2010-05-18
 10:47:58

B och C-gruppens träningsläger på Åland

B- och C-gruppsläger på Åland · 12-16 maj 2010

Hela lägret började med att alla träffades kl. 06.45 vid Statsgårdskajen. Båten skulle avgå kl. 08.00 och vi var framme ca kl. 13.00. När vi kom fram fick vi våra nycklar till rummen och började bädda och packa upp. Vid 4-tiden hade vi träning, den höll på i cirka 2 timmar. Det var en ganska lugnt och skönt pass eftersom att det var första dagen. Efter träningen, vid 19.00 ungefär, åt vi middag. Det blev spaghetti med köttfärssås. Klockan 21.30 borstade alla tänderna sedan var det läggdags. Dock var alla inte tysta förrän kl. 23.00.

 

Nästa dag gick vi upp kl. 06.30 och gick en promenad till K-market. Träningen började kl. 08.40 med uppvärmning (hopprep). Träningen var rolig med blandade farter. Efter träningen bytte vi om och gick till vandrarhemmet. Till lunch åt vi korv stroganoff med ris och självklart sallad. Efter lunchen KROSSADE Michell Killian 2 gånger i pingis medans alla andra låg och ”vilade” på rummen. Torsdagseftermiddagen bjöd på landträning i ca 1 timme. Efter landtränigen var det simträning mycket medley. Middagen bestod av pannbiff med potatis.

 

På fredagen kom C-gruppen. Vi hade ett hårt träningspass på morgonen (så många 100 meter man orkade) och brännboll och maffia på eftermiddagen. Vi gick även igenom prestationspsykologi. Undertiden som alla körde maffia fick 2 personer i taget gå bort och testa ”mentalloppet”. Man skulle föreställa sig att man simmade ett lopp och se hur nära man kunde komma sin bästa tid. Till middag blev det lasagne. Efter middagen hade vi (C+B-gruppen) 5-kamp. Vi hade 2/5 grenar: hoppa säck och dragkamp.

 

På lördag morgon försov sig rum nr 11 (Amanda, Ayleen, Alice, Selin, Josefin, Ida, Jessica och Elvira). Selins väckarklocka ringde inte och inte Amandas heller. Detta resulterade i att hela rum nr 11 kom springande 5 minuter försent till promenaden. Det var lugn träning på morgonen eftersom det var en kort simtävling kl 10.30. Det var egentligen bara en ren träningstävling. Efter träningen var det lunch och en kort vila innan landträning + simträning. På kvällen var det återigen 5-kamp med glass och maränger som avslutning.

 

Söndagen började med en timmes sovmorgon utan promenad. Träningen simmade vi tillsammans med C-gruppen, en lugn träning med lite teknik och lagkapper på slutet. Sista lagkappen var barnen mot Michell och Per. Barnen KROSSADE Michell och Per. Bussen kom vid kl. 13.30 och båten avgick från Mariehamn kl. 14.25.

 

Vi har haft ett mycket roligt och bra läger tillsammans.

 

Amanda & Alice

tagen från polisen sim.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: