2010-04-30
 18:01:05

Rögle spelare till Leksands IF

Ja ytterligare en ung spelare som senast spelat i Rögle i tre säsonger. Hans namn är Tommy Enström och är 23år gammal och är hockey uppfostarad i hockeystaden örnsköldsvik (modo). Han är skrisko kunnig och jag tror att han kmmer passa in perfekt i Leksands IF.

kram

2010-04-30
 17:13:54

Valborg

Shit, men jag har liksom inte orka skriva på ett tag eftersom det har hänt lite grejer som jag behövt lösa men jag ska försöka komma tillbaka nu och skriva så bra jag kan.

Igår hade vi typ tema dag som handlade om sex och kärlek, vilket var helt cepat men ganska skojiugt ändå iallafall på eftermiddagen. Då tjejer skulle skriva frågor till killarna och killarna till tjejerna, man fick reda på mycket som man inte ville veta kan jag tala om. Annars var det ganska chill igår ändå och jag är så duktig nu för tiden för jag är så trött. Så jag går och lägger mig 20.40 nästan varje kväll, det är helt sjukt eftersom jag förr hade svårt att sova på kvällarna och nu är jag trött hela tiden.

Men idag har vi fått fina gäster från västkusten, vilka är Ann-sofie och Thomas. Och idén från början va att vi skulle åka till motala men det ville inte jag så jag skulle vara hos Mormor och hjälpa dem med flytten imorgon. Men sen blev det ändrade planer igen så de ska sova här och imorgon ska vi dra på en 12h kryssning till mariefred vilket alltid i mysigt enligt mig! Så jag ska inte ut och fira Valborg i kväll, dessutom förstår jag inte varför man gör det heller men det finns säkert en bra anledning.

mvh Micaela

2010-04-29
 18:41:24

hopplöst

Du är förbjuden men det är dig jag gillar, så fort du ler eller pratar med mig så kan jag inte sluta le .
2010-04-29
 16:35:48

Back klar för Leksand

Eric Moe som förra säsongen spelade för Timrå har skrivit på för Leksand. Han är 22år gammal och uppväxt i sundsvall. jag hoppas Eric Moe kommer känna sig hemma och kunna levrera men det tror jag. Det är väl bara och säga välkomen Till Leksands IF. lycka till
2010-04-29
 16:15:15

Pajen blev sparkad :(

Fan vad idiotiskt att låta matrialaren tala om att de valt att sparka Marcus Persson 20år som är en bra ung forward som jobbar hårt ute på isen. VAD fan håller Leksand på med. Detta tycker jag är sorligt! blir bara så irriterad!
2010-04-27
 15:19:39

Antonio Lindbäck

Från en idiotiskt inlägg till ett glädje inlägg som är helt jävla fantasikt, Anton kommer få Wildcardet även i år nere i ullevi den 8maj. Vilket är helt jävla fantasikt, han är en av sveriges bästa speedway förare och dessutom otroligt het men det vet väl alla som sätt honom!!

2010-04-27
 15:16:48

Fan vad dumt

Detta gör mig så jävla förbanad när en ung kill som Tomas bli avstängd för att han inte körde en vm tävling eftersom hans farsa dött och även Manger. Sen hade han kört en annan tävling dagen där på. Vad håller Svemo på med, varför stänger man av honom för?
här kan ni läsa artikel:
Tomas stängs av efter pappans död

”De trycker ner mig”,
säger supertalangen

Tomas H. Jonasson tvingas ­följa elitseriepremiären från läktaren.

Svemo har stängt av Elit ­Vetlandas supertalang, som fick problem när hans pappa och manager dog.

– Det är jävligt dålig stil. Jag lever ju för det här, ­säger 21-åringen.

Tomas H. Jonasson följer med ­sina lagkamrater till Hallstavik i?dag, men cyklarna och kevlar­stället tvingas han lämna hemma.

Avstängningen trädde i kraft i går och gäller till och med den 24 maj.

Tomas, som även kör för Swindon och Gdansk, kommer att missa tolv matcher och inkomster på hundratusentals kronor.

Det är straffet för att den regerande juniormästaren inte ställde upp i VM-kvalet i Daugavpils, men dagen därpå körde en ligamatch för Gorzow.

Riskerade böter

Det var i början av juli förra året, ett par månader efter att Tomas pappa och manager, Michael Jonasson, lämnat jordelivet.

– Organisationen föll när pappa gick bort. Jag kunde ­inte ordna transport till både Lettland och Polen, säger ­Tomas H. Jonasson.

Att han trotsade körförbudet och tävlade för Gorzow förklarar han med att Svemo inte lyckades få fram ett intyg som han kunde visa upp för sin polska arbetsgivare.

– Jag väntade, men när det inte kom något papper så åkte vi. Jag hade inget val. Om jag inte kört matchen hade jag fått böter på 35?000 euro.

Tomas känner sig illa behandlad av Svenska motorcykelförbundet och dess rundbanesektion.

– Jag hade det jävligt kämpigt vid den här tidpunkten och fick inte ihop det. Ändå gör de en sådan här grej. Det är helt otroligt. De trycker ner mig, känns det som, säger Tomas H. Jonasson.

”En jävla soppa”

Även Bo Wirebrand, sportchef i Elit Vetlanda, har synpunkter på Svemos hantering av ärendet.

– Det här är en riktig jävla soppa. Det är så många fel begångna, så jäkla klumpigt skött. Om vi bara fått det där dokumentet hade inte klubben kunnat antasta honom i ärendet. Nu fick vi inte det och då var Tomas fullständigt bakbunden, säger Bo Wirebrand.

