2011-01-29
 14:47:51

29/1-2011

Om ca 1h ska jag börja bege mig in för att träffa mr X som jag ska tillbringa kvällen och morgondagen med, vilket kommer bli as nice. Men nu på morgonen har jag städat min toa igen efter en jävla massa tjat från pappa som jag inte orkade lyssna på längre så då var det bara att sätta igång men nu är det gjort iallafall.
´vi höres imorgon!

2011-01-28
 18:32:00

28/1-2011

Äntligen helg vilket e så jävla härligt så att det inte finns några ord, precis käkat namnsdags middag eftersom brorsan och pappa heter Carl i andra namn. Men innan jag kom hem idag var jag med Patricia eller det var väl rättare sagt så här jag slutade så då kunde jag lika gärna vara upp med henne i el lokalen för vi skulle ändå snacka efter skolan.
Vilket var en helt ny upplevelse det är så stor skillnad på hur killarna som går lås,el, vvs och fordon beter sig men ändå så är det ju killar. Ska strax kolla på film tror jag om jag hittar någon bra annars blir det datan ikväll för min bror dissar mig så vad fan gör jag hemma egentligen..
Har mycket att tänka på just nu och det är skönt att kunna snacka med både Erika som går fordons trean och Patricia om allt för Isa har ju inte varit i skolan denna veckan den lilla gullungen men hennes stöd får jag från facebook <3

2011-01-28
 18:21:49

Tragisk!

Kollade precis in en gamal väns blogg och läste vad hon hade skrivit för hon hade snackat med en av vår gemensamma kompisar som jag hade talat om för att jag inte ville äta lunch med ***.
Tydligen blev jag så löjlig att hon ville spy, men varför ska jag äta lunch med någon som anser mig att vara falsk, när det bara är jag som ger hela tiden. Tror ni att *** någonsin försökte förstå min sida på det hela, utan nej nej det var jag som var bitchig och gjorde allt fel.
Tragiskt att man ska behöva läsa det på hennes blogg men är det så hon känne så fine för mig, just därför vill jag inte ha nåt med dig att göra!

2011-01-27
 20:03:47

Sveriges värsta bilförare

Nu blir det att se säsong starten av sveriges värsta bilförare som alltid är lika rolig men även så blir man ju livrädd över att de fått körkort från början :S <3
Ska strax springa och hämta nånting att käka för är lite smått hungrig faktiskt fråga mig inte varför för jag har käkat.

2011-01-27
 17:07:48

my heart

På Lördag så blir det att sova över hos mr x vilket kommer bli så jävla mysigt<33
2011-01-27
 16:44:47

GODIS

Är så jä.la sugen på godis just nu så jag bad morsan köpa med sig men det kunde hon ju tydligen inte eftersom hon skulle hem och laga mat. Så vi får väl se om jag får mamma att åka iväg ch köpa godis senare men just nu väntar jag på att middagen ska bli färdig.
Glömde bort att käka lunch så är super hungrig! <3

2011-01-27
 14:39:25

ett barn

Ett barn som kritiseras
lär sig att fördöma.

Ett barn som får stryk
lär sig att slåss.

Ett barn som hånas
lär sig blyghet.

Ett barn som utsätts för ironi
får dåligt samvete.

Men ett barn som får uppmuntran
lär sig förtroende.

Ett barn som möts av tolerans
lär sig tålamod.

Ett barn som får uppleva rent spel
lär sig rättvisa.

Ett barn som får känna vänskap
lär sig vänlighet.

Ett barn som får känna trygghet
lär sig tilltro.

Ett barn som blir omtyckt och kramat
lär sig att känna kärlek i världen.

2011-01-27
 14:38:47

Låt mig

Se mig för här är jag
Låt mig få komma nära
till era hjärtan
så som den jag är,

den jag försöker vara.
Ge mig min morgondag,
min enda önskan nu och här.
Älska mig för den jag är.

Se fjärilns vingeslag
i alla himlar fara,
se alla ögon
blinka stjärneljus,

låt livet komma nära.
Se mig, för här är jag,
min enda längtan nu och här.
Älska mig för den jag är.

Låt livet komma nära.
Se mig, för här är jag,
min enda längtan nu och här.
Älska mig för den jag är.

2011-01-27
 14:06:20

Chcesz mieć dziecko

Siedząc teraz i marzy o tym, co byłoby mieć dziecko. to jest coś, czego naprawdę chcą teraz, może to zabrzmi trochę głupio, ale z Niklas, wiem, że będę szczęśliwy. Dlaczego jest w języku polskim jest mama i tata nie rozumiem, bo myślę, że jest nieodpowiedzialny mieć dzieci przed ich ukończeniem im edukację. Chciałbym mieć z czego żyć i myślę, że może pracować, bo czuję się tak dobrze, jak dobrze!
2011-01-27
 12:20:25

My life

The only thing I need in my life is you, speedway, ice hockey and friends.
of course my family too! ♥
This makes me happy and it's my life so much, I love all this.! ♥

Jedyna rzecz, którą potrzebuję w moim życiu jesteś ty, speedway, hokej na lodzie i przyjaciół.
Oczywiście moja rodzina też!
To sprawia, że jestem szczęśliwy i to jest moje życie tak bardzo, kocham to wszystko.!
2011-01-27
 12:02:36

Feber

Febern är fortfarande kvar och jag hade nästan glömt hur tråkigt det är att vara sjuk men nu är jag påmind igen men imorgon så blir det skolan. För känner mig en aning bättre än igår men förkyld det är jag defentivt och det suger ännu mera.
Tänkte strax och äta frukost/lunch för jag pallade inte käka frukost så det blev en yoggi jalla till frukost sedan har jag bara legat i sängen och lyssnat på ljudbok. Somnat och vaknat vilket är oherhört skönt faktiskt, jag lär iallafall bli utvilad ! <3

2011-01-27
 08:10:32

´Taklingen

Här kommer nu videon på tacklingen och även hur laget ställer upp för sin lag kamrat!Älska LEKSAND STARS <3
2011-01-27
 08:07:54

27/1-2011

Hemma även idag från skolan eftersom jag fortfarande har feber vilket inte alls känns kul för de två dagarna jag missat nu är de två viktigaste dagarna i skolan. Eftersom det är teori lektioner men jag överlever nog detta ändå kan ju inte vara svårt att komma ikapp sedan. Just nu hoppas jag bara att bli frisk till imorgon så jag kan gå till skolan äve fast det är inne APU så behöver jag komma hemifrån!

2011-01-26
 22:24:07

Patrik Norén

Leksand vann denna match men jag vill inte snacka så mkt just nu för så irriterade efter hjalmarssons tackling på Patrik Norén dit alla mina tankar går till just nu.
Denna tackling är oherhört ful .
kommer lägga in videon senare men inte just nu.
Hoppas allt gick så bra som det kunde!

2011-01-26
 19:20:02

<3

KAN INTE SLUTA TÄNKA PÅ DIG! <3
DU HAR FÅTT MITT HJÄRTA!

2011-01-26
 15:36:36

Speedway

Längtar till speedway säsongen startar men det känns fruktansvärt långt dit måste jag erkänna men förhoppningsvis så går tiden fort till 31April då första GPet körs. Något som gör årets GP ännu me fantastiskt än tidigare år är att Antonio Lindbäck är tillbaka min absolut favorite någonsin sen ser han ju bra ut också :P
Men första live matchen i år blir Hammarbys första hemma match den 17maj då de möter Dackarna :)

Jag längtar som tusan !! <3
2011-01-26
 15:21:17

26/1-2011

Som i det tidigare inlägget som inte var speciellt långt så är jag sjuk med feber och frussen het men jag tror att jag ska dra mig till skolan imorgon iallafall. För Patricias skull och min egen såklart. Fick ett hemskt samtal igår kväll som gör att jag lider stort med denna vän och jag önskar att jag kunde göra något men livet är orättvist.
Strunt samma i det, har bara legat och sovit under dagen med mobilen i handen för att smsa med alla rara och söta vänner jag har som bryr sig.
Pappa åkte nyss och jobbade igen så nu får jag nog vara ensam tills mamma kommer om en timma sen är det full rulle här hemma igen. Dessutom är det hockey ikväll!! <3

2011-01-26
 08:31:00

Sjuk

Blir hemma från skolan idag eftersom jag har feber !

2011-01-25
 20:39:10

Sofias änglar

Just nu rinner tårarna ner för min kind nu när jag tittar på Sofias änglar där jag får lyssna på Anderes historia om hans nevrulogisk tumör som absolut inte kommer kunna bota.
Jag kan inte tänka mig hur  hemskt det måste vara att veta att man inte kommer få se sina barn ta studenten eller hjälpa sina barn att flytta. Att inte veta om han dör inom närmsta året eller om 5år.
Den ångest man måste känna!
Jag kan bara säga fyfan vad hemskt, det går ju inte ens sätta sig in i den situationen men kan bara säga att jag aldrig skulle kunna leva med vetskapen att min pappa skulle kunna dö när som helst.
De mäniskor som är den personen som kommer dö eller närmaste den beundrar jag något fruktansvärt att de ändå försöker se det posetiva i livet.

2011-01-25
 17:46:11

25/1-2011

Fryser som fan gör jag just nu men det har jag även gjort hela dagen, så jag måste ju vara påväg att bli sjuk eller något. För normalt är det då fan inte för efter jag hade slutat så väntade jag på Patricia eftersom jag tagit hand om hennes jacka eftersom jag frös pch då hade jag båda på mig men fortfarande så skakade jag av att det var kallt.
Har ju haft inne apu idag och det suger verkligen för det finns inget att göra men jag fick idag skala en skarv sladd och man måste ju vara så jävla nogran och försktigt medan jag inte har den koncentrationen. Ska jag vara ärlig så kan de på el hålla på med sina kablar själva. Jävla skit saker alltså det är allt jag har att säga om det och då kanske ni förstår hur bra det gick för mig med denna underbara sladd.

