2010-03-30
 14:06:57

Tisdag

kom precis hem från skolan och dett blir bara ett snabbt inlägg ska ner och fika med farsan innan han drar till jobbet igen. Vi har nämligen varit på möte i skolan som gick väldigt bra och hela skoldagen gick bra även fast jag var slut.

bloggar senare kanske..
2010-03-29
 16:40:12

Godis

Har precis tittat färdigt på förhäxad på femman, fråga mig inte varför jag tycker om att se det men det gör jag. Till det åt jag godis som mamma köpte i helgen, hoppas att hn inte blir sur när hon får reda på men för sig bryr jag mig inte för köper man hem godis och har mig boende där få man skylla sig själv. Jag är världens strösta gottegris. Musiken idag blev inställt för att Lisa, våran musiklärare var borta och de hann inte fixa någon vikarie så jag satt i en timma och väntade på Kristina för att äta lunch. Och på no:n har vi börjat med sex och samlevnad fast jag tror Rolle kallade det något annat, minns inte vad det var.

Idag blir det hollywood fruarna men först och främst blir det hockey.

kramochpuss
2010-03-29
 08:13:12

Måndag

Nu är det måndag och skola igen, sitter just nu i soffan och tittar på the vocie. Eftersom jag inte börjar förren klockan 09.55 så jag ska ta bussen 09.25 till skärholmen så kommer jag i tid i skolan. I natt vaknade jag vid fyra av att jag hade alldels torra läppar och min blåsa värkte av smärta, det är vidrigt. Varför ska just jag ha blåser kan inte någon utan tandställning ta den.

Idag så blir det nog jag som lagar mat eftersom mamma ska hämta christian från simningen och sen ska ungen på scouterna. Jag var så snäll mot lillkillen igår för jag renskrev hans båda svenska texter som han ska lämna in till sin lärare imorgon. Sen måste han skriva sin fjärde imorgon så jag kan renskriva den också. Sen är det hockey ikväll så det blir att spana in. Nej nu måste jag byta om annars kommer inget hända här.

kramochpuss
2010-03-28
 12:31:19

<3

Fredagen tillbringades hemma hos Kristina, där vi såg på film och bara slappade från en vecka skola som varit tuff. Vi var även ute och vandrade runt i M-höjden då vi mötte pappa som var ute och föräldra vandrade, han såg så gald ut över att se mig :) Men det var mysigt i allafall. Och igår var det chill, vi har hemma hos farmor och åt våfflor sen såg jag och pappa på hockey. Leksand - AIK och gnaggarna fick en stro fett förlust, de är ena riktiga skadedjur. Skönt med en seger efter förlusten mot syrianska ssk (södertälje) som själva hade en skylt där det stod "en förort till Beriut".

Today kommer det bara bli chill vid datan och tv:n och jag kommer inte orka resa mig från soffan för så jävla trött är jag. plus att man fått sova en timma mindre efter som man ställt fram klockan en timma idag. Men nu är det fyra dagar kvar till påsklov sen så kan man vila upp sig ordentligt. Troligtvis blir vi hemma också eftersom det är stora översvämningar på öland. Annars skulle vi tagit en tripp dit. Sen fick jag även höra igår att min kompis Johanna uppe i gnarp att hennes hund Sigge fått avlivas. R.I.P Sigge. Han blev bara 9år tror jag..

kramochpuss
2010-03-26
 16:45:57

Äntligen Helg

Sitter hemma hos Kristina och chillar och lyssnar på jugoslavisk musik. Jag pallar inte skriva något långt inlägg idag men jag iallafall berätta att jag ifår var på hockey, tyvärr förlorade Leksand men jag berättar mer imorgon.

Idag har varit ganska chill hade hålltimma på idrotten eftersom vi ska simma på en annan dag, så vi får se när det blir för Lars själv vet ej.... Många gjorde no-prov idag men lilla jag slapp som vanligt och gick ner och hade bild i mer än två timmar känner mig så jävla bra alltså. Den är snart klar min duk och hoppas morsan och farsan kommer gilla den eftersom de är de som ska få den. såläng jag slipper se den..