Tomas H. Jonasson låter sig dock inte knäckas av avstängningen.

– Sitsen är obehaglig, men jag försöker se det positiva i det. Nu kan jag samla kraft, jobba med ­organisationen och testa cyklarna i lugn och ro för att komma tillbaka ännu starkare, säger han.

2010-04-26
 18:39:36

OMG palla

Sitter just nu och tittar på NCIS som har blivit ett av mina favo program, vilket jag aldrig kunde tro eftersom det inte är riktigt min smak. Dagen gick absolut inte som jag önskat jag orkade inte gå längre än fram till lunch, jag måste gör något åt det här för just nu vill jag bara ta ett sabbats år. Men vad fan ska jag göra i över 1år och hur ska jag få jobb när knappt de som är 18-19 får jobb? Nej jag hoppas att denna känslan går över snart för jag orkar inte med den längre.

Det har varit otroligt skönt väder igår ca 15grader och sol men blåsetn förstörde lite grann men inte spec mycket faktiskt. Nu hoppas jag bara att ddet fortsätter åt detta håll men jag vet inte sp vi får se om väder gudarna gör som jag ber dem.

Grattis Emma på din 18års dag!!

kram
2010-04-25
 18:10:10

Ha en trevlig söndag

2010-04-25
 18:05:58

så jävla gott!!!

Har precis ättit pappas goda köttfärs limpa som han har gjort, vilket var riktigt gott och sen var det trevligt att min kära farmor var här. Juste det måste jag bara berätta, vi fick södra sidan idag och sen på första sidan så ser jag ett par ögon på bilden som jag känner igen. Sen ser jag att det är Jennifer Planneskog som är med och berättar om hennes tips föra att få körkort. rekomenderar att läsa på http://www.sodrasidan.se så kommer ni få läsa mer om det. Annars har det inte hänt så mycket här förutom att jag har hjälpt pappa att bära ner stolarna och borden till husbilen eftersom vi ska ut med den nästa helg kanske. Vet inte om jag vill hänga med om inte Kikki ska med men väntar på att hon ska fråga sina päron men det verkar ta ett tag att göra.

Nej nu ska Micaela äta efterrätt med min kära familj sen blir det en lugn stilla kväll med en film eller två men en tidig kväll i sägen för att orka gå till skolan imorgon!

kram
2010-04-25
 11:03:29

Nej snart är helgen slut

Vaknade tidigt imorse för att jag var kissnödrig men jag orkade inte kliva upp fören ca 2timmar senare och då var klockan runt 09.00. Malin och jag var faktiskt ute och gick igår kväll efter att jag fått sett min speedway som inte alls gjorde mig glad för de gick inte super bra precis. Men huvudsaken är att jag och malin har fått prata ut om det som behövdes pratas ut om, vilket alltid är lika jobbigt eftersom malin tänker precis tvärtemot hur jag tänker. Men det är väl bra antar jag för man lär sig så jävla mycket av varandra. Satte precis på Marry Poppins eftersom jag inte orkar göra så mycket men jag måste iallafall byta om sen för Farmor kommer tydligen hit för att göra sin derkrlmation eller hur det nu stavas. Sen ska hon äta här och det blir köttfärslimpa, som är as gott iallafall när pappa lagar den.

Skriver senare kanske
2010-04-24
 17:49:59

Gabriellas sång - Helena Salo

 Jag satt och tittade på reprisen av talang imorse. och så kom den bruden ut och sjöng och jag har aldrig rysigt så mycket någonsin.
Så jävla vackert!! Heja Helena
2010-04-24
 17:45:30

Förlovningen avbryten

Ja nu har de äntligen kommit press uppgifter som säger att Jonas och Madeline går skilda vägar efter otrohets snacket. Detta betyder alltså att Madde nu är singel och kommer gå vidare. Om jag ska vara ärlig så tror jag att de har fått vänta för länge eftersom victoria och Daniel skulle gifta sig först och kanske är det färför allt hände. Men jag hoppas att Madde mår så bra som möjligt efter det som har hänt och dessutom är det löjligt att pressen gör så stor uppståndelse runt detta för att även om de är kunligheter så är de mänskliga. Och de hjälper ju inte dem att folk skriver så mycket om det!! Lämna dem i fred
2010-04-24
 17:38:45

Hungrig och Trött

Sitter och väntar på att våra gäster ska komma så jag får mat snart eftersom jag är så jävla hungrig, har inte ätit sen imorse. Men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge eller vad det nu heter, minns inte riktigt är inte så bra på ord språk. På tv:n går just nu sm finalen i hockey mellan DIF - HV71 där det står lika än så länge de är ju 20min kvar och då kan vad som helst hända. Ska jag vara ärlig så bryr jag mig inte speciellt mycket vilket lag som vinner men det är det enda som går att titta på just nu.

Malin kommer hit när hon käkat, först tänkte jag att hon kunde äta här men det ville inte hennes pappa som ville ha henne för sig själv ett tag till och det kan han få. Så vi ska se SPEEDWAY som alla cool gillar att se på, eller kanske inte riktigt men det är riktigt roligt kan jag tala om och sen händer det lite. Så vi måste heja på våra svenska killar. Efter det kanske det blir några filmer kanske så slutar det med att hon sover över vem vet när jag och Malin kommer igång.

vi hörs pussovhkram
2010-04-24
 14:24:30

Yippi <3

Sitter här vi datorn ska snart iväg och hämta brorsan i haga parken men det är efter jag har bloggat såklart. Självklart blev det ingen tränig idag det orkade jag inte men frukost ute  och sen en lång varm dusch vilket alltid är lika skönt. Idag kommr vi ha gäster från Salem sen blir det speedway med Malle ikväll ska bli så jävla kul att se. Nej ska dra nu. puss
2010-04-23
 20:32:38

Irriterad

Satt nyss och snackade arbete med mamma och pappa. Och de har problemet att de aldrig kan lyssna färdigt på mig å ska upprerpa allt de själva säger. Så jag tror jag kan känna mig besegrad.