2011-01-24
 19:14:25

Saknar

För ca 3månader sedan så var jag i Taize och jag saknar veckan där. Fick träffa så underbara mäniskor som har fått en speciell plats i mitt hjärta. Saknar dem as mycket!
Hoppas ni alla mår bra!

2011-01-24
 18:44:29

Erkänande

Sitter just nu fast klistrad framför Dr Phil som man kanske ska säga är ett program som är normalt att gilla men jag har fastnat för det riktigt ordentligt. Så det sitter jag och gör nu medans jag väntar på att mamma ska komma hem med brorsan från träningen så jag kan diskutera en sak med min bror.
Efter Dr Phil ska jag se på kvinnor som mördar sedan vet jag inte hur jag ska lägga upp kvällen för det är ju guldbaggegalan på svt men sedan är det ju även CSI sen på kanal 5.
Vi får se vad det blir!

2011-01-24
 16:21:32

It was not meen't to be!

Idag kunde det varit våran 1månads dag men det var inte menigen att det skulle bli det..
Men jag är glad att jag inte förlorat min bäste vän!

2011-01-24
 15:57:29

Metallprofil

Precis hemkommen från skolan där jag jobbat stenhårt med min stålprofil som jág är as nöjd att jag fixat med idag och sen så e Johannes elak mot mig :(
Men huvudsaken är att jag är nöjd för det är jag, tyckte det var lite läskigt i början men det blev helt okej med hjälp från läraren. Snackade med Patricia påvägen hem och fick reda på att hon skulle jobba i liljeholmen så vi kunde käka lunch imorgon och snacka. Men idag har jag käkat med Niklas som går i fordon, vilket var väldigt roligt för då fick jag även lyssna på vad fordons killar har för humor :)
För det var 3till som jag inte alls minns namnet på som åt med oss men kan tala om att jag hade ganska roligt iallafall.

2011-01-24
 09:02:05

24/1-11

Denna dagen kommer vara väldigt lugn och skön men efter skolan blir det iväg på att åka på möte som jag hoppas jag kommer gå bra. Sen tänker jag åka hem och dra täcket över huvudet för att vila så jag börjar känna mig bättre för har känt mig krasslig de senaste 2dagarna.
Har precis tittat på vakna med the voice där Paul Haukka har slutat och där Martin från fråga olle har tagit hans plats. Men ska strax börja fixa iordning mig för att dra till skolan så jag kommer komma en aning senare idag men det skiter jag ärligt talat i för jag har eftermiddagen på mig och huvudsaken är ju att jag går.
Ska ta och byta om nu tror ja.

2011-01-24
 08:42:49

Ny vecka

Ska strax dra mig mot skolan trots att jag har världens värk i magen men skitsamma kommer iallafall lite senare än vad jag ska göra idag. Pallar inte vara i tid.
Hoppas alla andraa får en bättre måndag än jag!

2011-01-23
 21:24:39

Söndag

Kom precis hem efter en hel dag på stan tillsammans med Patricia där vi har shoppat som aldrig förr och avslutade med att gå på bio. Pallar inte skriva idag för har så jävla ont i magen så jag hoppas att det går över till imorgon annars får vi se hur det blir med skolan men måste dit!
Godnatt

2011-01-22
 21:15:39

Så jävla Trött!!

Ska strax hoppa i sängen eftersom jag imorgon ska shoppa med lilla Patricia tror jag just nu iallafall och jag är dö trött så jag måste nog sova. Men först ska jag väl se guldbagge galan på svt som börjar om tjugo min men får se om jag pallar med hela :)

Måste även städa imorgon lite grana annars lär pappa blir tokig på mig för jag sa att jag skulle göra det idag men orkade inte. Om inte annat så måste jag städa mitt rum till om en  månad när familjen Bergman från Höreda kommer och hälsar på här uppe i sthlm. Vilket ska bli as kul eftersom jag inte sett dem sen i somras så nu får jag träffa lilla Becka och Vickan som e de sötaste tjejerna på jorden.

2011-01-22
 20:40:44

Emma

Har inte träffat min söta Emma på jätte länge och det är synd för saknar henne as mycket. Hon är som en stora syster till mig för jag kan alltid ringa om jag behöver snacka med henne. Hon finns liksom alltid där.
Vet inte hur jag ska förklara hur fantastisk hon är men jag älskar henne med hela mitt hjärta.

Emma med sin nya hårfärg. Visst blev det vackert!!

2011-01-22
 20:00:17

Glass

Sitter nu och äter glass vilket är oherhört gott. Har varit sugen på det hela veckan men har inte haft nån glass hemma men nu hade pappa köpt hem det.
Så nu blir det glass ätning och se på fångarna på fortet :)

2011-01-22
 19:18:16

Dagens dikt

Kär är jag i dig


Att bevisa hur jag känner verkar vara omöjligt,


Att beskriva känslorna med ord tycks göra det löjligt.


En kärlek som min för dig, är unik,


Med ditt leende gjorde du mig rik.


 


När du skrattar vill jag bara kyssa dig,


Mina läppar mot dina, och dina armar runt mig.


Du är mina drömmar, du är mina tankar,


Det är endast för dig som mitt hjärta bankar.


 


En fånig liten dikt av en dumkär liten flicka,


Här och nu har du mitt hjärta på en bricka.


Ta hand om det eller krossa det, men först ska du veta,


Jag älskar dig, så om du behöver någon vet du var du ska leta.


Jag finns här, och på dig väntar jag,


Och hoppas att du blir min en dag.

2011-01-22
 18:31:17

ADDA!!

micaelanorberg_1@hotmail.com
2011-01-22
 18:00:22

Mätt som en plätt

Nu är jag riktigt mätt efter att käkat taccos med min kära familj och snart tror jag att jag ska sätta mig och titta på tv men jag vet inte. För jag har fortfarande inte kommit på hur jag ska tillbringa kvällen!
Det är väl fångarna på fortet ikväll tror jag!

2011-01-22
 16:18:04

Lördag

Sitter och försöker komma på vad jag ska hitta på att göra men jag har ärligt talat ingen aning vad jag ska hitta på om jag ska vara ärlig.
Tur att jag har Patrik som underhåller mig på facebook och Robban som undehöll mig förut på msn vad skulle göra om jag inte hade dem alltså. Skulle ju åkt till Kikki för en filmkväll men hon kände sig en aning stressad så vi bestämde oss att skjuta fram det ett tag framöver.
Imorgon ska jag shoppa med min Patricia iallafall så mycket vet jag men har tråkigt nu!
någon som har nån idé vad jag kan hitta på?

Ps.
   Niklas underhåller mig också såklart :)
ds

2011-01-22
 14:57:22

Nada

Dagen har gått fort så här långt för imorse vaknade jag tidigare än vad jag brukar göra och eftersom min kära vän Malin inte kunde gå på bio så gick jag med brorsan. Så vi var redan klockan klockan 11 på heron city så vi kunde se på Narnia och skeppet Gryningen.
Men nu vet jag inte vad jag ska göra resten av dagen för det blev inställt med Kikki!

2011-01-21
 21:11:27

NICE

Ändrade planer om morgon dagen istället för att gå på bio med Malle så blir det att gå på bio med brorsan imorgon på dagen nån gång. Ska strax hoppa i sängen eftersom jag är helt slut men först blir det fortsatt smsade med mrX.

2011-01-21
 19:07:50

dagens dikt

När man behöver en vän som mest, så är den någon annanstans - med någon annan. När man verkligen behöver få ut sina känslor på någon - så är fel person vid dig, vid fel tillfälle. När du bryter tystnaden som precis övergått i känslor - så lämnar han dig för någon annan. När du tårar fäller för alla personer som inte funnits där för dig i livet - så blir dina tårar till blod.

2011-01-21
 19:00:00

Gillar <3

Börjat gilla låtar jag aldrig skulle gillat förr!!
2011-01-21
 18:54:15

Johnny Cash

2011-01-21
 18:52:30

HELG!!!

Nyss drog Patricia hem efter att varit här och myst genom att titta på film med mig efter skolan men jag fick vänta en timma ungefär. Eftersom jag hade inne APU så då var vi uppe i gamla lås lokalen och hade Simon då får man sluta lite tidigare än vanligare. Så fick sluta vid tjugo i ett idag men som tur var så satt Linnea och Anna i Pimgis rummet så då fick jag någon att snacka med. Det var kul att träffa Linnea igen för det var ett tag sen och jag hade glömt hur kul man kunde ha med dem två. Men det gick fort att återfå det minnet.

Annars har dagen bara varit lugn men samtidigt ganska roligt för snackade mycket med Tor idag och det var as kul för han e så enkel att snacka med. Dessutom fattar han vad jag menar vilket är oherhört skont.
Kvällen kommer spenderas med smsa, tv-tittande och hålla på lite med datan tror jag faktiskt!

2011-01-20
 21:36:00

Förklara

Jag önskar att jag kunde förklara hur det är men det skulle låta som att skylla ifrån sig.
Det är inte meningen att det blir så men tyvärr så är det så jag fungerar.
Att du känner så får mig att må illa.
Jag vet inte men vi har glidit isär och på något sätt så känns det konstigt.
Du e som en stora syster.
Du vet vem du e .

2011-01-20
 20:55:55

Torsdag

Trodde jag skrev igår men såg nu att jag tydligen inte gjorde det så jag har ju iq mås, men nu vet jag att jag skriver iallafall. Kom nyss hem från Kikki, där jag varit sen tre så vi har bara myst och tagit det lungt sedan så kom lilla Felix hem från skolan så jag hjälpte honom en aning med Svenska läxan.
Jag stannade även kvar för att äta middag vilket var mysigt och jag fick träffa Simon som jag inte träffat på väldans länge. Det var roligt faktiskt!
På Lunchen var jag och Patricia upp och käkade upp på torget i Liljeholmen för att snacka lite grann vilket var väldans roligt och det blev väldans mycket skratt kan jag tala om iallafall.

