2010-11-30
 17:58:44

Men hallå?!

Visst är det roligt att bajen är tillbaka i elitserie speedwayen men vad fan håller de på med, de åkte ju ner eftersom deras ekonomi var kass men de verkar inte ha lärt sig något. I det laget de har just nu så är det tre svenska förare i hela laget sen är det bara topp förare som årets GP-vinnare Thomas Gollob, Magnus Zetterstöm och Simon Stead. Dessa förare är fan inte billiga.

Måste erkäna att jag är besviken på bajen för de gör precis samma fel som vanligt de har 100kr men köper för 200kr. Det går inte ihop på s´lutet. Tittta bara hur det går för dem i de andra sporterna! Bajen hockey gick KK och fick börja om från början, handbollens ekonomi är inte precis toppen och fotbollen går ju inte heller direkt plus. Vi får hoppas att de vinner elitserien så de får flera sponsorer men flera svenska förare tack!
2010-11-30
 17:53:50

Dubbelbokat

Jag ska införa schema för vardags rummet för idag är det hockey och det enda stället du kan se på den ör i vardagsrummet och då ska mamma ha syjunta. Vilket betyder att de också ska sitta i vardags rummet och eftersom pappa inte är hemma så kan jag inte övertala mamma för han är på en annan hockey match. Så de får stå ut med min hockey för det är inte mitt problem om de störs sig på det!

Har precis kommit hem efter mötet på rosenlund skiten och det är alltid lika kul att träffa de underbaraste tjejerna som finn Hannah och Lisa. De är riktigt härliga brudar som är enkla att prata med det kan jag lova!

Vi får se om jag hinner blogga imorgon men jag är inte så säker på det för har fullt upp hela dagen det är väl om datan i skolan funkar imorgon. För skulle bloggat imorse från datan i skolan men då funkade inte internet så då pallade jag inte göra det sen heller. Men dagen har ändå varit lungt, det har liksom inte hänt så mycket utan allt flöt på som vanligt på tisdagar!

kram
2010-11-29
 15:32:41

Grattis

Idag fyller underbara Kristina 16år allt jag har att säga är grattis gumman och jag hoppas du får en underbar födelsdag!
2010-11-29
 10:41:08

Mensvärk suger

Jag har en sådan hemsk mensvärk så det finns inge ord, tur att det finns värk tabletter som ipren som man kan knappra på. Ska strax ha lunch och det ska bli jävligt skönt för jag känner mig inte hundra procentig idag alltså. Lite skönt att mötet med Reagera blivit uppskjutet till på Torsdag eftersom hon hade nån i familjen som dött så då kan jag åka hem direkt men då hinner jag inte åka hem emellan för jag ska vara med öppet hus i skolan !!

kram
2010-11-28
 20:14:33

Sista inlägget

Nu blir det sista inlägget för dagen så jag så småning om stänga av datorn och titta på sporten på ettan strax. Har snackat med Mark idag om allt mellan himmel och jord, han är så jävla söt ska ni veta. Johanna har tur som har dig Mark.
Man kan snacka med denna kille om allt och det är inte ofta men han gillar att retas! :P <3

Imorgon börjar en ny skolvecka som kommer bli ful planerad till öronen:

Måndag:
Möte på Reagera
kanske se Wilma uppträda

Tisdag:
Möte inne på rosenlund

Onsdag:
Tjejträff i skolan
Juniorgruppen
Ledarträff

sen minns jag inte men det är början av veckan !

<3
2010-11-28
 20:10:11

Sjukt ju!

Skadestånd för mordet på Engla: 75.000 kr.Skadestånd för våldtäkt på 14-årig flicka: 50.000 kr. Skadestånd för Pirate Bay: 46 miljoner kronor.Kopiera detta om ni tycker: Svenska rättssystemet är korrupt och idiotiskt


är inte detta helt åt helvete?!
2010-11-28
 18:26:53

Dagens dikt!

Vad sägs om att somna, denna sekund

I denna sena midnattsstund

Att somna sött, nu på en gång

Och vakna sen, till soluppgång

 

Låt mig få drömma, om dal och äng

Och vakna sen, i varm härlig säng

Ja, låt mig få drömma mig långt, långt bort

Verkligheten knackar ändå på inom kort



2010-11-28
 17:17:04

Boooring

Har så jävla tråkigt just för tillfället, för det första kunde jag inte bestämma vilken film jag skulle se för alla känns så tråkiga eftersom man sätt dem. Och det är inget på tv som är roligt utan bara massa skit!! Nej gud vad jag gnäller men jag skyller på min PMS men jag har ingen aning om vad jag ska göra.

puss
2010-11-28
 16:11:12

FILM TIME

Ska alldels strax se på film men vilken film vet jag inte än men någon bra, ska se om brorsan också vill se på en film. Men jag tror inte det för strax ska han dra ner på scouterna plus att han har någon engelska läxa han måste göra. Kvällen kommer spenderas med familjen och tv:n för imorgon är det skola igen och en ny vecka med roliga händelser får vi hoppas iallafall. För just nu leker livet otroligt bra!

Saknar Taize just nu och all den lugn som fanns där nere, i sthlm är det bara stress samt så saknar jag mäniskorna där nere, inte bara de från min församling utan från de andra också. <3

kram
2010-11-28
 15:28:21

Från FB



Mina bilder - blandat

Foto 61 av 61   Tillbaka till album · Mina foton

2010-11-28
 12:57:08

tomten

2010-11-28
 12:22:20

Första Advent

2010-11-28
 12:18:27

Söndag morgon

Sitter just nu och lyssnar på en ljudbok och väntar på min lilla söta bror ska komma hem från simtävlingen där han idag har fått två silver platser och en guld. Ute faller snön fortfarande och om jag ska vara riktigt seriös så får det gärna sluta snö just nu för det börjar bli lite mycket. Det syns inte att man varit ute och skottat så det känns meningslöst när man går ut för att göra det.

Idag kommer tillbringas i sängen för min mage värker som fan av mensvärk, ibland så önskar man verkligen att man inte var tjej. Men som tur är så finns det godis kanske hemma och det är det bästa läkemedlet! <3

puss
2010-11-27
 23:02:19

Sussa !