Blir nog en tidig kväll i sängen så man orkar gå upp i morgon vid tio tiden för jag har inte tid att sova bort hela dagarna som för sig är ganska skönt. Sitter även och funderar på att sätta mig på träningscycklen en halvtimma imorgon bara för kul skulle, det sägs ju att tränings ska hjälpa psyket så vi får väl se imorgon. Sen ska jag ju även ha gäster här imorgon så det ska städas i resten av huset också men funderar på att lämna det ansvaret till mamma och pappa men känns lite elakt. Eftersom de alltid hjälper mig så jag får se till att göra det men det är långt kvar till dess.

puss och godnatt
2010-04-23
 17:41:34

Mina favosar med Björn Gustafsson

7

Lyssna på det här blir du alltid lika glad, jag lovar av hela mitt hjärta. Dessa är mina Björn Gustafssons favoriter och det är säkert inte bara jag som älskar dessa.
2010-04-23
 17:30:41

Första GP-Tävlingen

Det här är morgon dagens lottning i första tävligen i speedway gpet. Inför i år har vi tre svenskar, vilka är Andreas Jonsson, Fredrik Lindgren och Magnus Zetterström som är den enda nya för sverige i år. Sen är det några som har försvunit i från året gp och det är Leigh Adams och Scott Nicholls bland annat. Men Greg Hancock som börjar bli aningen gammal kommer fortsätta köra ytterligare ett år och jag räknar ju honom som svensk eftersom han har svensk fru och bor i sverige.

Heat 1: Harris, Hampel, Bjerre, Hancock
Heat 2: Pedersen, Jonsson, Kolodziej, Holta
Heat 3: Gollob, Woffinden, Lindgren, Sayfutdinov
Heat 4: Crump, Holder, Andersen, Zetterström

Heat 5: Zetterström, Harris, Pedersen, Lindgren
Heat 6: Holder, Gollob, Hampel, Kolodziej
Heat 7: Woffinden, Crump, Jonsson, Bjerre
Heat 8: Hancock, Holta, Sayfutdinov, Andersen

Heat 9: Kolodziej, Andersen, Harris, Woffinden
Heat10: Sayfutdinov, Pedersen, Crump, Hampel
Heat11: Holta, Lindgren, Bjerre, Holder
Heat12: Zetterström, Hancock, Gollob, Jonsson

Heat13: Jonsson, Sayfutdinov, Holder, Harris
Heat14: Hampel, Zetterström, Holta, Woffinden
Heat15: Andersen, Bjerre, Gollob, Pedersen
Heat16: Lindgren, Kolodziej, Hancock, Crump

Heat17: Harris, Holta, Crump, Gollob
Heat18: Lindgren, Hampel, Jonsson, Andersen
Heat19: Bjerre, Sayfutdinov, Zetterström, Kolodziej
Heat20: Pedersen, Holder, Woffinden, Hancock

Det enda jag kan säga är lycka till grabbarna och jag lovar att hålla tummarna framför tv:n imorgon när jag darrar av nervosite.
kram

2010-04-23
 17:18:30

Ollas en sann Leksing!!

Ja det har jag alltid sagt att Jesper Ollas är en sann krigare och Leksing. Och nu är det klart att han fortsätter och stanna kvar i Leksand. Han säger att inget annat är aktuellt och det har de aldrig varit heller utan Leksand är det.

Jag måstte bara jag älskar Jesper Ollas som inte är någon som byter klubb efter lön utan har sitt hjärta i det laget han älskar. Hoppas du slipper skader nästa säsong, de är du som driver laget med din krigar glädje och hårt körande ut på isen. Inget Leksand utan Jeppe Ollas <33
2010-04-23
 17:09:59

Tråkigt man kan ha

Har as tråkigt vet inte vad jag ska göra riktigt men jag kommer nog på nåt snart, det blir att vara hemma ikväll vet ej om Malle kanske kommer hit. Jag vet iallafall att brorsan ska sova borta i natt och sedan ska han på scouternas dag imorgon har jag för mig iallafall. Asså jag har städat mitt rum idag och det är jag grymt stolt över kan jag tala om det är inte ofta jag tar tag i grejer och ser till att få det gjort men idag lyckades jag.

Denna vecka har jag kommit in på Astrid Lingren humör för det är de ända jag tittat på. Det började med alla Saltkråkan filmerna och nu är jag inne på alla vi barn i bullerbyn som är en av min favoriter tror jag. Även Pippi är jävligt bra, jag gillar hennes  stil att leva alltså. Många tycker att det är barnsligt med att titta på barn filmer men jag tycker aldrig att man blir för gammal för Astrid Lindgren filmerna eller någon disney film. Så vi får se hur mycket film det blir i helgen men det åter står att se.

Jahop nej här kan jag inte sitta och blogga hela dagen för jag måste försöka hitta på något men inte för att jag vet vad men. Just nu på tv:n har jag på förkväll för kontrollen ligger på andra sidan rummet och där snackar de om otrohets affären mellan den fär norska bruden Tove och Jonas (Maddes fästman). Nu återstår det att se m det blir att de går varsin vägg eller går i parterapi och arbeta med det som hänt om det ens är sant men det låter tyvärr ganska sant.

pussochkram
2010-04-22
 14:35:12

<3333333333333333333333333333333333333333333333

2010-04-22
 14:08:25

snö blandat regn

Hemma från skolan nu efter en lång dag eller inte riktigt men jag hade nationella prov idag i matte som jag tror gick helt okej. Sen fick jag av Paula gå hem och jobba på med min bild grej som jag jobbar hårt med som alltid. Det typ snö regnar ute och det är förfälligt kallt om det inte slutar snart tror jag aldrig vi kommer få nån sommar i år för jag kan inte kalla det här vår iallafall.