Juste min moster har köpt en ny bil som jag var med och hämtade igår. Jag säger bara skoda i sätra as trevliga säljar och bra bilar till ett bra prois..

bloggar mer imorgon, känner mig osocial mot Kikki.

kram
2010-03-23
 15:07:15

Markström skadad

Jacob Markström som är brynäs målvakt är skadad, han byttes ut i matchen igår då han släppt in 4mål. Mång trodde nog att det berodde på det, men enligt uppgifter så ska han vara skadad och då kommer Eddie Läck stå imål. (förra leksands spelaren.)
2010-03-23
 14:36:20

Tisdag

Klev precis innanför dörren här hemma efter en hel dag i skolan som jag lyckade med idag också med nöd och näppe. Men det var ju ganska chill dag och mamma och jag ska på ett möte senare idag. Annars kommer det bli hockey ikväll på visat hockey.

Sen håller jag tummarna för Emma som ska på arbetsinterjuv i dag klockan 17.00

kram
2010-03-22
 19:42:10

food

Har precis ätit middag som blev pizza som man värmer i micron eftersom, jag inte orkade lag mat åt mig själv när mamma och de var borta. Nånting jag har lagt märke till att jag jämnt fryser, det är så jävla kalt över allt och ändå så är jag mer varm klädd än många andra. Strunt samma ska snart gå ner och titta på andra perioden i matchen mellan Linköping-Frölund, inte för att jag bryr mig ett skit men det är inget annat bra på tv tragiskt nog. Sen blir det nog en tidig säng gång för jag känner mig ganska trött och frussen, så några flera timmars sömn skulle passa bra.

3DAR KVAR TILL SÖDERTÄLJE-LEKSAND <3
2010-03-22
 16:55:56

Måndag hela dagen

Det kändes verkligen att det var måndag imorse, trött och sliten klev jag upp ur sängen efter att haft svårt att somna igår kväll. Huvudvärken har förföjt mig idag också. Men vi började med Svenska nat-prov det sista som är disskutera. Vi har blivit indelade i tjej och kill grupper så killarna har nästa vecka då vi har sovmorgon, det var två killar med oss tjejer idag och det var X:et och Kempe. Sen resten av dagen har bara flytit på som vanligt segt men bra. Jag till och med åt lunchen idag som var potatisbullar, så nu är jag mätt som fan för jag är inte van att äta i skolan.

På Onsdag är det engelska nat-provet, det skriftliga och man får inte ha ordbok men tänk om man tappar vad ett ord heter. Vad fan gör jag då? men det går någ bra om jag försöker tänka posetivt.

pussochkram
2010-03-21
 18:32:59

18.33

Nu har jag precis sett klart på sm-finalen i bandyn där bajen vann värdigt. Men nu sitter jag och väntar på att maten ska bli färdig och på att brorsan ska komma hem från sin tävling som har varit idag.

Restan av kvällen lär jag tillbringa i soffan och titta på film och ta det lungt. Snön har iallafall äntligen sluta ösa ner, det var verkligen på tiden och imorgon börjar helvetet igen. En vecka kvar till Fredag men jag ser fram till på torsdag då blir hockey för fulla muggar med pappa i södertälje. Det är fan det roligaste som finns.,

pussochkram
2010-03-21
 18:28:37

SM-GULD

GRATTIS BAJEN TILL SM-GULDET!!!! NI ÄR VÄLFÖTJÄNT VINNARE OCH SNYGGT GJORT. FÖRSTA SM-GULDET DET TRODDE JAG ALDRIG......

GRATTIS BAJEN BAJEN BAJEN.


Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just denna dag
Den ger lust när den kommer

Jag ser måsarnas flykt
Jag ser solglittrets dans
Jag ser fram emot härliga tider
Jag ser kvinnornas ben
Jag ser ögonens glans
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just denna dag
Den ger lust när den kommer

Jag hör skrattande barn
Jag hör slussarnas brus
Jag hör till de få som kan leva
Jag hör inre musik
Jag hör vindarnas sus
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just denna dag
Den ger lust när den kommer

Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida
Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just denna dag
Den ger lust när den kommer

nanana....