Strax är filmen slut men jag tänkte att jag skriver sista inlägget nu så slipper jag göra det sen för nu börjar bli riktigt trött. Men jag måste vara vaken tills pappa kommer hem så jag kan säga till honom att inte väcka mig imorgon bitti så jag kan få den sovmorgonen som jag behöver.
Nånting jag inte får glömma är att bloggen fyller 2år den tredje december och det måste ju nästa firas alls men jag har ingen aning om hur men den  dagen den sorgen. Morgon dagen kommer spenderas i sängen för jag tror inte jag kommer orka röra på mig men jag lär väl bli tvingad av morsan eller nån att röra på mig. För de får alltid för sig massa nya planer när man minst anar det.

Jag känner faktist att jag måste tala om att jag mår bättre än på länge just nu och jag vet inte men denna veckan har varit underbar på många sätt och vis. Nu kan livet bara bli bättre på alla sätt och vis. Och eftersom Malöin nu också är singel så nu kan även hon och jag ut och ragga men först och främst så blir det jag och Patricia!<3

God Natt alla rara!!
2010-11-27
 22:32:32

Utan er inge mig

Malin Henningson
Patricia Viberg
Joakim Granqvist
Emelie Johansson
Linnea Bergqvist
Anna Jacobsson
Johanna Thulin
Johanna Petersson
Amanda Källen
Kristina Hrjenz
Alfred Balk
Andreas Ericsson
Andreas Gustafsson
Marcus Nordén
Filip Nordén
Daniel Hedqvist
Tor Löfgren
Kalle Andresson
Jennifer Planneskog
Katja Gustavsson
Simon Jonsson
Agnes Wesertberg

Ni är bara några av de som gör mitt liv enklare på ett eller annat sätt, utan er skulle jag absolut inte ha något att leva för.
Det är ni som gör att jag vill gå till skolan, och leva livet till fullo.
Ni kanske inte fattar hur mycket ni betyder men ni har ingen aning. Speciellt killarna i min klass är jag hemsk glada av att ha i min klass. Snälla killar får man leta efter!
Dessutom tog de min hemlighet om mig väldigt bra och vad jag vet så har de inte spritt det vidare vilket visar att de är mogna och förstånde.

Tack till er alla för att ni finns i mitt liv på ett eller annát sätt, ni gör livet värt att leva  och killar ni vet verkligen hur man får någon att börja garva. Aldrig en tråkig stund med er!

2010-11-27
 21:33:17

Världsbäst!

Jag tror fan att jag har världens mest underbaraste bror, han bara du behöver inte följa med imorgon så du kan vila imorgon. Är inte det jävligt sött!! i utbyte så ska jag ha en harry potter helg med min bror, han vill verkligen umgås med mig. Det är så jävla sött. Vi skulle haft det imorgon men han ska baka när han kommer hem med mamma för det är ju första advent imorgon!

Detta betyder att det snart är jul, vilket är helt otroligt för tiden går så jädrans snabbt.! Nu blir det blades of glory på femman. En riktigt bra film som jag inte har sett på as länge och det var första gången jag ¨åg den då och det var när jag åkte buss upp till Gnarp för nåt år sedan.

Kram

2010-11-27
 21:00:07

Dagens Dikt!

Every tear that touched the floor was a tear from my heart..
And a let it free...
I asked you
Can i cry in your arms?
Can i look in your eyes and your soul smiles back at me..
You told me ´´you can´´
You can troust at me and i you..
I looked in your eyes and there it was ..
The big happy smile..



2010-11-27
 20:23:09

YES!!!!!!

Från har börjat riktigt uselt från Leksands sida så vinner de ändå matchen även fast det är förlägnigen så är jag otroligt imponerad. Vad skulle vi göra utan Ken-Andre Olimb våran älskade norrman, från och med idag så älskar jag alla norska spelare!! Genom det målet så har han gjort hattrik.

Tycker en aning synd om tingsryd som faktsikt hade hela matchen fram till tredje, men livet är inte rättvist och jag är glad.
skotten var iallafall 47-17 så Leksand vann ju dem enkelt iallafall i sista perioden då Tingsryd bara hade ett skott på mål. Det var skönt att även ha Jean-Luc Grand-Pierre tillbaka i laget efter den skit avstägningen som diciplinnämden gav honom...

En gång leksing alltid leksing!
2010-11-27
 19:58:16

Vila och pengar

Snackade nyss med min underbara moster (ingift) om att jag skulle komma dit under jullovet och vila upp mig men även att få umgås lite med mina kusiner. Då fick jag även förslaget från Maria att jag skulle vara barnvakt åt ´Saga eftersom hon inte var så sugen på att gå på fritids. Självklart kan jag väl det, tycker bara det är kul att få umgås ensam med min kusse. Så då är mitt jullov planerad lite granna plus att jag kommer få pengar för det.

Älskar min släkt! <3
2010-11-27
 19:52:12

Leksand vaknade

Som jag skrev i det tidigare inlägget så låg Leksand under men nu bara några minuter in i den tredje perioden har Leksand nu kommit ikapp Tingseryd. Det står just nu 4 - 4.
Här har ni varför Leksand är sveriges bästa lag! I love Leksand! 

Vi kom nu ikapp men kanske mest tack vare målskyttarna : Olimb, Moe och Åslin! <3
2010-11-27
 18:34:33

Leksand Vakna!!!

Tittade just in på everysport för att se hur det går för mitt älskade Leksand och det står 3 - 0 till Tingseryd!! Vad fan är det som händer ? Kom igen nu Leksand!! Ta igen detta nu!!
2010-11-27
 18:28:50

Taccos

Har precis käkat middag vilket blev taccos men det blev igen familjemiddag direkt för Christian låg inne på mitt rum och åt, pappa åt och gick upp och la sig eftersom han ska föräldravandra idag. Just nu sitter vi och tittar på harry potter och hemligheternas kammare på 5:an men en känsla säger att jag ska fortsätta se på fyran när den är slut så det blir nog lite mer harrypotter om inget annat blir mer intressant.

nej nu har jag inte tid med detta för om jag fortsätter missar jag ju filmen :D <3
2010-11-27
 17:28:41

Minnen

Fick lust att skriva in olika minnen jag har med olika vänner eller något som vi brukar göra!

