2009-11-29
 12:44:58

Grattis Kristina!!

Kristina Fyller 15år idag. Vilket betyder byxmyndig och mycket mer. Jag kommer tyvärr ej träffa henne idag men imorgon kommer hon grattas ordentligt, men vad hon ska få i present har jag inte bestämt mig en för men jag har e idé som pappa kom på igår. Fast det vet han inte om att han har sagt för jag tror bara han nämnde det. Jag hoppas morsan har köpt Harry Potter och Halvblodsprinsen idag. Annars får jag väl ta och göra det själv.

kram
2009-11-29
 12:41:52

Peppakakor och 1:a Advent

Tusen tals plåtar senare så är snart alla peppakakorgräddade. Jag hann inte blogga innan eftersom jag för var seg upp sedan skulle jag duscha sedan bar det iväg till Mormor och peppakaks degen. Mycket deg hamnade i magen men mycket peppakakor också. Men den som kom på gummerna,gubbarna,grisarna och bockarna var grymt irriterande och gick sönder hela tiden. Nu blir det lite peppakaks ätande och tändande av adventsljusen. Några bilder kommer senare.


kram
2009-11-28
 23:35:15

Sov dags

Vilken lirare hon Jackie är, riktigt rolig. Jaja nu är det dags för mig att hoppa i min varma mjuka säng och sova för imorgon kommer morsan och väcker mig tidigt. Ska advent baka med min kära kusin,bror och mormor imorgon. Och jag älskar att baka peppakakor eller rättare sagt äta upp degen medans jag bakar för den är ju så jävla god det ända problemet är att man får så jävla ont i magen om man äter för mycket. Kristina fyller år imorgon och jag måste komma på vad jag ska köpa för present för jag har ingen aning men det lär bli något glittrit för det vet jag att hon gillar. Plus att imorgon blir det hockey på tven. Mitt Älskade Leksand möter Borås borta så jag ska självklart sitta spikade framför matchen och förhoppningsvis vinner de. Jag måste även plugga för på måndag är det tillbaks i skolan efter en vecka hemma liggande och jag kan ärligt säga att jag inte saknade någonting, jo Kristina ofc men inte annars. Längtar till gymnasiet nu och då ska jag ta nya friska tag. Om det blir Elektriker gymnasiet eller inte vet jag inte men just nu ska jag defenetivt söka dit. sov så sött.


kram
2009-11-28
 22:31:14

Paradise Hotel

Finns det inget att se på, så får man väl se på något som går och då blir det Paradise Hotel. Vilket jag egentligen bara tycker är pinsamt. Ett gäng bimbosar och nollor till killar som åker till ett fint ställe och gör bort sig i tv. Det kanske är kul nu men jag tror knappast det är kul om några år eller när de får barn. För jag skulle tycka det var pinsamt. Men de är unga så det är väl därför eller?
De är i allafall roligt att se på även fast jag hellre tittar på något mer roligare än personer som strular runt med allt och alla för att vinna.

kram
2009-11-28
 20:45:56

Medaljer och Pizza

3 medaljer tog min älskade bror idag, är grymt stolt syster. två silver och en brons. Även om jag har haft en massa åsikter om hans träning så får jag nog ta och hålla käften en tag fram över. Till Middag blev det pizza och det var det ett tag sen jag åt, har varit så less på all sådan mat på senaste tiden men det  var helt okej idag. Nej nu ska jag se på Robinson Caribien för det är de ända bra på tv just nu och det är inte ens bra.

kram

2009-11-28
 19:28:16

Dikter




Hittade dessa dikter så fina <3

kram
2009-11-28
 19:15:32

Svampbob fyrkant 10år

MTV visar tydligen idag Svampbob fyrkant 24h eftersom han fyller 10år, självklart fastnade jag framför det. Han är riktigt rolig.