Igår satt jag å tittade på Jade som handlar om hennes sista tid i livet, hon dog av livmoder cancer som var långt framskriden. Den var fruktarsvärt bra och intressant att se hur mycket en människa orka kämpa för sina barn och alla andra runt omkring sig. Jade fick reda på att hon hade cancer när hon var inne i bigbrother i england men fick genast lämna och åkte till London för alla medciner och underkökningar. Jag rekomenderar verkligen att se det nästa vecka på tv4plus klockan 20.00 onsdag.

imorgon är det fredag, vilket är hur skönt som helst och Malin ska jag träffa sen ska vi ha gäster och jag ska se på speedway för det är första gp matchen på lördag!!

kram
2010-04-21
 17:50:38

Björklöven

Björklöven har idag begärts till konkurs, vilket jag tycker är oherhört tråkigt att höra men jag under också hur man då kommer göra med allsvenskan när ett lag försvinner. Tar de in ett nytt lag eller vad händer.
Jag tycker det är synd om björklöven och tid lär väl visa vad som händer.
2010-04-21
 17:48:20

Namnsadag

Ja idag är det alla som heter Annika som har namnsdag och det betyder att min kära mor har namnsdag och jag me eftersom Annika är mitt andra namn. Pappa ska laga wokat till middag och sen har han varit å köpt en platt tv till mitt rum, en ny telefon och en el- tandborste åt brorsan. Det kommer bli en grymt mysig kväll så jag vet ej om jag kommer hinnablogga mer idag.

Gratttis till alla som heter Annika och även till er som heter Anne-Lie
2010-04-21
 14:43:37

Såhär känner jag!!

2010-04-21
 14:20:01

brorsor betyder allt

alla vi som har små brorsor eller store brorsor och vet hur mycket de betyder för en måste tycka att bröderna Lejonhjärta. Jag gråter alltid när jag ser början för att den är så otroligt hemsk!! Jag älskar min bror!

kramochpusa
2010-04-21
 14:09:45

Ersättaren till Strömberg

Ersättaren av Strömberg blir Niklas Eriksson som har jobbat med j20 laget som tog sm-guld i år. Han kommer jobba med Christer Olsson som fortsätter som tränare i A-laget. Niklas Eriksson som själv har spelat hockey och med hjälp av honom kommer det bli ett ungt Leksand hoppas jag eftersom det är deras mål att dra ner lönen med 15miljoner till spelarna. Jag önskar dem lycka till och det ska bli kul att se vad de kan medföra i laget och jag tror att de är de perfekta tränarna för LIF.

kram
2010-04-21
 14:05:29

Första spelaren klar för LIF

Stefan Erkgärds 25år är klar för Leksands if han kommer ifrån Rögle senaste men har även spelat i andra lag såklart. Han är back och är ca 187cm med vikten 87kg. Och det enda jag kan säga är väl välkommen till LeksandsIF sveriges bästa lag och klack med ledning av Emil Nilsen. Framförallt hoppas jag att han kommer jobba bra i sitt nya lag men det gäller att alla göra sina jobb.

kram
2010-04-21
 14:01:30

Sjuk

Jag börjar bli riktit dålig på att blogga men jag ska försöka att för bättra mig men jag lovar ingenting för att jag orkar aldrig sitta vi datan. Imorgon blir det skola eftersom det nationella provet i matte men jag är hemma idag för att vila upp mig för at orka gå dit överhuvudtaget.

Träffade Jennifer igår och var hemma hos henne pappa. vi satt och snacka om allt mellan himmel och jord och et bbehövde vi båda tv att få snacka om allt som hänt den senaste tiden. Jennifer är som en sister för mig och har alltid varit för hon har alltid funnits vid min sida även när hon själv har eller hade problem och det är de finaste egenskapen hon har. Det är den finaste vänen man kan få och jag kommer aldrig släppa henne eller såra henne för hon är min familje medlem, hon har känt mig hela mitt liv.

Denna underbara vulkan utbrottet förstör för många inklusive de i min skola som skulle ha fått sina fransmän hit denna vecka men nu verkar det som om de kanske kommer i maj. Även de  som ska till spanien och tyskland kan få problem men de vet man inte än det lär ödet få bestämma om de kommer iväg. För mig har det inte stört alls för ingen jag känner ska iväg eller ska hem just nu från utlandet men jag tycker synd om de som har köpt rese biljeter och kanske inte kommer iväg. För de lär ju redan innan tagit ledigt så de måste kännas ganska tngt.

det snöregnar typ ute och det sägas pga vulkanen så kommer det bli en kallare sommare men kommer det bli vår någonsin för det är iskallt ute och jag har ingen lust att gå ut för att åka till Stefan. Men jag ska iallafall ta mig dit för det är två timmar kvar än sålänge. Så vi får se!

kramochpuss
2010-04-17
 14:47:08

Ullman slutar

Petter Ullman har varit skadad nästan hela denna säsongen pga den hjärnskakningen han ådrog sig i premiären mot Västerås. Han har sedan tidigare 2hjärnskakningar men denna har aldrig gått över. Den smärtande huvudvärken och tröttnad han haft har gjort att han ej kunnat spela och börja tänka på om det ärdags att ge upp karriären. Och nu bara 23år gammal har han tagit det står beskedet att lägga av för att kunna må bra igen, läkarna säger att han kan bli bra men att det kommer ta ett tag innan.

