2009-01-31
 15:54:15

Lördag

Ja igår var jag ju på bio och det blev inte alls så många som vi trodde det skulle bli men vi var 8st och dessa va: Jag,Malin,Amanda,Helena,Maritta,Niki,Sara och Rasmus. Vi så på Benjamin 'Buttons otroliga liv. Den var faktiskt ganska lång tråkig den var 2h och 47min så vi var hem vid halv ett tiden. Men det blev ganska flumigt igår när vi satt på bion.

Idag däremot så har jag mest slappat och taggit det lungt och nyss så färgade jag håret  brunt men jah lägger ut bilder på det senare. Men jag hoppas att det ser bra ut när mitt hår har torkat. Om ungefär 1timma så kommer Jerker,Kikki,Malin,Jonas och Felix hit det ska bli najs för de är ganska roliga. Det 'r hos Jerker jag ska prova en vecka, den andra ska jag pravo på kansliet för Polisen. Jag ska prao V13-14 och på fredag har jag studiedag och det är fett najs men vet ej vad jag ska göra än men fundera på att åka och simträna elr nått annat roligt . Och nu är det inte sålångt kvar till den 11feb då ska jag på hockey med pappa,Jonas och sedan skulle Sara kanske hänga med och det skulle vara as kul faktiskt.

Imorgon ska Christian ha barnkalas så jag vet ej vad jag ska göra imorgon men jag vill ej vara hem en sekund och sedan måste jag gå på gudtjänst det är nackdelen med Komfimation. Det är så jävla tråkigt och gå på gudtjänsten.
Men nu ska jag byta om,sminka mej och slappa ett tag till sedan kommer bilder <3
2009-01-30
 16:21:41

:)Fredag

ja idag är det fredag, jag skrev ej igår för mitt huvud var helt borta och jag var trött oc sådana saker. men det hände inte så mycket igår men idag hade vi vikarie på idrotten och det blev inte alls någon bra lektion alla bara larvade sig sen var det iväg till knä träningen och sedan hem för att göra ordning mej. För jag ska gå och se på bio på Heron ikväll och de som ska med är elr som jag vet ska med är: Malin,Sara,Sara H,Maritta,Amanda,Josefina,Niki och säkert flera till för det skulle bli några stycken. Vi ska se han Benjamin Buttons otroliga liv tror jag den heter 21,10 på heron ikväll. Alla som vill kom dit för detta kommer bli fett kul.  Men ska strax börja fixa ordning ,mej men ska slappa ett tag först<3
2009-01-28
 19:05:49

Tråkig men Roligt<3

Kom precis hem från komfimations mötet, det var typ 9tjejer och 1 kille och när vi skulle vara två och två så parade Fenja (prästen) ihop mej med killen. Han var grymt schysst så det var ju inga problem med det! Sedan hade de nån gudtjänst, även fast gudstjänsten inte var så rolig så var det roligt att träffa alla andra som skulle komfimeras. Den ända jag kände den tidigare var Malle, som jag känt i nästa 5år tror jag om inte 6år. Sen idag har det ej hänt så mycket och tror ej att det blir någon mat idag. Men nu ska jag slappa ett tag skriver senare kanske.

kramochpuss.
2009-01-28
 15:27:26

Komfimeras

jag tror att jag börja ångra mej tror jah för jag tycker det är så jävla tråkigt men nu ska jag på komfimartionsmöte som typ är två timma fattar ej vad som är nödvändig. men ska börja fixa ordning mej,

pussochkram
2009-01-28
 08:42:53

Engelska grej

YES! jag är färdig med englska saken som vi skulle göra.. Fan vad grym jag är, jag är inte helt färdig men jag ska bara översätta den till engslska sen är jag färdig med den så då ska jag göra andra saker sen tror jag men detta känns najs.

Nu ska jag strax gå ner till bussen för att åka till skolan eftersom jag börjar 9,50 så måste jah ta bussen klockan 9 eftersom bussen tar en halvtimma eftersom den bara åker runt och allt sånt. Idag efter skolan ska jag gå på konfimations möte grej med Malin, man ska typ gå i kyrkan 10gånger och jag har bara gått 4 elr 5gånger det e så jävla tråkigt nästan så man dör. Men nu ska jag fixa håret men skriver senare idah.
ha en bra dag allihopa.

kramochpuss.
2009-01-28
 07:19:03

Frukost

Nu har jag ätit frukost det blev som sagt 1smörgås med te som jag köpte igår Lipton White Tea, de är nog mitt favorit te sedan kommer RosaPantern. Jag vet ej varfölr jag börjat gilla te men jag älskar ter¨på nåt sätt, det är alltid jah som köper hem teet. Men iallafall pappa tycker att jah ska åka ta spruta idag nu på morgonen men jag ska göra andra saker t.ex så ska jag skriva min Engelska grej eftersom jag har håltimma där idag. Sedan måste jag också skriva färdigt mitt tack tal "thank you for the Nobel Prise" (vet ej hur det stavas) men dey är nåt som egentligen skulle varit färdigt idag men pga. min sjukdom så har jag inte ens börjat så nu har jag till på måndag på mej så nu vet jag vad jag måste lära mig till dess.
Pappa är apsur på mig eftersom jag ej ville följa med honom till läkaren men kan någon förklara för mig varför vi(barn) alltid ska passa våra tider efter våra föräldrars. Och om man ej gör som de vill ja då blir de as sura, det kallar jag ett barnbeteende. men det kanske bara är jag som tycker att föräldrar bara tjatar och gnäller på hur man klär sig elr nåt annat bara störande som är irriterande.

Idag blir en ganska lugn dag och ganska tråkig dag.... Nu idag i skolan så är det verkligen bara tråklektioner som vi ska ha som ej är viktiga. Jo matten kanske om jag vill förbättra min betyg där men det kommer jag ändå aldrig lyckas med den hjärna jag har iallafall och så länge vi har Lena för hon e cp! Stör mej på henne grymt mycket tror att hon känner mig as bra vi har knappt snackat med varandra, hon ger mej ej den hjälpen jag behöver så jag har varit tvungen att snacka med både Rektorn,Kuratorn och min mentor om det men har det hjälp nej. Och till dem säger hon att vi verkligen har blivit vänner!? men vafan jiddrar hon om jag HATAR henne grymt mycket.

Men nu ska jag arbeta med min text grej.

kramochpuss
2009-01-28
 06:31:56

Godmorgon

godmorgon allihopa idag har jag sovmorgon men inte märks det det blev att gå upp som vanligt tidigt eftersom jag måste göra en heldel saker innan men ska käka frukost skriver mer sen:)

kramochpuss
2009-01-27
 22:11:16

Tv med ljus

ja nu har jag suttit framför tv och snackat i telefon med ett ljus och det var ganska avslappnade, Ett pogram som jah såg nyss handlade om kvinnors bröstmjölk, de som ger bort bröst mjölk, matar andra barn med bröstmjölk och i slutet av pogramet så var det en man som berättade att han haft prostatacancer men sen hade han börja dricka bröstmjölk och då blev det bättre. Så hjälper bröstmjölk? ja tydligen, kanske nåt ni män/killar som har prostacancer ska prova på!
Jag tittade innan på nåt pogram med gamla idrottsstjärnor. Men innan jag går och lägger mig har jag en fråga som de tog upp på sporten nyss.
Är det okej att slåss i en hockeymatch?
Och hur ska det dömas?´Matchstraff? 10min utv elr bara 2?
och då menare jag inget litet bråk utan ganska stora .
Ja det blev mer än en fråga men det kanske inte gör nåt men jag är nyfiken vad andra tycker enligt mig så är inte hockey utan något slagsmål då och då. Visst om det blir ganska allvarligt (beroende på hur allvarligt) kan det bli match straffar men annars räker det med 2+10 elr bara en 2minutare. för lite känslor ska det vara och om det blir lite blod så går det att sy men visst det kanske inte blir så snyggt efter åt.
Men GOD NATT  ALLA GULLIGA <3