Gårdagen var väldans bra den med och jag hade väldigt rolig stund med Emelie på lunchen så det var skönt att prata med henne. Hon e så förstånde men ändå inte rädd för att säga precis vad hon tycker, vilket enligt mig är jätte viktigt för det får mig att tänka efter.
Vad skulle jag göra utan henne, då skulle jag antagligen under antar jag!

Helgen vet jag inte riktigt än hur den ska spenderas men just nu verkar det som att jag ska hänga med Patricia imorgon efter skolan ett tag. Och på lördag så blir det antagligen först bio med Malle och sedan hem till Kikki och Felix för en filmkväll och sleepover.

2011-01-18
 18:14:25

mina ord på olika språk

Guys, was ist das Gute, das einzige, was sie tun, ist zu ruinieren!
Ich wünschte, ich hätte nie verschwunden, und die Art, wie die Eishockey-Spiel und traf dich.
Du bist so verdammt niedrig, dass die Schuld von dir. Das einzige, was ich hoffen kann, ist, dass sie mir verzeiht, wollte nur zeigen, dass ich gepflegt. aber jetzt habe ich gelernt. Ich liebe dich mein Schatz.

Guys, mikä on hyvä, ainoa asia he tekevät pilaa!
Toivon, että olisin koskaan mennyt ja miten jääkiekko peli ja tapasin sinut.
Olet niin pirun pieni, että syyttää sinua. Voin vain toivoa, että hän antaa anteeksi minulle, halusin vain osoittaa, että välitin. mutta nyt olen oppinut. Rakastan sinua kulta.

Guys, hvad der er det gode, det eneste de gør, er ruin!
Jeg ville ønske jeg havde aldrig gået og den måde, hvorpå hockey spil og mødte dig.
Du er forbandet lave, at skylden fra dig. Det eneste jeg kan håbe er, at hun tilgiver mig, ville bare vise, at jeg var ligeglad. men nu har jeg lært. Elsker dig kæreste.

Guys, quid sit bonum, non aliter faciunt interitus?
Utinam numquam excesserat atque modus quo Hockey occurrit vobis ludus.
Et sic es tu damnare quod culpa humilis a vobis. Tan spero quod est ignoscere mihi, sicut voluit ostendere educavi. nunc didicit. Love You puella.

2011-01-18
 17:47:27

Pratat

Känns skönt att jag nu har förklarat för henne från min sida och vi ska nu diskutera det som hänt sen får vi se om vi någonsin kan gå vidare.
Önskar jag kunde spola tillbaka tiden!

2011-01-18
 15:58:56

<3

Tack till
Joacim Pettersson
Malin Henningson
Emma Bergenbäck
Emelie Johansson
och
Kiki Linged

Ni är underbara lyssnare allihopa och ni ska veta att ni betyder så jävla mycket att jag inte kan förklara. Tack för alla gånger ni lyssnat och fattat och hjälpt mig att komma ur sitvationer och må bättre.
Tack för att ni funnits idag och lyssnat!
Det betyder!

2011-01-18
 13:37:33

FAN

Hur fan ska jag reda ut detta!!
Nu har jag verkligen ställt till det.
Jag är en sådan idiot.
Hoppas att du nån gån kan förlåta mig !
För jag älskar dig gumman!

2011-01-18
 12:34:55

Vet inte vad

Allt har känts konstigt sedan i söndags och jag vet inte riktigt hur jag känner efter allt, nu efter åt önskar jag att vi aldrig blivit tillsammans. För jag vill inte att vår vänskap ska förstöras men det var också den bästa månaden och det fick mig att tänka om. Den som kommer få Marcus kommer bli lycklig det kan jag lova för det är den snällaste goaste kille som finns. Han kommer alltid förbli min bästa vän och jag kommer stötta honom i allt vad som än händer. Men med det sagt så är det dags att se framåt istället för att vara ledsen över att det inte funkade för det är bara slöseri med tid.

Patricia var ett oherhört stöd igår när jag behövde prata om allt som jag har inom mig just nu för jag vet inte riktigt vad jag känner. Men vi kom fram till en sak och det är att MR X är otroligt het och ni behöver inte oroa er för han vet vem han är. Tack vara Patricia så får vi se vad som händer.

2011-01-18
 11:36:06

dagens dikt

En tår rinner ner från min slitna kind allt jag kan se och höra är en bön för dom döda

2011-01-18
 11:04:59

<3

2011-01-16
 12:37:29

Underbar helg

Haft en underbar helg med familjen då jag har kunnat slappna av och bara tänka på saker och ting. Men kan säga att den tyvärr inte slutade lika bra för dumpad blev jag så nu är man singel och fri igen. Inte vad jag hoppats kanske men vi sa ett försök och det funkade inte så då är det lika braa att gå varsin väg men Marcus kommer förbli en av mina bösta vänner i resten av mitt liv.
Kvällen kommer bara bli slapp för e helt slut efter finlands resan där vi tappade bort Christian i Helsingfors, träffat mumin och my.

2011-01-16
 12:05:28

Singel

Nu e jag singel igen !
2011-01-14
 10:15:37

Finlandsfärjan here i come


Det har inte blivit något bloggande på sista tiden men det är för att jag haft fullt upp med skolan och vänner och andra viktiga saker här i mitt liv. Det är iallafall kul att få träffa Patricia och Granis eftersom jag inte sett dem på hela lovet.
Det har inte hänt så spec mycket denna veckan jag har bara umgåtts massvis med Patricia och igår drog vi till Sollentuna för att se Marcus Flemingsbergs spela mot Sollentuna. Tyvärr så förlorade men vi gick inte lottlösa än då för Patricia fick upp ögonen för andra målisen i Sollentuna Julius. Självklart så har jag fixat numret till henne så att det blir tyst nån gång men besviken på henne att hon faller för en i motståndar laget!
Vi var iallafall där väldigt tidigt så vi fick se lite konståkning innan och jag fattar inte att de inte slår ihjäl sig när de hoppar och gör pirutter. Men det är otroligt vackert måste jag erkäna.

Idag blir det först en hel dag i skolan där jag just nu håller på med en uppgift om fönsterlås och massa andra saker, vilket väldans svårt. Fattar inte riktigt allt om jag ska vara ärlig och det är jag ju alltid såklart!
Men efter skolan så bör det av in mot gärdet för att åka Silja på 48h resa fram och tillbaka till Finland, vilket ska bli väldigt roligt men jag hoppas att det inte blåser ute på öppet hav för det är så äckligt.

Nej nu måste jag nog fortsätta arbeta innan jag får tillsägelse utav Micke att jag håller på med saker jag inte bör hålla på med men jag har iallafall fått in ett inlägg denna vecka. Ska försöka föbättra mig men lovar såklart inget men nu har skolan kommit igång så då kan jag nog få in det i mina dag rutiner!
kanske

2011-01-09
 20:02:18

Godnatt

Ska strax hoppa i sängen för att titta på morden i midsommer men det är ca 1h kvar just nu..
pallar inte mer idag hej
2011-01-09
 17:01:51

Söndag då

Har precis kollat klart på film med min bror och vi såg taken som jag fick i tips av Malin att se på så den fick han och Kusinen Anna se på. För släkten har varit här och firat lilla grisen så det har varit fullt upp.
Marcus drog redan vid 11 tiden men igår kväll låg vi bara och såg på film efter film, vi började med Wallander Dödsängeln, sen blev det en perfect gatway, Frozen och sist men inte minst Patrik 1,5.
Idag blir det att ta en sömntablett realativt tidigt så jag orkar att gå upp imorgon för nu börjar skolan igen efter ca 3veckors ledigt. Måste erkäna att det känns ganska tungt att börja igen men det är ett nytt år så vi får väl se vad som händer. Ska blir kul att träffa Patricia, Granis, Lina, Isa, Sara, Ninni och alla de andra brudarna som jag inte snackat med på hela lovet.
Jennifer kanske checkar förbi en snabbis imorgon för att prata vi lunch men vi får väl se vad som händer med det saker och ting kan ändras väldans snabbt.

2011-01-08
 19:09:58

Mumsigt värre

Precis käkat den goda oxfilén med potatisgratängen som mamma gjorde oslagbart bra idag, så nu är jag mätt ett tag iallafall får vi hoppas. Börjar irritera mig på min farsas retande som han håller på med hela tiden men det är bara vänja sig vid.
Ska kika på tv!

2011-01-08
 18:03:52

2h

Sitter och väntar på att maten ska blir färdig nå gång medans jag väntar så tittar jag på 2/1 män.
Om två timmar så kommer älskling!

2011-01-08
 16:22:38

Hungrig

Hoppas att pappa snart börjar laga mat för jag håller på att dö av hunger eftersom jag faktiskt inte ätit sen nio i morse. Till middag idag blir det oxfile vilket Christian önskat så då blev det ju så självklart men det är alltid lika gott.
Sitter just nu och tittar på 112 tror jag det heter som går på tv4plus och innan dess satt jag och tittade på teen mom som sänds på mtv. Där man kan se Farrah med sin dotter Sofia, Catelynn som adopterade bort sin dotter Catrly i en öppen adoption, Amber med dottern Leah och sist men inte minst Bentley med sin mamma Maci.
Där får du följa dem i sitt vardagliga liv och det är otroligt att de orkar med allt runt omkring dem och jag har följt dem i två säsonger av teen mom och den säsongen de var med i 16 and pregnet.

2011-01-08
 15:16:47

Usch på snö

Har precis ducshat efter att ha skottat snö på baksidan där det var snö nästan ända upp till fönstret men nu har det minskat. Jag är så stolt över mig själv för nu har jag ont i hela kroppen så Marcus arbete ikväll är att massera min rygg.
Ska käka lite grana elr rättare sagt fika!