Malin: Det första minnet av Malin var när hon precis hade flyttat in i grannhuset och jag såg henne för första gången när hon var ute och gick med Tusse (hennes katt). Eftersom han varit inne katt (vilket jag inte visste då) så var han inte vann att vara utomhus. Den första tanken jag fick var vilken tönt hon är, henne ska jag aldrig umgås med men det gick ju som det gick :P <3

Amanda: Med dig har jag så många minnen att det är svårt att välja ut något men ett minne jag har av dig var när vi gick på dagis. Sen minns jag inte var vi var men vi var på ett ställe där det fanns en rutchelkana och jag som var dum när jag var liten började springa ner för den. Efter att jag gjort det några gånger så ville du också göra det men just när du sprang ner så var det nån som ställde en stol precis framför rutchelkanan. Lilla klant men den rollen har jag ju haft så det var skönt att det var du för en gång skull :p <3

Patricia: Jag har inte känt dig så länge med det känns som vi känt varandra hela livet och något jag alltid kommer komma ihåg är när du, jag och Granis sitter vid kafterian utanför matsalen. Bara för att titta på mäniskor eller rättare sagt killar från REFIS framför allt. Allt jag behöver säga är kepskillen :P <3

Johanna T: Frankrike gjorde så att vi åter igen började prata med varandra men självklart så har jag ju ett minne med dig från när vi bodde granne. Å det är ju självklart alla dagar vi gungade ute i parken och sjöng världen utanför med Barbados. Det var härliga tider det :P <3

Johanna P: Gud hur ska man kunna välja minne med dig för alla mina minnen från Gnarp har en stor del i mitt hjärta, men ett av mina största minnen är ju självklart de två halloween partyn jag varit uppe hos dig på. Självklart så är det också roligt alla gånger jag har suttit och pratat om din bror.(jag var förtjust i honom när jag var liten och han ser fan inte dålig ut nu förtiden heller) Då svarade du alltid: Micaela du är hopplös ju, det är ju bara och tala om det för honom, inte för att jag ser varför du gillar honom :P <3

2010-11-27
 15:36:11

Mässa

Det var tidigt upp imorse eftersom innan mamma skulle köra mig till Älvsjö mässan skulle vi köra brorsan till Torvalla för att simma höstsimiaden som började 08.00. Det var tyvärr inte många som kom och kollade på lås men det var en brud som gick i åttan som var där som kunde tänka sig att börja där. Men det som inte frågade vet inte vad de missar. Det var ganska kul att titta runt på gymnasium mässan för man såg massa bekanta, bla min gamla granne Anders, Nicki, Ioanna, Alexandra och sen så jag jag Gomes som simmar i polisen. Vi som stod fär på förmiddagen var:
Monnia från EL 2:an
Stefan från HP 2:an
Isa från Fordons 1:an
Och en snubbe från VVS.

Har ingen aning om vad som kommer hända ikväll men jag har as tråkigt just för tillfället så kanske ska kolla med några polare vad som händer. Men troligtvis blir den en skön hemma kväll eftersom jag lovat min bror att hänga med och se när han simmar imorgon. Och jag kan inte svika honom nå mer eftersom jag de senaste tävlingarna har lovat men sedan fått andra planer. Så då blir det upp tidigt imorgon också för att sitta i en varm, svettig simhall med en massa simmare som stänker ner än.

kram
2010-11-26
 15:31:18

Fredags mys

Har precis kommit hem från skolan och det har varit en helt okej dag med massa nya lärdomar. Det var riktigt svårt att komma upp i morse men nu känner jag mig as pigg men jag vet inte vad jag ska hitta på ikväll men det blir väl att vara hemma och slappa. För imorgon blir det ju gymnasium mässan och då får jag min arbetsvyxsor vilket är as nice enligt mig. Men har inte planerat så mycket till denna helg eftersom jag haft så mycket de två veckor innan. Så då kan det vara sönt att vila sig en helg innan man sätter igång och planerar.

puss
2010-11-25
 14:42:19

-

skriver imorgon!

2010-11-24
 13:03:08

Hatar Snö!!

Jävla skit väder ute och jag måste gå ut och skotta annars blir det ett jävla gnäll här hemma men jag har fan inte lust. Det blåser och snöar fan ut!! Jag hatar vintern, det borde vara sommar året runt men då gnällar man för att det är för varmt!!

Jag orkar inte snälla sluta snö!
2010-11-24
 12:00:07

Sovmorgon

Vaknade för ca en timma sedan av att morsan ringde och väckte mig men jag orkade inte gå upp och svara. Det var fruktansvärt underbart att få sova och vila upp mig. Det blir absolut inge julhandel idag för det snöar och blåser massvis ute så jag pallar inte men jag måste ändå gå ut för att åka till kyrkan. För idag blir det att vara junior ledare och ha föräldra möte där så det ska bli mysigt att träffa mina små gullegrisar för de är ju för söta ibland också.

Nej nu blir det lite Tyra Banks Show!
2010-11-23
 21:06:09

Sussilussa

Ja även fast jag har studiedag imorgon så känner jag att det är dags för mig att sova, kan knappt hålla ögonen öppna just nu. Imorgon funderar jag på att åka till Skärholmen för inköp av julklappar men det beror på vädret imorgon sen måste jobba lite på projekt och företagande också. På kvällen kommer väl mormor och de hit misstänker jag så mamma lär väl be mig städa lite hemma också.

God natt allihopa och sov så gott!