kramochpuss
2009-01-27
 18:51:44

*Fort

Efter att haft svenska så hade jah Lunch och då gick vi till Nästan hemma, Jag, Stefan , Niki och maritta.  Sedan hade jah NO, och det var ganska tråkigt faktiskt tittade på en film som man satt och somna till. Teknik hade jag som sitta lektion  där vi håller på mid vindkraftverk, jag jobbar med Jonnah,Sofia och Josefine. Men det blev inte så mycket jobb idag för vi satt i 5:ornas korridor och där var min lillebrors klass och det betyder äben att Sofias lillasyster. Men min brorsa hade inte tid med mej men vi satt och drev med hans klasskompissar det var as roligt. Sedan kom Hansa förbi och jag försköte få honom att säga att han ville ha 8c så jag kunde förbättra mina betyg men det gick inte så bra men det var värt försöket. Sedan blev det att åka till Skärholmen för att träna knät och det är inte roligt men men. Nästa träning jag har är på Torsdag och då är det simningen och fredag då ska jag träna knät sen blir det hem och fxa ordning sig för vi ska på Bio jag,Sara,Niki,Maritta,Josefina,Nelle,Jesper,Sara H,Annie och typ tusen till och det ska bli kul för alla ska ta med sig massa kompisar.   Men nu ska jag titta färdigt på unga mödrar.

kramochpuss
2009-01-27
 17:27:34

Träning

Ja kom precis hem från träningen, det var ganska jobbigt idag men strunt samma, vad gör man inte för att komma iform och bli bra iknät.  Idag var jag iallafall tillbaka i skolan efter sjukdom och jag hade tusen läxor skit, jag kommer aldrig klara åttan. Idag iallafall så hade jag idrott som första lektion och vi hade vikarie som valde att vi skulle köra styrka men eftersom både jag och Sara varit sjuk så blev våran grupp ganska konstig. Det var mer som små barn som förskte styrke träna för vi träna inte alls vi bara larvade oss. Det var den roligaste Idrotten på jävligt länge. Sedan hade jag SO där vi håller på med kommuner och där undrar jag vad som är så viktigt med det, Och på Svenskan skrev jag mer på min svenska berättelse.

Men ska äta skriver mer sen.

kramochpuss

2009-01-26
 21:21:16

Bonde söker Fru

jag såg nyss bröllopet, fan vad vakert. Men min fråga är;
Att gifta sig är det verkligen en tjejs största dröm?
för min del är det de, tänk dej en vit klänning och ett bröllop vid stranden , elr vattenfall, barfota och massa blommar av olika sorter. Det går ej att beskriva mitt drömbröllop men det sägs ju att du vill ha ett bröllop på ett sätt men det blir aldrig som du vill.
Men iallafall denna vigseln var verkligen vacker och super romantiskt.
Nu blir det att titta på CSI i 10min kvar sen ska jag se ett pogram på ettan som hetter öga för öga där.

Kramochpuss
2009-01-26
 18:30:15

26/1-09

Idag fick jag ta och laga middagen eftersom Christian va och simma, det blev snabbmacaroner och  köttbullar som vanligt när det är två aktiviteter som det är på måndagar. Jag har grymt ont i min arm eftyer spruntan jah tog idag, jag kan knappt röra på armen. Jag fattar inte varför man får ont i armen när man tar spruter menmen.
Nu ska jag se unga mödrar.

Kramochpuss
2009-01-26
 14:11:22

Läkaren

Ja kom precis hem från läkaren, där jag berättade mitt problem med min hörsel men tydligen är det inget och hon svarade: de som pratar med dig kanske mumlar!
Vad skulle jag svara på den frågan? jag blev helt stum men det är ju skönt att det inte är nåt med mina öron iallafall. Sedan tog jag influenssa sprutan, hon sa att man kunde må dåligt dan efter så vi får se hur det blir med skolan imorgon men annars om jag ej känner nåt så blir det skola.  Sedan så kollade jag min astma mm men annars var allt bra förutom att hon  trodde att jag hade halsfluss men jag har ej känt nåt idag.

Pappa har köpt världens gulligaste bananer, de är as små. haha de är as gulliga. Jag är fett sur på mig själv, jag har so-läxa till imorgon och jag har papprerna i skolan eftersom jag inte planerat att bli sjuk och stanna hemma på fredagen så tog jag inte med mig grejerna hem. Och nu ligger de i skåpet i M-höjden och jag kommer suga på förhöret imorgon och jag som verkligen måste skaffa bättre betyg i SO.
Och jag kom vidare på svenska berättelsen förut efter förra inlägget, jag får väl tacka Fredde för det vad skulle jag göra utan honom? Tur att man har nån som har hjärnan med sig. Mamma har bjudit hit honom på Onsdag ;s pinsamt.
Frida ska också med tydligen menmen det blir säkert i slutändan.

Men ska slappa nu har ganska ont i huvudet.

Kramochpuss
2009-01-26
 11:11:59

Svenska berättelse.

Skit vet ej vad jag ska skriva i min svenska spänningsberättelse som vi håller på med, mitt huvud står helt stilla, jag har suttit i snart 2timmar och jag har bara skrivit en sida, det brukar inte vara så för mig. Men jag satte på en Wallander film så vi får se om jag kommer på nåt.
Nu kom farsan hem från arbetet, han ska hänga med till läkaren sen vi 13.00 tror ja det va, hoppas att det ej är några problem med min hörsel. Men nu ska jag titta vidare på Wallander innan det blir en tripp till läkaren,

pussochkram


http://www.snelflikka.blogg.se
2009-01-26
 09:28:29

Har tråkigt


finaste låten :)
även denna låt är bra:

kramochpuss


http://www.snelflikka.blogg.se
2009-01-26
 07:46:56

Hemma från skolan

e sjuk :(
ska plugga:(

2009-01-25
 18:31:51

Tror ej att det blir nån skola för mig imorn

Nej man ska aldrig säga att man snart är frisk som jag sa för då kryper sig illamåendet sig på och huvudet börjar dunka som om det är en trumma. Men vi får se om det blir nån skola imorgon jag har ej bestämt mej än om jag ska gå halvkrasslig till skolan elr stanna hemma eftersom jag ändå ska till läkaren sen och kolla Astman och min hörsel.
Min hörsel har nämligen försämrats vilket är ganska hemskt enligt mig för jag hör inte vad folk säger och det kan vara grymt jobbigt men det kanske e för att jag har öroninflamtion. men det är alltid bra att kolla upp. Så man är säker.
Idag har jag mest tagit det lungt och vilat men man är lika trött för det vilket är ganska konstigt enligt mej.
Men nu ska jag ta det lungt ett tag och sedan blir det en varm dusch och sedan slänga sej i soffan och fortsätta se på massa filmer tror jag :)
kramochpuss