2010-03-21
 18:24:33

Almtuna-Leksand

3 Period:
Mål:
Antti Hulkonen 10.44 ( D.Hermansson, E.Johansson) LIF
Carl Gustafsson 17.08 ( S.Eriksson, K.Karlsson) AIS
Skott: 9-11

Utvisningar:
Antti Hulkonen 4.35 slashing LIF
Robert Kimby 7.07 hooking AIS
Oliver Ekman-Larsson 17.40 interference LIF
utv 2 - 4

LIF förlorar första kvalserie matchen och det är väl inte riktigt den starten jag ville ha men jag hoppas matchen på Tisdag bli bättre.
Leksand kommer igen i tredje perioden men får bara in en puck, LIF måste lära sig att få pucken i mål.
Grattis AIS till segern

2010-03-21
 17:30:03

Almtuna-Leksand

2 Period:
Mål:
Johan Berggren 7.40 (R.Rollin-Carlsson, L.Stensson) AIS
Kim Karlsson 11.45 AIS
Skott 8-5

Utvisningar:
Johan Berggren 2.30 Charging AIS
Kimmo Lotvonen 5.32 Crosschecking LIF
Linus Stensson 16.29 Tripping AIS
Utv 4-2

Dålig period av Leksand, om de fortsätter så är så kan de säga hejdå till Elitserien. Detta spel är absolut inte okej, nu får de fan ta och skärpa till sig till tredje.

De andra matcherna:

Södertälje - Rögle 1-0
Växjö Lakers - AIK 3-3

2010-03-21
 16:41:52

Almtuna-Leksand

1 Period:
Mål:
Jochim Gellerstedt 03.20 (S.Eriksson, J.Larsson) AIS
Eric Johansson 07.20 (T.Kollar, P.Prestberg) LIF
skott: 6-10

Utvisningar:
Kim Karlsson 06.02 interference AIS
Thomas Rhodin 16.00 Slashing LIF
utv: 2min-2min

så ser det ut efter första och jämt är det i de andra matcherna också !

kramochpuss

2010-03-21
 13:47:50

kvalserien

Yippi, nu börjar kvalserien och vad jag har längtat. Leksand möter Almtuna nere i gränbyhallen och jag hoppas på vinst för jag vill ju att de ska gå upp till elitserien. Petter Ullman är ej med och inte Peter Nordström heller.
Nedräkningen till matchen börjar nu. 2timmar och 10minkvar <3
2010-03-21
 13:44:54

badat och snön faller

Kom precis hem efter att varit och simmat med min kusin, jag hade nästan glömt hur kul det var att simma, så skönt. Iallafall efter så är det skönt. Det gick super bra för Anna som är halv rädd för djupt vatten med det märktes inte alls, hon överträffade sin rädsla..

Sorligt nog så snöar det ute men det ligger inte kvar men det är ändå tragsikt, jag vill ha sommar och sol och varmt. Men det får jag vä vänta på ett tag till värkar det som för vädergudarna verkar inte vilja som jag vill.

Malin kom ju igår och vi såg på körslaget, millenium och sedan satt vi och sappade på tv:n till 24.00 då hon började vandra hem i mörkret. Nu är det tre veckor tills vi träffas nbästa gång och då har hon hunnit att flytta med sin mamma i från Vällingby till Spånga. Jag väntar på inflyttnigs festen jag. Annars ska ju min mormor och moster också flytta snart men det verkar bli runt 1maj lät det som. beronde ¨på om Ronnans lägenhet säljs inom den närmsta tiden.

kramochpuss
2010-03-20
 18:36:22

Kom precis hem

kom nyss innan för dörren här hemma efter att varit hos Roffe och Maria, lämnat mormor,Anna och Monica, handlat och varit hos farmor med varorna. Det var lungt och skönt hemma hos Roffe och dem och det var kul att träffa dem för vi gör ju inte det så ofta.

Jag,Malin och Amanda hade tänkt gå på bio men det har blivit ändrade planer istället kommer bara Malin  hit och vi ska ha ytterligare en film kväll nere i min soffa. Jag har också köpt NewMoon som släptes idag, det är fortsättnig från den första Twilight filmen. Vi köpte även THIS IS IT som är Michael Jacksson filmen till Christian så vi får hoppas han blir nöjd med det.

Medans jag nu väntar på maten så ska jag importera flera cd-skivor till pappas kära Ipod, vilket är as tråkigt men man har det inte roligare än vad man gör sig.

pussockram
2010-03-20
 12:03:59

pappas IPOD

Sitter och fixar med pappas ipod som han fått från sin firma efter att ha installerat ett antal larm och även en resa till Nice. Jag har satt in ett tiotal skivor och han vill ha ytterligare 20skivor. och det är långt ifrån klart. och när jag sa att det var enklet så svarade han bara det är bäst att du gör det annars blir det fel.