2011-01-08
 12:29:14

:P

2011-01-08
 12:27:23

Näst sista!

Ja nu är vi inne på sista helgen innan skolan börjar igen och jag har inte tänkt på skolan nånting under hela lovet men nu börjar det kännas att man ska dit igen. Snackade med Patricia nyss i telefonen och det ska bli kul att träffa henne igen har ju inte träffat henne på hela lovet.

Jag sa ju igår att jag skulle gå och lägga mig tidigt men det gjorde jag ju självklart inte för jag fastnade framför Miami Vice. Så det blev att jag fastnade och såg på hela den innan jag hoppade i sängen för att få sova ett tag.
För bror min ville att jag skulle sjunga på morgonen och eftersom han skulle träna så belv det att kliva upp tidigt och när jag skulle försöka somna om så somnade jag.
Så efter frukosten så gick jag och la mig men blev genast väckt när min bror kom hem för jag fick minnsan inte sova längre. Så ska ägna lite tid åt honom idag.

Min träningsvärk från skotningen igår känns så det ska bli roligt att skotta idag med för det är ju så kul. Men ikväll kommer älskling hit och sover.

2011-01-08
 12:20:34

Tonåringen

Grattis kära lillebror
Nu är du inne i tonåren och det får mig att känna mig gammal.
Det känns som nyss du var en liten bebis men nu är du inte våran lilla bebis längre.
Utan nu e du stor.
Med detta menar jag även att problem börjar; så kallad kärlek
Du kan alltid prata med mig kära bror.
Grattis på dig
Hoppas du får en underbar dag!
Älskar dig!


Många kramar Syrran som är stolt över sin bror!

2011-01-07
 19:13:26

MASSAGE

Precis ätit färdigt och jag klarade inte av att hålla vad jag lovade att jag skulle sitta kvar och vara artig för det e så booring. Men jag kan lova att jag är mättare än vad jag varit på länge och jag kan även tala om att koperingen till hårddisken 'är färdigt! Är det inte underbart?
Snackade med Malin en kvart innan middagen och jag ska smsa henne sen så hon kan ringa igen för vi har mycket att prata om även fast det inte blir så mycket sagt! <3

Ps. Det skulle sitta fint med massage nu !
                                                            ds

2011-01-07
 19:04:16

Laguppställningarna

båda lagens femmor:
  30. MICHEL, Andro  
  Goalkeepers 82. ANDERSSON, Micael  

  1st Line 81. KARLSSON, Markus 40. MESSA, Peter  
  33. NILSSON, Johan 19. KINDAHL, Björn 23. HÖGGREN, Fredrik  

  2nd Line 7. ERICSON, Fredrik 8. LIDSTRÖM, David  
  13. WENNERSTRÖM, Peter 20. QVIST, Eetu 18. LIDHAMMAR, Mikael  

  3rd Line 5. LARSSON, Johan 25. THELANDER, Martin  
  17. PERSSON, Linus 62. WESSNER, Daniel 24. NÄSLUND, Kristoffer  

  4th Line 46. BJÖRKLUND, Adam 6. CARLSSON, Christian  
  58. GUNNARSSON, Filip 16. ERIKSSON, Mikael 71. BERGLUND, Carl  
 
  13. KNUTS, Jon 21. ALCÉN, Johan 15. ANDERSEN, Henrik  
  4th Line   29. LOTVONEN, Kimmo  

  12. GRÅHNS, Stefan 19. AULIN, Jared 39. HERMANSSON, Daniel  
  3rd Line 4. SVEDBERG, Johan 5. MOE, Eric  

  33. ÅSLIN, David 9. HÄGGLUND, Johan 38. RASK, Victor  
  2nd Line 6. HULKKONEN, Antti 7. ERKGÄRDS, Stefan  

  32. BERGENSTRÖM, Jens 20. OLIMB, Ken-andre 14. OLLAS, Jesper  
  1st Line 23. KÄLLSTRÖM, Kenny 26. NORÉN, Patrik  

  Goalkeepers 34. HANSES, Erik  
  31. GALBRAITH, Patrick
2011-01-07
 17:25:16

Segt eller vad?

Fortfarande så håller jag på med denna förbanande hårddisk där jag nu håller på att kopiera in alla min dokument och filer på datan på. På 5 timmar så har den bara fixat 41% av allt och jag kan inte gå och lägga mig fören den är färdig.
Städningen är iallafall fixad och det blev så fint ska ni veta sen har jag varit ute och hjälpt pappa med skottningen så ont i armarna har jag. Pappa skottade ner snön från taket medans jag fick skotta bort den från uppfarten samt på platterna. Det var mitt tränings pass för fan vad snö väger mycket ibland alltså.

Farmor kommer hit när som helst nu för mamma skulle hämta upp henne påvägen hem med christian från simträningen så till middag idag blir det Afrikaskt.
Vilket består av detta:
Köttfärs (starkt kryddad)
Ris
Kokos
Detta ska läggas i mitten av talriken för att sedan ska du med nötterna, frukten och grönsakerna göra som en klocka. och dess är det:
Paprika
Gurka
Morätter
Jordnötter
Apelsin
Lök
Tomat
Russin

Skriver kanske senare ikväll om jag hinner för tänkte vara en aning artig idag annars brukar jag ju sticka så fort jag kan. För det är så tråkigt att sitta vid matbordet i 4h för det är så lång tid det tar och det kan jag lova er min vänner.
Min Farmor passar på att prata när hon har sällskap för annars har hon ju inte sällskap vid middagsbordet på kvällarna. Så min upgift är att sitta ner och lyssna och hålla med då och då.

2011-01-07
 11:24:15

Installation + städning


Håller just nu på att installera den externa hårddisken som jag fick i julklapp och medans den håller på så har jag hunnit damsuga här nere. Nu städar jag mitt rum så att det börjar se ut som ett rum och inte en garderob och när det är färdigt blir det damsugning av resten av huset.
Hade jävligt svårt att somna igår men efter mycket om och men så somnade jag men jag var helt död när min mobil väckte mig viud nio så jag lär sova som en ängel i natt. Eller vi kan ju hoppas iallafall.
Bäst att jag sätter fart för jag ska hinna duscha idag också innan farmor kommer och när jag städar så går det ganska segt alltså!<3

2011-01-06
 23:12:43

Skönhets sömn

Nu tänker jag hoppa i sängen och försöka somna till nån vacker ljudbok kanske men först ska jag gå upp och säga godnatt till min älskade pappa! Så han ser att jag faktiskt går och lägger mig för honom idag så jag slipper höra det imorgon.
Sov sött alla rara söta och dröm fina drömmar om de du älskar mest.

Saknar dig Marcus <3

2011-01-06
 23:07:15

Mamma <3

 
‎3år-Mamma ja älskar dig.
10år-Jaja mamma.
16år-OMG morsan går mig på nerverna.
18år-Vill flytta hemifrån!
25år-Mamma hade rätt.....
...............30år-Vill tillbaka till min mamma.
60år-Mamma är borta.
80år-Jag skulle ge vad som helst för att träffa min mamma igen.
Alla har bara en mamma, om du älskar din mamma så lägg detta på din blogg ♥

2011-01-06
 23:05:50

Mowgli

Nu har entligen hittat namnet på Antonios yngsta bebis som kom för några månader sedan och det är Mowgli, det är ju förbaskat sött alltså. Vill ni se bild på denna söta bebe så gå in på antniosblogg :
http://antonio-blogg.blogspot.com/ 

2011-01-06
 22:46:04

SKADAD! :/

Den spelaren som är viktigaste i Leksand och självaste lagkaptenen Thomas Kollar är åter igen knäskadad som han var när säsongen började. Detta hända igår dagens match mot Almtuna och Kollar kommer säkerligen vara borta ett par veckor.
Läs artikeln här:
http://www.dt.se/sport/hockeyfeber/article853541.ece
2011-01-06
 22:33:33

Dagens dikt

Hej och hopp och stopp
Du springer fortare än en häst i galopp
Med tandställningen du är så fin
Jag vill att du blir bara min
Elden brann för att hålla mig varm en kväll
Det var då du såg ut att va så himlans snäll
Du log mot mig
Men jag sa inte hej
Det ångrar jag nu
För mig finns bara du
Jag tänker på dig 24 7
Kom bara och ta mig här och nu

2011-01-06
 22:28:18

JISSES

Sry att jag inte skrivit tidigare idag men allt började med att jag vaknade kvart över ett idag och kände mig as stressad eftersom jag skulle träffa Kristina. Men sen så såg jag vädret ute och vi ställde in eftersom det var värsta stormsnön och det är inte så kul att ut och gara i den. Så jag satte mig vid datan för att slappa och började spela the sims 3 och det har jag gjort fram tills nu då jag stängde av. Hade bara tänkt att sitta en liten stund men det blir som ett beronde man liksom fastnar vid det så det har min dag egnats åt istället.
Det börjar även bli dags att börja vrida tillbaka dygnet för på måndag så drar skolan igång igen och då får man ju knappats sovmorgon. Så det är vad som sker i mitt liv ska vara vaken till 12-02 nånting och sedan gå upp väldans tidigit imorgon morron. Sen så ska jag gå och lägga mig tidigt imorgon kväll efter att Farmor varit här och firat Christian som fyll 13år på Lördag. Den lilla snorungen börjar bli stor!Imorgon om det är bra väder ska jag hänga med Farsan och kolla husbilen som står i Eskilstuna sen har jag även lovat att damsuga både uppe och nere. Om det inte blir nån tripp till Eskilstuna ska jag bara ta det lungt men jag lär ha en tjatande pappa hemma som gnäller på att jag e lat.
Men det pallar jag inte bry mig om just nu faktiskt.