Så grattis Svampbob fyrkant <3


kram
2009-11-28
 14:59:19

öppet hus

Första öppet hus var det för mig idag och det var Elektriker gymnasiet. Och så mycket jag fick reda på idag så tänker jag absolut söka dit. Man har bestämda tider hela tiden, du börjar halv 9 och slutar halv 3. Sedan kan man plugga där. När man frågade killarna som gick där så verkade de trivas bra och de sa att det inte var super mycket läxer. Teori på förmiddagen och praktiskt på eftermiddagen. Bra mat verkar det vara också. Liten skola och deras intagnings poäng är 200p. Lärarna verkar schysta hjälpsamma. de sa även att det var:

Bra sammanhållning i klasserna
Alla känner alla
ca 22eleveri varje klass

Nu har jag bara tre öppet hus kvar

kram
2009-11-27
 23:13:57

natti natti

Nej nu ska jag bädda ner mig i soffan som nu kommer bli min säng en tid farmåt tills jag orkar fixa till på mitt rum. Jag säger bara lycka till Brorsan hoppas du spöar skiten  ur alla imorgon. Han ska simma höstsimiaden och jag kan inte hänga med vilket är synd men jag ska plugga,sova och vila imorgon.

Sov söta drömmar <3 
2009-11-27
 23:04:17

bloggar

Roliga bloggar är vad jag läser och min personliga favorit blogg just nu är denna:
http://www.dt.se/sport/jensblogg/
en annan rolig blogg är:
http://www.tv3.se/helenasblogg

de är de två bloggar jag följer mest och ni borde spana in dem.
här har ni flera bloggar som är kul att följa:

http://anamariaj.blogg.se
http://mammabeckas.se
http://www.wondoll.blogg.se
http://speedwayfru.blogg.se
http://ellamarie.blogg.se
http://joannasandberg.blogg.se
http://reginastockholm.blogg.se

Spana in dem :)

kram

2009-11-27
 22:25:00

13mål

Vilken match 13mål och utav de så gjorde Leksand 8st av de. Det var en spänande match med mycket spel fram och tillbaka. Även fast Örebro förlorade så var de inte dåliga, de satte hög press på Leksand men lite för mycket utvsningar och Lif drog i ifrån. Målen som gjordes från Leksand var:
- Tomas Kollar
- Eric Johansson
- Markus Wienstock
- Pelle Prestberg
- Pelle Prestberg
- Eric Johansson
- Peter Nordström
- Andreas Martinsen

Matchens lirare enligt mig var den unge David Åslin, han var överallt och när han spelade så hände de alltid mycket. De va han som skötte spelet som hjälpte Leksand in i offensiv zon.

Matchens kommentar kommer absolut från den  underbara örebro målvakten Mark Owuya som fick frågan vad tycker du om Joachim Erikssons nya smeknamn supernollan innan matchen av Niklas Jidhe. Svaret blev så här (ca)
- "Supernollan, vad är det för namn. Själv kallas jag superfemman"
Då undrade såklar Jidhe varför han kallades så, svaret blev
- "för att jag släpper in 5mål varje match"

Vilken lirare han är :) Men det är roligt med folk med humor.

Nu fortsätter Leksands Roadtripp till Borås, vem vet hur det ska gå där? det vet ingen. Matchen sänds iallafall på visathockey.

kram
2009-11-27
 17:37:33

Taccos och sen hockey :)

Strax middag som mamma så snällt står och lagar så det blir taccos. Sedan blir det att slänga ut Christian och pappa ur vardagsrummet och så blir det Hockey. Eftersom tv4sport var så idiotiska att ta bort hockeyn där så fick jag med min pappa på att skaffa visat hockey så nu kan jag följa mitt älskade Leksand.
Senare ikväll så blir det en film och sedan datan.

kram
2009-11-27
 15:33:18

-

Hur svarar du i hemtelefonen? hallå
Hur svarar du i mobiltelefonen? hallå
Ringer det mycket till dig? nej,men jag svarar aldrig heller..
Ringer du mycket? Nej, gillar inte att snacka i tele
Vem ringde du senast? Mamma
Antal timmar sömn inatt? 5-6timmar
Sover du ensam i natt? ensam
Vem sov du hos senast? Minns ej
Vem sov hos dig senast? malin
Vem vet mest om dig? Kristina
Vem vet du mest om? ingen blekaste 
Vad ser du fram emot? Sommaren 2010
Vem vill du helst slippa? Skolan
Vem stör du dig på? De vet om det