Det är såklart att det är väldigt tråkigt tycker jag men inget är mer värt än hälsan och vi går komma ihåg allt bra han har gjort för Leksands IF. Och jag hoppas att han inomn snar framtid kommer börja må bättre även fast han npg aldrig kommer spela i LIF att han får spela hockey på tävlings nivå-.
2010-04-17
 14:41:17

HEEEELG

Precis hem kommen från simhallen där jag tränade med min kusse idag, det gick ibte super bra men helt okej faktiskt. Jag funderar på att börja träna igen men jag vet inyte om jag orkar eller hinner för även fast jah inte gör något ibland så rusar tiden i väg. Jag fattar inte hur det går till om jag ska vara ärlig men det gör inte mig någonting det får gärna vara sommar snart! Gör övrigt tror jag att det bli en lördag hemma i soffan för jag behöver vila upp mig efter att haft en riktigt skit vecka där inget gått bra. Sen får vi se imorgon om jah drar och ser på Malins match men det beror på hur jah känner mig imorgon bitti.

Jag träffade Kiki igår och var i hennes nya lägenhet, det var verkligen jätte mysig. Jag skulle absolut kunna tänkw mig bo i den. Jag var dör i nästan fem timmar och vi satt och snacka, åt pizza och ostbågar, Men hon mådde inte så bra stackarn för hon har kugninflamation. Jag ska troligen till henne nästa fredag också men då ska jag nog köpa med mig måt dit för den är allltid hon som betalar och det känns inte riktigt rätt jämt. Jag hade även Nationella prov i matte och det är ingen lek men sen gick det åt helvete också. För det var så det kändes efter iallafall och man blir så jävla trött efter den bara.

Nej nu väntar jag på att mina kära morbror ska komma <3
puss

2010-04-16
 19:15:20

Andreas Martinssen

Andreas Martinssen lämnar Leksand efter att han spelat nästan hela säsongen i norge som utlånad. Så han kommer ej tillbaka i hl´´öst, vilket är oherhört synd!

PS
    Marcus Wienstock har skrivit på för Örebro
                                                                DS
2010-04-14
 17:56:15

<3

2010-04-14
 17:50:00

10 dagar kvar

Idag är det exakt 10dagar kvar innan speedway säsongen börjar, då menar jag alltså gp-serien och inte elitserien eller Allsvenskan. För Bajen är första hemma match den 6maj och sjlvklart ska jag försöka ta mig dit med några polare. Så nu längtar jag för när den säsongen börjar kanske jag kan komma över hockeyn för det är så jag funkar!

kram

2010-04-14
 17:44:21

Oliver Ekman-Larsson

Sveriges bästa junior back enligt mig, Oliver Ekman-Larsson lämnar Leksand och troligtvis så kommer han gå till Pheonix. Det håller på att prata men att han lämnar Leksand har varit klart ända sedan kvalserien och jag kan inte säga att jag inte förstår honom. Jag förstår även hans besvikelse och på något sett måste man ta ett steg karriären även fast jag tycker han för ung att åka till NHL. Hade hellre sett honom ett år i elitserien innan men även honom hoppas jag att allt kommer gå bra för!

kramochpuss
2010-04-14
 17:27:40

Fatta någon gång!

Snälla kan du inte bara inse fakta, du kommer aldrig förstå hur jag mår för du var inte med när allt start och du har inte gått igenom samma sak. Men du envisas med att du förstår men hur i helvete kan du göra det när du inte vet hur det ligger till, den enda som någonsin kommer kunna förstå är någon som gått igenom samma sak. Och det har inte du! Du vet att du betyder mycket men snälla sluta säga att du förstår för det gör du verkligen inte. Du har ingen aning vilken kamp att gå till skolan det är varje dag!!

Älskar dig och önskar verkligen du hade varit med om det här men jag är glad att du slipper för det är ingen lek precis..
2010-04-14
 13:23:01

Onsdag

Har inte direkt haft en bra dag idag, min irritation ligger på topp och minsta grej gör mig tokig. Tänker inte berätta varför men det finns en orsak och det ska jag ta hand om senare. Så just nu sitter jag på mktt rum och tar det lungt, farsan åkte precis för att köpa planker tror jag det var för vi håller ju på att bygga om inne i garaget. När det blir färdigt så ska det bli våran ingång på huset. Ska iväg idag på ett möte annars är det fett chill dag, där det inte händer så mycket men då kanske man kan vila upp sig. Just nu hoppas jag bara att jag har en bättre vecka nästa vecka och orkar vara i skolan mer för det behöver jag.

På fredag ska jag träffa Kiki och se hennes nya lägenhet vilket ska bli as kul tycker jag iallafall, plys att jag får någon att snacka med som förstår mig. Sen känns det äen bra inför resan jag och mamma ska göra kristi himmelfärd för mammas arbetskollega Anne-Li och hennes brors dotter Natalie ska med. Alltid kul att träffa nya mänikskor tycker jag iallafall.

Hela min käft verker även idag, men det gör inte lika ont som förra gångn jag spände den men det känns ju att man lever. Jag hade ju teknik idag med Fia och jossa, och det är alltid lika kul för det är så jävla roliga. Vi håller på att bygga ett hus och det har vi gjort hela terminen och vi är inte färdiga än men vi är inte spec snabba. Snart är det dags för redovisning och vi måste skriva en text om engerin eller vad det var, minns inte riktigt. Men man får mycket att skratta åt det är nog den bästa lektionen på hela jävla veckan.

kram

2010-04-14
 12:49:56

Våldtäckt + dömd

Yannick Bapupa som hade kontrakt med Kalmar inför denna säsong dömdes för ett tag sen till 2års fängelse för att våldtagigt en 18årig kvinna. Bapupa överklagade förstås och fallet gick upp i högsta domstolen men han fick avslag. Jag tror även han får böter för det här.