2010-11-23
 17:56:05

Back

Nu är jag hemma igen efter möte i Zinken som var super kul för idag lärde man känna varandra lite mer än sist och alla är super gulliga. Pallar inte skriva så mycket blir hockey strax!
2010-11-23
 13:41:23

The best song ever

Your cruel device
Your blood, like ice
One look could kill
My pain, your thrill

I want to love you but I better not touch (Don't touch)
I want to hold you but my senses tell me to stop
I want to kiss you but I want it too much (Too much)
I want to taste you but your lips are venomous poison
You're poison running through my veins
You're poison, I don't want to break these chains

Your mouth, so hot
Your web, I'm caught
Your skin, so wet
Black lace on sweat

I hear you calling and it's needles and pins (And pins)
I want to hurt you just to hear you screaming my name
Don't want to touch you but you're under my skin (Deep in)
I want to kiss you but your lips are venomous poison
You're poison running through my veins
You're poison, I don't wanna break these chains
Poison

One look could kill
My pain, your thrill
I want to love you but I better not touch (Don't touch)
I want to hold you but my senses tell me to stop
I want to kiss you but I want it too much (Too much)
I want to taste you but your lips are venomous poison
You're poison running through my veins
You're poison, I don't wanna break these chains
Poison

I want to love you but I better not touch (Don't touch)
I want to hold you but my senses tell me to stop
I want to kiss you but I want it too much (Too much)
I want to taste you but your lips are venomous poison, yeah
I don't want to break these chains
Poison, oh no
Runnin' deep inside my veins,
Burnin' deep inside my veins
It's poison
I don't wanna break these chains
Poison

2010-11-23
 12:42:30

20min

20 minuter kvar nu tills jag kan dra bort dessa hemska plåstren för det börjar göra mig galen att inte kuna klia när det kliar. Fast jag har inte nån spec lust att kliva utanför dörren just nu så det får gärna sluta snö.

Ikväll blir det att se visat hockey och matchen mellan Örebro - Leksand med strat 18:45. Det är så jävla kul att se och har inte sett på hockey på ett tag nu!
2010-11-23
 10:53:48

Kliar som fan

Orkade aldrig skriva igår men jag somnade vid 20-tiden igår sedan tror jag mamma var nere och stängde av tvn vid halv elva och då vaknade jag till. Seriöst trodde jag det var morgon så jag bara satte mig upp och sa godmorgon men sen fick jag ju reda på att det inte var så. Så jag tog en sömntablett och somnade upp ganska direkt.
Sitter just nu i skolan och väntar på att klockan ska bli elva så jag kan gå hem och slappna av restan av dagen för jag är ledig på eftermiddagen plus att jag har studiedag imorgon. EKG grejerna åker av snart också och jag kan bara säga att det kliar fan under plåstrerna och man kom inte åt dem heller.

Känner mig fortfarande helt slut och när jag la mig på bänken för att vila så somnade jag som en sten men det verkade inte göra så mycklet för jag blev inte väckt. Dessutom gjorde det inget för vi håller på och städa undan för på torsdag ska det ha ett test här.´

Det ska ju typ bli värsta snö stormen ute idag och tro inte att jag kommer få va hemma hela eftermiddagen, nej jag ska in till Zinken på möte idag igen. Jag hoppas bara inte att det kommer bli kaos för då har inte jag lust att åka in dit men det är ju för sig ganska kul där inne samtidigt. Vi får väl se hur dagen utvecklar sig men förhoppningsvis till det bästa!

kram
2010-11-22
 16:55:31

Blääää

Jag har absolut ingenting och göra och jag orkar inte resa mig från sängen för att sätta på en film, det känns i kroppen att man är övertrött. Ensam hemma just för tillfället men jag hoppas mamma kommer hem snart för jag håller på dö av hunger och jag orkar inte själv ställa mig att laga mat just nu. Här kommer lite bilder från tider jag saknar sen förr!
vi tre föralltid
2010-11-22
 14:02:15

EKG PÅ

Kom precis hem från huddinge sjukhus där jag har suttit dit mina ekg grejer på bröstet som ska sitta i 24h för att kolla hjärtat. Det ser ut så här alltså :

Det är fruktansvärt obehagligt kan jag yala om men jag börjar nog vänja mig strax.

Det börja kännas nu att man inte sovit i natt för huvudet har börjat dunka ganska rejält men ändå så känner jag mig ganska pigg. Kanske lite lätt retlig men det är jag försig alltid enligt min päron. Nej ska se en film nu!

puss
2010-11-22
 07:19:09

@ mot skolan

Christian ska precis dra iväg till skolan, han ska alltid åka så tidigt men det är ju bra då kommer han inte försent. Men ska också börja göra mig redo för att dra till skolan även fast jag bara ska gå halv dag både idag och imorgon pga ekg inspelningen!

puss
2010-11-22
 06:27:37

Liv i huset!!

Nu har de andra familjen börja vakna till liv men mamma har försig redan åkt till jobbet eller hon åkte för 1min sen. Så jag åt frukost med henne, Men nu måste jag byta om och fixa mig!

puss
2010-11-22
 04:41:53

Gästförare!!

Läste precis att min favo Antonio Lindbäck som för några år sedan körde i masarna innan han la av pga personliga saker som hände. Men nu är han alltså tillbaka fast som gästförare!!

Detta tycker jag ör super nice :)
2010-11-22
 04:21:18

Frukost snart kanske

Är så jävla hungrig men vågar inte gå ut i köket än för jag vill inte väcka mamma, pappa eller Christian så jag får ta och vänta ett tag till. Men jag vet iallafall vad jag ska ha till frukost!
1 glas jucie eller kanske 2
2rostade smörgåsar kanske 3
1 kopp te

Det ska vara gott med frukost och då får man göra det bästa av saken så då gör jag såhär!
2010-11-22
 04:03:22

God Morgon!

Nu har jag gett upp i att ens försöka att sova för om ca 2timmar ska jag gå upp och jag blir oftast sömnigare om jag somnar när det är sådan lite tid kvar! Känner mig väldans pigg men jag har inte satt på datan eller tv:n fören nu ´för att försöka så nu kan jag ju titta på kvinnor som mördar som går på tv4.

puss
2010-11-21
 22:49:41

Läkaren imorron

Ska strax hoppa i sängen för att få sova utan att ha någon som puttar ner mig från sängen inatt, plus att jag inte vet hur bra jag kommer sova imorgon natt. För imorgon efter lunch så blir det att åka till huddinge sjukhus för att sätta ditt ekg inspelnigen som jag ska ha i 24h. Är faktiskt lite nervös om jag ska vara ärlig även fast pappa säger att det inte finns något att vara nervös för.

Nu är det en vecka med bara 4 dar eftersom jag har studiedag på onsdag!
2010-11-21
 22:22:29

Dagens Dikt

Jag är stark.


