra sällskap med Kikki varje morgon på väg dit och varje dag därifrån.

När fredagen kom så blev det jätte jobbigt när jah skaulle gå saknar dem så, jag fatter inte hur men jahg gör det som fan.

kram och puss

2009-10-25
 12:36:02

Ett tag sen

Har inte riktigt orkat att blogga måste ta mig i kragen och komma igång med det här igen men det är skit svårt, för jag hinner inte. Det har hänt lite sen sist te.x: prao på dagis, prao hos matte och anders, utdragnig av två tänder, resan till det underbara Edsbyn mm.

kram micaela
2009-10-08
 17:42:08

Tandläkaren

skulle ha skrivit igår men mitt internet cpade så det gick inte men det betyder ju bara att jag får blogga idag. Kom nyss hem från tandläkaren där jag dragit ut en tand. Och det är bara en av fyra så tre kvar. Yippi.. not. Men det måste göras annars får jag aldrig tandställningen. Imorgon är det sista dagen i skolan på typ 3veckor och det är helt underbart så då kan man vila och ta det lungt. För att praoa är inte så jobbigt även fast jag ska praoa på dagis med 1-2åringen och andra veckan i en kiosk.

MA-provet idag gick så där jag hann inte ens färdigt med b-delen, det är alldels för lite tid, plus att jag hatar matte mer än allt på hela jorden men det är bara göra sitt bäst eller?

micaela
2009-10-07
 07:47:03

Godmorgon

gud vad kallt det ser ut att gå ut, har inget lust men snart så bär det av till skolan för att åka till modeerna muséét vilket ej verkar så kul men det är bara att åka och le.
ha en härlig dag allihopa

puss/micaela
2009-10-06
 18:33:00

Låt

Håkan Hellström - Jag hatar att jag älskar dig
2009-10-06
 17:46:06

Fotoalbum

Härom dagen fick jag en ide om att sätta in foton på mig och min bror i ett album så jag började plocka fram från skolan, ni vet dem man tar med samband med skolfotograferingen. För jag vill ha en bild på min bror och på mig sedan vi föddes och sedan ska jag bygga upp den. Men tyvärr så saknas massvis med bilder så det blir att leta upp.

Snart är det mat och jag håller typ på att dö av hunger sedan blir det att fixa med fotonen och sedan DH (Desperate Housewifes). Skriver senare om jag orkar

micaela

2009-10-06
 16:16:31

Skolkläder, idoter och slapp

Ska strax beställa skolkläder (skoltröja och byxor) men tänkte vänta tills mamma kom hem så hon kan säga vilken storlek jag borde ha på byxorna. De är mitt största problem eftersom jag har så korta ben. Så här ser de ut dåra:

Så det ska man ju ha och jag lär ju kunna ha dem ett tag.

Men iallafall så har skoldagen varit snabb på son hade vi gymnsaium snack´vilket gör att jag har börjat fundera ordentligt vad jag ska satsa på. För ärligt talat så har jag ingen aning men jag funderar på Dövtolk,Elektriker elr Pyskolog. Men jag har ingen aning det är ganska svårt och jag tror inte bara det är jag som tycker det. På vägen hem idag på bussen så var det några IDIOTER  som först tog tid när de skulle kliva på bussen men när de gick av stationen efter kanske 300m bort så springer en av dem ut mitt framför bussen som måste tvärnita. Och en äldre dam som klivit på bussen precis ramlar handlöst ner i marken. Asså de kunde ju gått värre för damen men vad fan tänker man på om man springer framför bussen. Hade jag varit busschafören kan jag ju tala om att den jäveln skulle åka på stryk. Stackars den gamla damen<3

Nu blir det att ta det lungt och sedan måste jag nog ta och plugga lite MA eftersom vi ska prov på torsdag men sen har jag ju imorgon på mig också. Och imorgon blir det inga lektioner för vi ska in till moderna muséét med 9a och9b. Kristina och jag såg till att hon skulle åka med oss. Fast jag vill inte gå på muséeum det är så jävla långsamt men jag har iallafall sovmorgon till 09,00 och slutar tidigare än vad jag brukar.

höres

micaela

2009-10-06
 07:52:53

God Morgon

Ska starx springa ner och ta bussen till skolan, inatt sov jag hela natten och det var underbart ju :) Idag blir det skola sedan får vi väl se om jag ska träffa någon, jag skulle vilja träffa Bella det var ett tag sen ( http://www.isabellamansson.blogg.se ) . Hon är grymt schysst en tjej man alltid kan lita på. Sedan måste jag hitta och bolla mina tankar med, har försökt få tag i Jennifer men har inte lyckats något vidare.