Gud vad irriterande en mäniska kan vara,,,,
2010-03-20
 11:50:05

Play off laget

Det blir Almtuna Leksand får möta imorgon i första matchen i kvalserien. almtuna vann igår mot Malmö som då i år ej är med och fightas om en plats i elitserien
2010-03-20
 11:24:02

Solen lyser och fåglarna kvittar

Har precis ätit en super god frukost bestående av en hård macka och en glas bubbelbvatten. Vill inte ät så mycket idag ska ju bort till min kära släkt i orminge och fira min rara morbror. Ska starx hoppa in och ta en lång varm skön dusch medans jag fortfarande är ensam hemma. Mamma är i tvättstugan och pappa är med christian på simtävling där han ska simma 100frisim mot sin bästa kompis Mikael som tydligen skulle komma hit sen så de får leka ett tag. De är ju tävling imorgon också för Christian och jag hjade tänkt ocg hänga med men jag ska simma med min kusin anna istället i v-torp.

det ör skönt att titta ut och se hur snön smälter eftersom det är strålande sol och klarblå himel så ska jag också gå ut och njuta ut av det vackra vädret medans det  varar. För imorgon när jag har alltid i världen så lär det säkert vara ,mulet. Det är min vanliga tur..

pussochkram
2010-03-19
 22:28:58

God night

Nu har jag och malleballe tittat på "en prinsessas dagbok" vi vet inte riktigt hur det stavas men skit samma vi har inga problem med det har ni? Just nu sitter vi och chillar i min sköna stora vita soffa som alla älskar att sova i och har förstört min rygg. Snart blir det att vila upp sig inför morgon dagen men först så ska jag mysa ett tag till och kanske gå och kissa.

Vi är lite flummiga men det är ju korkade jag och blonda malin, så det är ju ej så konstigt kanske. Hon gillar inte att bli kallad blond men det älskar jag för jag älskar min älskade malleballe. Nu kom mamma ner och nu ska jag chilla vidare och inte blogga mer,

Ni får sova så gott för det ska jag göra.

Pusspuss
2010-03-19
 19:36:10

Nordström skádad

Peter Nordström kommer antagligen inte spela i kvalserien eftersom han har problem med sin knä skada. Detta är inte speciellt bra. För han är viktig erfarenhet och bra i laget. Han sprider glädje och sådant.

kramochpuss
2010-03-19
 19:34:20

Fiaskot som Knäckte LIF

förra året.

Fakta: Starten som knäckte Leksand

13/3: Leksand dominerar kraftigt i första perioden i kvalseriepremiären mot Södertälje, men förlorar med 1-2.

15/3: Antti-Jussi Niemi och Janne Huokko blir hårt tacklade och Leksand tvingas fullfölja bortamatchen mot Rögle med fyra backar. Förlorar med 2-4.

16/3: De första uppgifterna om Niemi talar om livshotande skador. Leksand försöker motverka mediastormen med ett pressmeddelande där ansiktsskadorna förklaras.

17/3: Niemis skada tar fortsatt mycket fokus inför ödesmatchen mot AIK på Hovet.

18/3: Leksand startar matchen mot AIK med Mikael Karlberg som en av fem backar. Efter 1-5-förlusten anklagar sportchefen Mikael Lundström vissa spelare för att underprestera.

19/3: Tränarna Tomas Kempe och Tomas Jonsson får sparken. Leksand är överens med Leif Boork som ersättare, men han stoppas av arbetsgivaren TV4. J20-tränaren Christer Olsson blir huvudtränare med Niklas Eriksson som assistent.

20/3: Storsponsorn Per-Olof Ejendal kräver i en TV4-intervju sportchefen Mikael Lundströms avgång för att fortsätta bidra med pengar till värvningar.

21/3: Ejendals förslag till Lundströms ersättare avslöjas: 90-talsikonen Olle Öst.

22/3: Fiaskot fullbordas när Växjö vinner med 3-2 i Ejendals arena i Olsson/Erikssons första match.

2010-03-19
 19:31:15

19.25

Kom nyss hem från att gått med Amanda till hennes farmor och farfar. Och nyss kom Malin hit för att vi ska ha en mysig kväll framför tv och data med godis. Det är allotid lika mysigt. Det här har varit en riktigt toppen dag och det har varit skoj att träfffa Amanda igen. Imorgan ska jag och Amanda kanske Malin dra och bowla eller titta på bio, detta var pappas idé vid middagen.