Detta tycker jag är bra, bara för att han är fotbollspelare som är känd så ska han inte gå fria. Han har förstört en kvinnas liv, det här är nånting hon aldirg kommer glömma. Men det är ju inget han stör sig på.
2010-04-14
 12:44:56

Joacim Eriksson

Även Målvakten JoacimEriksson kommer lämna Leksands IF för ett eliserie lag. Vilket vet jag iinte än men när jag vet så kommer jag skriva det såklart. Förlusten av Jocke är stor enligt mig för han är en bra och talang full målvakt som kommer ha en karriär som kommer kallas duga. Han är ung och bättre än många målvakter så han kan ju bli ännu bättre och det tror jag.  Jag önskar honom all lycka till i sin framgång.

kramochpss
2010-04-13
 16:46:23

Marcus Wienstock

2år har han spelat i Leksands IF förra säsongen var han utlånad till Huddinge. Han är en hårt spelande hockeyspelare som jobbar hela tiden, en av de bästa forwards i Leksand på länge. Idag fick jag reda på att Leksand inte erbjudit Wenis nytt kontrakt och att han troligtvis kommer lämna Leksand, vilket enligt mig är otroligt sorligt. Tänk om de kunde satsa på svenska spelare som inte kostar miljoner och juniorer.

Kommer sakna Marcus "Wenis" Wienstock i Leksands IF
2010-04-13
 16:35:10

Leif Strömberg

Leif Strömberg lämnar Leksand som tränare efter kvalserie missen, detta innebär att LIF måste hitta en ny tränare till nästa säsong. Jag hade hoppats att Leif hade stannat i ett år till för han är bra tränare men han tycker det är dags att gå vidare och det bestämmer han själv över tyvärr!
2010-04-13
 15:29:43

Tisdag + Tandläkare

Super rolig dag idag alltså, igår var jag ju så duktig så något hände med tandställnig så att ståltråden som håller fast den åkte in i tandköttet och det gjorde jävligt ont. Så jag ringde efter akuttid och fick en tid idag och samtidigt passade på att spänna den så nu har jag ont i hela käften och as hungrig. Och jag sóm redan är gnällig blir ännu gnälligare!!

På söndag kanske jag ska åka och se malin spela tillsammans med Kristina som har sin kusse i Blackebergs basketlag, så då ska vi till enskede hallen och se deras semi mot Norrköping. Vilket ska bli roligt! Var ett tag sen jag var på basket nu, är ganska kul iallafall att se på.

Sen så börjar man bli nervös inför på fredag eftermiddag då man får se om man kommer in till sitt gymnasium  man har valt alltså en försöks omgång och på det så har jag nat-prov i matte. Och jag matte är inte direkt bästa vänner, sedan fick jag även veta att på eftermiddagen så ska vi dansa inför balen så även det är ganska tråkigt.

Det märks att skolan har börjat igen för jag är helt slut på lvällarna, jag orkar knapp resa på mig från soffan och jag somnar tidigare än vad jag någonsin gör. Försig så är det ju bra att jag somnar men det blir ganska tråkigt om man inte orkar träffa kompisar för att man är för trött, det är ju helt sjukt ju. Men det har varit en lugn start i skolan iallafall, bara svenska som är lite jobbigt när man måste sitt och läsa eftersom vi håller på med kärleken innom littraturen. Så man läser historierna om Tristan oc Isolde, högvisan, Romeo och Julia mflr

Nej nu ska jag ta och göra något vettigt!! puss
2010-04-11
 11:50:04

Elvis




så nu blev den rätt :)<3
2010-04-11
 11:48:27

Elivs - Serie i Metro






Farsans arbete :P <3
2010-04-11
 11:36:12

Söndag

Malin var ju här igår och det är alltid lika kul eftersom man kan prata om allt så vi satt först och lyssna på musik å pratade. Senare så såg vi på film, sen var hon tvungen att gå hem eftersom hon hade bronsmatch idag som de tyvärr förlorade med 1p. Det är riktigt surt.

Senare idag så ska -vi få gäster vilka är min pappas arbets kollega Dino som ska hjälpa honom att byta däck på husbilen, även hans flickvän kommer. Det ska bli ganska trevligt faktiskt sen blir det ganska tidigt ikväll eftersom imorgon är det skola igen. Vilket man inte har längtat efter iallafall inte jag hade gärna haft lov i typ 3veckor till, för jag är fortfarande lika trött som innan lovet började. Men nu är det bara räkna ner till sommarlovet, det är inte så jävla länge kvar nu och sen blir det en ny skola men nya mäniskor.

kramochpyss
2010-04-10
 14:37:50

en sång från Hjärtat

2010-04-10
 14:35:36

Lördag

På måndag börjar skolan igen så jag satte mig ner och skrev rent Christians två texter om irriterade mig när det inte ville som jag ville. Men nu är dem färdiga och jag tror jag ska hoppa in i duschen för att slappna av för det behöver jag. Jag är fortfarande grymt besviken på Leksand efter matchen mot Växjö, vilka idoioter dem är ibland! Men men jag orkar inte tänka på det för nu ser jag fram emot speedway säsongen som börjar snart.