2011-01-05
 23:51:36

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ja denna jävla bronsmatchen gick ju åt helvete den med och när jag säger detta så tror jag ni förstår att USA vann. Sen spelar det ingen roll med hur mycket eller något sådant.
Nu lägger jag detta års JVM bakom mig och ser fram mot nästa års då jag hoppas på GULD men jag vill även säga att Sverige spelat jätte bra så det är synd att det inte gick hela vägen. Gillar bara inte se hur besvikna spelarna blir efter matchens slut!
Ska ta och käka lite kräm för är hungrig detta blir min middag eftersom jag åt på tacobar med Farmor och Christian så sent. Sedan ska jag ta och sova ut ordentligt inatt för imorgon ska jag kolla efter en julklapp till Marcus och fika med Kristina så hon får vara smak råd :)

2011-01-05
 23:30:16

Familjen e allt

Detta inlägg är helt och hållet till min familj.

Christian du är en helt fantastisk bror, som har fått ståt ut med att komma
lite i andra hand.
Det har jag verkligen inte menat att det ska hända dig men du accepterade
det och förstod att jag behövde mamma och pappa just då.
Men skuldkänslerna jag känner för att jag alltid råkar dra in dig i mitt skit kommer
nog aldrig att försvinna.
Jag står i skuld till dig en evighet framöver.
Med dig kan jag snacka om allt med och du kan hålla hemligheter.
Om något någonsin skulle hända dig skulle mitt liv vara förstört.
Syrran älskar dig Christan <3


Mamma och Pappa!
Jag har en otrolig tur att jag har er som föräldrar, för ni har stöttat
mig otrloigt mycket ynder dessa jobbiga år.
Och jag vet att jag kan vara väldigt elak och orättvis mot er men
inerst inne så tror jag ni vet att jag inte menar det.
Så mycket ni har ställt upp på mig har verkligen bevisat för mig att jag
har folk som älskar mig.
Det är er jag har och tacka för att jag lever idag utan er hade jag nog
varit död sen 2år tillbaka nu.
Jag vet att det inte har varit enkelt för er heller men ni ska veta att
jag kommer alltid göra allt för er.
Jag ska göra er stolta och jag vill aldrig mer göra er besvikna igen.
Älskar er Mamma och Pappa!!


Älskar er min älskade familj!


Denna har jag tagit från ett mycket tidigare inlägg i bloggen men jag kan aldrig lägga in detta inlägg för mycket. Min familj betyder allt utan dem hade jag inte levt idag pga saker som har hänt då jag gick igenom en svår period. Som tyvärr ej har kommit ur än.
Att de haft den orken är otroligt men saningen är den att ens familj alltid finns där vad som än händer iallafall i vissa fall.
Jag lider med de som inte har det enklet och inte får samma hjälp som jag fått men jag kan baa säga en sak: Om du någonsin vill må bättre så måste du våga berätta för gör du inte det så får du ingen hjälp.
Och jag vet att det är mycket som kommer avslöjas som ens föräldrar lär bli besvikna på men det är för att de älskar än.

2011-01-05
 22:39:47

Alla kan väl göra misstag?

Något jag tycker är väldigt konstigt är att man aldrig kan ge en mäniska en andra chans när de gör något som inte okej. Med det menar jag inte att man ska ge våldtäcksmän eller mördare eller sådana idioter en andra chans för de förtjänar det inte. Men om en person har problem med alkhol så är det väl ändå arbetsgivaren som ska hjälpa denna person att få hjälp?
För det som hänt nu är att Conny Strömberg som var poängkung i Örebro blev idag sparkad eftersom han på julafton blev omhändertagen av polisen och hamnade i fyllecell. Detta är inte första gången han hamnar i fyllecell men det är ju bara ett tecken på att han har problem med drickandet då ska man väl hjälpa personen?!

har jag fel?
2011-01-05
 21:41:32

JIHA kom igenNu blir dett att titta på bronsmatchen som Sverige spelar mot USA och jag hoppas slippa se liknade bilder som du se ovanför som man tog när de förlorade mot Ryssland. För att titta på Adam Lander gör att man får en tår i ögat.
Så kom igen nu killar och kör allt vad ni har för ni har inget att förlora nu för jag vill så gärna att ni vinner för ni är värdiga att vinna denna match. För ni har gjort ett riktigt bra jobb i de tidiga matcherna och man får inte glömma att de är bara mäniskor och dessutom mycket bättre än vuxen kronerna är!!
2011-01-05
 21:11:55

LIF - AIS

tredje perioden

58.23 GK out LIF 31. GALBRAITH, Patrick  
45.04 2 min AIS 2. SANDGREN, Fredrik TRIP
43.11 1 - 2 SH1 AIS 10. VESTBERG, Fredrik  
  (14. KIMBY, Robert)
43.02 2 min AIS 19. SJÖLUND, Jonathan TRIP
2011-01-05
 20:44:31

FF

Sitter just nu och tittar på programet Föräldra fritt som går på 5:an där det e ett gäng unga tjejer och ett gäng unga killar som lever i en varsin by. Där ska de leva utan föräldrar och samarbetar, jag blir bara rädd när man ser hur de behandlar varandra. En kille viftade med en kniv lite grann då var han helt plötsligt en mördare och de satt och planerade hur de skulle kunna döda dem. Hur fan kan man vilja se det som förälder till dena ensama killen och höra de andras killar planer att baka ett kaka som man kan ha syra i!!
Det är sinnessjukt!!
2011-01-05
 20:19:06

LIF - AIS

Andra Perioden

39.34 1 - 1 EQ LIF 12. GRÅHNS, Stefan  
  (19. AULIN, Jared)
28.14 2 min AIS 2. SANDGREN, Fredrik INTRF
25.58 0 - 1 PP1 AIS 27. ANDERSSON, Niklas  
  (9. HURTUBISE, Mark
  8. GELLERSTEDT, Joachim)
24.12 2 min LIF 20. OLIMB, Ken-andre HI-ST


Almtunas målgörare Niklas var ju och spelade i leksand förra säsongen! :)
2011-01-05
 19:30:45

LIF - AIS

Första perioden

15.45 2 min LIF 33. ÅSLIN, David ROUGH
15.45 2 min AIS 19. SJÖLUND, Jonathan ROUGH
05.00 2 min AIS 26. ABRAHAMSSON, Fredrik TRIP
2011-01-05
 18:51:44

jkdlkarhkl

Ska slänga mig i min sköna soffan om några minuter för att titta på kvinnor som mördar och jag ska gå och hämta en frukt också tror jag. Senare ikväll blir det brons matchen i JVM som jag självklart hoppas på att det blir en seger för Sverige  men det återstår och se. innan dess blir det göta kanal på 4an tror jag minns inte om den var bra eller dålig så kan se början iallafall så får vi väl se.
Dino var här förut och visade massa bilder på sin dotter Kristina Anastasia, hon e verkligen jätte söt och det märks att hon e tjej. Bäst att Dino låser in henne redan nu. 

  
2011-01-05
 17:46:57

Mikrofonkåt

2011-01-05
 17:41:24

Lagens femmor

 Leksand
31. GALBRAITH, Patrick  
  Goalkeepers 30. SAHLIN, Alexander  

  1st Line 5. MOE, Eric 4. SVEDBERG, Johan  
  12. GRÅHNS, Stefan 19. AULIN, Jared 28. KOLLAR, Tomas  

  2nd Line 26. NORÉN, Patrik 23. KÄLLSTRÖM, Kenny  
  14. OLLAS, Jesper 20. OLIMB, Ken-andre 32. BERGENSTRÖM, Jens  

  3rd Line 7. ERKGÄRDS, Stefan 6. HULKKONEN, Antti  
  38. RASK, Victor 9. HÄGGLUND, Johan 39. HERMANSSON, Daniel  

  4th Line 29. LOTVONEN, Kimmo 15. ANDERSEN, Henrik  
  13. KNUTS, Jon 21. ALCÉN, Johan 33. ÅSLIN, David  
 
  26. ABRAHAMSSON, Fredrik 24. HAGE, Tobias 17. FRANZÉN, Mathias  
  4th Line 21. WESTERLING, Jonas 27. ANDERSSON, Niklas  

  6. ROLLIN-CARLSSON, Rickard 12. RYHÄNEN, Sami 23. PAULSSON, Andreas  
  3rd Line 29. PETRÉ, Henrik 5. SVANBERG, Magnus  

  10. VESTBERG, Fredrik 14. KIMBY, Robert 11. BERGGREN, Johan  
  2nd Line 20. ERIKSSON, Magnus 19. SJÖLUND, Jonathan  

  13. KRAFT, Jimmie 9. HURTUBISE, Mark 8. GELLERSTEDT, Joachim  
  1st Line 2. SANDGREN, Fredrik 28. LENNHAMMER, Kim  

  Goalkeepers 25. HELLBERG, Magnus  
  30. REIDEBORN, Adam
Almtuna
2011-01-05
 17:38:24

Sant Elr Falskt

http://www.dt.se/sport/hockeyfeber/article852020.ece

Jean-Luc är inte med ikvällens match heller mot almtuna vilket jag är fet sur på och om det är sant det som står i artikeln ovanför blir jag tokig. Nu får de ju fan ta och ge sig, e det någon de ska skicka iväg så e det Hulkonen!!

2011-01-05
 17:32:44

;´(

Det är nu färdigt underkökt om det var Per Oscarsson och hans hustru Kias kroppar man hittade i deras nerbrända hus som brann ner natten till nyår. Det var det tyvärr och det ända vi kan hoppas är att han får vila ifred med sin hustru!