Jag vet det nu.


Äntligen vet jag det.


Jag har varit osäker så länge.


Det känns skönt.


 


Såklart jag ännu har ledsamt.


Ledsamt efter en gammal trogen vän.


Men jag har accepterat att han aldrig kommer att vara en del av mitt liv mera.


Han är mitt förflutna.


Han har ett nytt liv.


Det har jag med.


 


Jag är lycklig med mitt liv.


Jag är inte ensam.


Han hjälper mig att komma vidare.


Han är min framtid.


Han gör mig stark.


Jag är stark.




2010-11-21
 21:19:01

Bio*2

Kom precis hem från heron efter att ha sett Harry Potter med mormor, Veronika, Anna, brorsan, Mamma och Pappa. Men den var ganska seg men samtidigt väldans bra. Varför jag inte har skrivit är för att jag inte hunnit för när jag och Malin kom hem igår så var vi ganska sega men Jackass i 3D var riktigt jävla bra kan jag tala om. Har aldrig sett Malin garvat så jävla mycket.

Samt så snackade vi om allt som hänt och jag har fått rensat mina tankar efter det. Även fast visa saker som jag fick reda på igår så kan jag nu gå vidare och hoppas att allt löser sig på ett eller annat sätt. Det bästa jag kan göra är att gå vidare och leva livet. För man lever ju bara en gång så varför slösa bort den på att hata och vara ledsen. Så ja kan bara säga tack till Malin som tröstade och torkade mina tårar igår kväll och jag vet att det ej är enkelt.

Sen vill jag tacka Ellinor för all stötning och finns här för dig också!
2010-11-20
 15:57:58

Mot stan

Strax ska jag börja dra in mig till stan där jag skja trfäffa malle!
2010-11-20
 14:20:42

Ted

2010-11-20
 14:04:07

Barnhem

Har just tittat på en dokumetär på tv4 plus om ett barnhem för handikapade i Bulgarien och se hur de behandlas är sjuka. Det ända som finns på barnen är ben och på nätterna så finns det bara en sim tar hand om barnen plys att det låses in. Är det något jag är svag för så är det när barn behandlas illa för dessa barn har själva inte valt att bli födda och när de nu födds sjuka så har föräldrarna lämnat dem. Men tro inte att de får det bättre där, när man tittade på det här så ser man hur de långsamt går mot sin egen död och du kan även se hur de gungar fram och tillbax där de sitter. Detta är pga att de inte får den kärlek som barn behöver utan de ända personalen gör är att mata, tvätta och byta blöja. För att inte allt ska bli för jobbigt kan de sätta barnen på pottan i flera timar och många av dem lär sig aldrig och prata. Detta är grov barnmissahandel och då är landet med i EU! furktansvärt!
2010-11-20
 13:06:43

Ellinor

Vad ska jag säga men jag vill tacka Ellenor Urman som jag de senaste dagarna snackat med om allt som jag behövt snacka med. Det som gör det så enkelt är att hon själv gått och går igenom samma sak. Vet inte vad jag ska säga men du är en underbar person och jag hoppas att vi kan träffas nån gång kanske om du kommer förbi sthlm eller jag Linköping <3

Hennes blogg:
http://ellinorurman.blogg.se/

2010-11-20
 11:44:57

Kaleha mästare

Ja det är precis det jag är, har spelat 2 gånger med brorsan och vunnit båda gånger vilket visar att jag fortfarande är bäst så nu har fisen lite träna på lite. Ska strax hoppa upp och duscha men Malin har inte smsat än så det betyder bara en sak och der är att hon sover som vanligt. Jag hoppas att de har internet dit dem har flyttat så jag kan  blogga det är ju mitt liv eller kanske inte riktigt men nästan. Det ska jag iallafall bli väldigt kul att se deras nya lya för första gången men det 'är lite jobbigt att hon flyttat så jävla långt bort.


Pussochkram
2010-11-20
 10:47:20

God MORGON!

Sorry för att jag ej orkade skriva ett inlägg till igår men datan började dampa så då tappade jag orken totalt så då stängdes skiten av. Ska alldels strax kliva upp och äta frukost om jag orkar för sedan så måste jag börja göra i ordning mig inför att åka till MalleutanBalle. Något som kommer bli lite jobbigt är att jag måste gå runt med all packning när vi ska se på bio men ska man ha kul får man lida pinn.

Mitt hjärta verker för dig men jag känner mig som en tjattig kärring men ska jag vara ärlig så skiter ja i vad folk tycker om det. För jag tänker säga det tills han förstår men försig tror jag att han fattat för han är ju inte dum i huvudet. Älskar dig!

Kram
2010-11-19
 20:49:52

Läskade läsk

Det är något som skulle sitta bra just nu men att övertala morsan att köpa en nu när hon åkte till tandläkaren för en akut tid. Men då påminde hon mig att det mesta säkert i stängt och jag kan ju övertala henne att åka till en annan butik eller?

Just nu längtar jag bara till imorgon då jag entligen ska få rensa mitt huvud och mitt hjärta med stöd från min älskade Malin. Eftersom allt känns så smärtsamt så kan det vara skönt att snacka med den personen som de senaste åren varit med mig mest och med det känner mig utan till. Utan henne skulle jag bara göra fel val och jag kan behöva skratta lite också och det gör jag alltid med henne. Nu blir det tv :P

puss
2010-11-19
 20:19:30

Tårarna bara rinner

Det var just det de gjorde när jag nyss tittade på My Sister's Keeper, vilken är en oherhört bra film med tyvärr mycket sorg. Den borde alla se på här kommer handligen upp:
Handling:
Brian och Marge Fitzgerald har ställts inför denna fråga gång på gång.
Vid två års ålder fick deras dotter Kate diagnosen leukemi.
Hon förväntades inte överleva, men mot alla odds får Kate
uppleva sin 16-årsdag. Att detta är möjligt beror helt och
hållet på Anna, Kates yngre syster som är en perfekt medicinsk
donator. Men tretton år gammal fattar Anna ett beslut som kommer
att vända upp och ner på familjens liv; hon vill inte längre vara donator.
Åtminstone vill hon ha rätten att välja själv. Hon stämmer sina föräldrarför
att få kontroll över sin egen kropp, samtidigt som hon förstår att detta kan
leda till Kates död.