Igår satt jag hemma och mös med mamma och pappa, vi såg på film  om en flygkapning jag tror den hette Delta nånting fett läskig iallafall. Men riktigt bra! Annars var det mest lungt igår inga bygg gubbar som lät men ändå fick jag inte sova för Christian väckte mig för att han inte ville äta frukost själv vid tio tiden så steg jag upp. snäll som jag är. Sedan åkte jag och pappa och handlade grejer som jag behövde för att laga mat till dem igår som blev wokat, men jag fick först hänga med och lämna lite grejer till kunder som han behövde lämna. Sen snackade mamma med Anne-Lie som ska med när vi ska ut och parta på båten till åland om inte hoin kunde ta med sig sin brors dotter som är ett år äldre än mig. Så det blev så. Vilket ska bli kul har aldrig träffat Nathalie som jag har för mig att hon heter.

Dino och hans brud Anja tror jag hon heter kommer hit imorgon för att hjälpa pappa byta däck på husbilen, vilket ska bli as kul har inte träffat Anja. Och Dino är ju as rolig så de ska äta här också men det kanske blir en del engelska eftersom anja kommer ifrån Ryssland men hon har gått svenska kurs hela hösten.

Och ikväll kommer Malin hit eller om jag går dit efter hennes basket match hon har idag, hoppas hon vinner. Vilket ska bli as kul.

Nej ska hjälpa farsan och dem att fixa i ordning där nere.

puss
2010-04-07
 19:16:19

vi ska tillbaka!!!

Leksand är med igen om att gå upp i elitserien men det är även AIK också tyvärr men jag är tacksamma att de vann över Rögle igår som ligger på första platsen. Leksand som mötte Södertälje vann i sudden när Pelle Prestberg avgjode, detta innebär att de fortfarande har chancen  men det betyder att de måste vinna sina två sista matcher som är emot Växjö och Almtuna. Dessutom måste AIK och Rögle förlora en varsin match eftersom Rögle ligger ett poäng över Leksand och AIK ligger på samma poäng. Men frågan är om de verkligen klarar det men jag är iallafall glad så länge det blir en bättre plats i kvalserien än åren innan men självklart så är det alltid ett plus om de går upp. Och dessutom kan jag se på hockey på hovet mot djurgården men även Södertälje i axasports arena.

kram
2010-04-07
 19:09:41

Inte hunnit

Jag har inte hunnit blogg eftersom jag igår spenderade en heldag i skärholmen med Kristina och shoppade. Som vanligt var det Kristina som köpte det som behövdes medans jag köpte underkläder som jag alltid gör. Sen sov hon hos mig så då blev det inte att jag bloggade men jag bloggar ju nu, bättre sent än aldrig. Kristina gick inte förren vid klockan fyra när jag skulle åka på möte för vi orkade oss inte ta oss upp ifrån soffan för vi var så jävla trötta. Vi satt och titta på film till ett tiden sedan så har ju vi dessa fönster gubbarna här och de borrade i christians rum och när de gjorde det kändes det som de var på väg genom huvudet på mig. Så självklart kunde jag inte sova längre så jag väckte Kristina och gick och la mig skavfötters med henne i soffan som blev trång som fan för hon är så lång. Sen slutade det med att jag satte på tv:n, så till frukost åt vi godis och chips för ingen av oss orkade resa på oss. Så det blir nog ganska tidigt idag men jag ska nog se på en film efter efterlys men det får vi se det  behöver jag inte bestäma just nu.

Imorgon kommer det bli chill, en lugn hemma kväll för på fredag kommer Malin till sin farsa och då måste jag vara pigg så jag orkar umgås med hennne också. Känns som jag alltid är trött och snart är lovet över och jag tröttare än någonsin. Ska plugga lite no också för jag är så duktig enligt mig men det är ju för att jag inte har gjort no provet än så jag ska försöka sätta mig och ta tag i det men det lär ju inte hända men man kan ju alltid hoppas.

Här är min vackra underkläder jag köpte och mamma bara suckade åt mig när hon så dem men mitt liv så.

kram
2010-04-05
 21:26:53

God Natt

Ska fortsätta se på Legally blond på trean sen blir det sängdags för imorgon blir det uppstigning tidigt eftersom, de som ska byta fönster här kommer redan klockan 07.30.  Maten hos Farmor var as god och det var mycket folk ute och rörde sig i skärholmen. Har sutit och letat efter en sak i över en timma på facebook, men vad får ni inte reda på för morsan läser min blogg. Och hon är så nyfiken av sig :P <3 Men jag älskar henne ändå. Iallafall när hon sover.

Kramochpuss

ps.'
    Varför ska kärlek alltid göra så ont, hatar att var kär!!
                                                                                    DS

2010-04-05
 19:34:16

<3

2010-04-05
 19:20:58

SM-GULD

Leksand J20 lag spelade idag sm-final mot Brynäs som hade Jakob Markström i mål. Matchen var jämn men Leksand vann efter en målvakts tavla av Jakob. Kul att det är något sp, funkar bra, nu är det bara att hoppas att Leksand går upp i elitserien. Om inte annat så hoppas jag att flera juniorer får hoppa in och köra mer snart. För det de som levrerar och är orädda att gå in i en när kamp!!

lkram
2010-04-05
 19:17:23

Eddie Läck till NHL

Eddie min egen favorit målvakt som förra säsongen spelade för Leksand är påväg till NHL efter ha skrivit på för klubben Vancouver Cancucks. ( Tror det stavar så ) Vilket enligt mig är superkul, hoppas allt kommer gå bra där och han nån gång kommer tillbaks till Leksand i framtiden.

kram
2010-04-05
 13:18:44

ush mer snö!