Detta är några av allt han har varit med och gjort.
2011-01-05
 17:26:13

dagen dikt

Du skrattar åt mig för att jag är annorlunda,


Jag skrattar år dig för att du är precis som alla andra.2011-01-05
 16:35:45

Gäsp

Äntligen hemma efter att ha varit ute och flängt med farmor och bror min, det är en upplevelse jag aldrig vill uppleva igen. För de två höll bara på och virrade runt när vi skulle hitta nånstans att äta, och sådant stör jag mig på men jag höll munnen för en gång skull. Vi var ju på Östasiatiska museeumet där det handlade om kinas nånting men det var intressant men kankse mer intresant om man e yngre. -Skriver senare..

2011-01-05
 11:23:02

Ut och fara

Efter mycket om och men så fick jag bort Christian från min data där han satt och spelade The Sims 3 så jag tänkte skriva ett inlägg nu innan jag drar ut på upptäcksfärd. För om ca 1h ska jag och Christian möta upp Farmor för att åka in till stan för att se nån kina grej men har ingen aning vad det är för något. Efter det blir det väl någon fika grej sen ska Christian träna som vanligt fast det förvånar ju inte en mäniska.

Hoppas ni alla får en underbar dag n också även fast det snöar okontrolerat ute vilket suger för jag är nog inte den enda som börja ledsna på all denna snö. Det lär bli intressant när det börjar smälta i vår för jag tror det kommer ge massviss med problem men det är ju bara vad jag tror. Tror inte det har vari snö så här länge och som legat kvar sedan jag föddes, detta förklara nackdelen med att bo i norrland men sen kanske de har bättre förstånd. Så det blir inte som sthlm där man alltid verkar bli chockad att det kommmer snö och om jag ska vara ärlig så är det en aning pinsamt!

2011-01-04
 22:08:32

Last for this time

Jaj detta blir sista inlägget för idag, ska strax slänga mig i sängen i väntan på att mitt program ska börja på MTV sen är det tidigt upp imorgon. För imorron så blir det museum med Farmor och min bror.
2011-01-04
 20:43:48

Grattis Gumman

Grattis Agnes på din 15årsdag gumman, hoppas du haft en underbar födelsedag. <3
Mycket gammal bild men eftersom jag inte har någon nyare på Agnes så får ni se hennes gamla jag för när jag träffade henne första gången efter denna bilden var tagen. Så tappade jag hackan!

2011-01-04
 20:06:47

YAHVinner alltid på denna sång på singstar
2011-01-04
 19:58:31

<3

Jag kan inte förklara hur mycket jag älskar dig men du ska veta att jag skulle kunna göra allt för dig. Varje gång vi träffas så får jag fjärilar i magen och jag kan inte sluta le. Älskar dig v et ej vad jag ska skriva för att förklara vilken underbar människa du e Marcus<3

ÄLSKAR DIG MARCUS HELLMAN
2011-01-04
 18:58:42

ksanjrffsad

Precis käkat min underbara middag som jag lagat för jag orkade inte vänta på att Christian skulle komma hem från träningen eftersom han tydligen e fett seg idag. Jag tyckte iallafall att det blev skit bra precis som alltid när jag lagar mat som jag vill och ingen som säger vad jag ska göra.
Nu blir det kvinnor som mördar vilket går på tv4plus, det är ganska intressant faktiskt men alla kanske inte tycket det men sen e jag som jag e också.
2011-01-04
 18:44:04

???Ser jag verkligen polsk ut?
För det tyckte iallafall Claudia första gången hon såg mig, det är faktiskt det roligaste minnet som jag har från Eriksdal och jag kommer aldrig glömma det heller.
Läs hennes blogg:
http://claaaudias.blogg.se/index.html
2011-01-04
 17:42:23

Rosor är ....

Rosor är röda
Violer är blå
Jag älskar dig
och det kan ingen ändra på!

Rosor Är Röda
Violer Är Blå
Jag Är Bäst
Och Min Bästis Likså

Rosor Är Röda Violer Är Blå Jag Är Bäst Så Håll Mun Då


rosor är röda
violer är blå
socker är sött
du likaså

Rosor e röda, violer e blå jag e upptagen så va fan glor du på ?

2011-01-04
 17:33:13

dagens dikt

Trosor är röda kalsånger är blå ..


Äh skit samma dom ska ju av ändåDen e lite fräck men bra och sann elr? ;)

2011-01-04
 16:52:16

E du dum i hela huvudet ?

Jag har undrat de senaste två matcherna vad Jean-Luc Grand-Pierre har varit eftersom han inte varit med och spelat men nu har jag hittat orsaken på dalarnastidnings sportsida. Där det står såhär blandannat:

Tuffe backen Jean-Luc Grand-Pierre kan ha gjort sin sista match i Leksand.
- Han platsar inte, säger Leksands sportchef, Tommy Salo.

Jag kan bara säga så här och det är min egen åskit att om Tommy Salo säger tackochhej till JLGP så blir jag besviken. Vi behöver honom på isen sen får Tommy säga vad fan han vill för han har precis kommit dit!
Vill du läsa resten av artikeln så har ni den här:

http://www.dt.se/sport/hockeyfeber/article851030.ece

2011-01-04
 16:37:11

HTISJSNEKS

Asså jag vet inte vad jag ska ha för rubrik och där med så kanske det blir lite konstigt ibland men det skiter jag i för det är min blogg och så länge jag trivs med den så är det okej. Morsan kom precis hem från jobbet och började genast tjata om att vi ska åka och handla men jag orkar inte just nu så jag sa efter maten då fick jag ett men då åker jag själv. Så då blir man ensam ett tag till men det gör inget för mig för det är så lungt och skönt när ingen är hemma för då tjattas det lite mindre.
Men jag måste ändå sätta igång att laga mat snart eftersom det ska vara färdigt tills Christian kommer hem från träning. Som ni ser så styr Christians simtävlinga och träningar familjens liv så då kanske folk förstår varför jag inte ville satsa på simningen. Man hinner liksom inte med att träffa vänner utanför simningen så det blir ens familj och det är försig mysigt men man måste ha orken och lusten. För du måste lyckas i skolan också och jag skulle ju dö.
Men kan erkänna att jag saknar simningen jävligt mycket ibland när man ser deras sammanhållning som simklubb för det är otrolig känsla att få vara med i den.

Jajaja strunt samma till middag ska jag iallafall Woka lite grejer som vanligt när det är jag som lagar mat och nu måste jag springa och tända en ljus grej innan morsan slår ihjäl mig....

2011-01-04
 14:08:42

Bra låt

Förvägra mig mjöd
Förvägra mig livets glöd
Förvägra mig rätten att hylla mitt land
Förvägra mig brödet ur min hand

Ni tär på vår jord
Ni tär på skalders ord
Ni tär på vår kropp, Svea rikes väl
Ni tär känn bettet i vårt svärd

Jag slavar för vårt väl
Du trampar på min själ
Men ändå jag stå
Stolt & Stark

Jag slavar för vårt väl
Du trampar på min själ
Men ändå jag stå
Stolt & Stark

Du dömt utan rätt
Du dömt oss för vårt sätt
Du dömt till ett mörker, vårt Sveas hyllningssång
Du dömt nu ekar än en gång

Förvägra mig mjöd
Förvägra mig livets glöd
Förvägra mig rätten att hylla mitt land
Förvägra mig brödet ur min hand

Jag slavar för vårt väl
Du trampar på min själ
Men ändå jag stå
Stolt & Stark

Jag slavar för vårt väl
Du trampar på min själ
Men ändå jag stå
Stolt & Stark

Jag slavar för vårt väl
Du trampar på min själ
Men ändå jag stå
Stolt & Stark

Stolt & Stark...

Stolt & Stark...

2011-01-04
 13:50:09

The Muffinn man

Lärde mig den på komfan med alla underbara mäniskor:
Karkki
Sefora
Arsema
Malin
Marcus älsklin <3
Anna
Sofia
Amanda
Therese
och ledarna såklart:
Theo
Sara
Flora
Jackie
Monne
Fenja


Denna påminner om er och vad ni betyder, det var de roligaste lägret jag någonsin varit på. Älskar er alla
2011-01-04
 13:25:24

HAHAHAHAHa

Första gången jag såg detta var ju när de spelade finalen i tvpucken och kan man inte göra något annat att älska deras målchest Kebaben. Den ser du ungefär vid 02.08 in i videon och sen bara höra vad de säger när en buss åker förbi, det låter precis som de aldrig sätt en buss förut.
2011-01-04
 13:11:37

Skönaste diskutionen

                   Micaela Norberg jaaa nej tror inte det Micke !! :P
                        för 13 timmar sedan · 
2011-01-04
 13:00:50

Morron morron

Vaknade för två timmar sen då min kära bror kom in och väckte mig på ett ganska sött sett men jävligt jobbigt också. Ska försöka byta om snart och sätta igång med disken som ska diskas och även damsuga det som måste damsugas eftersom jag inte gjorde det igår. Sen får jag ju inte glömma att det är jag som ska laga middag idag eftersom jag inte gjorde det heller igår så de är bara att le. Ringde Farmor nyss men hon verkade inte vara hemma men hon. jag och Christian ska åka in och kolla på mån kina grej imorgon hade jag tänkt mig så jag hoppas hon ringer tillbaka när hon kommer hem. För det är lite svårt att planera s¨att brorsan kan hänga med jämt eftersom han tränar 24/7 så vi får hoppas å¨att hon kan imorgon för på torsdag ska jag fika med Kristina.


Jag har fortfarande en fruktansvärd träningsvärk som e otrolig jobbig måste jag erkänna och när jag talade om det för marcus igår så fick jag tillbaka ett sms där det stod: hahaha<33
Och honom e ja tillsammans med, det är tur att jag älskar honom, men han ska få igen för det när han minst anar det. De kan jag lova med hela mitt hjäta.