Se hela bilden
2010-11-19
 17:25:26

TOP 5

Här kommer mina topp 5 namn på tjejer och killar :)

Tjejer:
1. Angela
2. Leanna
3. Brooke
4. Fly
5. Janina

Killar:
1. Alexander (kommer alltid var mitt favonamn)
2. Joachim
3. Nathan
3. Rýan
4. Zack
5. Leon
2010-11-19
 17:04:31

Dödsrelikerna !!

Efter att nu talat om för mamma att jag inte tänker gå och vänta på att min mormor, moster och kusin ska ha tid att gå på bio. Fick jag fram mitt förslag att gå och se den på Söndag så nu är det bestämt och bokat så nu kan de inte ändra sig. Super!

puss
2010-11-19
 15:55:38

FJANT DICIPLIN

Gick precis in på Aftonbladet och gissa vad det första jag ser är?! Jo att JLGP har blivit avstängd efter slagsmålet han hade med Mårtensson i Tisdag. Skit det var ju för fan inte ens farligt och sen stängs båda av 2matcher vart är hockeyn påväg? Börjar irritera mig på den såkallade Diciplinnämnden för jag säger bara såhär sålänge de båda är med på det så är det en del av hockeyn. Däremot kan de titta nogrrannare på tex tacklingarna som slutar illa för det är väl fan så mycket värre.!!
Jean-Luc Grand-Pierre.
Så jävla irriterad..

2010-11-19
 15:17:23

HELG <3

Tänk er för en vecka sedan vid denna tid var jag påväg till bussen som skulle ta mig till Linköping, det känns som det var igår. Skitsamma iallafall kom nyss hem från skolan och ska troligtvis snart åka och träffa Johanna för att umgås lite med henne typ. Men vi får se vad som händer jag kan ändra mig och andra saker kan uppstå ni vet.

Annars hade jag bara tänkt att spendera kvällen med att se massa sorliga filmer som malin gett som förslag till mig för jag känner för att gråta men ändå så kan jag inte. Det är fruktansvärt ska jag tala om!
Film förslagen är dessa:
Hachiko a dogs story
My sisters keeper
The blind side


puss
2010-11-19
 10:50:28

Fredagsmys

sitter just nu och väntar på att vi ska få gå på lunch, har ingen ork alls idag känner mig bara slö å irriterad. Vi har inte gjort så mycket nu på förmiddagen men det har blivit bestämt att jag ska var på gymnasium mässan nästa vecka på lördag 9-12. Vilken sekund som helst nu kommer Patricia hit för hon är ju på praktik och slutar tidigare.

puss
2010-11-18
 21:12:39

Dream nice dreams

Ska gå lägga mig innan jag får spelet på pappa som tydligen är på reta upp micaela dag och de är de värsta som finns när nån håller på att jävlas för mycket. Han började redan vid middagen och sen undrar han varför man blir arg?
Nej lite sömn nu så är allt bra imorgon förhoppningsvis eller så är jag lika arg då eftersom slutet på denna dag är skit så brukar den börja skit och då är fredagen förstörd. Tänkte iallafall spana in alla Potter filmerna imorgon kväll.

puss och godnatt

2010-11-18
 21:04:56

Teenage dream!


Undra vad som är den största tonårs drömmen ?!
2010-11-18
 20:18:10

Bakom Magin

Sitter just nu med lill fisen (brorsan) och tittar på bakom magin i Harry Potter och dödsrelikerna del 1 som jag förhoppningsvis ska se på bio snart. Men det beror på när min mormor har tid eftersom jag lovat att gå med henne, Veronica, Christian och Anna. Det är riktigt intressant och coolt hur de skapat alla delar i filmen och även höra interjuverna med skådespelarna.

Nej nu ska jah se färdig på det !
puss
2010-11-18
 19:34:00

Orättvist

Är riktigt avis på skansens björnar samt de vilda björnar som nu börjar gå i idé och får sova under 4månader och vem skulle inte vilja det. Björnar är ju riktigt smarta som förståt att man ska sova över vintern eftersom den är så kall och hemsk.

Tycker vi människor också borde gå i idé!!
2010-11-18
 19:17:29

Dagens dikt

Det är dig jag vill ha , kommer jag dig någonsin få ? Många krav isåfall kommer att ställas på vår kärlek, men vad gör det oss vi har ju varandra.





2010-11-18
 18:14:08

Status på face

Man kan ha denna text som status på face men jag väljer att lägga in den här för den får mig att rysa, så jävla hemskt!!
Ett barn sa till sin mamma "mamma jag målade dina lakan med läppstift". Rasande slog hon sitt barn medvetslös. Sen ångrade hon vad hon hade gjort och bad sitt barn att "öppna ögonen" men det var för sent. Hans lilla hjärta hade slutat slå. I sovrummet på lakanet stod det "MAMMA ............JAG............... ÄLSKAR DIG". Lägg upp detta på din status i en timma för att visa att du är emot BARNMISSHANDEL

2010-11-18
 18:08:37

Why is love hard?

Hoppar du så hoppar jag. Skulle kunna göra allt för dig bara för att du ska se hur mycket jag älskar dig, du är mitt allt. Du finns i mitt hjärta dygnet runt 7dagar i veckan. I mina drömmar är du med och när jag är vaken så är det bara dig jag kan tänka på även fast det kanske finns hundra snygga killar runt mig. Det är dig jag vill ha, det är dig jag älskar! <3
2010-11-18
 16:40:52

Hungrig!!

Håller på att dö av hunger men farsan står i köket och lagar just nu så det är väl färdigt inom en kvart hoppas jag iallafall. Fick nyss en pik av morsan för hon tycker aldrig jagg hör någonting men sen nu så hörde jag pappa säga hockey och då jävlar hörde jag. Men tro inte att jag får följa med för det är med jobbet, livet är orättvist. Efter middagen ska jag titta fördigt på Narnia och prins Carspian :P <3

puss
2010-11-18
 14:28:01

JLGP

Med Jean-Luc Grand-Pierre i laget är varenda match rolig! <3
2010-11-18
 14:20:06

Fruktansvärt!