Vem vill du sova bredvid inatt? -
Vilken årstid är det nu? Det ska vara vinter men det är höst.
Anser du dig själv snygg? Nej...
Har du varit kär? Ja
Är du en bra partner? Vet inte
Har någon varit otrogen mot dig? ja
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? Nej

Har du varit otrogen? känns som om jag svarat redan.
Vad åt du senast? En smörgås
Är du polare med grannarna? Nej,
Har du varit på ett party? Ja,såklart

Vilken tid gick du upp imorse? runt nio
Vad gjorde du kl 2 inatt? Låg och hostade
Vad är det första du gör på morgonen? Tittar mobilen
Vad ska du göra efter det här? Gå och göra kaffe
Vad har du för färg på din cykel? vilken cyckel?
Blondin eller brunett? brunett
Vilken färg har du på din msn text ? vet ej, är aldrig inne.   
Vilket stjärntecken är du? Lejon
Har du diskmaskin? absolut
Har du husdjur? nepp, men jag har en lillebror
Vilket smeknamn gav din mamma dig som liten? mickis
Har du brytit på tyska för att impa på tjej/kille? haha verkligen inte..
Har du ätit godis för 100 kronor en kväll? haha, a men det var ett tah sen.
Vad är du beroende av? att smsa..
Sover du med gosedjur? nej men jag har kuddar till tusen.
Vem var den senaste du fick sms av? Min bror
Vem var den senaste du fick mms av? vet ej
Vem var den senaste som ringde dig? Emma
Är du förlovad? ush, nej.
Vad tänker du på nu? haha, det du :P <3

micaela

2009-11-27
 15:07:24

Underbar lägenhet...

Det roligaste jag vet är att sitta och titta på lägenheter och hus på hemnet.se och idag hittade jag en lägenhet som jag absolut skulle vilja ha.
Ligger på Rådstuguvägen 5 mitt i huddinge.

http://www.hemnet.se/beskrivning/555004?r=3

Så jävla fint, perfekt kök och allt är perfekt, nu vill jag flytta hemifrån.

micaela

2009-11-27
 14:46:05

Lisbeth Salander igen !!

Premiär dag för Luftslottet som sprängdes, jag måste se den snart. Jag så de två båda första filmerna med Malin så det lär väl bli Malin jag går och se på den här med. Jag hoppas att trean är lika bra som tvåan för ettan var seg.
SF Bio: Luftslottet som sprängdes

Det lär bli mycket bio i vinter öfr det brukar vara då alla bra filmer kommer ut men det blir nog bra, jag får ta och spara pengar eller låna av morsan och farsan.

mikkan

2009-11-27
 12:49:09

Vårcentralen - godmorgon

Vårcentralen jag fick som godmorgon av min farsa imorse, då hade han ringt och besällt tid för att kolla min hosta, så det var ju bara att kliva upp. Väl där så tvingade de mig att ta blod från fingret, men slutade med host medcin som även brorsan och farsan ska använda. Men det är ganska intresant för det kan vara hur tomt som helst på vårdcentralerna men man kommer inte in för en 5-10min senare än tiden du har fått. Så man behöver ju inte stressa dit.

Kristina fyller år på söndag och jag har ingen aning om vad jag ska köpa till henne, och jag hoppas att jag blir lagom frisk till imorgon för att då ska brorsan tävla i höstsimiaden och jah vill dit och titta. Sedan på kvällen har Kristina bjudit hem mig till sig så jag måste bli frisk. <3
 

mikkan
2009-11-26
 20:43:27

Har tråkigt !!