2011-01-03
 23:40:31

Godnatt

2011-01-03
 23:17:17

Träningsvärk

Väntar på att tredje perioden ska börja för sverige och jag tror att jag går och lägger mig efter den matchen men jag vill se Canda-Usa de brukar vara så häftiga matcher. Måste också gå ut i köket och hitta något att äta håller på att dö av hunger och jag fattar inte varför jag e det men det är mycket jag inte fattar.
Imorgon får jag damsuga eftersom jag inte gjorde det idag och jag fick ju veta hur besviken min pappa var på mig för att jag inte gjorde det. Men jag e helt slut efter Älsklings och min sleepover. helt otroligt.

2011-01-03
 23:07:04

Salong SverigeHockey killar får en alltid att skratta :D
2011-01-03
 21:09:53

LEK-BOR

57.50 2 min LIF 6. HULKKONEN, Antti HOOK
53.19 7 - 1 EQ LIF 14. OLLAS, Jesper  
  (7. ERKGÄRDS, Stefan
  32. BERGENSTRÖM, Jens)
51.45 6 - 1 EQ LIF 7. ERKGÄRDS, Stefan  
  (19. AULIN, Jared
  12. GRÅHNS, Stefan)
49.25 2 min LIF 5. MOE, Eric HOOK


Skönt att se att Leksand startar 2010 med en stor seger över Borås, och att de äntligen fått igång sitt powerplay. Hoppas att det går lika bra som idag på matchen på onsdag mot Almtuna. Nu sitter jag och väntar för att höra hur det gick i Älsklings match.

2011-01-03
 20:19:31

LIF - BOR

2Perioden

         
Second  Period
37.54 2 min LIF 38. RASK, Victor TRIP
37.04 5 - 1 PP1 LIF 32. BERGENSTRÖM, Jens  
  (20. OLIMB, Ken-andre
  23. KÄLLSTRÖM, Kenny)
36.48 2 min BOR 18. PIETILÄ, Andréas BOARD
34.07 4 - 1 PP1 LIF 32. BERGENSTRÖM, Jens  
  (20. OLIMB, Ken-andre
  28. KOLLAR, Tomas)
33.49 2 min BOR 4. HANSSON, Mats HOOK
33.49 3 - 1 EQ BOR 4. HANSSON, Mats  
30.34 2 min LIF 38. RASK, Victor CROSS
24.51 2 min LIF 9. HÄGGLUND, Johan HOLD
2011-01-03
 19:29:34

LIF - BOR

Period 1:
17.43 2 min LIF 12. GRÅHNS, Stefan HOOK
11.23 GK in BOR 1. ENGELIN, Jesper  
11.23 GK out BOR 31. HANSSON, Pontus  
11.23 3 - 0 PP1 LIF 22. ENSTRÖM, Tommy  
  (39. HERMANSSON, Daniel
  38. RASK, Victor)
10.17 2 min BOR 4. HANSSON, Mats TRIP
05.35 2 - 0 EQ LIF 4. SVEDBERG, Johan  
  (32. BERGENSTRÖM, Jens)
04.21 1 - 0 EQ LIF 12. GRÅHNS, Stefan  
  (28. KOLLAR, Tomas)
00.00 GK in BOR 31. HANSSON, Pontus  
00.00 GK in LIF 31. GALBRAITH, Patrick
2011-01-03
 18:34:14

Viste det hela tiden

Ända sedan de började visa att det skulle komma ett program som heter sommar i sverige så kände jag genast igen en av de personerna. Men tänkte inte så mycket mer på det men sen kom dessa reklam på tv3. Såklart var det maria montizamis syrra.

http://www.expressen.se/noje/1.2276810/maria-montazamis-syster-i-nytt-tv-program
2011-01-03
 18:02:45

Ändrade planer

Det blev lite ändrade planer det blir jag som ska laga mat imorgon så nu har jag ätt eftersom mamma har tvättstugan så blir det bättre så här.

2011-01-03
 18:01:31

LIF - BOR

Leksands IF
     
  31. GALBRAITH, Patrick  
  Goalkeepers 30. SAHLIN, Alexander  

  1st Line 26. NORÉN, Patrik 23. KÄLLSTRÖM, Kenny  
  14. OLLAS, Jesper 20. OLIMB, Ken-andre 32. BERGENSTRÖM, Jens  

  2nd Line 22. ENSTRÖM, Tommy 4. SVEDBERG, Johan  
  12. GRÅHNS, Stefan 19. AULIN, Jared 28. KOLLAR, Tomas  

  3rd Line 7. ERKGÄRDS, Stefan 6. HULKKONEN, Antti  
  38. RASK, Victor 9. HÄGGLUND, Johan 39. HERMANSSON, Daniel  

  4th Line 5. MOE, Eric 15. ANDERSEN, Henrik  
  13. KNUTS, Jon 21. ALCÉN, Johan 33. ÅSLIN, David  
 
  18. PIETILÄ, Andréas 21. BENKER, Sebastian 10. ANDERSSON, Oscar  
  4th Line 20. KARLSSON, Robin 15. LINDSTRÖM, Andreas  

  24. ERIKSSON, Henrik 11. RUNDKVIST, Adam 14. WALLÉN, William  
  3rd Line 4. HANSSON, Mats 23. ANDERSSON, Peter  

  28. BRÄNHOLM, Tim 3. ERICSSON, Rasmus 9. ISAKSSON, Magnus  
  2nd Line 2. HELLGREN, Jens 29. AARO, Mikael  

  22. BERGSTRÖM, Alexander 25. ANDERSSON, Erik 58. KARLSSON, Jens  
  1st Line 5. SVANBERG, Ola 27. DEMÉN-WILLAUME, Richard  

  Goalkeepers 31. HANSSON, Pontus  
  1. ENGELIN, Jesper  
     
Borås HC


Detta är dagens laguppställning hos båda lagen och årets första match 2011 börjar om 59min! <3
2011-01-03
 17:10:53

Laga mat

Snart är det dags att börja laga mat men e helt jävla slut kan jag erkäna sen har jag lovat att damsuga så det måste jag också ta och göra. Men orkar inte, men om jag inte gör det så får jag höra det tills jag flyttar hemifrån att jag är lat ocg på allt detta har jag träningsvärk. Annars blir det att se på tv och det är ju premiär för familjen Annourlunda idag och det måste jag se för vill också ha en stor familj. Tror även att spårlöst är idag så det blir väl att titta på det med annars har jag ingen anning om vad jag ska se på.
Skriver sen kanske <3
2011-01-03
 15:54:47

Från Face

Amanda Tahami
gillar: att vi lärde känna varandra, du är verkligen en schyst tjej ♥
ogillar: att vi inte träffas mer :( ♥

Claudia Wrobel
Årets sötnos :)! Vårat bästa minne: När du simmade och jag trodde du var polack :)! (tror det fortfarande, du ser ut som en Agnieska) Hahah :D♥

Agnes Westerberg
årets snällaste som alltid finns där ♥

Johanna Papachristou Thulin
Bara för att jag Älskar Micaela Norberg ! ♥

Josefine Pekurinen
Jag och Micaela Norberg jobbar för fullt :)

Ellinor Urman
aww gumman inte för att vi känner varann så bra men du är verkligen helt underbar och förstår mig väligt bra :) ♥ 

Fredrik Karlsson
alla killar är nt skit, det är bara att ni brudar alltid faller för dom som är skit.. ;)

Malin Henningson
Alla borde ha en vän som dig, en vän som förstår, och lyssnar. Jag har verkligen haft tur. Vi är så olika ändå passar vi ihop. Älskar dig bästavän! ♥

Despina Avramidou
kanske inte borde skriva allt för de kommer ta ganska lång tid hihi men du e sööt,snyggis,snäll osv ;) ♥

Några är bara roliga minnen andra är saker som tröstat mig eller nåt :)<3

2011-01-03
 15:09:33

Spelarnas egenskaper utanför isen

  MÅLVAKTER

1. Fredrik Pettersson-Wentzel

Position: Målvakt. Klubb: Almtuna. Ålder: 19.

  Klingberg och Cehlin: Tillbakalutad, fötterna på jorden, lugn och harmonisk. En svärmorsdröm, som dessutom är klok.

  Spelarens speciella egenskap: Väldigt snäll – måste vara en drömpojkvän.

30. Robin Lehner

Position: Målvakt. Klubb: Binghamton. Ålder: 19.

  Klingberg och Cehlin: En jäkligt skön kille som har mycket att berätta. En del saker från barndomen låter helt obegripliga, och vi tycker att han kryddar, men enligt honom är det sant.

  Spelarens speciella egenskap: Hans vinnarskalle, den är helt fenomenal. Spelar ingen roll om det är X-box eller en VM-final.

Johan Gustafsson

Position: Målvakt. Klubb: Västerås. Ålder: 18.

  Klingberg och Cehlin: Riktigt skön kille, social och trevlig. Är med som tredjemålvakt, men bidrar med väldigt mycket. Gnäller aldrig och känner att han tillför mycket till gruppen.

  Spelarens speciella egenskap: Kallas ”Fimpen”. Var med som en av få 92:or på U18-VM och då fick han sitt smeknamn.

  BACKAR

2. Fredrik Styrman

Position: Back. Klubb: Luleå. Ålder: 19.

  Klingberg och Cehlin: Otroligt skön, huvudet på skaft, träningsvillig och står upp för lagkamraterna. Säger inte så jättemycket men han säger något lyssnar alla. Oerhört respekterad.

  Spelarens speciella egenskap: Har en fantastik berättarröst.

4. Tim Erixon

Position: Back. Klubb: Skellefteå. Ålder: 19.

  Klingberg och Cehlin: En riktig norrlänning. Han gillar att umgås med sina renar hemma i garaget (skratt). Ödmjuk, schyst, lätt att umgås med. Klok.

  Spelarens speciella egenskap: Han gillar att ha skogshuggartröjor på sig. Vi brukar kalla honom för ”Vedhuggar-Janne”.

5. Adam Larsson

Position: Back. Klubb: Skellefteå. Ålder: 18.