Tittade på uppdrag granskning igår och det handlade om fallet med Christina som reste ner till Polen för att förstora brösten. Det var fruktansvärt att se att en opration som egentligen inte har någon mening skulle gå så fel som den gjorde eftersom hon nu ligger i koma. Jag lider med hennes familj som gör allt för att få reda på saningen om vad som egentligen hände inne på oprations bordet.
Hon valde att åka dit för att hon inte ville vänta för den tiden hon kanske skulle fått här var i december och när hon bestämt sig så vill hon ha det gjort snabbt.
se programmet på www.svtplay.se/uppdraggranskning
2010-11-18
 14:04:12

Torsdag

Kom nyss hem från plugget fick gå lite tidigare eftersom jag inte kände mig super pigg och varför ska jag sitta där när jag ändå inte gör något. Som vanligt satt jag, Patricia och Granis och spannade på killar eller granis gjorde väl inte det direkt men han fick sitt med oss iallafall. Känns skönt att det är fredag imorgon för jag behöver vila och dessutom tröffa Johanna efter skolan, första gången sen France och jag har saknat henne as mycket. Så imorgon dagen är iallafall planerad men har ingen aning om vad vi ska göra men det kommer väl bli något knäppt som vanligt.
Nej nu blir det att chilla lite.

Puss
2010-11-17
 21:53:24

Dagens dikt

My baby

 

My love

 

You are fine

 

You are gorgeous

 

You are mine

 

I see you every working day

 

My heart wants hugging you

 

My mind pushing me away

 

I don’t have anything

 

In my mind you are everything

 

2010-11-17
 21:47:11

Dags att slagga

Strax är efterlyst slut och då blir det att hoppa i sägen för att få några timmars skönhets sömn för det behövs alltid. Har precis haft en jätte bra diskution med en underbar tjej vars namn jag ej tänker nämna här och hon var väldigt enkel att snacka med för hon förstod.

Imorgon är det torsdag och jag har ingen aning vad som händer förutom att jag har lektioner men en känsla säger att det är något mer. Vi får väl se om jag kommer på det imorgon men lunchen lär spenderas med Patricia, Granis och Anna panna. Som tidigare i veckan kom med ett förslag som kanske sker i sommar men det åter står och se men det skulle vara super kul. E man med Anna så har man alltid något att garva åt!

Godnatt
2010-11-17
 18:43:23

Tiden går snabbt

Asså jag kan inte fatta att tiden går så jävla snabbt, snart är det jullov och det känns som man precis började gymnasiumet. Vart tar tiden vägen om det ska gå så här fort så har man snart gått ur skolan, börjat jobba och massvis med andra saker. Om jag ska vara riktig är ärlig så skrämmer det mig att tiden går så här fort, det känns som man glömmer så mycket även fast man gör allt man planerat. Så om jag tycker tiden går fort nu så går ju sommarloven ännu snabbare man hinner knappt slappna av förren det är dags för en ny termin.

När du tittar på människor i din närhet så ser du hur tiden går, de växer, blir mer mogna, de äldre dör och många börjar bli myndig. Samma sak är det när folk säger att de är född 00 så känns det som alldels nyss men saningen är den att de faktist är 10år. Det har gått 9år sedan min farfar dog ooch det känns som denna dag var bara för nåra dagar sedan.

Tiden skrämemer mig är jag den enda?!

2010-11-17
 16:34:04

Kärlek <3

2010-11-17
 16:30:25

Nov. 17, 2010


Ni är bara några av många som betyder allt för mig!!
<3
2010-11-17
 15:44:26

Onsdag

Bara två dagar kvar till helg nu, då får man vila upp sig om man hinner för jag kommer ha full rulle att hinna med allt jag ska och behöver göra. Det har varit ganska chill i skolan idag för på matten som jag ska jobba tillsammans med Tor på så var han ej där och vi ska ändå bara göra en statistik grej. Vilket är ganska enklet om jag får säga vad jag vill. Nu har jag precis haft tre timmar estet vilket alltid är roligt på sitt sätt satt ute först med Patricia men hon fick sluta så då så blev jag ensam med några killar från trean tror jag de går i.
Strax så ska jag titta på hockey matchen Leksand spelade igår och kanske äta lite frukt för det är alltid gpott!!

puss

2010-11-16
 21:29:32

GodNatt

Nej jag är helt slut har nu suttit och lyssnat på matchen mellan Västerås - Leksand som mitt älsklings lag förstårs vann. Men för att orka gå till skolan imorgon så tror jag att jag ska slänga mig i sängen redan nu alltså för det är så jävla skönt att sova. Men innan det blir det lite pepp sms till Marcus för det kan han behöva :P
Imorgon så är det dags för junior gruppen, vilket ska bli super kul att få träffa alla små sötnosar i gruppen som älskar att retas med mig. Sen så har jag för mig att det var något mer men det minns jag inte nu för jag är som en guldfisk, kommer ihåg i ca 3sek.

Nej sov så gott alla gullegrisar!!
2010-11-16
 20:13:17

Bästa Vän

När alla andra vände ryggen till så stannade du kvar och lyssnad när jag behövde prata.
Visst vi kan bråka som katt och hund.
Men vi har så många mer minnen där allt har varit bra och underbar.
Du tröstar som ingen annan kan och jag kan ringa så fort jag behöver prata och du försöker alltid hjälpa till.
Malin snällare vän får man leta efter.

Jag älskar dig med hela mitt hjärta
och
jag kommer alltid finnas här för dig.

Jag minns första gången jag såg dig när du precis hade flyttat in i huset snett mitt emot och du var ute och gick med Tusse i koppel.
Den första tanken var; vilken tönt henne ska jag aldrig umgås med!
Men det gick ju som det gick tönten blev min bästavän och som en syster eftersom vi alltid sov över hos varandra även fast vi bodde grannar.

Älskar dig Malin Henningson!