Nej nu ska jag vara social till Malin ..


Piuss och kram

2010-03-19
 16:15:31

Denbo

2010-03-19
 16:11:01

Grattis KIKI

Grattis till kiki som fyller år idag hoppas hon får en bra dag.

GRATTIS VÄNNEN<3
2010-03-19
 16:10:16

HELG

YES nu är det äntligen helg fan vad jag längtat. Hatar att gå i skolan så jävla boooring. Amanda är här och ska även äta här idag vilket är jätte mysigt har inte träffat henne sen min komfa. Egnetligen är väl det ganska sorligt!!

Gjorde no-provet som jag sklulle ha gjort för nästan över en månad sen men men huvudsaken är att göra det någongång. Jag tror att det gick ganska bra men fysik är så booring och svårt men det blir sälert bra i slut ändan. Kanske. Det var även 8:ornas sista dag för nu går de ut på prao och det blir lungt och skönt kanske...

pussochkram

2010-03-18
 19:04:39

Renskrivet

Nu har jag renskrivit Christians text till hans storaglädje och Mormor och de har precis klivit innan för dörren där ner. Det blev en anning stressat när vi skulle komma hem efter mötet och hinna äta och sedan skulle morsan baka sockerkaka också. Det hade hon inte tänkt på innan. Konstigt...

Nej nu ska jag försöka var en aning social eftersom jag ej träffar min släkt så ofta. Plus att jag samtidigt får lite med syslöjden gjord.

pussochkram
2010-03-18
 15:12:14

Torsdag=skola

Så  var det skoldag igen och jag som vaknade imorse och trodde det var söndag men mamma fick iallafall något at skratta åt för det måste ha låtit ganska kul. En super trött Micaela som tittar ner ifrån sängen och frågar vad fan hon gör uppe så tidigt. Jag har även pratat med Lotta Stjernberg som jag hade som dagisfröken på bläckis som nu för tiden jobbar med 1:orna i min skola. Så vi pratade om allt och ingenting, det var ganska skönt.

Idag blir det chill just nu håller jag på att bråka med Christian om att han ska göra sina läxor sedan blir det ivä på ett möte och ikväll kommer Mormor och de hit för mamma har syjuntan här då. Och då ska jag hjälpa christian med renskrivning av en text.

Igår kvällen så blev det en tripp till lättakuten på Huddinge sjukhus för att kolla om det var mina njurar som struöade eftersom jag haft så jävla ont. Men tur som är så var det inte det utan, jag har ont efter en smäll mot magen som har gjort att det blivit en blödning i ryggmuskeln och magmuskeln. Och det värsta som finns är ju när man ska tvingas att kissa i en sådan där fucking kopp och man inte är kissnördig. Så efter att svept säker en liter så var det färdigt.

pussochkram
2010-03-17
 13:49:38

Bara för att

Din mobil
Vart ligger din mobil när du sover? på soffan
Hur känner du när du glömt mobilen hemma? jag känner mig naken XD
Vem fick du senast sms ifrån? Amanda
Ditt senaste mottagna samtal? Eva från kanslit
Dina senaste missade samtal? Mamma
Ditt senaste uppringda samtal? Kristina
Hur många kontakter har du? Några stycken,
Mest killar/tjejer? flest brudar tror jag

Din msn
Vem skrev senast till dig? Minns inte
Hur många har du online? 20
Hur många kontakter har du? 300
Vad heter du på msn? - micaela norberg
Senaste personen du skrev till? Simon

Clothes/div
Jacka som du använder just nu? Grön skidjacka
Kläder du bär just nu? Mjukis byxor och en tröja
Smink du har på dig just nu? inget
En vanlig skol-dag, används sminket...? typ inget
En stan-dag? beror på
Favoritplagg på sommaren? Shorts, linnen,
Favoritplagg på vintern? Koftor, mysiga tjocka kläder
Favoritplagg på våren? ?<3
Nersläppt/uppsatt? uppsatt mest
Hårfärg? mörkbrunt
Naturlig hårfärg? ljusbrunt

Ditt rum
Vad finns det på ditt skrivbord? Massa böcker och skolböcker
Vad ser du om du tittar åt höger? Filmer till tusen
Åt vänster? garderober,
Vad är det för färg på dina tapeter? har inga tapeter
Har du en tv i ditt rum? Ja
En dator? Ja
En dvd? Ja
En video? Ja
En telefon? hade förut
En kamera? Yes
Högtalare? Ja,
En liten baslåda eller något liknande? What?