Http://www.snelflikka.blogg.se
2009-01-25
 13:34:14

Nu är man snart frisk

Ja nu börja må bättre efter att legat däckad igår med feber och ett dunkande huvud som jag trodde skulle sprängas i tusen bitar. Men som tur var så har jag inte def idag, men innan jag gick och la mig igår mådde jag illa så jag tittade på Wallander när mörkret faller.
Men idag så har jag mest legat i soffan och tittat på film. första filmen jag såg var : Wallander Den Svaga Punkten och den andra filmen var elr den jag håller på att titta på nu är Kommissarie Lynley.
Imorse hade pappa gått upp och bakat scones och det var grymt gott täck om man jämnt kunde få det till frukost vilken jävla lyx.
men nu ska jag titta färdigt på filmen sen tror jag det blir en film till, Kanske Beck.
kramochpuss


http://snelflikka.blogg.se
2009-01-23
 17:50:51

23jan09

Nu har jag precis tryggt i mig middag även fast det var grymt nära att spy upp det, att vara sjuk det är absolut inget jag rekomendera när det är helg.
Men iallafall hela dagen har jag legat och sovit nästan hela dagen men det märks inte för mina ögon svider som om det är någon som helt salt i dem och jag bara blir tröttare och tröttare.
Men nu blir det att vara inne på datan lite och sedan sova ett tag till sedan hockey <3
kramochpuss
2009-01-23
 15:22:23

Let's Dance

Min bror frågade mig härom dagen vem jag hejade på i Let's Dance och då svarde jag Mojje men eftersom Mojje ej är med längre eftersom han fick en hjärtattack så var jag tvungen och välja någon annan.
Men nån jag inte hejar på är Blondinbella och inte Nicklas Wahlgren även fast Nicklas dansade jävligt bra utan, jag heja såklart på Samuelsson elr Hasse Aro elr kanske Scott.
Förra året hejade jag ju på Tony Richardsson när han dansade med Annika Sjö. Även så hejade jag på Danny som även han redan innan väldigt mkt enklare till att börja dansa än Tony som alltid suttit på en speedway cyckel men han blev väl två har jag för mig elr har jag fel?

Samma sak är det med idol där jag tyckte att Alice elr Robin B skulle ha vunnit eftersom Kevin varit med i Eurovison Song Congtest.
När jag menar att han ej var värdig vinnare så menar jag självklart inte att han var dålig på att sjunga utan att det var orättvist att han fick vara med när han redan varit känd i ett annat land.

Men det var allt jag har och säga just nu, ska sova lite till och sånt så jag orkar med restan av dagen och sedan måste jag även ta en ipren för att slippa denna hemska huvudvärk och denna helg kommer bli hemsk.

Om ni gillar hockey och Leksand så kan ni kolla in min andra blogg:
http://www.snelflikka.blogg.se

puss och kram
2009-01-23
 13:00:48

Huvudvärk,illamående och feber!

Ja imorse vaknade jag av att jag frös så mycket att jag satte på mig så mycket kläder som om jag skulle ut och åka skidor, även mitt huvud kändes som om det skulle sprängas och Frukost det klarade jag inte av att läsa så jag drack te till frukost.
Efter frukosten så gick jag och la mig på soffan och sov i 2h, när jag vaknade av att pappa svärde ute i köket men jag vet ej vad det handlade om för det fick jag inte reda;s
Och när jag frågade vad det var fick jag till svar att det hade jag inget med att göra så jag gav upp och gick in och la mig på Soffan och började lyssna på en lyssnar berättelse. Men ska jag sova ett tag till så jag orkar spana hockey på tv ikväll<3
Pussochkram
2009-01-22
 21:36:53

Tidigt ikväll

Idag blir det tidigt i säng, efter jag snackat med Sara i 39min och hört hur sjuk hon lät så var det bara att hoppas att jag inte kommer bli lika sjuk.
Hon har antagligen influensa och Sebbe verkade oxå sjuk så hon har nog smittat  mig typ.
Men nu ska jag gå och lägga mig:)
GODNATT <3
2009-01-22
 19:41:29

Krya på dej Sara

Hoppas att du är frisk snart gumman, du är mitt allt och det är dej jag litar på ingen i hela världen har stöttat mig så här mkt som du har gjort.
Du säger vad du tycker och tänker och det är bra, du låter ingen sätta dej på dig och tro att de är bättre än dej.
Du är stark, du visar känslor men du visar även att du kan bli sårad och det är grymt viktigt<3

+=
2009-01-22
 19:34:09

Sjuk? :s

Jag har grymt ont i huvudet och jag mår illa, så vi får se om det blir skola imorgon men just nu tror jag ej det och jag är grymt sur för gissa vad pappa säger när vi sitter vid middagn jo:
Synd att du är sjuk, annars kunde vi gått och sett Södertälje mot Rögle,
Jag hatar att vara sjuk, jag som ville se på det Fan också.
Jag har just sett Unga Mödrarar som handlar om Tjejer som får barn i tonåren (tidigt) och hur deras vardagsliv ser ut och gud vad starka ungra mödrar e:
En som jag vet är en stark ung mamma är Kajsa läs hennes blogg:
http://www.kajsaochvincent.blogg.se
Hon är ensam mamma och hennes liv är fullt upp, hon är grym enligt mej och jag är less på alla föräldrar och många andra som säger att unga mödrar inte kan ta sig någonstans i livet och att de förstör sina liv.
Då kanske vi förstörde erat liv när vi kom till för de är mammor fast de är yngre, men de tänker på samma sätt som en morsa på 43år elr 70år .
Nu längtar jag efter sommar, men eftersom  det snöade idag så känns det grymt långt borta, Men det sägs att det nu är närmare till Sommaren 09 än vi skulle gå tillbaka till Sommarn 08 som var den bästa sommaren i mitt liv men denna sommaren blir grymmare.
Det blir att bila med husbilen till Italien/Kroatsien och snacka om att jag ska spana killar och sola och bada, fast jag tänker inte bada om det är kallt för då lär jag frysa ihjäl.
Pappa tycker jag blivit en badkruka men det kanske jag blivit men det har jag aldrig varit förr, jag har alltid älska vattnet och jag älskar att bada i havet speciellt på öland.
Men först måste jag komma i form men det hoppas att jag gör för så här ser min tränig ut:
Måndagar: Mina knäövnigar
Tisdagar: Till Jens och träna knät
Onsdagr: Simträning i 1h30min, göra knäträningarna hemma
Torsdagr: Simträning 1h30min, göra knätränigarna hemma
Fredag: Till Jens och träna Knät, göra knä träningarna hemma.
Jens är min personliga knä tränarare på Reagera och han är grymt het och det är inget jag driver om, han ser riktigt bra ut och har grymt mkt muskler.

Just nu önskar jag att jag var Andreas som rapportera Leksands matcherna som får åka upp till Leksand och se de spela mot Mora och sedan Sundsvall på söndagen. Och han känner hela laget och det coolaste är att han känner Eddie Läck!<3
Det är coolt.
Men nu ska jag titta på vänner så ses och hörs<3
puss hej
2009-01-22
 15:26:51

test grej XD

-hur mycket skulle du kosta om du var till salu ?

NATURLIG HÅRFÄRG?


[ ] Rödhårig - 200 kr

[x] Brunhårig - 700 kr

[ ] Blond - 500 kr

[ ] Svart - 100 kr

[ ] Flintskallig - 50 kr

[ ] Annan - 700 kr

ÖGONFÄRG?

[x] Blå - 300 kr

[ ] Grön - 700 kr

[ ] Grå - 500 kr

[ ] Brun - 1000 kr

[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD?

[ ] Över 2 meter - 2000 kr

[ ] 200-160 cm - 1700 kr

[x] 160-140 cm - 1500 kr

[  ] 140-120 cm - 700 kr

[  ] 120-100 cm - 400 kr

[  ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER?

[ ] 41-60 - 1200 kr

[ ] 31-40 - 1000 kr

[ ] 26-30 - 700 kr

[ ] 21-25 - 500 kr

[ ] 18-20 - 200 kr

[x] 0-17 - 100 kr

ÄR DU?