Hörs efter skolan

micaela
2009-10-05
 15:20:47

1-2timmar

Natten till idag var verkligen inte den roligaste, jag kunde verkligen inte somna, jag låg bara óch stirrade rakt upp i taket när jag somna var klockan runt 04,15 sedan gick jag upp vid 06.00. Så jag är typ grymt trött men ändå inte. Jag gick hem tidigar ifrån skolan eftersom jag blev så sur och gnällig och det är det inte en mäniska som orkar lyssna på. Så nu sitter jag här hemma och lyssnar på musik och tar det lungt. Ikväll blir det att go och lägga sig tidigt med hjälp av en sömntablett. Skriver snart igen.

mikkan

2009-10-04
 19:33:00

Brorsan

Idag har jag varit på simtävlin sedan 11.15 så jag har varit hemma i ca 1timma nu. Idag var det sista del tävling i årets Seriesim. Seriesim är när man tävlar i lagen och då såklart Polisen för brorsan. I Seriesim är det tre div och Polisen har i år simmat i tvåan. Men idag när det var sista så var tävlingen inne på eriskdals och alla div skulle tävla och då blev det 16lag för i.
div 1 så tävlar 6lag
i 2:an 6
och i trean 4:a
Och inför dagen så skulle Polisen försöka ta sig upp i ettan genom att slå tyrsö och det gjorde de så för att förklara hur nerflyttnig och upp flyttning funkar så förklarar jag såhär. Den sista i div 1 flyttas ner och den första i div2 flyttas upp och samma sak att sista i div 2 flyttas ner och så vidare.

vill bara gratta polisens If och min brorsa som ofc är bäst.

Såklart grattis till täby som vann hela skiten :)

mikkan
2009-10-03
 23:09:09

Inlåst

Nej jag passar på att skriva ett inlägg till för jag har fett tråkigt.

I Torsdags började ett nytt program som jag tyckte var as bra och det var Inlåst. Det handlar om sju killar som är kriminella och är ungdomar som får test på att bli inlåsta i ett fängelse. Dit kommer även sju st fd brottslingar som suttit inne. Det var riktigt bra faktiskt och jag tycker det är kul att dess förra kriminella vill hjälpa dessa ungdomar att ej fastna i det. Är inte det bra`?
Det går på tv 4 på torsdagar klockan 21.00

mikkan
2009-10-03
 21:52:16

Körslaget

Sitter just nu och tittar på Körslaget, det är riktigt kul att se för man får höra så många som sjunger så fint, just nu är min favorit:
Roger Pontare.
Det är kul att se när de väljer vilka som ska vara med och de som är yngst är ju med i Amy Dimonds kör och det är ju också ganska gulligt alltså. Även Caroline af Ugglas kör var ganska rolig  för hon tror att alla kan sjunga och de ger ju många självförtronde. Det är ganska kul...

Detta är mitt sista inlägg för kvällen, ska lägga mig i soffan strax och se på film sedan ska jag gå och lägga mig. För imorgon ska jag med in till eriksdalsbadet och se Christian simma i seriesim. Så jag ska heja på som fan för de måste ju vinna. Och vi ska vara där inne vid 10 eller 11 kommer ej ihåg just nu.

Denna helg så sover ju min kusse här eftersom henne föräldrar är iväg så idag när min brorsa var iväg på Scoutgrej så fick jag sysselsätta henne. Så vi spelade på Blip och massa sådana saker. Sedan var vi på Västertirps marknad. Sedan åkte vi till Kungens kurva för pappa tyckte Anna hade dåliga skor så vi köpte ett par skor till henne i födelsdags present som hon få lite förtidigt. Och när vi var där så gick jag och mamma in på Kvantum och där stog Rami Shaaban(bajens målvakt) och kollad HotDogs. Fan vad coolt det var. Han var längre än jag trodde han var.