Du
Hur lång är du? 157 cm
Hur mycket väger du? ca 50 kg
Sko-storlek? 38/
Personlighet? glad, rolig,
Svaga sidor? Trött, arg, ledsen ibland
Komplex? Delar av min kropp
Favorit-dryck? bubbel vatten
Favorit mat? thai mat
Favorit godis? Lakris
Ögon färg? isblå
Klädstil? Typ vanlig!?

Vilka påstående passar in bäst?
Blyg/ Frammåt? beror på
Kaxig/Ängeln? lite mittemellan typ
Plugghästen/fjortisen? mittemellan
Sura/Glada? glada =D
Fnittriga/Gapskrattiga? fnittrig
Lugna/ Galna? Galna! =)

Snott från http://malinhenningsons.blogg.se/

pussochkram
2010-03-17
 13:30:25

Lägger av

Thomas Rhodin som är en av de största och äldsta stjärnerna i Leksand kommer troligen lägg av efter denna säsongen men först ska han försöka tillsammans med sina gamla lagkamrater från FBK Prestberg och Nordström hjälpa leksand till elitserien.

kramochpuss
2010-03-17
 11:48:28

sry alla låtar

Är på sådant humör just nu :)<3

2010-03-17
 11:48:05

Tusen bitar

2010-03-17
 11:46:54

EVA

2010-03-17
 11:45:43

Teddy bear - evaochadam

2010-03-17
 11:43:27

Lena PH

2010-03-17
 11:27:34

Årets GP förare

Pos.RiderPoints EUR
Poland
SWE
Sweden
CZE
Czech Republic
DEN
Denmark
PL2
Poland
GBR
United Kingdom
SCA
Sweden
CRO
Croatia
NOR
Denmark
ITA
Italy
POL
Poland
  Australia (1) Jason Crump                      
  Poland (2) Tomasz Gollob                      
  Russia (3) Emil Sayfutdinov                      
  United States (4) Greg Hancock                      
  Sweden (5) Andreas Jonsson                      
  Denmark (6) Nicki Pedersen                      
  Poland (7) Rune Holta                      
  Denmark (8) Kenneth Bjerre                      
  Sweden (9) Fredrik Lindgren                      
  Denmark (10) Hans N. Andersen                      
  Sweden (11) Magnus Zetterström                      
  Australia (12) Chris Holder                      
  Poland (13) Jarosław Hampel                      
  United Kingdom (14) Chris Harris                      
  United Kingdom (15) Tai Woffinden                      
Qualified Substitutes
  Poland (19) Piotr Protasiewicz                      
  Australia (20) Davey Watt                      
  Germany (21) Martin Smolinski                      
  Poland (22) Adrian Miedziński                      
  Poland (23) Grzegorz Walasek                      
  Czech Republic (24) Lukáš Dryml                      
Pos.RiderPoints EUR
Poland
SWE
Sweden
CZE
Czech Republic
DEN
Denmark
PL2
Poland
GBR
United Kingdom
SCA
Sweden
CRO
Croatia
NOR
Denmark
ITA
Italy
POL
Poland

Får vi se vilka som får wildcards i sverige sen :)<3
2010-03-17
 11:02:25

Kvalserien

Idag släpps biljetterna till kvalserie matchen mellan SSK och Leksand som jag och farsan ska åka och se på nästa vecka. ska bli så jävla kul. första leksands matchen i år och hoppas på flera nästa år om de går upp till elitserien.

YIPPI<3
2010-03-17
 10:55:54

Livet är en shlager<3

2010-03-17
 10:53:12

Grattis Roffe

Grattis till min älskade morbror som fyller 37år idag, hoppas han får en bra dag med mycket tårta och presenter.