[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr

[x] Förstfödd - 3000 kr

[ ] Enda barnet - 2000 kr

[ ] Mellanbarn - 1000 kr

[ ] Tredje barnet - 1000 kr

[ ] Andra eller sista barnet - 5000 kr

HUR BRA SYN HAR DU?

[x] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr

[ ] Inga synfel - 1000 kr

[ ] Glasögon - 500 kr

[ ] Kontaktlinser - 200 kr

[x] Opererat - 100 kr

[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]

[ ] Rosa - 20,000 kr

[ ] Mörkbrun - 8000 kr

[ ] Guld - 7000 kr

[ ] Grå - 6000 kr

[ ] Blå - 5000 kr

[ ] Vit - 4500 kr

[ ] Svart - 25,000 kr

[ ] Röd - 4000 kr

[ ] Grön - 3500 kr

[x] Silver - 3000 kr

[ ] Lila - 2500 kr

[ ] Gul - 1000 kr

[ ] Orange - 1000 kr

[ ] Rostig - 150 kr

[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK?

[ ] 45+ - 3000 kr

[ ] 43-45 - 2500 kr

[ ] 41-43 - 2000 kr

[x] 38-41 - 1000 kr

[ ] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]

[ ] Röd - 6000 kr

[x] Svart - 1000 kr

[x] Blå - 450 kr

[ ] Brun - 500 kr

[ ] Lila - 2000 kr

[x] Vit - 4000 kr

[x] Grön - 3500 kr

[ ] Orange - 3000 kr

[ ] Gul - 3000 kr

[ ] Rosa - 1000 kr

[ ] Annan - 500 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET?

[x] Ja - 5000 kr

[ ] Nej, räknade i huvudet - 20.000 kr

[ ] Penna och papper - 10.000 kr

mitt pris blev; 25,950
2009-01-22
 15:11:26

22jan09

Dagen har inte varit super bra, jag vaknade med huvudvärk men det brydde jag mig inte om vafan ont huvudet har jag ju jämt men sen i skolan så började jag måilla så jag gick hem f¨rån skolan, när vi hade bild.
Sara är också sjuk men förhoppningsvis så är hon frisk och kry snart.
Idag hade jag SO som första lektion och där har vi börjat snacka kommuner, vilket var halv tråkigt eftersom vi fick läxa och jag hatar läxor.
Sedan hade jag språk, där jag inte orkade göra nåt på, så jag slappade bara óch tittade på vad de andra gjorde men jag kanske skulle gjort litte matte men nu är det försent.
Efter denna lektion så hade jag NO med Lena Fransén Andersson och där skulle halva klassen labba och den andra halvan foick göra en helt annan sak som att svara på frågor och det fick jag gör idag.
Så jag svarade på de frågorna med Sofia,Josefina och Axel. Det gick sådär för jag fattade ingenting, absolut ingenting.
Sedan fick jag reda på att våran lärare i NO (som vi egentligen har) Helena ska komma tillbax efter födseln av en lite gullunge, Kanske inte ska ha oss utan ha en annan grupp eftersom deras lärare bara ska jobba 50procent så kanske de ska Helena. För från början skulle de ha Lena som vi har nu, Och det betyder om Helena ska jobba med dem så får vi ha Lena ända fram till Sommarlovet och då lovar jag att jag kommer klaga, för jag vill ej ha henne.
Sedan åt jag lunch med Kristina och sedan efter den gick jag hem för då klarade jag inte av att vara i skolan längre, men när jag kom hem så bädda jag om i min,mamma,Pappa och Christians säng.
Eftersom mamma ska tvättstugan idag.
Men nu ska jag hitta på nåt annat: typ titta på film men kanske skriver sen.
Pussochkram
2009-01-21
 21:52:09

Snart NattiNatti

Eftersomn jag är så trött idag ska jag gå och lägga mej efter jag sett sporten klockan : 10.00 sedan blir det nattinatti för mig tror jag faktiskt om jag inte får för mig att träna men det har jag redan gjort idag.
Imorgon är det Torsdag igen och det betyder att jag ska ha Bild och det betyder att jag kommer sura hela dagen för att jag hatar bild och bildläraren hatar mej.
Idag såg jag någon typ Semster svenskarna på tv4 och det var ganska bra faktiskt, det handlar om ett gäng resledare och deras arbete, de verkar ha ett rätt najs arbete det kanske e nåt för mig.
Men nu har jag iallafall fått praoplats på Mäklarringen i Västertorp och Jerker och typ på Kansliet på polisen med det skulle pappa fixa till mig.
Men nu ska jag slappa lite innan jag slänger mig i min stora vackra, sköna säng :)
Kram mikkan
2009-01-21
 15:52:17

Lite allt möjligt

Lite bilder från Nyår:)aa det var lite bilder hade inga roliga så det blev bilder på mig och malin :)

Idag har varit halv seg men väldigt roligt faktiskt :) Sara kan vara fett flum och när hon e det då är hon ap rolig haha.
Och sen satt vi och smsa varandra på lektionen när vi satt brevid varandra.
Iallafall vi hade Matte i dag och jag hatar verkligen våran ma-lärare hon e helt cp i huvudet och berättar ej när vi har läxor det fick jag reda på idag att jag har matte läxa till i övermorgon.
Det är fett cp och sedan säger hon till folk när de inte gjort nåt.
På engelskan ska vi göra något cpat tack-tal fattade inte riktigt, men det skulle vara som du vunnit nobelpriset tydligen.
Sedan hade jag språk där jag skrev elr fortsatte på min svenska grej typ.
Sedan var dagen slut men nu ska jag plugga skriver kanske ikväll.
Pusshej mikkan
2009-01-21
 15:41:58

21jan08

Andreas Diaz Karlsson, Michelle Lundqvist, Sara Ekman, Malin Heningson, Christian Norberg, Patrik, Fredrik Lindberg, Frida Sundberg, Sofie Poulsson, Alexander Baur, Rasmus Johansson, Johannes Wiklund, Emma Bergenback, Tobbe Lindberg, mm
Älskar er för er går det att lita på hela tiden (H)

2009-01-20
 21:53:18

20jan09

Lite bilder från Sara's middag i lördags:
Sara innan alla kom när vi fixade oss e hon lite söt?<3
Jag innan alla kom, jag och Sara hade varit i Skärholmen dagen innan och köpt precis samma klänning eftersom båda gillade den.
Sara med sina rosa vakra ögonfransar från Make up Store.
Dessa drycker blev Drinkar, Catus passade bäst med Passion och sedan fattar ni väl vinker själva.
Dessa var filmerna vi såg, en skräck, en Thriller och en komedi som sög.
Så blev glasen :)
Min present till Sara Ekman <3
Alla tjejer som var där; Linnea, Sara H, Min Sara E Och Meems:)
Detta var några bilder.

Igår:
var jag på gården Med Sara och Sebbe typ till kvart i nio och då åkte jag hem och såg på Csi och sedan såg jag de sista 30min på Idrottsgalan typ.
Sedan sängemn typ.