2010-11-16
 19:05:18

Gamla minnen

När jag hör dessa låter så kommer mina gamla minnen tillbaka igen! Saknar den tiden ibland :) <3


detta är bara några men det finns hundra tals till :P
2010-11-16
 18:34:28

-

2010-11-16
 17:41:07

Besviken

Mina tankar har gått fram och tillbaka idag och efter ett långt samtal med bla Patricia och Granis så förstod jag vad det var jag kände. Det var besviklsen över att ge förhållandet en chans men nu är det som de är och det gör ont. Önskade att vi kunde diskutera igenom detta en gång till men mitt huvud säger att vill man bli inte bli besviken eller sårad utan försöka ha en vänskap kvar så är det bäst så här.

Allting har en mening och finns det i vårat fall så kommer den visa oss antingen tillbaka till varandra eller så blir det som det är nu. Men han finns i mitt hjärta och jag bryr mig om honom så vad som än händer så står jag på hans sida. Och kommer ställa upp ifall han behöver nån att prata eller lita på.!

<3
2010-11-16
 13:16:21

YES!!

Efter mycket om och men av Svemo så har de äntligen beslutat sig för att det nästa år ska vara 9 lag i elitserien med menas att Bajen Speedway kommer få gå upp. Det har varit en bergodalbana mellan om de skulle få eller inte men nu är det bestämt. Och som jag har hört jagar bajen denna säsongens lagledare Magnus Zorro Zetterström för att få honom som stomme i laget!
Mer info kommer under uppehållet!
2010-11-16
 13:03:21

Projekt och företagande

Sitter just nu och har projekt och företagande som går halv bra alltså för jag vet inte vad jag ska skriva ibland men det ordnar sig så småning om. Patricia satt här med mig ett tag och höll på med någon platta men jag tror nästan att hon träffade handen mer en plattan.
Nej bäst att jag fortsätter skriva på här annars blir jag aldrig färdig men jag ligger nog ganska okej till ändå!

puss
2010-11-16
 10:21:26

Tisdag

Har precis skrivit färdigt en uppsats i arbetsmiljö och säkerhet till Michael för att frågade om jag ville göra det så då blev det så. Innan så har jag gjort tre olika abloy hänglås för tre olika nycklar plus läst massa information från assas hemsida om elslutbleck med mera.
¨Just nu längtar jag bara efter lunch för jag är riktigt jävla hungrig men det är typ 40min kvar till dess så det är bara arbeta lite till. Efter lunch är det iallafall 3timmar projekt och företagande och jag hoppas att jag kan bli färdig idag men troligtvis inte.

Hörs ikväll!

2010-11-15
 21:20:44

God Natt

Ska strax gå och lägga mig för jag behöver tänka och sova, jag har fått mig en tänke ställare som är riktigt bra faktiskt. Imorgon blir det möte i stan för mig och det ska bli ganska kul faktiskt, se hur det blir för det kan ju kaos med allt där. Annars kommer det nog inte sker allt för mycket, förutom att jag fundera på att övertala mina föräldrar till att jag ska få tatuera mig men det kan jag nog ta och fett glöma.

puss
2010-11-15
 20:44:07

!

2010-11-15
 20:18:16

Singel

haha ibland känner jag mig som ett skämt och det gör jag även denna gång. Varför jag och M har valt att inte ha ett förhållande är pga att vi bor långt ifrån varandra så det har ingenting att göra med att vi inte har känslor. Jag tycker verkligen detta suger för jag älskar honom med hela mitt hjärta men just nu är detta det rätta och jag vill honom allt väl i livet.
Jag älskar dig Micke <3
2010-11-15
 18:33:33

you

2010-11-15
 18:01:36

<3

Jag skulle kunna göra allt för dig! älskar dig och jag hoppas du vet det! <3
2010-11-15
 13:42:32

Måndag

Ja nu har en ny skolvecka börjat och idag hade ju vi prov på arbetsmiljö och säkerhet men jag hade inte pluggat så super mycket. Det gick mycket bättre än vad jag förväntat mig.
Kändes skönt att träffa Patricia för jag behövde verkligen prata och hon är så enkel att snacka med. Nej ska se på film puss hej
2010-11-14
 20:20:06

Farsdag

Farsdag är ju idag men eftersom jag ej varit hemma helgen så har jag inte kunna köpa något men tydligen så köpte mamma massa grej. Sedan hade ju farsan och brorsan namnsdag igår och det glömde jag helt bort men maggan påminde mig:)

Snart så blir det ostkaka för det är ju även ostkakans dag:)

2010-11-14
 18:25:46

bästa låten <3

2010-11-14
 18:24:05

Söndag

Nu är jag hemma igen efter en underbar helg i Linköping hos Micke och hans familj.I fredags så var vi hemma hos hans polare Sanna och fär var även Stoffe och hnas polare Ludde. Det var super trevligt. Jag kan inte förklara hur underbar denna helgen varit, har inte varit så här lycklig på länge. Igår var vi på Linköpings gymnasium mässa men där var vi väll inte allt förlänge sedan åt vi lunch med Arvid (som jag också träffade i Tazie) hans kusin och sen en polare till till mikael. Sedan avslutade vi kvällen med att titta på ronny och ragge.

Jag kan bara avsluta med att säga så här:

JAG ÄLSKAR DIG MIKAEL WITTERDAL! <3
2010-11-12
 19:15:56

live blogg

Jag har som vanlig+vis varit dålig på att blogga. Men mina blogg rutiner har inte kommit tillbaka efter france. I veckan har det mest at+ försoka komma in i alla gamla rutiner. Som att gå i skolan igen, inte för att vi har gjort så mycket. Idag har jag iallafall monterat fönsterlås och till hjälp hade jag Ninni i tvån. Det var tur att hon hjälpte till annars så hade det aldrig blivit gjort! Just nu sitter jag på bussen påväg ner till Linköping där jag under helgen ska bo hos Micke. Skriver inom en snar framtid.
2010-11-08
 15:04:10

Hemma igen!!

Nu är jag entligen hemma i Sverige igen men det har varit en underbar vecka i Tazie där jag fått träffa nya mäniskor. Tyvärr så var jag sjuk under veckan så det var inte lika roligt som jag hoppats men allt var väldigt lugnande.Jag fick även tillbaka den underbara vänskapen som jag och Johanna hade. Skriver senare!