Grattis Grattis

pussochkram
2010-03-17
 10:52:14

Lärarkabarén

Vi var och såg lärarnas kabaré i måndags som det hade fixat över en dag och gick lite på att skämta om vad vi nior har haft för oss. Som protesten i matsalen och alla tidnings rubriker. den var faktiskt ganska bra för att vara gjord på en dag och de gjorde den bra. Men sen i slutet skulle Joh-anna 9:ornas älskade svenska och engelska lärare sjunga och när hon fick tårar i ögonen i slutet så brast det för mig. Tårarana bara rann och det slog mig att skolan som jag både hatar och älskar har funnits i mitt liv i nio år och har varit min trygghet. Den kommer inte finnas där i höst.

kram

2010-03-17
 10:48:47

STUDIEDAG<3

Jippi. idag är det studiedag, skulle ha träffat Kristina men har så jävla ont i ryggen att jag knappt kan röra mig, synd nog. Så jag ska hjälpa Christian med läxor hade jag tänkt poch sen försöka plugga lite själv också. Det är första dagen på as länge som det faktiskt är mulet ute vilket jag tycker ör as trist, vill ha sommar och det är nu. För det är as halt ute och enklet att rasa och slå ihjäl sig i våran backe ner till bussen.

Nat-provet i engelska lyssna och läs hade vi igår och det kändes ganska bra nu är det bara att hoppas att det gick bra också, ska sista svenska som är prata på måndag med tjejerna i klassen. Sen har jag även skriva på engelska nån gång nästa vecka. Så det lär ju bli intressant misstänker jag :)<3

kramochpuss
2010-03-14
 16:54:01

Tiden går fort

Tänk vad tiden går fort och jag fattar inte hur det går till. Nyss var jag 6år och började skolan men nu är jag snart 16 och börjar gymnasiumet. Vänner har kommit vänner har gott, vissa har stannat. Livet går upp och ner som en bergodalbana man ska vara glad för dem man har. När man hamnar i problemen som jag har gjort lär man sig verkligen vilka som är ens verkliga vänner. Även om det var dem jag trodde skulle stötta mig så är jag påväg upp f¨rån helvetet. Nu kan det bara bli bättre. Nu är dags att starta ett nytt kapitel och avsluta det andra. Lämna de som jag vill lämna kvar och ta med dem som jag vill ha till det nya kapitlet.

En sak jag har lärt mig är att alla är lika mycket värda, man kan inte älska alla och alla kan inte älska en men man behöver inte vara elak.

kramochpuss
2010-03-14
 16:45:22

kopierat från min gamla blogg

Mamma och Pappa

Även fast jag kan hata er för att ni jämt tjatar och håller på och härja så Älskar jag er för det är ju ändå ni som har sett till att jag har fått ett liv , en fantastisk lillebror som kanske inte alltid är gullig och rar men jävligt snäll. Det är ni som låter mej se världen genom att ta husbilen och bila med mig till ställen som Frankrike och Italien och Tyskland. Inga sådana tråkiga Charter resor då du bara ligger och glassar på en strand och ej lär dej ett piss. Ni står alltid vid min sida och skyddar mig, Visst har ni blivit besvikna på mej många gånger men ni säger ofta att ni Älskar mej som den jag är och ingen annan som jag försöker spela. Med er kan jag vara mej själv utan att någon annan bryr sig. Med har jag jävligt roligt med. Och hur många ungar får göra nästan allt de vill och uppleva saker som jag upplevde vid 4års ålder. När vi va och såg Södertälje - Leksand när jag var 4. Elr som tillexmpel varje gång Leksand kommer ner till Stockholm och spelar med Huddinge . Jadå tar du dit mej, många av mina tjejkompisar tycker jag är konstig som tycker hockey är roligt men varför bryr ni er ens jag får gilla vad jag vill och jag är less på alla tjejer som sitter och pikar mej för att jag pratar hockey.
Sådana som er är sådana som inte har ett liv, Jag har allt och tacka min pappa för, för han var den som tog med mig på hockey. Jag Älskar er mamma och pappa ni är de bästa i mitt liv det er jag kan lita på, ni finns alltid där när jag behöver och allt, vad skulle jag gjort utan er ? Antagligen skulle jag ej kunna leva. Även Christian är en solstråle i mitt liv, han kan vara den jobbigaste ungen på gjorden men om nån kommer ta honom ifrån mej så kommer jag göra allt för att hitta den jäveln och slå ihjäl den.

JAG ÄLSKAR MIN FAMILJ, MAMMA,PAPPA OCH CHRISTIAN<3

2010-03-14
 16:42:21

Söndag

Nu har det nästan igen gått en vecka efter att jag skrev sist men har inte orken att skriva just nu. Kristina kommer hem ikväll från Frankrike, har saknat henne as mycket. Det är två veckor sen v i träffades sist. Jag har även satt in tandställningen påunder tänderna och efter det har jag haft problem med blåser och det är så jävla svårt att få bort. Har försökt med allt, jodopax,olika blåsmedler, gurggla i whisky och rökt men ingen ting fungerar. Det bara skaver och gör ont.