Idag:
Det började vi med Idrott som typ för vi tittade på en film om isvett, och vad har vi sthlm för nytta utav det hallå det är ju som på sommaren ingen is alls typ. det ska typ norlänningarna lärare sig men jaja.
Sedan hde vi SO där vi hade en hett diskution om Dödstraff, då var man antingen Emot elr För och jag är för Dödstraff.
Förr om nån dödar en mäniska så har den inget att leva för på denna jord iallafall elr så skickar vi upp honom i rymden och spolar yt honom.
Men iallafall mer än halva klassen var för så jag var ju inte ensam iallafall, men jag fick svara på en fråga av Viktor R på Svenskan sen och då sa han så här:

V: Tänk om det var din mamma som dödat tycker du att hon ska dö i ett dödstraff då ?
Jag: A för då är hon inte värd att leva .
(viktor var emot.)
men jag ska åka från mormor nu så jag skriver mer en annan dag:) <3
Mikkan

2009-01-18
 21:39:45

lite dålig uppdatering

Jag kan vara lite dålig på uppdatera men ska försöka förbättra mig. Men såhär har min helg varit iallafall:
Ifredags så var jag och Shoppade med Sara i Skärholmen, där jag köpte en as snygg leopard klänning och Sara köpte en precis likadan. Sedan efter vi shoppat skulle jag hem för att umgås lite med min Familj och Sara skulle träffa Michelle typ.
Efter det så låg jag och slappade hela fredags kvällen kommer inte ens ihåg vad jag gjorde så det måste ha varit ganska tråkigt iallafall.
På Lördagen gick jag upp aptidigt och åkte till Skärholmen med mamma för att införskaffa Lösnaglar som jag skulle använda på kvällen, Sedan gick vi till Coop och köpte 4semlor som vi skulle äta när vi kom hem och jag ska erkänna en sak, Semlor e inte spec gott.
Klockan typ 14,00 så kom Sara och hennes Mamma och hämtade mig och jag åkte hem till Sara där jag skulle Sova.
Jag och Sara hyrde 3filmer, 1 Thriller, 1 Komdi och 1 Skräck, men skräcken var ej så läskig som jag trodde den skulle va den var typ mer pyskisk. Den bästa var Thrillen och den hette Hemlig Agent . Vi somnade ungefär vid klockan 4.
Sen så vaknade jag av att Sara fick sms och då kunde jag ej somna om så jag gick upp och satte mig och smsa,
sedan vaknade Sara en timma senare men då hade jag redan ätit frukost med hennes mamma elr iallafall börjat ätit frukost,
Jag gick från Sara ungefär vid 13.30 men va inte hemma förren 14,30 och då satte jag mig framför tvn och såg på crowned men sedan kom Morsan och de hem ungefär hem vid 16.45 efter sin resa till Åland med Ann och Jonas.
Så min Mormor har varit barnvakt åt min lillebror.
Sedan åt Mormor och min Moster Veronika här men de åkte dirkt efter men jag får ju träffa dem igen på Tisadag troligen om jag inte måste vara hemma och plugga.
Och jag måste även skärpa mig med min knä träning har bara tränat en gång hittills hur fan ska jag klara av att göra det 5gånger i veckan och samtidigat ha en farsa som tjatar om de där jävla knäböjen och allt möjligt annat som att städa ditt rum elr gör dina läxor elr något sådant.
Men ska snart fixa lite bilder till bloggen oxå men nu ska jag gå upp och ducha :)
Skriver så snart som möjligt igen. Puss hej
Mikkan
2009-01-15
 21:30:49

15/1-09

Idag har varit en halvbra dag har gjort matte läxan på 2h timmar, vilket jävla läshuvud man har, NOT. Kan ju knappt gånger tabellen.
Idag fick jag ej se slut på the green mile men eftersom jag var hos sjukgymnast så missade jag det, tyvärr men istället så fick jag ett träningspogramm så jag ska träna själv hemma 5gånger i veckan och sedan så ska jag komma till Jens (min personliga tränare) 2gånger i veckan efter skolan så det kommer bli grymt mkt träning.
Sedan ska jag simtränna 2gånger på det, sedan ska jag hinna med att göra läxor och träffa polare vilket kommer bli grymt svårt hur fan ska jag lyckas är min fråga? Hans svar var om man vill så kan man. Det hjälpte inte mig så speciellt men jag får väl ta tag i det så att jag fixar det där.
Iallafall jag hade även Språk idah och på de satt jag och läste hela typ för att jah inte orkade gör nåt annat när vi har Eva, hon är rätt jobbig typ bara tjata och gnäller typ:S
Sedan hade jag Lena som jag ej heller tycker om i NO men vi tittade på film så det gjorde inte så mkt och sedan så hade vi lunch och jag åt ingen lunch för det gör jag nästan aldrig, jag är ej den typen som äter lunch och frukost.
Sedan hade vi bild och jag hatar bild verkligen hatar, jag knappt rita en streckgubbe för den blir sne, dessutom gillar inte Paula mig men så är det väl, alla lärare kan ju inte vara bra och snälla.

Till middag i dag blev det pappas bönsallad, den är grymt god och jag har en sak och säga det går att äta och det är nyttigt.
Imorgon blir den Skärholmen med Sara för att hon ska köpa lösögonfransar och sedan blir det hem och äta middag med familjen eftersom de ska iväg till Åland med Ann och Jonas på lördag. Barnvakt till brorsan blir Mormor , själv ska jag göra andra saker som att vara med Sara typ.
Men nu ska jag byta om och gå och lägga mig tror jag om jag inte ska se färdigt på crimnalMinds :)
Puss & godnatt
2009-01-14
 21:32:00

14/1-09

Idag har jag tränat (simning) första gången på ett år och jag trodde jag skulle döö, fyfan vad dålig kondis man har när man inte tränat på länge men det var ändå roligt, För nu ska jag komma iform ordentligt till badsäsongen.
Som tränare har jag Sasha och nån kille som jag ej vet vad han heter, men schysst och bra på att retas var han och de inte precis det man orkar med när man är dödstrött efter 200m . Men jag överlever ju nu så då var det inte så farligt ändå.
Om man säger såhär de som simmade i gruppen simmade om mig hela tiden men det gjorde inget snart har jag fått tillbax kondisen och då ska jag träna hårt. Och nästa termin (höst) då ska jag simtävla och mitt mål är att slå Amanda  men just nu skulle hon slå mig med hästlängder.
Men roligt var det.
Efter träningen så skulle vi till et ställe som tog en timma ungefär och efter det så åkte vi och åt middag på burger king i Farsta, det var halv gott inte så gott gillar inte sådan mat efter tränning, då vill jag ha sallad elr nåt sådant typ.
Men iallafall idag i skolan så började vi med Engelska där vi typ snackade om betygen och sedan fick man bestäma ett eget arbete som man ska jobba med på engelska lektionen. Och eftersom jag måste förbättra min engelska gramatik och även att varriera mina ordval när jag börjar skriva. Sedan vill jag förbättre mitt ordförråd mer även fast jag ligger på VG där så går det alltid att bli bättre eller hur?
Sedan hade jag  språk och då fortsatte jag med berättelse grejen som jag håller på med  på svenskan eftersom jag har svengelska så får ju jag göra det vi gör på lektionerna.
Sedan hade vi matte men jag var ej med på den eftersom jag skulle till Malin så jag fick massa upg att göra hemma tack för den du. Men strunt samma, stör mig på henne som lärare längtar tills Helena kommer tillbax.
Sedan var det lunch och det åt jag med Kempe och Sara sedan typ senare som kom Edvin och Sebbe men innan de kom så satt Hansa vid bordet berdvid har ej träffat honom sen i sommras så det var lite kul faktiskt.
Sedan efter lunch så hade vi klassråd och då fick vi reda på att den 18Feb så kanske vi ska åka till Romme med 9:orna typ, det ska bli kul och det är typ veckan innan Sportlovet :)
Sedan så ska vi ha en föräldrar middag till tydligen för att få in pengar till klasskassan och det är ju rätt smart och jag ska se till att laga mat denna gång oxå för det var absolut roligt enligt mig men det kanske jag är ensam om att tycka.
Men ska typ gå och lägga mig nu är typ grymt trött idag fattar ej varför men det är väl bra att sova misstänker jag eftersom jag ej ska sova hemma på Lördag.
Imorgon ska jag till sjukgynasten och jag kommer ha träningsvärk i hela kroppen skit alltså fatta jag kommer inte kunna röra på mig på fredag. Startar jag för hårt, Ja det gör jag absolut men lyssnat jag någonsin på vad läkare och sjukgynaster säger: NEEEEEEEEEJ! Det skulle aldrig hända. Tror att de vet allt tjah det är bäl jag som känner min kropp bäst elr?
Men nu ska jag sova och Leksand vann mot Västerås så nu kan man sova gott och Andreas Diaz Karlsson som rapporterade matchen var grym <3
Mikkan
2009-01-13
 20:53:15