Pappa har även rensat i garaget och massa andra ställen och vi hittade massa gamla foton från pappas och mammas ungdomstid. Vilka Fester,Reser och kompisar. Och mamma såg defentivt inte ut som hon gör idag, självklart är hon söt nu med. Men vilken Pingla förstår verkligen varför pappa föll för henne. För hon såg riktigt bra ut. Det var även bilder från tiden pappa låg i lumpen, vilket var lite kul.

Nej nu pallar jag ej skriva mer!!

mikkan
2009-10-03
 17:09:16

Sommarn 2009 2

Croatsien:


Krimelwassfälle

Römö:Öland:


flera bilder kommer en annan dag <3

2009-10-03
 16:16:41

Sommarn 2009 1

Resan dit och Saxenhausens koncentrationsläger


BerlinVendig

Lido De Jesolo
2009-10-03
 14:42:50

Almtuna - Leksand

Omg 6

2Okt2009

Mål:
1Period:

2Period:
Tobias Berlin 1.39 (Linus Stensson) AIS
Fredrik Sandgren 2.18 (Kimby) AIS
Tobias Berlin 4.26 (Rolin-Carlsson) AIS

3Period:
A Paulsson 12.33 AIS
Jimmi Kraft 13.12 (M.Arao, A. Paulsson) AIS

Utv: LIF: 8*2 AIS:6*2

2009-10-03
 14:37:43

Leksand - Örebro

Omg 5

30Oktober 2009

Mål:
1Period:
Peter Nordström 2.14 (P.Prestberg, T.Rhodin) Leksand
Marcus Jonasén 13.44 (J.Karlsson) Örebro

2period:
Marcus Wienstock 1.47 (J.Ollas, J.Hägglund) Leksand
C.Strömberg 5.16 (S.Matzaka) Örebro
Marcus Persson 19.32 (T.Kollar, K. Lotvonen) Leksand

3Period:
Jesper Ollas 1.55 (D.Åslin) Leksand
J.Almqvist 2.35 (M.Andersson, G.Gräsberg) Örebro
Pelle Prestberg 7.35 (P.Nordström) Leksand
S.Matzka 10.34 (C.strömberg, F.Orresten) Örebro
Oliver Ekman-Larsson 19.34 (T.Kollar) Leksand

Skott: 40-28  (13-6 10-11 17-11)
UTV: LIF: 5*2min ÖHC: 6*2min

mikkan

2009-10-03
 14:26:48

3oktober

Kom just hem från Västertorps marknad, där vi köpte "lillebrors kolor" De är så jävla goda alltså-. Och nu sitter jag och tittar på svenska hollywood fruar. Måste erkänna att Anna Anka är ganska pinsam men hon är ju bara mäniska.  Idag blir det slapp, jag har ont i hela kroppen har ingen anning varfö, jag tror det kalas otränad. Pinsamt värre.

 

skriver senare

 

mikkan

2009-10-03
 10:33:53

gullig bebis <3mikkan
2009-10-02
 22:12:14

hockey

skriver in de två¨sista matcherna imorgon ska sova nu så jag pallar ej skriva in dem är as trött.

puss och kram
2009-10-02
 22:11:16

Borås HC - Leksands IF

Omg 4

25sep2009

Mål:
1Period:
Stefan Lassen 11.23 (M.Persson, P.Carlsson) Leksand
R.Karlsson 19.06 ( E.Andersson, E Bejmo) Borås

2Period:
Eric Johansson 7.08 (P.Nordström, P.Prestberg) Leksand
Kimmo Lotvonen 13.43 ( J.Ollas, M.Weinstock) Leksand

3Period:
Martin Janholls 2.29 (M.Wienstock, D.Åslin) Leksand
Pelle Prestberg 6.32 ( O.Ekman-Larsson, P.Nordström) Leksand
David Åslin 16.09 (S.Lassen) Leksand

UTV: BHC:7*2 LIF: 5*2

Micaela

2009-10-02
 22:05:25

Bofors - Leksand

Omg 3

20sep09

Mål:
1Period:
Pelle Prestberg 19.45 (E.Johansson) Leksand

2Period:
V. Sjödin 8.23 Bofors (straff)
Patrik Lundh 16.45 Bofors
Eric Johansson 19.24 ( T.Rhodin, P.Nordström) Leksand

3Period:
Bofors 8.21
Jesper Ollas 19.56 ( P.Nordström) Leksand

Förlägning:
inga mål.