Vaknade i morse och tittade ut genom fönstret och det första jag såg var att det snöade ute, jag har fått nog av all snö som vi redan haft.. Snart ska vi iväg till Farmor och käka men det är ett tag kvar och dxet kommer bli ganska chill idag. Har inte så mycket att skriva idag för det händer inte så mycket ! kram oc puss
2010-04-03
 19:27:47

har boooriiiing!!

Har precis käkat middag, som var precis lika dan som igår allså påskmat, men nu har jag bara allmänt tråkigt för jag har abslout inget att göra.. För det finns ingenting och göra + att jag är allmänt irriterad på allt och alla. Jag tror att jag behöver lugn och ro. Men hem får jag nog inte åka på ett tag. Tror att vi kommer stanna här tills klockan nio. Så det är bara sätta sig och lida igenom de sista två timmarna. Förut kunde jag iallafall titta på hockey men nu finns det ju inget på tv heller eftersom pappa har tagit den.

kram
2010-04-03
 16:55:27

Hallunda

Sitter just nu hemma hos min kusse i hallunda med min kära släkt på mammas sida, vi kom nyss hem från att gå och titta på mormors och min mosters nya lägenhet. Det lär nog bli en hel kväll här eftersom det sedan kommer bli middag men i mellan åt är det ganska långtråkigt därför har jag snott deras dator ett tag. Medans min bror och Anna spelar spel eller vad de nu gör, har inte sett dem på ett tag nu. Mitt huvuvärker av lukten av ciggaretter eftersom min morbror röker inne, han är ju dansk och man gör väl det där har jag för mig.

puss
2010-04-03
 12:53:48

Nightwish


Bästa låten som finns <333
2010-04-03
 12:48:06

gay boyfriend

2010-04-03
 12:24:18

Skador i laget?

Leksand vann matchen igår mot Rögle men det orsakade även att David Åslin och Jesper Ollas klev av i andra perioden. Men Leksands andre tränare Christer Olsson säger inte så mycket, Även Nhilstorp i Rögle fick kliva av efter att en av sina egna backar kört in i en leksands spelare som slåg i Nhilstorp. Som troligen har en hjärnskakning. Även Daniel Hermansson fick känna på hetvattnet när Rögles Hjalmarsson prejade in honom i sargen så att Hermansson låg medvetslös men jag tror att jan kunde fortsätta spela matchen. Hjalmarsson åkte ut på en 2+10.

kram
2010-04-03
 12:12:04

Glad Påsk <3

Ja idag är det påskafton så jag önskar alla riktig glad påsk. Vaknade för ca 1h sen då min bror kom hem från simträningen och började kikla mig under fötterna. Ska snart börja gör mig i ordning för att åka till min kusse men jag kan chilla ett tag till eftersom morsan och dem har åkt för att köpa skor. Måste erkäna att det var mysigt att ha min farmor här igår även fast vi inte alltid kommer överrens så är det roligt att höra hennes historier när pappa var liten eller om min farfar. som faktikskt i år har varit död i 9år.

Tyckte det var svår att sova igår kväll så jag bara låg och tänkte och då kom alla gamla minnen fram. Även fast en del har varit tråkiga så har det vara tacksamt att ha upplevt dem och jag kan bara tacka dem som varit med i dem även fast jag inte umgås med dem idag. utan dem hade jag aldrig kommit så här långt i livet och förstått vad jag ska vara tacksam för. Jag kommer ihåg de bra sidorna från dem och kastat de gamla för att komma vidare så måste man förlåta för även fast de såra mig så bryr jag mig om dem för att jag minns deras bra sidor! <3
2010-04-02
 21:54:23

äggtody

äggtody är alltid gott!
2010-04-02
 21:08:19

Farmor is here!

Just nu sitter vi alla uppe i vardags rummet och väntar på äggtody som pappa ska fixa om ett slag, men mätt var jag redan innan jag började äta. För farmor hade bakat ´sin goda tårta som vi kallar diamtårta och den är så jävla mättande så man dör. Men räkorna gick i som allt annat även fast det kändes som magen håller på att sprika. Och jag fick ett påskägg av min älskade farmor, det är nånting jag aldrig kommer växa ifrån. Tror jag!

Imorgan ska vi till min andra släkt och vi hoppas att jag inte dör av trött het för jag redan trött så jag håller på att dö. Nej nu ska jag vara trevlig.

kramochpuss

ps.
    Leksand vann i förlägningen mot Rögle! Yippie!!!
                                                                          ds
2010-04-02
 14:01:25

LångFredag

Äntligen påsklov, har inte orkat skriva på ett tag men i onsdags vaknade trött och hade jävligt ont i hvudet så blev hemma men jag gick på torsdagen. För sedan skulle jag till kyrkan och tog hand om mina juniorer men vilken irritation jag fick, hade absolut inget tolamod igår. Men nu har vi i alla fall lov och det är skönt som fan, men vila kommer jag inte få gör för det ska komma massa gubbar och fixa fönstrerna på måndag och de kommer börjar redan halv 8.

Om en timma kommer farmor så vi ska åka till farfars grav och sedan blir det påsk middag här hemma, jag är redan less på all påsk mat eftersom det är samma sak som du äter på julen nästintill. Men mysigt att farmor kommer iallafall. För imorgon ska vi hem till min kära moster Monika för att träffa mammas sida, den är ju en aning större än pappa.

Jag är så stolt över mig själv för jag gick och la mig klockan nio igår kväll och gick upp halc elva så nu är jag pigg som fan men sen städade jag också och det är grymt bra- För jag är en person som måste plocka ut allt från sida lådor när jag städar men det gjorde jag inte. Fan vad jag är grym.

GladPåsk