Sista inlägget för idag :) <3

[/] han är i din ålder.
[/] han är lång
[x] han är mogen
[x] han är söt.
[ ] han är osjysst.
[x] han är snäll.
[ ] jag kan säga allt till honom.
[x] han är lätt att dela ett gott skratt med.
[ ] han är mobbad.
[x] han är blyg.
[x] han är framåt
[ ] han har gjort dig ledsen.
[x] han har gjort dig glad
[ ] jag kan prata med honom om jag är ledsen.
[x] vi kan dela glädje tillsammans.
[x] jag har varit arg på honom.
[ ] jag har skrikit åt honom.
[ ] jag har kramat honom mer än tio gånger på en kväll/ eftermiddag
[/] han har tyckt att jag har varit jobbig.(säkert)
[/] han tycker att jag är snäll -
[X] jag brukar tänka på honom.
[X] jag brukar sakna honom.
[X] jag brukar fälla tårar för honom
[/] han kommer lista ut att det här handlar om honom

Och sedan mitt fullständiga namn

Fullständigt namn?  Annika Micaela Norberg
Exakt ålder? 14år typ:)
Vart bor du? i Sätra
Bor tillsammans med? mamma,pappa och lillebror
Husdjur? har inga :)
Färg på ditt hus? vet ej:P
När är du född? 28 juli 1994
Klass? 8c
Vilket år tar du studenten? 2013 typ? XD
Något jobb? noop:)
När gick du upp i morse? 06.00
Ska du sova ikväll? aa om jag kan sova:)
Duschat idag? ja ska göra det efter detta inlägg :D
Kramat någon idag? Sara och Kristina och Sebbe XD
Pussat någon idag? noppsnopp :)
Vad har du ätit idag? Godis och Middag :D
Dagens klädsel? En grön tröja och ett par blåa jeans :D
Dagens smink? Mascara
Dagens sötnos ?  Vet ej :S
Dagens roligaste? Sara
SOCIALT

Vem kramade du senast? Sara
Hur många har du haft sex med? Inget ni har med att göra !
Hur många har varit otrogna med dig? privat
Har du pojk-/flickvän? neej inte just nu<3 :P
Vem pratade du med i telefon senast? Linda
Vad stod det i ditt senaste sms du fick? inte längre xD <3
Film? beror på vilket humör jag är på :)
Låt?  vet ej beror på XD
Mat? vet ej :)
Dryck? Coca cola typ:)
Färg? svart elr blått<3
Stad?  ingen blekast med Leksand är ganska mysigt<3
Land? Danmark<33
Ämne i skolan? Musik:)

SENASTE

person du tänkte på?
Han jag gillade förut och typ nu med :s <3
Gången du spydde? ingen blekaste :P
Gången du grät? idag när vi tittade på film på SO :)<3
Pizzan du åt? ingen blekaste :)
Gången du var i Göteborg? i sommras:) 
Gången du var i Stockholm? bor där <3
Gången du var full? länge sedan :)
Gången du var hög? aldrig :)
Personen som såg dig gråta?  Sara
ANTINGEN ELLER :

Svart eller vitt?
  Svart
Hund eller katt? hund
Ut och festa eller hemma och mysa? hemma och mysa:)
Tv-spel eller datorspel? dator spel
Singel eller upptagen? singel
Hångla eller puss? beror på<3
Lunarstorm, helgon eller Playahead? pea 
Ragga eller bli uppraggad? bli uppraggad
Big Brother eller Paradise Hotel? inget:p
Svart hår eller blont? blont<3
Blåa ögon eller bruna?blåå
Choklad eller lakrits? inget
Göteborg eller Stockholm? göteborg
Högerhänt eller vänsterhänt? högerhänt
Coca cola eller fanta? Fanta
Pizza eller kebab? inget
Randigt eller prickigt? randigt
Älska eller älskas? båda två<3
Leva eller dö? vet ej :(

ANTAL

Personer du älskar?
1 kille och alla mina nära vänner och familj
Personer du hatar? inga
Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? ingen
Festivaler du varit på/ska på detta året? vet ej
Gånger du haft minnesluckor? ingen
Gånger du varit hög? ingen
Personer du saknar just nu? Många<3 
Gånger ditt hjärta brustit? Allt för många gånger:)
VEM

Vill du kyssa nu?
Han tror jag :)
Ska du träffa imorgon? De jag simmar med :9
Sjöng du senast för? Mamma
Spelade du tv-spel med senast? brorsan 
Vill du ta med på en romantisk resa nu? vill inte ha nån romantisk resa för har ingen rolig att åka med :s
Förtjänar att dö? ingen
Är söt? Ingen blekaste
VAD :

Gör dig glad?
Sara för hon är funny:)
Gör dig ledsen? alla idioter:(
Vad vill du helst göra nu? döö elr nåt:P
Önskar du att du slapp göra? gå i skolan
Vill du ha nu? en kram <3
Önskar du dig i födelsedagspresent?  vet eh
Längtar du till? Sommarlov :D
Tycker du om dina betyg? nja sådär
Ångrar du i ditt liv? Att jag började gilla honom :(
Är det bästa som hänt dig? Att min Lille bror finns<3
Hur mycket är klockan? 20.53 ffs
2009-01-13
 20:39:59

har super tråkigt :)

