2011-02-23
 16:02:04

23/2-2011

Hemma efter första dagen med fordons teorin, vilket var roligare än vad jag trodde men det kan bero på att jag satt brevid Isa som satt och drack PK en efter en. Det blev ju inget inlägg igår men det var för att jag sov hos Niklas som gjorde färdigt sin uppsats och då kan jag inte bara ta datan ifrån honom. Sedan avslutade vi kvällen med att se på filmen fast and furious men vi orkade inte se färdigt den för jag var så jävla död efter dagen i skolan.


Men nu kommer jag inte få träffa min älskling förrän på Tisdag då han kommer och åka skidor med mig vilket kommer bli mysigt. Bäst för honom att han är bra för seg åka tänker jag inte göra fast han brukar ju lyckas övertala mig ändå så det spelar ingen roll vad jag säger :)
Tycker faktiskt att det är ganska jobbigt att vara borta från honom så länge men det är nog bra för förhållandet och dessutom så i sommar kommer vi ändå inte träffas på en månad....


Dagen kommer avslutas med lugn och mycket tv och data för jag orkar inte något mer men jag kanske ska börja plocka fram skidgrejer och det jag ska ha på mig uppe i Idre. Det är ju ändå bara två dar kvar innan vi åker upp dit så det är dags att börja tänka efter.
Men hatar verkligen att packa för jag får panik ifall jag får med mig det jag behöver ha med mih s¨å det blir alltid för mycket kläder!.KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: