2009-08-10
 22:54:34

22.44

Just nu är Beck på tv det är ganska najs och idag har jag varit i skärholmen med Kikki , Hon köpte ett hals band och jag köpte string. Sedan har det varit ganska mycket slapp. Hörom natten sov jag två timmar eftersom jag låg och smsade med Andreas till 4-tiden på morgonen sedan vaknade vid 6-tiden för att Pappa inte stängde dörren till mitt rum. Så den dagen mådde jag inte spec bra alltså, jag trodde att jah skulle dö..

Längtar just nu tillbax till Lido de Jesolo i Italien och allt vad det innebär. Det var underbart där, varmt och en stor strand. Imorgon ska jag först iväg till Läkare och sedan klippa håret. Sedan på kvällen ska jag gå på bio med Malin. Det ska bli kul har ej träffat henne sen konfa lägret i början av sommarlovet. Så det ser jag fram emot. På Onsdag ska jag träffa Andreas.  och sedan på Torsdag blir det Speedway med kikki.

Men nu ska jag titta vidare.

puss hej
2009-08-01
 13:36:05

Öland

Efter ha varit på Öland i två veckor så känns det ganska skönt att få åka hem på fredag till min egen säng och jag måste erkänna att det har vari en av de bästa sommrarna i mitt liv. Italien resan kommer ni få reda på mer senare när jag har tiden att skriva mer om den men när vi kom tillbaka till Öland så kom vi på Lördagen och sedan åkte vi ut igen efter som det kom folk som vi kände. Så dorg vi ut med husbilen till Byxelkrok,trollskogen och böda sand/hamn. Det var super mysigt tyckte jag iallafall. Men det hände också en ganska scary grej mamma halkade och slog i ryggen så när hon kom hem till stockholm så belv hon sjukskriven en vecka. På min födelsedag så åkte vi till Målilla och såg på det laget jag hejar ¨på i Speedway Dackarna. Det var kul men en jävla äcklig krasch som Andreas Jonsson, Grzegorz Znegota, Adrian Medzinski och Daniel King vad med om. Den som såg ut och som tog den hårdaste smällen var Andreas som skadade ryggen. Han och Daniel King åkte med Ambulans till Sjukhuset, efter 45min så skulle heat 1 omstartas och då i näst sista kurvan så serdet ut som däcket fastnar hos Zengota som också fick åka till sjukhus. Det var ganska läskigt. men annars var det en väldigt intressant match. Ludde Lindgren var grym medans det var en besvikelse att se att Dackarna tyvärr förlorade när jag var och såg på dem men de vinner kanske nästa gång får vi hoppas :)
Idag blir det att se GP-serien, kanske ringa Malle eller något annat skojigt för här händer det ej så mycket och min träning känns inte alls bra så jag ska ta ett snack med Sacha och kanske Jens också så jag får ordning på knäna och vaden. ha en trevlig dag så skriver jag snart igen ..

pussochkram

ps
   Eddie Läck är skadad och kommer ej var med på försäsongen för brynäs.
                                                                                                                                     ds