Straffar:
Linus Person - MISS - Bofors
Eric Johansson - TRÄFF - Leksand
Andro Michael - TRÄFF - Bofors
Marcus Wienstock - MISS - Leksand
Jakob Blomqvist - MISS - Bofors
Pelle Presteberg - MISS - Leksand

tilllägsstrffar:
Patrik Lundh - MISS - Bofors
Eric Johansson - MISS - Leksand
Björn Kindahl - TRÄFF - Bofors
Martin Janholls - MISS - Leksand

Bofors vinst.

Skott 42-20 (13-8, 13-6, 11-4, 5-2)
utv: Bofors: 13*2, 5*1, 20*1 LIF: 15*2 5* 10*1 20*1

Micaela

2009-10-02
 21:55:02

Leksand - Växjö Lakers

Omg 2

18sep2009

Mål:
1Period:
Kimmo Lotvonen 11.25 (P.Carlsson, K.Källström) Leksand
Jesper Ollas 16.40 (A.Martinsen) Leksand

2period:
Peter Nordström 1.47 (P.Prestberg) Leksand

3Perioden:
Martin Janholls 3.48 (D.Åslin) Leksand

utv: LIF 6*2min VÄX 10*2

micaela

2009-10-02
 21:50:27

Västerås - Leksand

Omg 1

16sep2009

Mål:
Första period:
13.25 0-1 Kenny Källström (Eric Johansson)

Andra perioden:
09,01 1-1 Tobias Forsberg
10.00 2-1 Stefan Hellqvist (Peter Öberg, Sebastian Meijer)
19.46 2-2 Oliver Ekman-Larsson ( Johan Hägglund, Jesper Ollas)

tredje period:
18.48 2 -3 Eric Johansson (Thomas rhodin)

Skott: 31-27 (9-12, 10-10, 12-5)
Utv: VIK 5*2min LIF 7*2

skadade: Jens Bergenström som är lång tid skadad
              Janne Huokko brytit fingret

micaela

2009-10-02
 21:44:20

Dikt

A heart is not to play with

A heart is not a toy

But if you want to break it

Give it to a boy.

 

En dikt som enligt mig stämmer in för det
mesta kommer nog aldrig hitta den perfekta <3

mikkan

2009-10-02
 21:42:05

hinner inte riktigt

nej jag hinner inte direkt att blogga måste göra så mycket annat så jag säger bara att jag kommer blogga då och då och inte spec mycket just nu men snart är det prao och då kanske jag hinner.
Jag ska praoa en vecka hos Kiki på dagis med 1-2åringar. Sedan en vecka hos Anders  och Mats i dearas spel butik. Eftersom jag ej jag fick praoa där jag ville praoa, Pappa och jag hade fixa allt med Leksands If men det gick åt helevete för de satte Mariett problem för. Annars så händer ej så mycket, mycke plugg, läxor, snabbt tempo. Nian är inte direkt någon dans på rosor.

Förra helgen var jag nere på Öland på skördefest och då träffade vi Hidi och Johan som vi träffades i Berlin så dit ska vi på Höstlovet för att kolla balklänning till mig. Sedan så åkte kikki med oss ner och det var en rolig resa enligt mig. Vi såg en älg krock det var lite äckligt men annars gick det snabbt ner och även hem. Det var en mysig helg och sista helgen på Öland för mig  på ett halvår ungefär. 

Förra veckan skadade jag fingret när vi hade basket på idrotten så jag fick åka in till Astrid Lindgrens barnsjukhus två gånger. första gången för att konsteravad det var och det var ofc en fraktur på fingret. frakturen satt i leden och gjorde att jag fick jätte ont. Andra gången jag åkte in var det för att få starkare medciner. så jag fick gå på vuxendos. Så då kände man inte av nånting längre. Men nu börjar det bli bättre i fingret.

Jag var på Komfimations återträff höromveckan också och då så åkte våran grupp med veckogruppen:
Ledare var:
Monne
Fenja
Jonthan
från min grupp:
Jag
Malin
Anna
Amanda
Sofia
Arsema
Theres
Ungdomsledare:
Pontus
Pamela
Rachel
Från vårgruppen:
Beleen
Robel
Kikki

Övriga:
Moses
Hulda

Det var riktigt mysigt faktiskt. Lite uppdatering :) <3

mikkan