På Onsdag har vi studiedag och då blir det att chilla och ta hand om brorsan, kanske träffa Kristina eller någon annan rolig person. Denna första veckan i skolan har varit as jobbig enligt mig, det är svårt att skapa rutiner när man har varit ledig och sen även ha en ny lärare i engelska. Även fast Laila är bra så behöver jag vänja mig först och det tar sin tid de med. Sen har Ulrika varit i skolan och vikarierat. Ulrika hade jag som svenska lärare i sjuan men till åttan bytte vi till Joh-anna. Sen har Ulrika varit mamma ledig och egentligen skulle hon ha kommit tillbaka och jobba efter sportlovet men hon är hög gravid så det kan man glömma.

I Fredags firade vi pappa hos farmor och åt massa mat som alltid. Vilket var trevligt som alltid, vi pratade massa minen om Farfar, farfars mamma och pappas mostar signe och siggan. Anna-Lisa som farfars mamma heter skulle åka motorcyckel och när hon entligen fick igång den kunde hon inte bromsa den för att svänga så hon hamnade i potatis landet :)<3 Vad knäpp an kan vara!
Sen igår var resten av släkten här, vilket var trevligt men Maria,Ville och Saga var inte med, kan vara för att Maria opererade sig härom dagen och lyckligtvis gick allt bra med den. Det är nog alla glada över. Vi ska hem till dem nästa vecka eftersom min morbror Roffe fylle 37år.

Snart börjar kvalserien och pappa ska försöka fixa biljetter till matchen mellan SSK-LIF som jag vill se och jag hoppa Leksand vinner men det märker vi.

Ska Chilla nu. pussoch kram
2010-03-08
 19:27:56

Handla

Har precis försökt få i mig lite mat, vilket gick efter ett tag men morsan och jag har varit och handlat. Blandannat Semlor som min fader ville ha när han kommer hem från mötet inne på eriskdalsbadet med Chrsitian. Men jag har kommit på att det faktiskt är ganska kul att gå runt i matbutiker för man hittar nästan alltid något roligt, jag köpte tillexempel en födelsedags present till min fader på Kvantum i kungenskurva.

Nu ska jag ta det lungt restan av kvällen och titta på familjen annourlund, 30min av Svenska hollywood fruar och sedan Hockeykväll.

kram

2010-03-08
 11:45:53

Grattis PAPPA

Idag på internationella kvinnodagen fyller min kära pappa 47år och jag hoppas att han får en underbar dag även fast jag vet att han jobbar hela kvällen. Men en tårta ska jag göra åt honom till helgen för det är han värd för han är ju ändå världens bästa pappa. Ingen kan ta det ifrån honom.

Älskar dig Pappa och Grattis :)<3
2010-03-08
 11:43:19

OPPS!

Så blev det att blogga uppe i idre, nästan inget alls men kul hade jag även fast det inte blev så mycket skidåkning. För det blåste så mycket så jag bestämde mig för att på onsdagen skulle jag inte åka några skidor. Det var kul och träffa alla igen: Bibbi,Anders,Tommie,Dasiy,Kimberly,Emma,Malena,Peter och alla andra också såklart, träffade tyvärr bara Karkki en gång där uppe men men sånt i livet. Harald och Erik och de var hos oss en dag och åt. Då blev det fondue och det är så jävlens gott så det finns inga ord alltså.

De två sista dagarna i Idre var de med bäst väder, tvvärr åkte Emma hem på Fredagen med sin broder men vi hann iallafall spana in en kille på campingen som jag tror heter Martin, hans morsa var iallafall läskig :) <3

Kom nyss hem från skolan, jag gick på en lektion för jag har så jävla ont i tänderna för jag har spänt tandställningen och satt in på underkäken så nu kommer jag defentivt inte kunna äta!! Men vi hade vikarie på den lektionen jag var på och det var Saras brorsa Jonn, så vi fick sluta 10minuter tidigare, vilket var oherhört skönt kan jag tala om.

Nu ska jag plugga lite, vad livet är roligt ibland :( <3