  Klingberg och Cehlin: Kanske den största renen av alla norrlänningarna. Rolig men rätt korkad. Han kan komma försent till samlingar för att han har försovit sig.

  Spelarens speciella egenskap: Väldigt oteknisk. Vi får hjälpa honom när hans dator eller Ipad krånglar.

6. Klas Dahlbeck

Position: Back. Klubb: Linköping. Ålder: 19.

  Klingberg och Cehlin: En lite ny bekantskap som har kommit in i gänget på ett bra sätt. Verkade lite tillbakadragen i början, men det är han inte. Klok och väldigt mogen.

  Spelarens speciella egenskap: Jäkligt bra på att imitera skånska.

9. John Klingberg

Position: Back. Klubb: Frölunda. Ålder: 18.

  Klingberg och Cehlin: ”Min bror och vi har varit bästa vänner i hela vårt liv. Min absolut bästa vän”, säger Carl Klingberg. ”Han är väldigt lik Carl, gillar att skämta och har en jäkla humor”, säger Cehlin.

  Spelarens speciella egenskap: Har en grym förmåga att åka ur först när vi kör tvånudd med boll inför matcherna.

12. Patrik Nemeth

Position: Back. Klubb: AIK. Ålder: 18.

  Klingberg och Cehlin: En stor härlig björn. Oerhört schyst och rolig kille. Är nog den som skrattar mest i det här laget.

  Spelarens speciella egenskap: Skrattet. Han skrattar hela tiden och gör det väldigt högljutt samtidigt som han flänger med armarna.

15. Simon Bertilsson

Position: Back. Klubb: Brynäs. Ålder: 19.

  Klingberg och Cehlin: Ett riktigt busfrö. Järnkrok är också busig, men det är alltid Bertilsson som får ta skiten. Till viss del är det befogat för han gillar att jävlas och då får han ta konsekvenserna.

  Spelarens speciella egenskap: Har en bra mustasch. Vi är lite avis där, vi har mest några ljusa strån.

  FORWARDS

10. Johan Larsson

Position: Forward. Klubb: Brynäs. Ålder: 18.

  Klingberg och Cehlin: Väldigt tillbakalutad, lite trött nästan. Men han är rolig när han väl säger något. Vi brukar kalla honom för Babben Larsson. Varför? Han är ju från Gotland och heter Larsson i efternamn. Det gillar han inte.

  Spelarens speciella egenskap: Hans ilska. Johan är en grym vinnarskalle och kan verkligen få i gång laget.

13. Johan Sundström

Position: Forward. Klubb: Frölunda. Ålder: 18.

  Klingberg och Cehlin: Trendig, otroligt trendig. Gillar mode och har koll på grejorna. Tycker om fina kläder och bor i de finare kvarteren av Göteborg (Örgryte). Föddes med silversked i munnen.

  Spelarens speciella egenskap: Hans koll på trender gör att han kallas ”Trench man”.

14. Max Friberg

Position: Forward. Klubb: Skövde. Ålder: 18.

  Klingberg och Cehlin: En skön kille som har kommit in i gänget på ett riktigt bra sätt. Skrattar åt det mesta.

  Spelarens speciella egenskap: Precis som Dahlbeck väldigt duktig på att imitera skånska.

16. Anton Lander

Position: Forward. Klubb: Timrå. Ålder: 19.

  Klingberg och Cehlin: Lagets farfar som ser till att alla känner sig hemma. Han är så otroligt mogen och en härlig kille. Otroligt respekterad och det är många som ser upp till honom.

  Spelarens speciella egenskap: Bra på att dricka kaffe och göra reklam för bilar. Han gjort tv-reklam för en bilfirma i Timrå.

17. Carl Klingberg

Position: Forward. Klubb: Frölunda. Ålder: 19.

  Cehlin: En helt otroligt rolig människa, som jag klickar bra med. Jag kan inte komma på någon gång när vi har haft tråkigt. En komiker i hockeyutrustning.

  Spelarens speciella egenskap: Han är väldigt bra på att imitera en gammal fystränare i Frölunda som heter Tomas Borg.

18. Jesper Fasth

Position: Forward. Klubb: HV 71. Ålder: 19.

  Klingberg och Cehlin: Han och (Jesper) Thörnberg sitter nästan i hop känns det som. De två har fått lite av en Bill och Bull-stämpel i det här laget.

  Spelarens speciella egenskap: Alltid glad. Vi har aldrig sett honom sur.

19. Calle Järnkrok

Position: Forward. Klubb: Brynäs. Ålder: 19.

  Klingberg och Cehlin: En lite lurig kille, som glider med. Något av en ögontjänare. Han har en hel del hyss för sig, men döljer det bra. Han brukar lägga över allt på (Simon) Bertilsson.

  Spelarens speciella egenskap: Väldigt diplomatisk och medgörlig. Han håller alltid med.

20. Sebastian Wännström

Position: Forward. Klubb: Brynäs. Ålder: 19.

  Klingberg och Cehlin: Torr frisyr. Han känner inte till vad en vaxburk är. En riktig skojare som man har mycket kul med. Men som sagt: han behöver fixa till frisyren.

  Spelarens speciella egenskap: Morgontrött. Är man själv trött vid frukosten är det bara att titta på ”Sebbe” så känner man sig pigg.

22. Gabriel Landeskog

Position: Forward. Klubb: Kitchener. Ålder: 18.

  Klingberg och Cehlin: Om Lander är vår farfar är Landeskog lagets pappa. Oerhört uppskattad och respekterad. Väldigt lik Lander, men dricker inte lika mycket kaffe och snusar inte.

  Spelarens speciella egenskap: Väldigt dålig på att spola i toaletten efter sig.

24. Oscar Lindberg

Position: Forward. Klubb: Skellefteå. Ålder: 19.

  Klingberg och Cehlin: En rolig prick som ofta skrattar åt våra och Johns (Klingbergs) skämt, så han är omtyckt av oss tre i alla fall. Han är inte lika mycket ren som de andra norrlänningarna, lite mer trendig.

  Spelarens speciella egenskap: Gillar ”Laserturken” på Youtube. Han har introducerat klippet och fått oss andra att älska det.

27. Rickard Rakell

Position: Forward. Klubb: Plymouth. Ålder: 17.

  Klingberg och Cehlin: Lättsam och rolig. Du kan hetsa honom lite utan att han tar det på rätt sätt. Otroligt duktig hockeyspelare, definitivt en kommande storstjärna.

  Spelarens speciella egenskap: Har ett riktigt fågelbo till frisyr. Därför brukar vi kalla honom för ”Birdie”. Det är många fåglar som byggt bo där.

28. Jesper Thörnberg

Position: Forward. Klubb: HV 71. Ålder: 19.

  Klingberg och Cehlin: Rätt ny i gänget, men har kommit in bra. Sitter som sagt i hop med (Jesper) Fasth. Deras dialekt är rätt speciell. Har ett fruktansvärt slagskott.

  Spelarens speciella egenskap: Han tatueringar på utsidan av armen. Han har sex stjärnor, en för varje familjemedlem.

29. Patrick Cehlin

Position: Forward. Klubb: Djurgården. Ålder: 19.

  Klingberg: En bra kille som jag verkligen har klickat med. Vi umgicks inte så mycket det första året i landslaget, men vi hittade varandra någon gång i J18-landslaget.

  Spelarens speciella egenskap: Bra på att härma indier som pratar engelska.

info: http://aftonbladet.se

2011-01-03
 15:03:31

Lackar alltså

Varför varför varför!!!

Jag blir så jävla irriterad på att JVM spelas i Usa och Canada för det betyder att matcherna spelas mitt i natten för oss Svenskar som vill titta. Plus att Svt inte sände hockyn igår som både Marcus och jag ville se. Det är så jävla typiskt, det är bara att var avaken till klockan 01.00 inatt !


2011-01-03
 14:56:17

dagens dikt

Jag gav dig liv


Du hög mig med en kniv


Efter alla löften du sa


Plötsligt 360 och du blev all that


A tror du kan allting bestäma och ta


kom ihåg vad du sa


Efter allting


Jag tar dig tillbaka som ingenting


För jag har verkligen älskat


Utan att ångra mig fick blödande händer


För jag älskar vad som än händer


Slänger inte mitt liv för ingenting


Men det verkar som vissa människor kallar sin kärlek för sitt liv


Men slänger sitt liv för ingenting


Du kanske blåste mig och stal allt som en tjuv


Men glöm aldrig hämden är ljuv

2011-01-03
 14:10:41

love is nice

Nu är det snart ca 1h sen marcus drog hem för att börja ladda inför matchen han ska spela ikväll men vi har haft as mysigt det kan jag tala om. När jag vaknade imorse la jag märke till att min kudde som jag hade kvällen innan inte var kvar så jag frågade Marcus varför den log på hans sida. Förklaringen var att jag hade både snott kuddarna och täcket så han hade tagit reserv täcket och snott kudden från min andra sida. Hihi känner mig lite elak.
Resten av dagen kommer bli lugn, det blir jag som ska laga mat till familjen ikväll sedan skulle jag tydligen damsuga också vilket är jädrans kul. Not! Men det är bara göra som man blir tillsagd eftersom de var så gulliga och inte gnällde på mig igår kväll hela tiden som jag trodde de skulle göra. skriver kanske senare.

2011-01-02
 16:22:26

Hemma

Nu är det 2011 och jag är äntligen hemma efter en härlig helg uppe i gävle hos Bibbi, Anders och Pontan sen fick man ju även träffa lilla Kimsan. Som är helt underbar liten unge som verkligen kan få en att skratta så då har man inte så tråkigt, men kan erkäna att det kanske inte var det roligaste nyåret men helt okej.
Sitter nu och väntar på att klockan ska bli 20 för då ska jag möta upp älskling som ska sova här i natt <3