M: har dem vackraste ögonen
I: helt underbar i sängen
C: riktigt barnslig
A: gillar att festa
E: jättebra kyssare
L: alla älskar dig
A: gillar att festa


A: gillar att festa
B: alla vill ha dig
C: riktigt barnslig
D: gillar att dansa loss
E: jättebra kyssare
F: bra personlighet och utseende
G: skiter i vad andra tycker
H: en gosig nallebjörn
I: helt underbar i sängen
J: alla avgudar dig
K: vild och galen
L: alla älskar dig
M: har dem vackraste ögonen
N: du kan behålla hemligheter
O: as sexig
P: populär bland alla
Q: mindre snygg
R: helt galen
S: lätt att bli kär i
T: omänksam och bryr sig
U: kung på att bara ta det lungt
V: alltid lika glad
W: otur i kärlek
X: inte alls duktig i skolan
Y: bästa pojk/flickvännen som finns
Z: alltid redo
Å: har dold talang
Ä: kan inte behålla hemligheter
Ö: ruskigt smart

Kolla ditt namn också :) <3

Nu blir det lite glass

kram

2009-11-26
 20:38:07

Snart Jul och det betyderJullov<3

Jag älskar jul för det betyder jullov, träffa nära och kära och att det snart är ett nytt år. Julklappar är in´get jag önskar mig för jag har allt jag vill ha redan. Så när folk frågar vad jag önskar mig så ser jag ut som ett frågetecken. Det enda jag skulle önska mig är att ta mig tillbaka till Italien men det är ju lite svårt eller hur<3

2009-11-26
 20:22:43

Slagsmål = Fängelse?

Vart är hockeyn påväg någonstans en divsion 3 spelare blev dömd 2månader till fängelse för att fightas lite i en match, vilket enligt mig tillhör hockeyn. Han överklagade och fick bara böter men är det inte konstigt. Leksands Jean-Luc Grand-Pierre figthades med AIK s Fredrik Carlsson och i Sverige blir det matchstraff så fort du kastar handskarna. Båda två fick 2matchers avstägning i NHL kanske 2min roughing. Känslor tillhör hockeyn och är man med i spelet får man spelet tåla.



Ps.
Jag tycker det var modigt av AIK s Fredrik Carlsson som stod upp för sitt lag, men nästa gång kanske man ska titta vem man fightas med för han är inte lite krallig Jean-Luc Grand-Pierre. Slår du upp hans namn på youtube så ser man.
            ds

mikkan
2009-11-26
 20:13:39

Snyggt mål av Henrik Andersen



Ja säg vad man vill men, visst är det snyggt. Absolut snyggaste målet i allsvenskan hitills :) <3
2009-11-26
 20:09:36

Gymnasiemässan

Paniken jag haft inför att välja gymnasie är helt borta nu, mässan var en stor hjälp men min pappa var den som fick mig att se vad jag ville. De fyra skolorna jag funderat på är:

- S:T Erik - Florist
- Hantverksakademin
- Elektriker gymnasiet
- Stockholms Praktiska - Låssmed eller Elektriker

Så nu blir det öppet hus så får vi se vad det blir utav det hela, de verkade trevliga på mässan.

kram

2009-11-26
 19:53:16

blogga

Ja man kan ju lungt ta och säga att jag aldrig bloggar, men jag har varken orkat eller haft tid den senaste tiden, skolan är inte dirket enkelt. Har legat hemma hela veckan med världens hosta och snuva så jag bestämde mig för idag be pappa köra mig till skolan så jag kunde hämta läxor. Självklart så fick jag med mig nästan alla böcker hem.
-  No
-  Ma
-  Sv
-  En
Så det är vad jag ska göra imorgon, hela dagen.

Förra lördagen träffade jag, Malin. Vi har inte umgåtts så mycket de senaste åren pga visa saker men i sommras pratade vi om det och det känns otroligt skönt. Men vi såg iallafall newmoon den var halvbra men Malin var nöjd så jag antar att jag också är det.

Jag ska försöka ta tag i mig själv och blogga mera än vad jag gör men vi får se om jag lyckas :) <3