VARNING LÅNG TEXT ;
1. Vad är klockan? 20.28
2. Vilka namn står i ditt pass? Annika Micaela Norberg
3. Smeknamn? Mikkan
5. Antal ljus på din senaste tårta? 15 stycken i år<3
6. Husdjur? neeeej tyvärr inte<33333
7. Hårfärg? ljusbrun typ men ska tona till Chocklad brun tror jag XD
8. Ögonfärg? Blå <3
9. Favoritfärg? Svart och Blå
10. Tatuering(ar)? nej ;) men vill ha typ<3 !
13. Nuvarande bostad? radhus :/
14. Har du varit kär? ja
15. Har du varit i några andra världsdelar? Europa typ<3
16. Har du varit med om en bilkrasch? Jaaa det var as läskigt<3
17. Två eller fyra dörrar (på bilen)? Fyra
18. Kaffe eller glass? Glass
19. Snuttefilt eller kramdjur? kramis !<3
20. Salladsdressing? Ingen blekaste typ<3
21. Färg på strumporna? Svarta typ :)
22. Lyckotal?  inget tror jah :S
23. Favoritfilm? Twilight XD<3
24. Favoritcitat ur en film? "I´m Bond...James Bond"
25. Bästa semestern? vet ej har bara bra semstrar XD
26. Favoritmat? Grillat typ<3
27. Bästa veckodagen? I <3 Friday
28. Senaste låt du lyssnat på? Elton John - Can you feel the love tonight<3
29. Tandkräm? Colgate
30. Favorit TV-program? Beror på vad jag känner för att titta på typ<3
31. Favoritrestaurang? Kines resturang<3
32. Favoritblommor? Jasmine
33. Tycker inte om? oj oj...
34. Sport att titta på? Ishockey är den roligaste sporten att titta på för det händer nåt hela tiden<33 Xd
35. Snabbmatsrestaurang? Donken<3
36. Senaste sjukhusvistelse? för någon månad sedan med knät :D
37. Favoritdricka? fanta exotic thrill!
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum? Vitt och blått.
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet? ehmm... ?
40. Var är du om 10 år? Don´t know
41. Vem fick du senast e-mail från? Playahead
42. Är du dömd för något brott? Nää !
43. Om du fick ett enda kreditkort: -.-
44. Vad gör du när du är uttråkad? skickar sms typ XD
45. Fras/ord du använder (för) ofta? Ingen blekaste
46. Vän som bor längst från dig? Natta i nybro
47. Vad retar du dig på? idioter som ljuger,Playar<3
48. Det bästa du vet? sol typ<3
49. Läggdags? om en elr 2 elr 3 timmar.
52. Vad är klockan? 20.34
53. Favorit Beatle? äh ?
54. Favoritlek? har ingen<3
55. Favoritfilmmusik? vet ej:S
56. Skostorlek? 38
57. Syskon?  bror <33
58. Favoritpålägg? ost ^^
59. Längd? 155
60. Vilket är det roligaste ordet/orden du vet? KORV ! HAHAH ! XD
61. Bästa bok du läst? Mia Erikssons böcker tror jag :P
62. Är du Internetberoende? jaa x)
63. Favoritdjur? Hund
64. Gillar du snö? mjaa
65. Favoritglass? twister
66. När köpte du något åt dig själv sist? idag,  XD
67. Är du långsint? ja ibland , hahah XD
68. Favoritgrupp/artist? har flera
69. Vilken är din bästa egenskap? vet inte
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kronor? NEJ !
72. Vad gör du? Skriver det här tror jag :D
73. Mest intressanta stad du varit i? ingen anning<3
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med? flodhäst
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor?  vet ej :D beror på
76. Senaste pojkvännen/flickvännen?  Fredrik
77. Favoritgodis? ALLT är ett godis monster<3
78. Spelar du nåt instrument? gitarr ibland ^^
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest? Ishockey
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa? Eddie Läck (målvakt i leksand)
81. Vilken film såg du på bio senast? Twilight :D
82. Senaste köpa skiva? Absolut music 50 tror jag
83. Roligaste konserten? ingen aning !
84. Bästa känslan? flummkänslan (?)
85. Samlar du på något? fotografier på min vägg ^^
87. Är du feminist? vet ej<3
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då? trummor
89. Favoritskiva? ...
90. Är detta givande? vet ej<3
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig? fråga dem det är inte mitt problem.
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick? På datan som cpar sig :P<3
93. Favoritlåt? har många<3
95. Har du en mobiltelefon? japp en vattentät fetersom jag tappade min andra i toaletten :) XD 
96. Vem är du kär i just nu? Ingen tror jag :S
97. Vad är det vackraste som finns? Han är fortfarande Söt<3
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då? Grekland
100. Vad är klockan nu när du är klar? 20.39
2009-01-13
 20:26:33

har tråkigt :P <3

Kära Alex B. För det första vill jag säga att Axel är den bästa vän jag haft, och att Henke K är helt dum i huvet. Mina sista önskningar är att Sofia H och  gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Mormor får ett lyckligt liv tillsammans med Peppe .Jag vill säga tack till Viktor för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Anna . Du är verkligen underbar. Mitt liv har bara gått utför sedan Despena tog sitt liv. Snälla, Emma sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en framtidsskådare och hon såg att du kommer röka braj med Jennifer P och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Kristina som kommer i 130 km/h i en blå Opel. Jag vill också meddela mitt hat mot Mathias eftersom hon varit otrogen mot min käraste Oskar. Jag vet att Sara kommer göra ditt liv plågsamt för lång tid framöver. Mitt sista och största tack går till Alex L för att du alltis varit mitt livs kärlek, tyvärr kommer du att bli  falafeltjuv tillsammans med Sebbe och den mest trögtänkta människan som existerat, nämligen Sebastian.

Ta fram din mobil tryck neråt och släpp,
byt ut namnen i berättelsen mot namnen i din telefonlista
.

Fuska inte!

2009-01-13
 20:17:48

13/1-2009

Ja det blev jag som fick laga mat men det var inte så svårt att laga mat är det enklaste som finns men det beror väl på vem det är som lagar mat antar jag. Efter middagen så satt jag vid datorn lite och sedan blev det att göra lite matte, eftersom jag inte gör nåt på lektionerna typ så fick jag gör 4upg hemma idag men det gick rätt snabbt, Sedan så gjorde elr rättare sagt så fortsatte jag min tankekarta på svenskan. Där vi ska skriva en spänningsberättelse tror jag det hette.
Min lillebror påminde mig just om att Hansa har börjat jobba i våran skola som idrotts lärare istället för Susan tror jag hon hette kommer ej ihåg.
Åh jag är grymt nervös inför imorgon, jag ska simma igen första gången på ett år för att komma iform och kunna tävla, Och jag har noll kondis alla kommer simma om mig och det är lite pinsamt enligt mig, Men när mamma fick höra att jag tyckte det var pinsamt då garvade hon bara åt mig och tyckte att jag var barnslig.
Hon ringde tillochmed min tränare (Sasha) och berättade och Sasha bara skrattade åt det och sa då ska vi kör konis imorgon, vist är hon elak, men det vista jag redan det var hon redan i skärholmen.
Ne men honh är rätt schysst om inte annat uppmuntar hon när man är ledsen elr bara nere som man kan vara ibland, det är ganska vanligt, iallafall hos tjejor tror jah :P det var iallafall så hon sa och det kommer jag aldig glömma.

Nu är det ungefär bara 1månad kvar till 11Feb och jag längtar grymt mkt <333333333

//mikkan
2009-01-13
 17:18:55

13/1-09

Idag hade jag Teknik för första gången och jag är i samma grupp som Sofia och Josefine och vi ska skriva om Vindkraftverk. Och jag vill ha bättre betyg i år så jag ska plugga mer och jobba hårdare.
Vi hade även Idrott som första lektion då men ingen var säker om det var idrott elr inte eftersom de bygger om i idrottsal B där vi brukar ha och nu ska vi dela med sexårs upp till 9 på A- salen. Och idag hade vi idrott och vi körde typ klockan tror jag det hette, det var rätt jobbigt för jag har noll kondis. Men vi ska köra varanan vecka Idrott och varannan ska vi ha terori typ. Som andra lektion hade vi SO och där tittade vi på the green mile (tror jag den heter)  och den den är asbra men sorlig men jag kommer ej få se fortsättningen på Torsdag för jag ska till sjukgymnastik gubbe och träna knät typ. Och sen imorgon ska jag äntligen försöka träna igen och det betyder att börja Simma igen och som tränare kommer jag ha Sasha såklart. Annars hade jag inte börjat träna och eftersom träningen börjar 15.30 så kommer jag inte vara på E-valet  utan sluta 14.10 för att hinna i tid och allt detta tack vare pappa. Älskar honom. Men så måste jag ta med mig ett papper från simningen där det står att jag är med på träningarna såklart också annars hade inte rektorn aldrig låtit mig simma på skoltid.
Till Middag idag ska jag laga Lax med Potatis  tror jag om de har plockat fram det ur frysen annars pallar jag inte laga mat (är ganska lat).
Idag påväg hem när åkte bussen så kom det massar ungar på men innan när jag såg dem så snackade jag med Natta i mobben och då sa jag nu kommer det massa söta små barn på bussen och sedan såg jah att de som var med barnen var Micke och Ann-Sofie. Ann-Sofie jobbade på ´fritis på min gamla skola och Micke är min gamla dagislärare snacka om roligt att träffa de två igen det var as länge sen.
Men nu ska jag titta på The Hills  men ska skriva snart igen.
MvH Mikkan

2009-01-13
 16:44:34

Grattis Sara 15år

Grattis Sara på din 15årsdag<3 hoppas den blir bra.
2009-01-12
 17:13:49

12/1-08

Grattis Niki Neander på 14årsdagen, som sagt idag fyller Niki år och imorgon fyller Sara´15år. men iallafall idag så har jag varit i skolan, första måndagen denna termin och den var hemsk.
Lena (min matte och No-lärare) är typ sjuk jag fattar inte n¨t hon snackar om, iallafall i helgen hände det inte så mkt jag snackade med Fredde i tele han har precis flyttat in i sin och Fridas lägenhet. Men Frida är inte hemma hon är i Thiland med sina föräldrar. kommer hem om 2veckor.
Och nu är det bara några veckor till Idre och sportlovet och det ska bli underbart att åka upp och åka skidor, sjunga i liften och Emma passar väl på att köra in i några ungar. Men i år blir det mest vid de svarta backarna tror jag med de läskiga tre och fyr stolsliftarna. Men det spelare ingen roll huvdsaken är att den inte rasar ner då är det inte lika roligt, och hoppas att inte sextolsliften är sönder för jag vägrar att åka ankarlift hela vägen upp för backen i sådant fall åker jag i barn backen:)
Men i allafall tillbax till skoldagen då började min dag med No och Matspjältningen som typ är grymt tråkigt men vi slutade med en film som jag nästan somnade vid när vi tittade. Sedan hade vi matte och där har vi börjat med Sannolikheter vad det nu menas med det, men vi började spela ett spel med tärningar och jag spelade Med Kempe och Sara. Och såklart så förlorade jag och två blev Sara och vann det gjorde Kempe. Men den som har tur i spel har otur i kärlek och den som har otur i spel har tur i kärlek men det stämmer ju inte. Nej det bästa som finns är singel livet. Efter matten så hade vi Svenska där vi skulle hålla på med Planering och Plantering, Sedan Lunch och idag åt jag inte lunch men det gör jag ju aldrig i för sig. det är så äcklig mat.
Sedan hade vi Engelska där vi snackade betygskriterier hela lektonen, ganska tråkigt men väldigt viktigt eftersom engelska är det enda ämne jag är bra på typ.
Efter det som sista lektion hade jag Syslöjd där vi ska göra trikåtröjor typ och jag kan ej bestäma mig om jag ska göra linne eller munktröja men nåt av det ska jag göra.
Och imorgon ska jag ha teknik för första gången och vi ska skriva om vindkraftverk men jag har ju försprång eftersom jag fick de papper som Sara använt när hon hade det. Så jag tog de och jag tror att jag ska arbeta med Sofia och Josefin.
Nu har jag bara ett problem kvar, jag vet ej vad jag ska köpa till Sara i födelsdagspresent om ni har några förslag skriv en komentar för jag behöver all hjälp jag kan få.
Men ska gå nu :) kram och puss.
Mikkan
2009-01-12
 16:56:55

:)<3

-bortskämd?
Hur bortskämd är du egentligen?


Du har:
[x] märkes-skor
[x] märkes-jacka
[x] märkes-parfym
[x] tv på rummet
[x] dvd på rummet
[x] dator på rummet
[x] telefon på rummet
[x] en kamera
[ ] en videokamera
[x] din familj har en bil
[x] din familj har fler än ett hus
[ ] din familj har fler än två hus
[ ] din familj har fler än tre hus
Antal:10

Du använder dagligen
[x] parfym
[x] smink
Antal:2


Du ser på
[x] desperate housewives
[ ] grey's anatomy
[ ] heroes
[x] the oc
[ ] sex and the city
[ ] ugly betty
[ ]scrubs
[x] the hills
Antal:3


Du har sett
[x] just my luck
[X] john tucker must die
[x] titanic
[ ] moulin rouge
[x] high school musical
[x] high school musical 2
[ ] high school musical 3
[x] epic movie
[ ] dude, where's my car?
[x] the perfect man
[x] freaky friday
[x] legally blonde
[ ] not another teen movie
[x] bring it on
[x] bring it on again
[ ] white chix
Antal: 11
 

Du säger ofta
[ ] whatever
[x] oh my god!
[x] venne
[ ] cutie
[ ] sweetie
[x] nehe
[x] säkert

Antal:4


Ditt resultat:

1-15 = ghettokid
16-23 normal unge
24-34=bortskämd unge
35-41 = överklass-snobb

2009-01-09
 15:34:56

Trött?

Det märks att man varit uppe sent hela lovet för jag somnar inte nu på kvällarna fören 3-4 och då är det nästan lika bra att strunt i att sova.
På matten satt vi och tittade på världens tråkigast film:S men Lena (min lärare) sa att 8a tyckte den filmen om mattens historia va bra. men det tyckte då inte jag för jag satt och halv sov.
På svenskan så läste jag ut boken som skulle vara utläst nästa vecka men nu slipper jag läsa den men det kommer säkert snart alla andra läxor iallafall och iår ska jag ta mig i kragen och gör mitt bästa. men iallafall  sista lektionen idag var Idrott, det var rätt roligt för vi hade en vikarie som nästan ingen förstod vad han sa men Sara gjorde det iallafall och det var ju tur för det gjorde inte jag.
men nu kom pappa hem skriver senare kansk :)

2009-01-08
 22:37:46

8januari2009

Jag har varit dålig på att uppdatera men jag kan skriva lite nu  innan jag ska försöka gå att lägga mej. Idah var första dagen i skolan och det var hemskt jag lovar.
Men som tur var så slutade jag klockan 14.00. Och då gick jag och Sara hem till henne och åt pankakor det var faktiskt rätt gott. Efter nån timma så kom Sebbe och bara minuter senare kom både Johan och Simon oxå det var rätt najs.
och sen när de gått så kom Michelle men henne han jag ej träffa så länge för att jag skulle hem så mamma,pappa och Christian kom och hämtade mig och vi åkte och åt på Heron för att Christian Fyller 11år idag.
Han börjar bli gammal lillkillen<3
Sedan efter vi ätit så gick vi in på MediaMarkt det var rätt najschristian köpte nåt playstion spel tror jag det var förstod inte så mycket dum som jag är.
Och sedan åkte vi hem och sedan dess har jag suttit vid datorn och chattat och lite mera saker typ. Men nu ska jag gå coh lägga mig och försöka somna om jag lyckas, har råkat vända dygnet ganska mkt typ.
Sov tre timmar i natt så jag hoppas att det blir lite fler timmar imorgon.
God Natt allihopa och ska skriva snart igen lovar<3

kram Mikkan
2009-01-01
 14:44:52

2009

och så var det 2009, jag ej skriva så mkt efter som idotiska lille brorsa kom och väckte mig klockan 10 i morse men jag kan iallafall.
Berätta att det var jävligt kul igår iallafall och man hamnade inte i sängen fören klockan halv 4. Snart ska jag hem till Sara men nu sitter jag och tittar på vänner och lyssnar på musik.
Puss hej